Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Καμία διακοπή ηλεκτροδότησης στην Πελοπόννησο»

«Σε κανένα νοικοκυριό της Πελοποννήσου που αδυνατεί να καταβάλει το ειδικό τέλος ακινήτων δεν θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση», ανέφερε ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στο ΠΕΣΥ για το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.


Ο κ. Τατούλης ενημέρωσε ότι «αθόρυβα, εδώ και καιρό, είναι σε συνεννόηση με την περιφερειακή διεύθυνση της ΔΕΗ προκειμένου να μην κοπεί το ρεύμα σε κανέναν από αυτούς που αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος», ενώ παράλληλα κάλεσε όλους τους Πελοποννήσιους να επιδείξουν «γνήσιο, άδολο και ειλικρινή πατριωτισμό» στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση.
«Τα χρήματα δεν τα φάγαμε όλοι μαζί και πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα», σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ωστόσο είπε ότι όλοι μας φταίμε για την κατάντια της χώρας, οι πολιτικές ηγεσίες, οι πνευματικές ηγεσίες και όλοι οι πολίτες που δεν αντέδρασαν για πολλά χρόνια σε αντίστοιχες καταστάσεις όπως αυτή της είσπραξης του τέλους για τα ακίνητα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το ειδικό τέλος, ομάδα πολιτών ανήρτησε πανό και φώναζε συνθήματα. Επικράτησε ένταση η οποία όμως δεν έλαβε διαστάσεις.Παράλληλα, έκανε λόγο για ανεπίτρεπτη συμπεριφορά διατάραξης της δημοκρατικής λειτουργίας του ΠΕΣΥ και τραγικό να επιχειρούν οι μειοψηφίες να επιβληθούν στις πλειοψηφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου