Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με εκλογές ξέρουμε όλοι ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Χωρίς εκλογές όμως, ποιος θα είναι; Μην απαντήσετε ότι είναι και θα είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, διότι αυτός έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάει», μέσα σε λίγες εβδομάδες τον κατάλαβε ο κόσμος.

Ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας είναι πλέον ο Χορστ Ράιχ-ενμπαχ. Μη σας ξεγελά το ήρεμο χαμόγελό του όταν κάνει δηλώσεις. Ο επικεφαλής της task force στην Ελλάδα ήδη λύνει και δένει. Συναντάται με εκλεγμένους υπουργούς και κόμματα και τους κάνει παρατηρήσεις για την πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουν. Καλεί εδώ στην Αθήνα τους πρέσβεις των κρατών – μελών του ΟΟΣΑ για να τους ενημερώσει για το ελληνικό πρόβλημα, λες και είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Ε, για να μην πάει χαμένος τόσος κόπος ώστε να αποδείξει ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο, ο κ. Ράιχ-ενμπαχ πήγε για… ξενάγηση και στο Μέγαρο Μαξίμου. Συναντάται με τον Λ. Παπαδήμο για να τον ενημερώσει (τον Παπαδήμο εννοείται) για το κούρεμα, τις επενδύσεις στην Ελλάδα, τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η κρίση.

Και μια και πήγε στο Μαξίμου δεν εγκαθίσταται εκεί μόνιμα αφού έτσι βρίσκεται πιο κοντά στο αντικείμενό του. Για να κυβερνήσει τον κάλεσε ο Γ. Παπανδρέου, οπότε ας τον φάμε στα μούτρα τώρα. Το μόνο που μένει είναι να μιλήσει και στη Βουλή.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου