Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τρίχρονο αγόρι έχει αλλεργία στα... Χριστούγεννα!

Τα περισσότερα παιδάκια περιμένουν πώς και πώς τα Χριστούγεννα και τον ερχομό του Άγιου Βασίλη. Όχι όμως και ένα τρίχρονο αγόρι, που έχει αλλεργία στα... Χριστούγεννα. 

Την πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, ο Charlie Smith, δεν μπορεί να χαρεί, όπως τα άλλα παιδάκια, αφού έχει αλλεργία στα...
περισσότερα "χριστουγεννιάτικα" τρόφιμα, όπως η σοκολάτα με ξηρούς καρπούς, οι γιορτινές τάρτες, ακόμα και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, όταν είναι αληθινά.

Η οικογένεια δεν στολίζει αληθινό δέντρο τα Χριστούγεννα, γιατί αυτό θα μπορούσε να στείλει τον μικρό στο νοσοκομείο με κρίση άσθματος.

Όπως εξηγεί η μητέρα του τρίχρονου αγοριού από το Worcester, Jo, αρκεί να ακουμπήσει κάποιον που έχει φάει φιστίκα για να τον πιάσει αμέσως πολύ έντονη φαγούρα.





"Είναι τρομακτικό", λέει η μητέρα του στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail. "Το καταλάβαμε όταν ήταν 18 μηνών και τον κρατούσε αγκαλιά ο πατέρας μου, ενώ έτρωγε φυστίκια. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς έγινε το παιδί. Άρχισε να ξύνεται απίστευτα, σε σημείο που άρχισε να ματώνει".

Οι γονείς του μικρού τον πήγαν στο νοσοκομείο, όπου με ειδικές εξετάσεις βρέθηκε ότι είναι αλλεργικός στα φυστίκια.

όπως λέει η μητέρα του όσο μεγαλώνει το παιδί η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη, αφού ο μικρός Charlie καταλαβαίνει πλέον πόσο διασκεδαστική είναι αυτή η εποχή για τα παιδιά και εκείνος δεν μπορεί να τη χαρεί λόγω της αλλεργίας του.

Οι γονείς του ακόμα και στις σχολικές γιορτές τον στέλνουν πάντα με το δικό του φαγητό, αφού φοβούνται ότι μπορεί να φάει κάτι που θα τον πειράξει, αλλά ειδικά τα Χριστούγεννα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, καθώς τα γλυκά και οι ξηροί καρποί αφθονούν σε κάθε σπίτι.

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου