Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η ΚΡΙΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ...

Η κρίση χτύπησε και... το ΠΑΣΟΚ! Φαίνεται ότι μετά τις τόσες δημόσιες παραδοχές υπουργών του ΠΑΣΟΚ ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν είναι πλήρως αναποτελεσματικές, ήρθε η κατάσταστη και γύρισε μπούμερανγκ. Όχι σε πολιτικό επίπεδο- οι εκλογές αργούν ακόμη- όσο σε οικονομικό καθότι το κόμμα βυθίζεται στην κρίση και δεν έχει ρευστό ούτε για... σημαίες.



Αφού λοιπόν εκτός από την φύση και η... κρίση εκδικείται, το ΠΑΣΟΚ αδυνατεί πλέον να πληρώσει το προσωπικό του καθώς και τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ( τους οποίους εδώ και μήνες αδυνατεί να πληρώσει και ο ταλαίπωρος έλληνας πολίτης του οποίου το ρεύμα κόβεται δίχως δεύτερη συζήτηση). Κάπως έτσι βρέθηκε και το ΠΑΣΟΚ χωρίς ρεύμα, ή καλύτερα τοπικοί φορείς του κόμματος, όπως το ΠΑΣΟΚ Κοζάνης.

Στάση πληρωμών κήρυξε το τοπικό ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, απο χτές, τα γραφεία του οποίου βυθίστηκαν στο σκοτάδι, καθώς η Νομαρχιακή Επιτροή δεν πλήρωσε το ρεύμα στη ΔΕΗ, λόγω έλλειψης χρημάτων! Το ρεύμα κόπηκε εδώ και δέκα ημέρες, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης επί της οδού Π. Μελά, με αποτέλεσμα να έχει καταστεί άκρως προβληματική και σχεδόν αδύνατη η όποια λειτουργία της οργάνωσης και του κομματικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πτολεμαίος», το άλλοτε εύρωστο οικονομικά, κραταιό κυβερνητικό κόμμα, ειδικότερα η Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης οφείλει δύο λογαριασμούς ρεύματος, αξίας περίπου 800 ευρώ. Κομματικά στελέχη επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι «το κόμμα βυθίστηκε στο σκοτάδι», διευκρινίζοντας ότι «η οφειλή δεν είναι για το χαράτσι ακινήτων», αλλά για κατανάλωση ρεύματος.

Το τραγελαφικό της κατάστασης ωστόσο είναι ότι γίνονται προσπάθειες με... έρανο μεταξύ των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό, ώστε να πληρωθεί η ΔΕΗ και να ξανασυνδεθεί το ρεύμα μέχρι τη Δευτέρα – Τρίτη. Η κάνουλα χρηματοδότησης από της Ιπποκράτους έχει κλείσει, καθώς και τα κεντρικά οικονομικά δεν είναι τόσο ανθηρά. Μάλιστα από το κεντρικό Ταμείο του κόμματος διαμηνύθηκε προς τη Ν.Ε Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, να μην περιμένει χρήματα μέχρι τον Φεβρουάριο.

Στο μεταξύ οι δύο υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη, οι οποίοι πληρώνονται απ' ευθείας από την Ιπποκράτους είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες, ενώ είναι αμφίβολο αν θα πάρουν δώρο Χριστουγέννων, ενώ απλήρωτοι είναι και δεκάδες υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Α.Γ.






newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου