Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Κρήτη: Αντιδήμαρχος κατηγορείται για βιαιοπραγία εναντίον επιχειρηματία


Αυτόφωρη διαδικασία διέταξε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Λασιθίου εναντίον του αντιδημάρχου
Για εξύβριση και ξυλοδαρμό μήνυσε επιχειρηματίας τον αντιδήμαρχο Ιεράπετρας, κ Εμμ.Κατρίνη. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας φέρεται σύμφωνα με τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη να εξύβρισε και να βιαιοπράγησε εναντίον του όταν συναντήθηκαν στο χώρο της χωματερής το απόγευμα της τρίτης 3/1/11.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Λασιθίου διέταξε, σύμφωνα με το CretaLive, να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία κατά του αντιδημάρχου Ιεράπετρας μετά από τη μήνυση που κατέθεσε ο επιχειρηματίας -ιδιοκτήτης του πυρηνελαιουργείου που εδρεύει στην Ιεράπετρα.

Ο κος Κατρίνης φέρεται να διαψεύδει τον επιχειρηματία σε ότι αφορά τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού και καταγγέλλει τον επιχειρηματία ότι μεταβαίνοντας στην χωματερή το απόγευμα της Τρίτης βρήκε τον επιχειρηματία να βιντεοσκοπεί και να παρεμποδίζει με την παρουσία του τα απορριμματοφόρα οχήματα που μετέβαιναν στην χωματερή.

Ο κος Κατρίνης αν και αναζητήθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ιεράπετρας δεν βρέθηκε με αποτέλεσμα να παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου