Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ...

Με αποκλειστικές δηλώσεις του στο star.gr, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας 'Αδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες περί χωρισμού του δεν έχουν απολύτως καμία βάση, ενώ δεν απέκλεισε να είναι πολιτικά τα κίνητρα όσων μίλησαν για διαζύγιό του από την Ευγενία Μανωλίδου.


Μιλώντας στον Αλέξη Διακόπουλο, ο κος Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με την Ευγενία. Είμαστε πιο αγαπημένοι παρά ποτέ. Δεν αποκλείω να είναι πολιτικά τα κίνητρα».

Ετσι, το «θρίλερ» γύρω από το εάν ευσταθούν ή όχι οι ισχυρισμοί ότι τα πράγματα με την σύζυγό του δεν πηγαίνουν καλά λαμβάνει τέλος.

Κι όλα αυτά, περίπου 2.5 χρόνια μετά τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στην Γλυφάδα, με κουμπάρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Στο μυστήριο παρέστησε πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και τηλεοπτικό χώρο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί, η ενώ η μαέστρος και παρουσιάστρια έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Θεόδωρο Μανωλίδη.

Σημειώνουμε ότι η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει κάνει απολύτως κανένα σχόλιο και χειρίζεται με απόλυτη διακριτικότητα το θέμα, χωρίς την παραμικρή δήλωση.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου