Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ...

Από το θεατρικό σανίδι στο χειρουργείο! Τέλος καλό, όλα καλά για την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, η οποία την Τετάρτη υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων.

Ολα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός, κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Το Μήλο», στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Θανάση Τσαλταμπάση, ένιωσε ξαφνικά έντονους πόνους στην κοιλιά, που κατάφερε ωστόσο να τους αντέξει έως το τέλος της παράστασης.

«Την Τρίτη το βράδυ, δέκα λεπτά αφού ξεκίνησε η παράσταση, με έπιασε ένας οξύς πόνος κάτω χαμηλά στην κοιλιά» είπε η Ναταλία .

«Ηταν ένας πολύ δυνατός πόνος. Να φανταστείς, όταν είσαι στη σκηνή, επειδή είναι ανεβασμένη η αδρεναλίνη σου, ξεχνάς τον πόνο. Εγώ όμως πονούσα συνεχώς και αυτό μου έκανε εντύπωση. Παρ' όλα αυτά, με τίποτα δεν μπορούσα να αποχωρήσω από τη σκηνή, εφόσον το θέατρο ήταν γεμάτο από κόσμο. Ετσι, έβγαλα όλη την παράσταση με αφόρητους πόνους».

Η δημοφιλής ηθοποιός μάλιστα αναγκάστηκε να ακυρώσει τη διπλή παράσταση την Τετάρτη, που είχε προγραμματισμένη στη Λαμία, αφού έπρεπε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.

«Την επόμενη μέρα το πρωί είχα πάλι ενοχλήσεις. Αμέσως πήγα στον παθολόγο, ο οποίος μου έκανε υπέρηχο που έδειξε ότι έχω οξεία σκωληκοειδίτιδα. Ο γιατρός μού απαγόρευσε να πάω στη Λαμία, όπου είχαμε προγραμματισμένη παράσταση, κι έτσι έμεινα στην Αθήνα. Την Τετάρτη το απόγευμα χειρουργήθηκα».

Η Ναταλία, που χθες το απόγευμα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, εξηγεί ότι γλίτωσε τα χειρότερα γιατί επισκέφτηκε έγκαιρα τον γιατρό.

«Ο γιατρός μού είπε ότι αν το άφηνα, θα μπορούσα να πάθω περιτονίτιδα (μόλυνση σε όλη την κοιλιά). Αν φτάσεις σε αυτό το σημείο, μπορεί να κινδυνεύσει σοβαρά η υγεία σου. Ο γιατρός ανησύχησε γιατί ήταν οξύ το επεισόδιο και θα μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να σκάσει η σκωληκοειδής απόφυση».
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου