Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ



H Μαριέττα Χρουσαλά παρουσίασε την νέα κολεξιόν σανδαλιών της  στο ξενοδοχείο Santa Marina στην Μύκονο…
Η παρουσιάστρια παρουσία καλών φίλων, κυρίως της υψηλής κοινωνίας της χώρας μας αλλά και έχοντας κοντά της τον αγαπημένο της σύζυγο Λέοντα Πατίτσα, παρουσίασε για πρώτη φορά τις σαγιονάρες και τα σανδάλια που δημιουργεί η ίδια. Η εκδήλωση δόθηκε σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα του νησιού και φυσικά πολύτιμος βοηθός της υπήρξε η μητέρα της Αγλαΐα η οποία γνωρίζουμε όλοι πως έχει το ταλέντο στη χειροτεχνία γενικώς. Η συλλογή της Μαριέττας, αποτελείται από δερμάτινα σανδάλια, τα οποία βγαίνουν σε όλα τα χρώματα συνδυασμένα με χάντρες και πέτρες σε καλοκαιρινές αποχρώσεις. Μάλιστα σύμφωνα με τη Real Life, έχει σχεδιάσει και μια exclusive σειρά από μοναδικά κομμάτια, που βγαίνουν σε ένα και μόνο νούμερο.Για κάποιους βέβαια οι τιμές θεωρούνται εξωφρενικές για τις ημέρες που διανύουμε, καθώς κυμαίνονται από €120 έως και €200!!!!

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΣΩΖΕΙ ΚΟΥΓΙΑ



Ο γνωστός ποινικολόγος είχε πάει στον Αστέρα για μπάνιο με τα παιδιά του και την οικογένεια του κ. Παμπούκη το προηγούμενο Σάββατο.
Σύμφωνα με το "Πρώτο Θέμα", όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας σήκωσε στους ώμους του το μικρό του γιου.
Ο κ. Παμπούκης μόλις είδε τον κ. Κούγια να αδυνατεί να κολυμπήσει έπεσε στη θάλασσα για να τον βοηθήσει και μετά πρόσεξε τα παιδιά του γιατί ο γνωστός ποινικολόγος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.
Μάλιστα, για τη μεταφορά του προσέφερε το υπουργικό του αυτοκίνητο, όπως σημειώνει η εφημερίδα.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΗΘΙΚΟ ...ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ




γραφει ο :Στέλιος Μπαμιατζής

Εκατοντάδες απόστρατοι του Στρατού και της Αστυνομίας εμφανίζονται, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, να έχουν τοποθετήσει ειδικό σύστημα στα γεννητικά τους όργανα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στύσης.
Δεν θα υπήρχε τίποτα το μεμπτό σε αυτό, εάν δεν είχαν επιβαρύνει έτσι τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων.
Όπως ανακάλυψε η νέα διοίκηση του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Έθνος, στην Ουρολογική Κλινική τα τελευταία τρία χρόνια είχε στηθεί βιομηχανία πεϊκής πρόθεσης, τοποθετώντας σε εκατοντάδες αποστράτους μία αντλία κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.
Ο αρχηγός του ΓΕΣ ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, πως το συγκεκριμένο ιατρικό υλικό κόστιζε οκτώ χιλιάδες αλλά δεν το κάλυπτε το Ταμείο Αποστράτων, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου!
Αμέσως δόθηκε εντολή στον διευθυντή του 401 ΓΣΝ, προς το παρόν να διακοπούν οι συγκεκριμένες εγχειρήσεις και να ερευνηθεί σε βάθος το θέμα, ώστε να διαπιστωθεί πόσα τέτοια συστήματα έχουν τοποθετηθεί και πόσο έχουν κοστίσει στο ελληνικό Δημόσιο.
Τι λέει όμως το Πεντάγωνο για όλα αυτά;
Σύμφωνα με την ηγεσία του Πενταγώνου λοιπόν:
"Κανείς δεν μπορεί να στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση και τη χαρά του έρωτα από τον άλλον.
Όμως", συνεχίζει το Πεντάγωνο, "αυτή δεν θα πρέπει να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και κατ' επέκταση την τσέπη του Ελληνα φορολογούμενου και μάλιστα σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης".
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του Έθνους, στον φάκελο που παραδόθηκε στην ηγεσία του Πενταγώνου, περιέχεται και το διαφημιστικό ενημερωτικό σημείωμα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από γιατρό του 401 ΓΣΝ.
Συγκεκριμένα υπόσχεται:
"Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή". Η πεϊκή πρόθεση χαρακτηρίζεται ως η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δύο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου, και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους" και "δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίηση στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες θεραπείες".

πηγη news247.gr