Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σταδιακή βελτίωση του καιρού από αύριο

'Υφεση των καιρικών φαινομένων αναμένεται από την Παρασκευή, αλλά από την ερχόμενη Δευτέρα η κακοκαιρία επανέρχεται'Υφεση των καιρικών φαινομένων αναμένεται από την Παρασκευή, αλλά από την ερχόμενη Δευτέρα η κακοκαιρία επανέρχεται
Κύμα κακοκαιρίας πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Πέμπτη, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τους θυελλώδεις ανέμους και τις ισχυρές χιονοπτώσεις. Στην Αττική δεν αποκλείεται να χιονίσει στην Πάρνηθα, κατά τις βραδινές ώρες.
Πάντως, σύμφωνα με την ΕΜΥ μικρή υποχώρηση των καιρικών φαινομένων αναμένεται από την Παρασκευή, αλλά η κακοκαιρία επανέρχεται από την ερχόμενη Δευτέρα , με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες .
Ειδικότερα, το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να χιονίσει στα βόρεια και δυτικά ορεινά της Αττικής, ενώ χιονοπτώσεις σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Μέσα στην πόλη σημειώνονται βροχοπτώσεις, με την θερμοκρασία να έχει υποχωρήσει αισθητά.
Στην Αττική ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση από το μεσημέρι της Παρασκευή, με τη μέγιστη θερμοκρασία μέχρι και τα Χριστούγεννα να φτάνει τους 11 έως 12 βαθμούς κελσίου. Ωστόσο, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στην υπόλοιπη χώρα, αλλά βαθμιαία θα παρουσιάσει ύφεση σε όλη τη δυτική Ελλάδα και από το απόγευμα στη βόρεια χώρα.
Επίσης, το Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, αναμένεται σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας και στην υπόλοιπη χώρα. Ωστόσο, οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Τα Χριστούγεννα στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, ενώ ίδιο θα είναι το σκηνικό του καιρού τουλάχιστον έως την Τετάρτη. Νεφώσεις θα επικρατήσουν τα Χριστούγεννα και στη Θεσσαλονίκη και βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Τρίτη.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου