Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Αποφασισμένοι είναι οι κάτοικοι της Κέρκυρας να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012, διαμαρτυρόμενοι για την άσχημη κατάσταση του οδικού δικτύου του νησιού.

Εδώ και πέντε χρόνια οι Κερκυραίοι πραγματοποιούν μια σειρά από κινητοποιήσεις έτσι ώστε να δώσουν στους ανώτατους άρχοντες να καταλάβουν πως πρέπει να ασχοληθούν με το πολύ σοβαρό θέμα της οδικής ασφάλειας.

Περισσότεροι από 1.000 κάτοικοι της Κέρκυρας δηλώνουν αρνητικοί στο να πληρώσουν το σήμα κυκλοφορίας των Ι.Χ. εφόσον δεν γίνουν τα απαραίτητα οδικά έργα.

Συμπαραστάτης σε αυτή την κίνηση των πολιτών είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Καλούδης, ο οποίος εξήγησε πως με αυτή τη δράση τους οι συμπολίτες του θέλουν να δείξουν πως αδυνατούν να πληρώσουν τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας που τους επέβαλε μια κυβέρνηση η οποία αδιαφορεί να φτιάξει το οδικό δίκτυο του νησιού.

Οι «αγανακτισμένοι» Κερκυραίοι κατέθεσαν μόλις ένα ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ως αντίδραση για τη μη επιστροφή του ανταποδοτικού τέλους στους χρήστες του οδικού δικτύου της Κέρκυρας.

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου