Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία ο στυγερός δολοφόνος!


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της 22χρονης Ανδριάνας Γαρδικιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος Στάθης Ευσταθίου είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία, όπως είχε δημοσιεύσει το Πρώτο Θέμα....


Τότε του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες, από την εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κ. Ευαγγελία Καρανίκα, για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί μετά από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του είχαν βρεθεί πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Ακόμη, στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένα αεροβόλο όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που ήταν κρυμμένοι μέσα σε ύφασμα καναπέ, έντεκα οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι (DVD), ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μία πτυσσόμενη ράβδος.

Η εισαγγελέας είχε ενεργοποιήσει μάλιστα διάταξη του νόμου που προβλέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Η άγρια δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας από τον 35χρονο μάνατζερ έχει προκαλέσει σοκ και οργή σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, η πανέμορφη κοπέλα είχε έναν έντονο καυγά στο σπίτι της με τον σύντροφο της.

Τότε εκείνος την ανάγκασε να ανεβάσει στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν ο ίδιος και η Ανδριάνα σε τρυφερές στιγμές. Λίγη ώρα αργότερα ο 35χρονος σκότωσε την νεαρή κοπέλα καρφώνοντας ένα μαχαίρι δέκα φορές στο στήθος της αγαπημένης του και χτυπώντας την στο λαιμό με ένα κατσαβίδι.

Στη συνέχεια την έριξε στη λίμνη και έφυγε με κατεύθυνση το Κιλκίς. Φθάνοντας στο Κιλκίς η αστυνομία είδε το αυτοκίνητό του, το θεώρησε ύποπτο και του έκανε νόημα να σταματήσει. Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Στην έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες από τα μαλλιά της κοπέλας.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και τους αποκάλυψε και το σημείο στο οποίο είχε γίνει το έγκλημα.

Στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο facebook ο δράστης τα μηνύματα φίλων αλλά και αγνώστων της 22χρονης κοπέλας είναι πάρα πολλά και όλα υβριστικά εναντίον του, ενώ στην ιστοσελίδα της κοπέλας οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν με αυτό τον τρόπο την Ανδριάνα τους, τη «μικρή πεταλουδίτσα» όπως είχε βάλει η ίδια στο προφίλ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου