Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ...







Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, όμως αρκετοί είναι οι παρουσιαστές που ακόμα δεν γνωρίζουν τι θα κάνουν και αν θα κάνουν κάτι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μία από αυτές και η Σίσσυ Χρηστίδου που μπορεί να έκανε τις διακοπές της στη Χαλκιδική, αλλά περίμενε με αγωνία ένα τηλέφωνο για να δει τι θα κάνει τον χειμώνα.

Η παρουσιάστρια είπε ότι δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές και πως είναι η πρώτη φορά που τέλη Αυγούστου δεν ξέρει αν θα κάνει κάτι στην tv.

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα βρίσκεται και η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν έχω να σας πω κάτι αυτή τη στιγμή. Όταν θα έχω να σας πω, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε, αυτό είναι σίγουρο», είπε το Ναταλάκι, αλλά μια αγωνία διακρινόταν στο βλέμμα της.

Θολό το τοπίο και για την Ευγενία Μανωλίδου που μπορεί πέρσι να μαγείρευε στα πλατό του Master Chef, αλλά φέτος την βλέπουμε να ξεδιπλώνει το μαγειρικό της ταλέντο μόνο στην… κουζίνα της.

Η λίστα των παρουσιαστών που δεν ξέρουν τι θα κάνουν του χρόνου μεγαλώνει, με την Έλενα Παπαβασιλείου να βρίσκεται και αυτή μέσα. Μπορεί να γύρισε από τις διακοπές της, αλλά τα επαγγελματικά της είναι στον αέρα.

ΠΗΓΗ: star.gr

Α. ΚΑΤΣΑΡΟΣ : Όταν φτάνεις κοντά στον θάνατο αξιολογείς αλλιώς τα πράγματα







Kατσαρός: «όταν φτάνεις κοντά στο θάνατο αξιολογείς αλλιώς τα πράγματα»
Λίγα λεπτά αρκούν για να σου αλλάξουν ολόκληρη τη ζωή, σκέφτεται ο αθλητικογράφος Αντώνης Κατσαρός φέρνοντας στο μυαλό του το ατύχημα που του είχε συμβεί: «Τότε ήμουν αρχισυντάκτης στο δελτίο του Mega. Δεν είχα πιει καθόλου αλκοόλ αλλά είχα λόγω δουλειάς να κοιμηθώ 48 ώρες» τονίζει στο περιοδικό People.

Καθώς ήταν άυπνος και πολύ κουρασμένος, τον πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι με αποτέλεσμα να τρακάρει. Ο Αντώνης χτύπησε το κεφάλι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου έμεινε για εφτά ολόκληρες μέρες. Ο ίδιος όπως αναφέρει δε θυμάται τίποτα από εκείνες τις μέρες: «αυτό που υπάρχει στη μνήμη μου είναι πως ήμουν στο αυτοκίνητο πριν από το ατύχημα και μετά θυμάμαι τη μέρα που επέστρεψα σπίτι μετά το νοσοκομείο» τονίζει ο αθλητικογράφος.

Μπορεί να μην έχει μνήμες από το τραγικό εκείνο συμβάν όμως ξέρει πως έφτασε πολύ κοντά στο θάνατο. Το ατύχημα κατά κάποιο τρόπο του έκανε καλό γιατί έμαθε να αξιολογεί αλλιώς τα πράγματα: «Σε κάποια πράγματα που δεν υπολόγιζες δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα και σε κάποια άλλα που θεωρούσες σημαντικά , μικρότερη» επισημαίνει και συνεχίζει «δίνεις μεγαλύτερη αξία στη ζωή γιατί καταλαβαίνεις πως δεν έχει κάτι άλλο μετά» ξεκαθαρίζει ο Αντώνης.

Ο αθλητικογράφος δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο: «όποιος ανήκει σε αυτό το χώρο, γουρλώνει τα μάτια του και κάνει πως έχει εκπλαγεί, είναι υποκριτής» τονίζει ενώ συμπληρώνει πως σκέφτεται να φύγει για τη Βραζιλία.

star.gr





ΒΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ...




Ένας όγδοος άνδρας καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης 12,5 ετών διότι τους παρέσχε μια ναρκωτική ουσία που χρησιμοποιούσαν για να τις ρίχνουν αναίσθητες προτού τις βιάζουν ανήμπορες στους κοιτώνες τους, δήλωσε ο δικαστής Λουίς Ενρίκε Πέρες.

"Τα θύματα βιάζονταν κατ’ εξακολουθητικό τρόπο. Ανάμεσά τους υπήρχαν ενήλικες γυναίκες, μικρά κορίτσια και ηλικιωμένες", δήλωσε ο εισαγγελέας Φρέντι Πέρες στην εφημερίδα El Dia.

Οι οκτώ Μενονίτες, 18 ως 45 ετών, καταδικάστηκαν σε μια δίκη κεκλεισμένων των θυρών που διεξήχθη αυτή την εβδομάδα στη φυλακή Παλμασόλα στην περιοχή Σάντα Κρους. Είχαν συλληφθεί τον Ιούνιο του 2009, όταν άρχισε έρευνα αφού ένα από τα θύματα ξύπνησε καθώς δεχόταν επίθεση.

Ο εισαγγελέας είπε ότι ένας ένατος συνεργός τους παραμένει ασύλληπτος.

Οι Μενονίτες είναι προτεστάντες που απορρίπτουν τον πλούτο και την εξουσία, έχουν υιοθετήσει μια πασιφιστική φιλοσοφία και, όπως και οι Έιμις, ζουν σε απομονωμένες κοινότητες. Μετά την άγρια καταδίωξή τους τον 19ο αιώνα στην Ευρώπη, μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Νότια Αμερική. Σήμερα σε αγροτικές κοινότητες στην Παραγουάη και στη Βολιβία ζουν περίπου 40.000 εξ αυτών.
news247.gr

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ποιά ηθοποιός έπαθε " σοκ" μετά το τέλος των γυρισμάτων της "πολυκατοικίας" ;







Η ίδια αποδίδει το σοκ στο οποίο περιήλθε μετά το τέλος της "Πολυκατοικίας" στο γεγονός ότι δεν ήταν καλά εκπαιδευμένη και δεν είχε ξαναπεράσει από τόσο δύσκολα προγράμματα. Μιλάμε για την Βάσω Λασκαράκη, η οποία δήλωσε στο TIVO: "Ο Γιάννης (Τσιμιτσέλης) έχει ξαναπεράσει τόσο δύσκολα προγράμματα, οπότε είναι εκπαιδευμένος. Ήμασταν μαζί σε μια μεγάλη δουλειά, οπότε όταν τελείωσε πάθαμε σοκ!".

Ελπίζουμε να έχει ξεπεράσει το σοκ. Αν όχι, μπορεί να κάνει λίγο υπομονή μέχρι να ξεκινήσει τα γυρίσματα στη νέα σειρά του MEGA "Πρωτοβάθμια εξίσωση", στην οποία θα έχει ξανά τη δυνατότητα να εργάζεται και πάλι πολλές ώρες κάθε μέρα...


zappit.gr

Η ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ










Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Tlife!Η γοητευτική πολίστρια του Ολυμπιακού, που απολαύσαμε τον χειμώνα, στο ''Dancing with the stars'', Μαρία Τσουρή, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τα μπανάκια της στην όμορφη Σαντορίνη! Ο φακός του TLIFE που βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί, ''τσάκωσε'' την Μαρία στην παραλία του Περίβολου και την απαθανάτισε!

Εκεί μαζί με την παρέα της, η οποία αποτελούνταν από δύο άντρες και δυο γυναίκες -ανάμεσά τους και η συμπαίκτρια της, Βάσω Μαυρέλου- η πολίστρια απόλαυσε τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά, το καφεδάκι της από το γνωστό ''Άνεμος Lounge Bar'', ενώ δεν παρέλειψε να παίξει και ρακέτες με την Βάσω.

Την Τετάρτη το μεσημεράκι λοιπόν, στην παραλία κατέφθασε πρώτα η παρέα της και λίγη ώρα μετά ξεπρόβαλλε κι η ίδια, φορώντας ένα μίνι, εφαρμοστό φορεματάκι, σε ηλεκτρίκ απόχρωση, άσπρα γυαλιά -τα οποία αποχωρίστηκε μόνο για δέκα λεπτά- και ψάθινο καπελάκι.


T.Life.gr

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΕΝΩ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ...







Θύμα διάρρηξης του αυτοκινήτου του, τη στιγμή που μιλούσε σε τηλεοπτική εκπομπή, έπεσε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής...Μάλιστα, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, πληροφορήθηκε τη διάρρηξη... ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό για το θέμα της Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, άγνωστος που επέβαινε σε λευκό μηχανάκι μικρού κυβισμού, πλησίασε το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο του ποινικολόγου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το γήπεδο της Πατρινής ομάδας και πέταξε μία πέτρα με σκοπό να σπάσει το τζάμι!

Στη συνέχεια πιθανόν να αφαίρεσε ένα τσαντάκι με άγνωστο περιεχόμενο, το οποίο είχε αφήσει μέσα στο όχημα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής. Τεχνικός του σταθμού ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της ομάδας «Ζήτα» έφθασαν στο σημείο αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

newsit.gr

ΑΝΟΡΕΞΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ... ΤΗΛΕΜΑΓΕΙΡΑΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ








Την αποκάλυψη ότι έπασχε από νευρική ανορεξία έκανε ο τηλεμάγειρας Ευτύχη Μπλέτσας.

Μάλιστα δε δίστασε να παραδεχθεί πως του άνοιξε τα μάτια στο πρόβλημα μια φίλη του, που αντιμετώπιζε την ίδια ασθένεια, η οποία όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.

« Έφτασα στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας και χρειάστηκε να με ξυπνήσει μια φίλη, που και η ίδια είχε ζήσει αυτό το πρόβλημα σε πολύ πιο ακραίο όμως βαθμό… Όταν είχα αδυνατήσει επικίνδυνα, ήταν αυτή που με ταρακούνησε με τον τρόπο της και με βοήθησε να βάλω μυαλό. Την ευχαριστώ και της ζητώ «συγγνώμη» που δεν πρόλαβα να την αποχαιρετήσω. Η Ρεβέκκα μας άφησε πριν από λίγες μέρες. Ήταν 30 ετών και πέθανε λόγω νευρικής ανορεξίας. Νιώθω πως της χρωστάω το ότι εγώ κατάφερα να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα και να ξαναπάρω το βάρος που είχα χάσει. Η Ρεβέκκα θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα οδηγεί…».

stifora.gr

ΚΟΥΪΚ : Εξωκαναλικοί παράγοντες με οδήγησαν στην έξοδο







Την αναγκαστική αποχώρησή του από το Kontra Channel, ανακοίνωσε ο Τέρενς Κουίκ.

Ο δημοσιογράφος μετά από ένα χρόνο στον Ταύρο αποφάσισε να ακολουθήσει την πόρτα της εξόδου επικαλούμενος εξωκαναλικούς παράγοντες.

Μάλιστα, με ανάρτηση του σε blog, ανέφερε για τους λόγους διακοπής της συνεργασίας του με το σταθμό:

«Είναι εμφανές και από προηγούμενες απαντήσεις μου ότι εξωκαναλικοί παράγοντες με οδήγησαν στην έξοδο με τη συμπεριφορά τους, που δεν μου αρμόζουν και δεν μου αξίζουν. Ούτε για την όποια επαγγελματική μου πορεία ούτε για την προσωπική μου αξιοπρέπεια. Όταν έλθει η ώρα, ίσως να εξηγήσω με περισσότερη σαφήνεια κάποια πράγματα».

Υπεύθυνη ενημερωτικών εκπομπών η Λαμπίρη;







Όπως γράφει η Espresso, μια πρόταση - έκπληξη περίμενε την Χριστίνα, όσο η ίδια έλειπε σε διακοπές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το κανάλι προτείνει στην παρουσιάστρια τη θέση της υπεύθυνης όλων των ενημερωτικών εκπομπών. Κάτι που αν επαληθευθεί, αναμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Αν η Χριστίνα Λαμπίρη δεχτεί τις νέες της αρμοδιότητες, θα πάρει τη θέση της Μάρθας Λογοθέτου, η οποία με τη σειρά της θα αναλάβει διευθύντρια παραγωγής μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Φλωριώτη.

Η προαγωγή της παρουσιάστριας ήταν τα καλά νέα για εκείνη. Τα άσχημα είναι ότι το "Super Star" ολοκληρώνει την εννιάχρονη τηλεοπτική του διαδρομή και τη θέση του παίρνει μια εντελώς καινούρια εκπομπή. Η Νικολέττα Ράλλη από το MAD, φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τα πρώτα της δοκιμαστικά, ενώ στο πλευρό της, όπως όλα δείχνουν θα βρεθούν ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Στάθης Παπούλιας.

Να σημειωθεί, πως στις υποχρεώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη είναι και η παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα. Τα υπόλοιπα τρία θα παρουσιάζουν η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Τσαγκά και ο Παναγιώτης Στάθης.
zappit.gr


ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...







Όταν ο ήλιος... φεύγει, η ώρα της περιποίησης έρχεται. Μια σωστή tanning queen δε δίνει βαρύτητα μόνο στα αντηλιακά, αλλά και στα προϊόντα after sun που θα απαλύνουν την επιδερμίδα της και θα παρατείνουν το μαύρισμά της.

Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία προκαλεί φθορές στα κύτταρα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση. Εκτός βέβαια από την κατάλληλη αντηλιακή προστασία, σημαντικό ρόλο για τη διατήρηση της ελαστικότητας και της νεανικότητας του δέρματος παίζει και η φροντίδα στο σπίτι μετά. Ένα απλό ενυδατικό προϊόν μπορεί να καλύψει τις απώλειες σε υγρασία, τι γίνεται όμως με τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση; Η πρωτοποριακή σύνθεση όλων των προϊόντων after sun προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ενώ συγχρόνως περιέχει συστατικά που επανορθώνουν τις φθορές των κυττάρων και το προετοιμάζουν για την επόμενη μέρα.

Ένας επιπλέον λόγος που κάνει σήμερα τα προϊόντα after sun ιδιαίτερα δημοφιλή είναι ότι σε περίπτωση ηλιακού εγκαύματος μπορούν να προσφέρουν άμεση βοήθεια. Εάν πρόκειται για ελαφριά κοκκινίλα, τότε οι καταπραϋντικοί και αναπλαστικοί παράγοντες που περιέχουν μπορούν να κάνουν θαύματα. Καταπολεμούν τη φλόγωση του δέρματος και αφήνουν ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, ενώ, με τη συστηματική χρήση, το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση. Βέβαια, αν το πρόβλημα είναι έντονο, μπορείς να προσφέρεις τις... πρώτες βοήθειες στην επιδερμίδα σου απλώνοντας μια καταπραϋντική αλοιφή με πανθενόλη και στη συνέχεια να επισκεφτείς κάποιο δερματολόγο.

Ανάλογα με τις ανάγκες σου διάλεξε το after sun που σου ταιριάζει.

* Γαλάκτωμα Είναι ιδανικό αν παρατηρήσεις ότι η επιδερμίδα σου κοκκινίζει παρά τα αυστηρά μέτρα προστασίας που πήρες. Άπλωσέ το σε όλο το σώμα για να εμποδίσεις το ενοχλητικό ξεφλούδισμα δίνοντας προσοχή στις ξηρές περιοχές όπως είναι στα γόνατα και στους αγκώνες. Τα περισσότερα γαλακτώματα είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα, ηλίανθο και λάδι ελιάς. Χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα αφήνοντας υπέροχη σύνθεση.

* Balm Επίλεξέ το αν έχεις καθίσει τον ήλιο πολλές ώρες. Η πλούσια σύνθεσή του με shea butter ανακουφίζει άμεσα το δέρμα μετά την ηλιοθεραπεία και εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας τρέφοντας και ενυδατώνοντας σε βάθος την επιδερμίδα.

* Σπρέι Η συσκευασία και η ειδική σύνθεσή του (στεγνώνει αμέσως) το κάνουν πανεύκολο στη χρήση. Μερικοί ψεκασμοί αρκούν για να ενυδατωθεί και να λάμψει η επιδερμίδα.

* Ζελ Είναι δροσερό καταπραϋντικό. Τα ζελ συνήθως περιέχουν αλόη και αμυγδαλέλαιο και συστήνονται για ευαίσθητες επιδερμίδες, αφού είναι υποαλλεργικά και πολύ ελαφρά. Ανακουφίζει άμεσα, κάνει την επιδερμίδα σου λεία και μεταξένια και αναδεικνύει το μαύρισμά σου.

* Aφρός Η ανάλαφρη mousse υφή του φροντίζει με την πιο αγνή μορφή τα εγκαύματα μετά τον ήλιο. Η σύνθεσή τους έχει βιταμίνη Ε που προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση και ενυδατικούς παράγοντες που καταπραΰνουν άμεσα τον πόνο και την αίσθηση καψίματος.



ΕΧΤΡΑ ΤΙΠ: Φύλαξε το after sun στο ψυγείο για ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς και αποτελεσματικότητα.

Πηγή: shape.gr

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΗΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...







Η εφημερίδα «Hurriyet» δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Στο δρόμο που χάραξε ο Εζέλ»!Η αλήθεια, πάντως, είναι πως το δρόμο άνοιξαν ο Ονούρ και η Σεχραζάτ, που έζησαν πέρυσι «Χίλιες και μία νύχτες» στην οθόνη του ΑΝΤ1, γνωρίζοντας την απόλυτη επιτυχία. Μέχρι στην Ελλάδα τους έφερε το κανάλι για να τους δουν από κοντά οι χιλιάδες θαυμαστές τους. Φέτος τα φώτα έπεσαν πάνω στον «Εζέλ», που έχει γίνει το νέο είδωλο του ελληνικού κοινού. Κι όπως όλα δείχνουν, έπεται και συνέχεια, αφού ακόμη και το Mega, που είχε αποφύγει να μπει σε αυτή τη λογική, αγόρασε τα δικαιώματα της τούρκικης σειράς «Έρωτας και τιμωρία» (Ask ve ceza), που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στη γείτονα χώρα και θα προβληθεί το Σεπτέμβριο.

newsit.gr

Kate Moss : ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ...







...Τι κι αν η Kate Moss παντρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε πριν από περίπου ένα μήνα, αυτό δεν της σταματά από το να κάνει αυτό που ξέρει καλά... να ποζάρει. Έτσι, το γνωστό μοντέλο με το καλλίγραμμο κορμί, τα πέταξε όλα και φωτογραφήθηκε σχεδόν γυμνή για το νέο ημερολόγιο του Pirelli, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη.


To 37χρονο μοντέλο πόζαρε topless στο φωτογραφικό φακό του του Mario Sorrenti, αποκαλύπτωντας το αψεγάδιαστο κορμί της, το οποίο θα ζήλευε κάθε γυναίκα.

newsit.gr

ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΠΑΤΗ-ΜΑΜΟΥΘ ;








Πρόκειται για άσο των γηπέδων που είχε περάσει και από μεγάλη ομάδα. Φέρεται μέλος κυκλώματος πλαστών πιστωτικών καρτών με θύματα κοσμηματοπώλες και χρυσοχόους.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα και αμέσως υπέγραψε σε μια από τις τρεις μεγάλες ομάδες του πρώην ΠΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα “Εσπρέσο”, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν απέδωσα τα όσα περίμεναν οι υπόλοιποι αφού η θέση στην οποία αγωνιζόταν ήταν...κατειλημμένη μόνιμα από έναν τεραστίου ταλέντου ποδοσφαιριστή και έτσι δεν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες να αναδειχθεί. Μετά δόθηκε δανεικός σε ομάδες του Λεκανοπεδίου, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή και έπαιξε σε ομάδα της βόρειας Ελλάδας. Σύντομα τον ζήτησαν από ομάδα του εξωτερικού όπου απέδειξε το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

Ο 24χρονος σήμερα, ποδοσφαιριστής συνελήφθη μαζί με την παρέα του στο λιμάνι Ακαντιάς της Ρόδου. Οι άντρες του Λιμενικού τους περίμεναν να αποβιβαστούν από το “Blue Star 1” καθώς είχαν πληροφορίες ότι έρχονταν στο νησί για να συνεχίσουν τις αγορές με κάρτες μαϊμού. Στο πορτμπαγκάζ του Ι.Χ. Τους, μάρκας Golf, οι λιμενικοί ανακάλυψαν έναν μικρό θησαυρό. Μόνο από τα ψώνια που είχαν κάνει από δύο χρυσοχοεία και ένα ακόμη κατάστημα στην Καρδάμαινα της Κω: τρία πανάκριβα ρολόγια διάσημων οίκων, μία καστετίνα με μία αλυσίδα λαιμού και ένα δαχτυλίδι, ένα χρυσό αναπτήρα, ένα iPod, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Escada, μια επάργυρη σκακιέρα και 2.000 ευρώ.

Σε ειδική κρύπτη, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, υπήρχαν ένας φορητός υπολογιστής και ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα που “διάβαζε” τις μαγνητοταινίες πραγματικών πιστωτικών καρτών και κατέγραφε τα πλήρη στοιχεία των ιδιοκτητών, δίνοντας στους δράστες τη δυνατότητα να δημιουργούν 36 κάρτες κλώνους. Ο 31χρονος φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας παραδέχτηκε ότι το είχε αγοράσει στη Μόσχα, πληρώνοντας 1.000 ευρώ, αλλά ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε τις άγραφες πιστωτικές κάρτες και τα στοιχεία τους από το διαδίκτυο!

Οι τρεις συνεργοί του 24χρονου ποδοσφαιριστή και ο ίδιος οδηγήθηκαν αρχικά στον αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος του παρέπεμψε λόγω αρμοδιότητας στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω. Εκείνη τους άσκησε διώξεις για πλαστογραφία, χρήση πλαστού εγγράφου, απάτες και κλοπές κατ' εξακολούθηση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όλες σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής πάντως δήλωσε ότι αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη χρήση των πλαστών καρτών, αλλά δεν εξήγησε πώς και γιατί έκανε διακοπές με τους υπόλοιπους δράστες. Αντίθετα, ο 31χρονος φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας πήρε πάνω του όλη την ευθύνη για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται οι σύντροφοι του, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν έχει προκαλέσει οικονομική βλάβη σε κανέναν επιχειρηματία της Ελλάδας. Όπως είπε, οι αριθμοί καρτών που χρησιμοποιούσε ανήκουν αποκλειστικά σε Αμερικανούς πολίτες και διαβεβαίωσε την εισαγγελέα ότι όλες οι αγορές που έκανε με τις πλαστές κάρτες έχουν πληρωθεί ή θα πληρωθούν!


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος δήλωσε ιδιωτικός υπάλληλος και κάτοικος Μόσχας. Όμως όπως προέκυψε από την έρευνα, πρόκειται για “σκληρό” στρατιωτικό, με ιδιαίτερη εκπαίδευση, που έχει αποφοιτήσει από την ελληνική Σχολή Ευελπίδων και τη Σχολή Ειδικού Πολέμου από την οποία βγαίνουν μόνο όσοι διαθέτουν ικανότητες κομάντος.


newsit.gr

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Περιμένουν για το "Μες την καλή χαρά"







Πολλά ακούγονται τελευταία για το μέλλον του «Μες στην καλή χαρά» καθώς η Ναταλία Γερμανού δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον Alpha για την παρουσίαση της εκπομπής του σαββατοκύριακου.

Αν και οι φήμες θέλουν τους Γερμανούς να την να κόβουν, στην Κάντζα επιμένουν πως όλα βρίσκονται σε εκκρεμότητα καθώς τα διοικητικά στελέχη βρίσκονται ακόμα σε άδεια.

Πάντως η ίδια η παρουσιάστρια δε φαίνεται να ανησυχεί, δηλώνοντας:

«Είναι αλήθεια πως έχω κάνει αρκετά ραντεβού με το κανάλι και είμαι σε συχνή επαφή με τους Γερμανούς διευθυντές μου. Λοιπόν, έχω μια εκπομπή, το Chart Show, που συνεχίζεται κανονικά και την επόμενη σεζόν – έχουν ήδη γυριστεί πέντε επεισόδια και θα γυριστούν άλλα πέντε. Όσον αφορά το Μες στην καλή χαρά νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα σας προσφέρουμε γενναίες δόσεις γέλιου και φέτος».

stifora.gr

ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΕΟ...











Τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου μαζί με τον αγαπημένο της στο νησί του Αιγαίου περνά η γνωστή παρουσιάστρια.Στην Άνδρο βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί μαζί με τον καλό της.


Σε φωτογραφίες του περιοδικού “ΟΚ!” που θα κυκλοφορήσει η Ελένη εμφανίζεται εμφανώς μαυρισμένη και ιδιαίτερα ανανεωμένη. Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει μόνη της το μπάνιο της στην Άχλα κοντά στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.


Tlife.gr

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΞΑΝΑ Ο ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



Ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την εκπομπή του ALPHA «Εφιάλτης στην κουζίνα», θα συνεχίσει να μεταφέρει τις γνώσεις του στους ιδιοκτήτες εστιατορίων μέσα από το πρόγραμμα του καναλιού.

Από τον Φεβρουάριο και μετά, δηλαδή στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα απολαύσουμε ξανά τον «Εφιάλτη στην κουζίνα

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΡΗΓΑ- ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ




Σε συνέχεια των αντιδράσεων διαφόρων θρησκευτικών ομάδων, σε πόλεις της επαρχίας, που παρεμπόδισαν το ανέβασμα της επιτυχημένης παράστασης «Τα κορίτσια με τα μαύρα», η μητρόπολη Ξάνθης εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει την επιτυχία του έργου «κατάντια», ενώ καλεί τους πιστούς να μην το παρακολουθήσουν. Η παράσταση που έχει προγραμματστεί να ανέβει την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Παλιάς Πόλης Ξάνθης, συγκέντρωσε τα βέλη της μητρόπολης που, μεταξύ άλλων ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Εάν στην Ελλάδα παρουσιάζονται τέτοιου είδους έργα πού ειρωνεύονται τα όσια και τα ιερά της πίστεώς μας και υπάρχουν χριστιανοί Έλληνες πού πληρώνουν για να χειροκροτήσουν, να ψυχαγωγηθούν, αυτό νομίζω ότι είναι κατάντημα. Εάν η πατρίδα μας περνάει μία κρίση η οποία είναι πρωτίστως ηθική, πνευματική και έπειτα οικονομική, ώστε άλλοι λαοί να μας «δείχνουν» και να εκφράζονται περιφρονητικά για εμάς, θα πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες πού έχουμε γι? αυτόν εδώ τον τόπο, την ιστορία του, αλλά και το μέλλον του». Στη συνέχεια της επιστολής, η μητρόπολη επικαλείται τη γεωγραφική ιδιαιτερότητα της ευρύτερης περιοχής, ενώ ταυτόχρονα παρακινεί τους πιστούς να μην δουν την παράσταση: « Εκφράζοντας τις αντιρρήσεις μας για την παρουσίαση του έργου στην πόλη μας, ακούσαμε τον αντίλογο, ότι το έργο παρουσιάστηκε και μάλιστα με επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Απαντούμε ότι εδώ είναι Θράκη, είναι Ξάνθη, εδώ είναι σύνορα, όρια μιας περιοχής με ιδιαιτερότητες και για τον λόγο αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας. Θα θυμίσω τον σάλο που προκλήθηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης σε πανελλήνιο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο μετά από περιστατικό πού συνέβη με ηθοποιό πριν μερικά χρόνια στον αυλόγυρο ενός τεμένους στα Πομακοχώρια της ορεινής περιοχής. Είναι απαράδεκτο Χριστιανοί Ορθόδοξοι να επισκεπτόμαστε τα μοναστήρια και παράλληλα να πληρώσουμε εισιτήριο για να δούμε αυτή την παράσταση και να χειροκροτούμε τα ανόσια».



Κ.ΒΟΥΤΣΑΣ: Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια της υγείας του







Πριν από λίγες ημέρες, ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τη ''Λυσιστράτη'', ύστερα από περιπέτεια με την υγεία του! Είναι λίγοι όμως, όσοι γνωρίζουν ότι αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν περισσότερο σοβαρά για τον δημοφιλή κωμικό.

Ο Κώστας Βουτσάς μπορεί ν' αντιμετώπισε την περιπέτεια αυτή με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι κινδύνεψε σοβαρά η ζωή του. Ένα αιμάτωμα στο κεφάλι θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τα χειρότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα ''Espresso''.

Αυτό που δεν γνωρίζουν, λοιπόν, πολλοί, είναι ότι ο διάσημος κωμικός μας κατά το διάστημα της νοσηλείας του στον ''Κυανού Σταυρό'' της Θεσσαλονίκης, υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για να δοθεί λύση στο πρόβλημά του και να αποφευχθούν άμεσα οι όποιες επιπλοκές.

Τον ηθοποιό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρακολουθούσε ο νευροχειρουργός της κλινικής Δημήτρης Ζευγαρίδης. Μάλιστα, το αιμάτωμα που είχε διαγνωστεί στο κεφάλι του προήλθε κυρίως από την αμέλεια του ηθοποιού να παίρνει καθημερινά το χάπι για την πηκτικότητα του αίματος. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο σπουδαίος ηθοποιός μας αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, αφού έχει υποβληθεί σε αλλαγή βαλβίδας.

Ο ίδιος, λίγο προτού πάρει στα χέρια το εξιτήριο, είχε δηλώσει τηλεφωνικώς σε τηλεοπτική εκπομπή: ''Κοντράρισε η καρδιά και το μυαλό, αλλά τελικά ήρθαν ισοπαλία''.

Tlife.gr

Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ








Πριν γίνει γνωστός πήγε μια βόλτα μέχρι τα Σπάτα για να πείσει μια νοικοκυρά να μας δείξει την μπουγάδα της.
Η κυρία -τυχαία μόλις είχε απλώσει τα ρούχα της- δέχθηκε αμέσως. Το αποτέλεσμα ήταν ...πεντακάθαρο, όπως καταλαβαίνετε. Τα επόμενα χρόνια ο δημοσιογράφος της διαφήμισης συμμετείχε σε αρκετές εκπομπές, ταξίδεψε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μπήκε πίσω από κουζίνες για να μαγειρέψει και κατέληξε να φέτος το καλοκαίρι να συμπαρουσιάζει πρωινή εκπομπή με την Νάντια Μπουλέ.

Πρόκειται για τον Θανάση Πάτρα, ο οποίος πριν από 14 χρονια ξεκινούσε την καριέρα του παίζοντας σε διαφημίσεις.

Ζappit.gr

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ







Εδώ και δύο χρόνια η Εύα Καϊλή δεν έκρυβε τον έρωτά της με τον νεαρό εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη, δηλώνοντας πως στο πλάι του διένυε την καλύτερη φάση της ζωής της. Φέτος το καλοκαίρι, τα πράγματα άλλαξαν για τη βουλευτή Θεσσαλονίκης που τη βρήκε μόνη να κάνει διακοπές σε Σαρδηνία, Πάτμο και Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το ένθετο της εφημερίδας «Real News», «Real Life», το ζευγάρι από την αρχή είχε μια εκρηκτική σχέση, αλλά το τελευταίο διάστημα οι καβγάδες ήταν έντονοι, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο δεν τους επέτρεπαν να αφιερώσουν στη σχέση τους τον απαραίτητο χρόνο, με αποτέλεσμα τη συχνή δημιουργία παρεξηγήσεων.

Η τελευταία τους, όμως, διαμάχη ήταν κάτι παραπάνω από εκρηκτική. Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στην εφημερίδα: «Μετά από δύο χρόνια σχέσης, και μάλιστα τόσο παθιασμένης όπως ήταν η δική τους, σκέφτεσαι αν πρέπει να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό ή αν είναι καλύτερα να χωρίσεις. Η Εύα και ο Πασχάλης τελικά αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Υποσχέθηκαν, όμως, ο ένας στον άλλο να μείνουν φίλοι».

Σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται την εν λόγω μαρτυρία, ο χωρισμός τους προέκυψε από τις διαφορετικές προτεραιότητες που είχαν ο καθένας για τη ζωή του. Ο 27χρονος εφοπλιστής επιθυμεί να δώσει βάρος στις δραστηριότητές του στον χώρο της ναυτιλίας, ενώ η Εύα Καϊλή στην πολιτική της καριέρα. Ο χωρισμός τους έγινε οριστικός στα τέλη Ιουλίου όταν η νεαρή βουλευτής επέστρεψε από το ταξίδι της στη Σαρδηνία όπου πήγε με τη μητέρα της, στη συνέχεια σειρά είχε η Πάτμος και η Χαλκιδική, όπου η Εύα Καϊλή εθεάθηκε μόνη και φανερά αδυνατισμένη.


Πηγή: Real/Yupi

ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ







Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο του το δωμάτιο. Τι είπε ο ίδιος στην κατάθεση του.

"Ξύπνησα και είδα έναν άνθρωπο να περιεργάζεται τα τσαντάκια της κόρης μου" είπε στους αστυνομικούς ο υφυπουργός Δικαιοσύνης. Mε απόφαση που εξέδωσε χθες το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου έγιναν δεκτές οι αντιρρήσεις του 27χρονου υπηκόου Αλβανίας E. P. κατά της αποφάσεως απέλασης και κράτησής του αλλά και της εγγραφής του στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων.

Ο 27χρονος, όπως έγραψε η εφημερίδα "Δημοκρατική" της Ρόδου έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στις 2 Σεπτεμβρίου 2011, κατηγορούμενος για κλοπή ενός i-pod της 13χρονης κόρης του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Γ. Πεταλωτή από το υπʼ αριθμ. 5137 δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας στη Λαχανιά όπου παραθέριζε με τη σύζυγο και το παιδί του.

Σημειώνεται ότι στο κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί δεν αναφέρεται το όνομα του κ. Πεταλωτή και ο κατηγορούμενος φέρεται να «μπήκε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα ενός μπαγκαλόου διαμερίσματος με αριθμό 5137 όπου διαμένουν η Στ. Κ., ο σύζυγος και η ανήλικη κόρη τους και αφαίρεσε ένα i-pod αξίας 200 ευρώ περίπου».

Η κατάθεση του Πεταλωτή

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης εξεταζόμενος ως μάρτυρας κατέθεσε ότι την 13η Αυγούστου και περί ώρα 02.30 μπήκαν στα δωμάτιά τους για να κοιμηθούν. Περί ώραν 03.10 περίπου ξύπνησε και είδε έναν άνθρωπο στο ημίφως με μαγιό άσπρο να είναι σκυμμένος πάνω στην κονσόλα της τηλεόρασης και να περιεργάζεται δύο – τρία τσαντάκια της κόρης του. Αμέσως, όπως είπε, σηκώθηκε απ΄το κρεβάτι φωνάζοντας, οπότε το άγνωστο άτομο οπισθοχώρησε και πήγε να φύγει. Όταν έφτασε κοντά του έξω από το δωμάτιο γύρισε, όπως είπε, και ουρλιάζοντας σήκωσε το χέρι του για να τον κτυπήσει. Τότε είδε ότι κρατούσε κάτι χωρίς να μπορέσει να προσδιορίσει τι ήταν. Ο δράστης, όπως κατέθεσε τράπηκε σε φυγή, κατεβαίνοντας με ορμή τις σκάλες προς τον κάτω όροφο του διαμερίσματος, οπότε άκουσε θόρυβο από την πτώση του στις σκάλες και μια κραυγή πόνου.

Ειδοποίησε τη ρεσεψιόν για το συμβάν και έμεινε στον πάνω όροφο, που είναι τα δωμάτια και η εξωτερική πόρτα. Τόνισε εν συνεχεία ότι ο δράστης, όπως μπόρεσε να διακρίνει, ήταν κάτω των 30 ετών, ευκίνητος, γυμνασμένος, με πόδια ποδοσφαιριστή, κοντά μαλλιά και έντονο βλέμμα, στρογγυλό πρόσωπο, ύψος γύρω στο 1,80, φωνή δυνατή και βραχνή. Οι αστυνομικοί του επέδειξαν φωτογραφίες υπόπτων ατόμων κυρίως του προσωπικού και ξεχώρισε αυτή του 27χρονου τον οποίο είδε και δια ζώσης και τον αναγνώρισε ως τον δράστη της κλοπής.

Η κατάθεση της συζύγου

Η σύζυγος του Υφυπουργού κατέθεσε ότι περί ώραν 03.20 της επίμαχης ημέρας την ξύπνησε ο κ. Πεταλωτής και της είπε ότι ένας άγνωστος είχε μπει στο δωμάτιο τους. Ειδοποίησε, όπως είπε, αμέσως τη ρεσεψιόν για το συμβάν και έψαξε τα πράγματά τους διαπιστώνοντας ότι έλειπε το i-pod.

Τι προέκυψε απο την αστυνομική έρευνα

Aπό την αστυνομική έρευνα, σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός αυτός μαζί με άλλους συναδέλφους του βρισκόντουσαν μετά το πέρας της εργασίας τους στο pool bar του ξενοδοχείου μέχρι την 03.00 ώρα περίπου. Ακολούθως πήγε μαζί με τον συγκάτοικό του στο δωμάτιο, όπου διαμένουν εντός του ξενοδοχείου και εκεί ο συγκάτοικος του ετοιμάστηκε να κοιμηθεί ενώ ο αλλοδαπός ετοιμάστηκε να μεταβεί σε φίλη του στο Γεννάδι. Η σύντροφος του μίλησε μαζί του περί ώρα 02.50 για να τον ρωτήσει εάν επρόκειτο να πάει σπίτι της και εκείνος αφού της είπε ότι έχει συζήτηση με τους συναδέλφους του και ότι δεν θα καθυστερούσε, ξαναμίλησαν άλλη μια φορά μετά περίπου 20 λεπτά της ώρας. Ο αλλοδαπός μετέβη εν συνεχεία στο Γεννάδι και πέρασε το υπόλοιπο της νύχτας οπότε και επέστρεψε περί ώρα 08.30 στο ξενοδοχείο για να αναλάβει εργασία. Σε έρευνα στο δωμάτιό του και στην οικία της συντρόφου του δεν βρέθηκε το κλεμμένο i- pod.

O αλλοδαπός που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα από ηλικία 8 ετών και απασχολείται ως μάγειρας στο ξενοδοχείο, αρνείται κατηγορηματικά τα καταγγελλόμενα σε βάρος του.

Ο χώρος εργασίας του, όπως έγραψε η «δ», είναι κοντά στα δωμάτια του ξενοδοχείου στο οποίο απασχολείται τα τελευταία δύο έτη. Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με τους οικείους του, έχει πολλές καταθέσεις, ενώ ο μισθός του αγγίζει τα 1.700 ευρώ. Χρησιμοποιεί δε ένα κινητό τύπου i- phone 4, σημαντικής αξίας, ενώ το αντικείμενο της κλοπής ιδιοκτησίας του Υφυπουργού είναι χαμηλότερης αξίας και κάνει ανάλογες εργασίες με το κινητό του κατηγορούμενου. Ο αλλοδαπός έχει στην ιδιοκτησία του αμάξι και μηχανάκι, είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής chef στην Αθήνα και εργάζεται στο ξενοδοχείο με τον αδελφό του. Οι γονείς του ζουν στη Χίο και τους αγόρασαν σπίτι στην Αθήνα το έτος 1992. Οι οικείοι του επισημαίνουν ότι ο 27χρονος δεν είχε ανάγκη να κλέψει και ούτε έχει κατηγορηθεί για τέτοιο ή άλλο αδίκημα στο παρελθόν.

newsit.gr

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ALTER ΗΝΙΚΟΛΟΥΛΗ




Την ανανέωση της συνεργασίας της με το Alter ανακοίνωσε η Αγγελική Νικολούλη δίνοντας τέλος στα σενάρια που την ήθελα να αναζητά τηλεοπτική στέγη.

Η δημοσιογράφος που ουδέποτε σκέφτηκε να εγκαταλείψει το καράβι έστω κι αν αυτό έδειχνε πως ναυαγούσε δήλωσε για την απόφαση της να παραμείνει στο Μπουρνάζι.

"Όπως είχα δηλώσει πρώτη ήρθα και τελευταία θα φύγω. Αποδεικνύοντας ότι δεν ήταν λόγια του αέρα αλλά κάτι που πίστευα. Η εκπομπή θα συνεχιστεί για 17η χρονιά. Ξέρουμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. αλλά ανηφορικός. Αλλά είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε χωρίς να κάνουμε έκπτωση στη δουλειά μας τον αγώνα σε ένα κανάλι που παραμένει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης."





ΓΑΜΟΣ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ




Και ενώπιον Θεού παντρεύτηκε ο βουλευτής Ηρακλείου, Φραγκίσκος Παρασύρης την αγαπημένη του Ήρα Ζωγραφάκη σε ένα γάμο που θύμισε εποχές ... προ κρίσης

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ :ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ TV WEEK END




TV Weekend;
Αν και τα δημοσιεύματα λένε ότι η Όλγα Λαφαζάνη θα παρουσιάσει φέτος το TV Weekend του Alter, υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού φαίνεται πως έχουν διαφορετική γνώμη. Έτσι λοιπόν επικρατέστερη αντικαταστάτρια της Άννας Λιβαθυνού φαίνεται πως είναι η Ελένη Φωτοπούλου, η οποία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ως οικοδέσποινα του Summer Live.



H πρώην συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της Ελένης Μενεγάκη, που θυσίασε τις καλοκαιρινές της διακοπές, απαντώντας θετικά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της, δικαίωσε ισχυρό πρόσωπο του σταθμού που πίστευε στις δυνατότητές της και περιμένει τώρα την επίσημη πρόταση του σταθμού για τη μεσημεριανή εκπομπή του σαββατοκύριακου. Εξίσου ευτυχισμένη είναι και στην προσωπική της ζωή, αφού τους τελευταίους μήνες είναι ερωτευμένη με έναν ώριμο άντρα που τη στηρίζει πολύ σε κάθε της βήμα. yupi


Short URL: http://www.choicetv.gr/?p=15480


Μ.Τσουρη:Δεν παντρευεται

Στελάρας για νταλαροειδές... και η απάντηση!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ




Ερωτευμένοι κροίσοι, στερημένες σαραντάρες, κοσμοπολίτες κατάσκοποι αλλά και εξωγήινοι από άλλη διάσταση γύρισαν σκηνές από την (για καλό ή για κακό) ταινία της ζωής τους στο πιο μαγικό σκηνικό, που δεν θα μπορούσε να στηθεί σε κανένα στούντιο.


Δεν θυμάμαι ποιος το έγραψε, αλλά πήγαινε κάπως έτσι: «Ο κόσμος είναι ένα βιβλίο και όποιος δεν ταξιδεύει έχει διαβάσει μόνο μία σελίδα του». Ταξιδεύοντας σε όλον τον κόσμο με την ιδιότητα του κινηματογραφικού συντάκτη, από την κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή μέχρι την Κοπακαμπάνα στο Ρίο και την παραλία του Hotel De Baines, από το «Θάνατο στη Βενετία», ξεφύλλισα πολλές και συναρπαστικές σελίδες από το βιβλίο του κόσμου, δεν το αρνούμαι. Θες όμως επειδή ποτέ δεν υπήρξα ιδιαίτερα φανατικός βιβλιόφιλος, αλλά ανέκαθεν έβλεπα τη ζωή σαν σινεμά, ήταν κάθε φορά που γυρνούσα εδώ, στην Ελλάδα, στα νησιά της και στις παραλίες της, που έβλεπα την πιο θεαματική εκδοχή της ταινίας μου, με τη Μύκονο να ξεχωρίζει σαν σκηνογραφικό όργιο υπερταλαντούχου καλλιτέχνη που αποφάσισε να μεγαλουργήσει χρησιμοποιώντας τα πιο στοιχειώδη υλικά: πέτρα, ασβέστη, θάλασσα και ήλιο, σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό πάντρεμα. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον σκηνοθέτη που θα βιώσει την ενέργεια του μυκονιάτικου τοπίου και δεν θα νιώσει βαθιά μέσα του την πρόκληση να το εκμεταλλευτεί ως φόντο για την επόμενή του ταινία. Κάποιοι, όπως θα δείτε παρακάτω, με ενίοτε περίεργα αποτελέσματα και προθέσεις (από τις καλύτερες έως τις πλέον εκμεταλλευτικές) το επιχείρησαν, μετατρέποντας πολλές φορές ανάξιες λόγου ταινίες σε, αν μη τι άλλο, χάρμα οφθαλμών. Νομίζω όμως (όπως και όλοι όσοι αγαπήσανε πραγματικά και έξω από μόδες και κοινωνικά status αυτό το περίεργο νησί), πως τίποτα και κανείς δεν έχει αποδώσει ακόμα στο φακό την πραγματικά κινηματογραφική ποιότητα ενός τόπου, που αρκετοί νομίζουν πως τον ξέρουν ή τον προτιμούν για λάθος λόγους.

Χωρίς ταυτότητα
Οι εραστές του καλοκαιριού


Xωρίς ταυτότητα (The bourne identity), του Νταγκ Λίμαν – 2002
Λογικές καταλήξεις κοσμοπολίτικων περιπετειών. Αφού ο Ματ Ντέιμον και η Φράνκα Ποτέντε αντιμετωπίσουν μια ντουζίνα κακών σε Γαλλία, Ελβετία και Τσεχία, βρίσκουν απάγκιο εκεί όπου ο άνεμος δεν σταματάει ποτέ να φυσά. Η σκηνή, πάνω στην οποία πέφτουν οι τίτλοι τέλους, αν και σύντομη, αποτελεί ένα από τα πιο «έξω καρδιά» και καλοκαιρινά happy ending. Ο Μπορν ανακαλύπτει την αγαπημένη του Μαρί, ζωντανή και ηλιοκαμένη, να διευθύνει μαγαζάκι rent a bike στο Sea Satin, λίγο πιο πέρα από τους διάσημους ανεμόμυλους, για να τους τραβήξει κι αυτούς η κάμερα και να φτουρήσει σαν καρτ ποστάλ το πλάνο.

Oι εραστές του καλοκαιριού (Summer lover), του Ράνταλ Κλάιζερ – 1982
Το πλέον κλασικό (και αθώο) ερωτικό τρίο των εφηβικών μας χρόνων έχει άδικα ταυτοποιηθεί μόνο με τη Σαντορίνη, εφόσον η μύηση της Ντάριλ Χάνα στις χαρές του μοιράσματος του (Ελληνοαμερικανού με το όνομα Μάικλ Πάπας) ανδρός της και στο λεσβιακό έρωτα με τη Γαλλίδα (αρχαιολόγο στο σενάριο) Βαλερί Κενεσέν, έλαβε χώρο και σε Δήλο και Μύκονο. Όπου ο Πάπας επιβεβαιώνει το μύθο της λεκτικής ευφράδειας του ελληνικής καταγωγής εραστή, όταν, αξιολογώντας τις επιδόσεις της Γαλλίδας, λέει την αμίμητη ατάκα: «Όταν κάνω έρωτα μαζί σου, είναι σαν να καβαλάω ένα άλογο. Είναι ο τρόπος που ανταποκρίνεσαι».

The kings of Μykonos, του Πίτερ Ανδρικίδη – 2010
Η πιο πρόσφατη απόβαση στο «νησί των ανέμων» από τον Ελληνοαυστραλό κωμικό Νικ Γιαννόπουλο, ο οποίος στη χώρα του κάνει καριέρα και μεγάλο σουξέ ως Αυστραλός «Νία Βαρντάλος» – κοινώς ποντάροντας στα χούγια και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής φυλής. Με αυτή του την ιδιότητα και ως κληρονόμος μιας παραλίας της Μυκόνου κατεβαίνει στο νησί για να συναντήσει, μεταξύ άλλων, τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον τηλεοπτικό «Ηρακλή», Κέβιν Σόρμπο, και τον Δημήτρη Σταρόβα, σε μια σειρά αστείων μπερδεμάτων και κωμικών καταστάσεων, που μάλλον δεν φάνηκαν και τόσο γελαστικά σε πολύ κόσμο με ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ.

Ο Έλληνας μεγιστάνας
Shirley Valentine, του Λούις Γκίλμπερτ – 1989
Η καλύτερη απάντηση σε όσους πιστεύουν ότι, ως ερωτική playland, η Μύκονος σε αφορά μόνο αν είσαι κάτω των 30. Κατσιασμένη, μεσήλικη νοικοκυρά από το Λίβερπουλ αποφασίζει να ξαναπιάσει τα γκέμια της ζωής στα χέρια της και το ανακοινώνει στην κολλητή της με τον εξής εύγλωττο τρόπο: «Ναι, Μιράντα, πρόκειται να πάω στην Ελλάδα για το σεξ. Σεξ για πρωινό, σεξ για δείπνο, σεξ για τσάι. Είναι αυτό που κυριολεκτικά ονομάζω “και γαμώ τις δίαιτες”». Την οποία δίαιτα ακολουθεί κατεβαίνοντας στο νησί και βρίσκοντας τον (μουστακαλή) έρωτα στην παραλία του Αγίου Ιωάννη (μεγάλη η χάρη του), με τη βοήθεια της μουσικής του Γιώργου Χατζηνάσιου.

Τα παιδιά του διαβόλου (Island of death), του Νίκου Μαστοράκη – 1977
Αν νομίζετε ότι οι Βρετανοί τα σπάνε μόνο στα Μάλια, δεν έχετε ιδέα σε τι άντρο ακολασίας μετέτρεψαν τη Μύκονο στα 70s, σύμφωνα με τον Νίκο Μαστοράκη. Ζευγάρι Βρετανών κατεβαίνει στο νησί και αφού συνουσιαστούν με ό,τι περπατάει και ενίοτε βελάζει (η σκηνή με την κατσίκα έχει γράψει ιστορία), δολοφονούν κατόπιν τους διεφθαρμένους, με τον αρσενικό του ζευγαριού να βρίσκει στο φινάλε το σεξουαλικό δάσκαλό του, υποκύπτοντας στις ορέξεις του αχόρταγου βοσκού Νίκου Τσακιρίδη. Απαγορευμένο για χρόνια, cult φαινόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο, που, αν δεν το δεις, δεν το πιστεύεις ότι υπάρχει.

Τα παιδιά του διαβόλου
Ο Έλληνας μεγιστάνας
Ο Έλληνας μεγιστάνας (The Greek tycoon), του Τζ. Λι Τόμσον – 1978
Ποιος μπορεί να είναι ο κροίσος Τεό Τομάσης, που φλερτάρει με την πανέμορφη σύζυγο του Προέδρου των ΗΠ.Α, Λιζ Κάσιντι, σε όλους τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς και κυρίως στη Μύκονο; Έλα μου, ντε... Με ιστορικούς διαλόγους ανάμεσα στον Άντονι Κουίν και τη Ζακλίν Μπισέ, όπως: «Είσαι ένα κτήνος, ένας μπάσταρδος», αυτός, ερεθισμένος από το βρισίδι: «Τι γυναίκα που είσαι, πάμε να κάνουμε έρωτα», ο Μεγιστάνας είναι το απόλυτο αθέλητα αστείο cult classic, που σας συστήνουμε ανεπιφύλαχτα για απογευματινή χαλάρωση με ένα cocktail στο χέρι και φόντο μια μυκονιάτικη παραλία.

Το παιδί και το δελφίνι
Το παιδί και το δελφίνι (Boy on a dolphin), του Γιαν Νεγκουλέσκο - 1957
«Τi in afto pou to lene agape», τραγουδούσε το 1957 η Σοφία Λόρεν στο ρόλο της χυμώδους αλιεύτριας σφουγγαριών Φαίδρας, σε μουσική του Τάκη Μοράκη, σε μία από τις πλέον διάσημες διεθνείς επισκέψεις στα ελληνικά νησιά για το «Παιδί και το δελφίνι». Το οποίο, ναι, το ξέρουμε ότι ξέρετε πως αφορά κατά κύριο λόγο την Ύδρα, αλλά συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων τοποθεσιών (όπως η Ρόδος, ο Παρθενώνας, τα Μετέωρα και η… Τσινετσιτά) και μια γερή δόση από το ιερό νησί της Δήλου, το οποίο, τόσο ενεργειακά όσο και τουριστικά, είναι άμεσα συνδεδεμένο με το φαινόμενο της Μυκόνου, φιλοξενώντας καθημερινά πλήθος επισκεπτών, που φτάνουν με καραβάκι από το νησί.

Το Σύμπλεγμα (Mykonos illussions), του Στράτου Μαρκίδη - 1978
Πολύ πριν ο Μαρκίδης κάνει ντεκαπάζ στον Σόμερ για το κρητικό τηλεοπτικό ρομάντζο «Της αγάπης μαχαιριά», το έτσουζε με ψιλοτσοντούλες σε διάφορα άλλα εξωτικά μέρη της χώρας, ένα εκ των οποίων δεν μπορούσε παρά να είναι η Μύκονος. Μετανοημένη πόρνη δολοφονεί τον νταβατζή της και καταλήγει στο πιο ερωτικό νησί των Κυκλάδων, όπου όμως σχεδόν όλοι έχουν κι από ένα μυστικό, σχεδόν όλοι την ορέγονται και σχεδόν όλοι θα το κάνουν μαζί της, σε ομολογουμένως υπέροχα κινηματογραφημένες κουλέρ λοκάλ τοποθεσίες.

Το Σύμπλεγμα
Το παιδί και το δελφίνι
Γυμνό κορμί στον καυτό ήλιο


Γυμνό κορμί στον καυτό ήλιο (Fantasies), του Τζον Ντέρεκ – 1981
Ο μάλλον όχι και τόσο ταλαντούχος σκηνοθέτης Τζον Ντέρεκ, ερωτευμένος με τα κάλλη της συζύγου του Μπο, συνεχίζει την επέλασή του στο χώρο των soft ερωτικών ταινιών, βάζοντας τη συμβία του αυτή τη φορά να τσαλαβουτάει γυμνή στα κρυστάλλινα νερά και τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα του νησιού με την ελληνική βοήθεια του Φαίδωνα Γεωργίτση. Ιδιωτικά βίτσια-δημόσιες αρετές που ξεκίνησαν για την Μπο από το θρυλικό 10 του Μπλέικ Έντουαρντς, με το θεσπέσιο κορμί της χύμα στο κύμα (ειδικά της Μυκόνου), να προκαλεί ευπρόσδεκτο ορμονικό τσουνάμι.

O επόμενος (The next one), του Νίκου Μαστοράκη – 1984
Η πρωταγωνίστρια του Κάρπεντερ, Αντριάν Μπαρμπό, δήλωσε πως συμμετείχε στη συγκεκριμένη παραγωγή μόνο και μόνο για την ευκαιρία των τσάμπα διακοπών στην Ελλάδα. Οπότε, καταλαβαίνετε... Χήρα αστροναύτη στη Μύκονο (ναι, έχει και τέτοιες πολλές, κάπου στην Άνω Μερά, προφανώς επειδή λέγεται «άνω» και υποδηλώνει το «υπεράνω»), συναντά και ερωτεύεται έναν άγνωστο επισκέπτη από το μέλλον και από άλλη διάσταση τον οποίο ερμηνεύει ο Κιρ Ντούλια από την «Οδύσσεια του διαστήματος». Παρόντες στα μυστήρια του έρωτά τους, οι Ντάνος Λυγίζος, Μπέτυ Αρβανίτη και Φαίδων Γεωργίτσης.

thea.gr

ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ... ΜΑΣΕΛΕΣ



Απίστευτα κι όμως αληθινά συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες σε δύο εκκλησίες της Πάτρας - Αρνήθηκε να δώσει Θεία Κοινωνία σε ηλικιωμένους με μασέλες, ενώ σε άλλη εκκλησία κοινώνησε πρώτους τους άνδρες...
Η πιο τρανταχτή είναι η πρώτη περίπτωση, όπου ο παπάς δεν κοινωνούσε ηλικιωμένους με... μασέλες! Στη δεύτερη, ο ιερέας έβαλε τους άνδρες να... χειροκροτήσουν τις γυναίκες επειδή δέχθηκαν να κοινωνήσουν... τελευταίες. Όλα αυτά τα απίστευτα κι όμως αληθινά, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις από ηλικιωμένους πιστούς και τα παράπονα γίνονται πλέον δημοσίως και αναμένεται (αν δεν έχει συμβεί ήδη) να φθάσουν σύντομα στην πόρτα της Αρχιεπισκοπής.

Αναφορικά με το πρώτο περιστατικό, που είναι αυτό που προκαλεί και τη μεγαλύτερη αίσθηση, συνέβη στον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης και μάλιστα ανήμερα της Παναγίας. Σύμφωνα με το dete.gr, οι πιστοί είχαν κατακλύσει τον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας από νωρίς το πρωί, για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία και να προσευχηθούν στην Μεγαλόχαρη.

Στο τελείωμα όμως ...ήρθαν τα πάνω - κάτω στο άκουσμα της πρωτάκουστης απαίτησης του παπά. Ο οποίος, όταν βγήκε από το ιερό με το δισκοπότηρο στο χέρι, πήρε το μικρόφωνο για να απευθυνθεί στους πιστούς και είπε ότι επειδή περίμεναν να κοινωνήσουν από όλες τις ηλικίες, οι ηλικιωμένοι που φορούσαν μασέλα έπρεπε να την βγάλουν!

Στην εκκλησία επικράτησε αμέσως σούσουρο. Οι πιστοί δεν πίστευαν σε αυτό που άκουγαν και τα κους - κους και οι ψίθυροι έδιναν κι έπαιρναν. Ο παπάς ύψωσε περισσότερο τον τόνο της φωνής του για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και προσπάθησε να αιτιολογήσει αυτό που ζητούσε καταλήγοντας στο ότι δεν θα κοινωνούσε όποιον ηλικιωμένο τον πλησίαζε χωρίς να έχει βγάλει τη μασέλα!

Ήταν όμως κάτι που εξόργισε τους πιστούς προχωρημένης ηλικίας οι οποίοι αντέδρασαν ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό ήταν προσβλητικό αλλά και υβριστικό. Κάποιοι εξ αυτών πλησίασαν τον ιερέα και ούτε λίγο ούτε πολύ τον προκάλεσαν να τους κοινωνήσει κανονικά, προειδοποιώντας τον ότι θα το γνωστοποιούσαν. Τελικά ο ιερέας πήρε πίσω το αίτημα και κοινώνησε τους πιστούς.

Κοινώνησε πρώτα τους άνδρες!
Η δεύτερη περίπτωση έγινε κι αυτή την ημέρα της Παναγίας σε ιερό ναό στην ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων. Ο ιερέας βγήκε κι αυτός με το δισκοπότηρο αλλά είχε μία άλλη πρωτόγνωρη απαίτηση: Ζήτησε από τις γυναίκες που βρίσκονταν στην εκκλησία να γίνει διαχωρισμός ανάλογα με το φύλλο και να προηγηθούν οι άνδρες για να κοινωνήσουν.

Πολλές γυναίκες κοιτάχτηκαν μεταξύ τους με απορία, αλλά καμιά τους δεν τόλμησε να μιλήσει και να φέρει αντίρρηση. Έτσι, ο παπάς προχώρησε προσκαλώντας πρώτους τους άνδρες. Και λίγο πριν κοινωνήσει τον πρώτο που πλησίασε, ζήτησε και κάτι ακόμα, αυτή τη φορά από τους άνδρες. Ποιο ήταν αυτό; Να... χειροκροτήσουν τις γυναίκες για την υπομονή τους!

newsit.gr

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ-ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ






Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μιχάλης Χατζηγιάννης ύστερα από το tour τους, σε Ρόδο, Κρήτη, Κύπρο και Λευκάδα, επέστρεψαν στην ερωτική τους φωλίτσα, που βρίσκεται στις Καμάρες της Πάρου. Οι δυο τους είχαν επισκεφθεί το κυκλαδίτικο νησί και στα μέσα Ιουλίου, αλλά είχαν παραμείνει εκεί μόνο για μία εβδομάδα, λόγω των υποχρεώσεων του γνωστού τραγουδιστή.
Τώρα, όπως διαβάσαμε στην Real Life, οι δυο τους τρέχουν και δεν φτάνουν. Ο λόγος είναι η νέα επένδυση του Μιχάλη σε ένα ακόμα ακίνητο στο νησί, οπότε ο ίδιος και η Ζέτα, βρισκονταί σε συνεχείς συναντήσεις με τον πολιτικό μηχανικό και το συνεργείο που έχει αναλάβει την ανοικοδόμησή του.
Επιπλέον, το ερωτευμένο ζευγάρι, που θέλει να μένει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να ζει ανενόχλητο τον έρωτά του, προτιμά να παραμένει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στην πολυτελή βίλα του τραγουδιστή. Άλλωστε αυτή τους παρέχει όλες τις ανέσεις.
Ακόμα, οι δυο τους προτιμούν να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα επίσης, στο σπίτι μιας και ο Μιχάλης θέλει να γεύεται τις μαγειρικές ικανότητες της Ζέτας του.
newsit.gr


ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ : Η ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ



H Έλενα Ράπτη είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες του Κοινοβουλίου. Δυναμική και εντυπωσιακή, τα φλας της δημοσιότητας πέφτουν συχνά πάνω της. Ακόμα και η προσωπική της ζωή έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο αν και είναι κάτι που η ίδια προσπαθεί να αποφεύγει όσο μπορεί, καθώς δεν της αρέσει να προβάλλει τη σχέση της και είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη “Real Life” μίλησε για την δημοσιότητα και για το πόσο δύσκολο είναι να την χειριστεί κάποιος.

«Είναι δύσκολο. Η λάμψη της δημοσιότητας, όσο εντυπωσιακή φαίνεται στην αρχή, τόσο επώδυνη μπορεί να είναι στη συνέχεια» εξήγησε αρχικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας: «Χρειάζεται μέτρο και αντοχές για να τη χειριστείς σωστά». Όσο για τις αντιδράσεις της ίδιας απέναντι σε όλο αυτό: «Στην αρχή εκπλήσσεσαι, μετά θυμώνεις, στη συνέχεια αναζητείς τρόπους να αμυνθείς σε αυτή την προσωπική παραβίαση και στο τέλος συνηθίζεις».

Τέλος, η Έλενα Ράπτη μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτούσε ένα παιδί εκτός γάμου, και χωρίς ένα σύντροφο στο πλευρό της: «Δεν θα έκανα μια μονογονεϊκή οικογένεια από επιλογή, επειδή πιστεύω συνειδητά στην ίση αξία των γονέων στο οικοδόμημα της οικογένειας» είπε. «Αυτός είναι και ο λόγος που στηρίζω με πάθος τις μονογονεϊκές οικογένειες. Γιατί οι μόνοι γονείς φέρουν ένα βαρύ φορτίο. Πιστεύω όμως πάρα πολύ στην οικογένεια ως θεσμό».

Ελεονώρα Ζουγανέλη : Αγαπώ την δουλειά μου , αλλά δεν θα την κάνω για πολύ ακόμα






Η Ελεονώρα Ζουγανέλη, που ολοκληρώνει την φετινή της περιοδεία στο Θέατρο Βράχων, σε μια συναυλία που θα δώσει σύντομα μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη, την Νατάσσα Μποφιλίου, τον Κωστή Μαραβέγια και τους ''Ιμάμ Μπαϊλντί'', σε συνέντευξη που έδωσε στην Real Life, μίλησε για το lifestyle στη ζωή των τραγουδιστών, την αγάπη, την ηθοποιία και άλλα πολλά.
Σχετικά με το γεγονός ότι κάποιοι τραγουδιστές ασχολούνταν μέχρι τώρα περισσότερο με το Lifestyle παρά με τη μουσική τους
''Είχαν μπει πολλά ξένα στοιχεία στο τραγούδι. Κάποιοι ασχολήθηκαν με αυτό επειδή θεώρησαν ότι έχει εύκολα χρήματα. Βλέπεις, για να γίνεις τραγουδιστής δεν χρειάζεται δίπλωμα. Για μένα είναι μια δουλειά που αγαπώ πολύ, αν και δεν πιστεύω πως θα συνεχίσω να την κάνω για πολύ ακόμα.''

Για την ηθοποιία
''Έχω σπουδάσει θέατρο και μ' ενδιαφέρει πάρα πολύ. Όπως είναι τώρα η κατάσταση, βέβαια, είναι λίγο υπερβολικό να κάνω θέατρο. Προς το παρόν, με καλύπτει ότι στις παραστάσεις μου υπάρχει το ''φλερτ'' αυτό. Όμως, δεν θέλω ακόμα να γίνει ''σχέση''.''

''Πάντα η αγάπη αργεί κι όταν φτάνει δεν είσαι εκεί...''
''Πολλές φορές. Δεν ξέρω αν αργεί η αγάπη ή αν αργούμε εμείς να τη συνειδητοποιήσουμε... Τελικά, νομίζω ότι εμείς αργούμε να τη δεχθούμε και να αφεθούμε σ' αυτήν. Οι άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ ν' αγαπηθούν μεταξύ τους την ίδια στιγμή. Συνήθως το Timing είναι λάθος.''
Θα μπορούσε να δουλέψει στα μπουζούκια;
''Δεν θα είχαν λόγο να με καλέσουν. Νομίζω πως κάποια πράγματα οριοθετούνται από μόνα τους. Δεν απορρίπτω κανέναν χώρο και κανέναν άνθρωπο. Απλά θεωρώ πως δεν θα ήμουν χρήσιμη σ' ένα τέτοιο μαγαζί. Να κάνω τι; Δεν θα εξυπηρετούσα ένα τέτοιο πρόγραμμα.''

Τα βραβεία που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα
''Χαίρομαι με όσα έχω πάρει, ειδικά μ' εκείνα που προέρχονται από το κοινό, αλλά τα έχω βάλει στον απορροφητήρα της κουζίνας. Το βραβείο υπάρχει μέσα μου. Ως αντικείμενο δεν μου λέει κάτι.''

Tlife.gr

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ...







Ήταν ζήτημα χρόνου να οδηγηθούμε εδώ. Ο εισαγγελέας που είναι αρμόδιος για την υπόθεση του Ντομινίκ Στρος-Καν θα ζητήσει την Τρίτη από το δικαστή να παύσει κάθε δίωξη σε βάρος του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ)
Αυτό τουλάχιστον ανέφερε χθες σε αποκλειστικό της δημοσίευμά η ταμπλόιντ εφημερίδα "Νιού Γιόρκ Ποστ".

Σήμερα ο Ουίλιαμ Τέιλορ ένας από τους συνηγόρους του Ντομινίκ Στρος-Καν δήλωσε πως ο πελάτης του και ο ίδιος είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.

"Είμαστε και οι δύο αισιόδοξοι. Ελπίζει (ο Στρος-Καν) ότι θα γλυτώσει από τον εφιάλτη που ζει από τις 14 Μαΐου", τόνισε ο Τέιλορ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Parisien.

Σε ερώτηση σχετικά με την ιατρική έκθεση που κάνει λόγω για βιασμό της νεαρής γυναίκας, ο Τέιλορ επιμένει πως "η έκθεση αυτή δεν αποδεικνύει πως η Ναφισάτου Ντιαλό τραυματίστηκε στην διάρκεια της σεξουλικής επίθεσης" για την οποία κατηγορούν τον Στρος-Καν .

"Τα τραύματά της στο ώμο δεν έχουν διαγνωστεί ιατρικά και οι κοκκινίλες στα γεννητικά όργανα μπορεί να προήλθαν από σεξουαλική επαφή που είχε τις προηγούμενες ημέρες, από ερεθισμό ή μόλυνση", επισήμανε ο συνήγορος του πρώην γενικού διεθυντή του ΔΝΤ.

Ο εισαγγελέας Σάιρους Βανς που έχει αναλάβει την υπόθεση Στρος-Καν θα έχει σήμερα συνάντηση με την καμαριέρα από την Γουινέα και αυτό μπορεί να σημαίνει πως μέρος ή το σύνολο των κατηγοριών εναντίον του Στρος-Καν είναι πιθανό να αποσυρθεί.

newsit.gr

ΒΑΣΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ : ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΘΥΜΙΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ




Πριν μερικές μέρες, μια παρεξήγηση ανάμεσα στον Θύμιο Καρακατσάνη και τη Βάσια Τριφύλλη, εξελίχθηκε σε θερμό επεισόδιο. Όλα ξεκίνησαν στην Πάτρα, όπου οι ηθοποιοί έδιναν συνέντευξη Τύπου για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούν. Μια ερώτηση δημοσιογράφου, στάθηκε αφορμή για να ψυχρανθούν οι δυο τους. Ο Θύμιος Καρακατσάνης παρεξηγήθηκε επειδή μετά από αυτόν απάντηση η Βάσια Τριφύλλη και εκείνη πήρε την τσάντα της και αποχώρησε από την αίθουσα. «Δεν μου αρέσει να με αδικούν. Αισθάνθηκα άσχημα, γιατί το εξέλαβε ότι τον διακόπτω , αλλά δεν το έκανα. Στεναχωρήθηκα, γιατί σέβομαι έναν άνθρωπο με τόση αξία. Αυτό όμως, να θέλει κάποιος να μιλάει μόνο αυτός είναι ελάττωμα. Είναι ιδιότροπος ο Θύμιος», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Γιός πρώην βουλευτή προκάλεσε τροχαίο και ξυλοκόπησε το θύμα...





Στην αναζήτηση του γιού ενός πρώην βουλευτή του Ηρακλείου Κρήτης βρίσκεται η αστυνομία!


Ο γιος του γνωστού στην τοπική κοινωνία πρώην βουλευτή εμβόλισε έναν δημοτικό αστυνομικό και στη συνέχεια -σα να μην έφτανε που προκάλεσε το ατύχημα- άρχισε να τον ξυλοκοπά λόγω προσωπικών διαφορών!


Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής και ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κακώσεις.


star.gr

ΕΠΑΥΛΗ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ




Το σπίτι που πάντα ονειρευόταν έχτισε στην περιοχή του αεροδρομίου του Ελληνικού ο Γιάννης Πλούταρχος. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή μονοκατοικία που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ… 4 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την RealNews. Το οικόπεδο από μόνο του κόστισε 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ χρειάστηκαν άλλα 1,8 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του. Η μόνιμη πλέον κατοικία της επταμελούς οικογένειας είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα στο κέντρο του οικοπέδου, ενώ μαζί με το υπόγειο πάρκινγκ και τις αποθήκες υπολογίζεται στα 800 τ.μ. Πάντως, τα πράγματα μέχρι την κατασκευή του δεν ήταν εύκολα για το ζευγάρι, που αρχικά είχε αγοράσει το διπλανό οικόπεδο. Όταν όμως άρχισαν να το χτίζουν εμφανίστηκε ένας άντρας που δήλωνε ιδιόκτητης του οικοπέδου! Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης από το 2001. Ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να αγοράσει το διπλανό οικόπεδο, αφού ακόμα δεν βλέπει φως στο τούνελ.

Η ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ






Τη χθεσινή της συναυλία στη Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου η Έλλη Κοκκίνου θα τη θυμάται για πολύ καιρό ακόμη, μιας και η ατυχία «χτύπησε» την πόρτα της τραγουδίστριας. Εκεί, λοιπόν, που η Έλλη τραγουδούσε …γλίστρησε και ξάφνου βρέθηκε κάτω. Αυτά έχουν τα live…
Πάντως η ίδια αντιμετώπισε το άτυχο συμβάν με χιούμορ, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την τούμπα της «θεαματική».

newpost.gr

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ






«Χρυσό» φέρνει στο Χόλλυγουντ το ζεύγος πρίγκιπας William και Catherine Middleton.






Όπως ήταν επόμενο το πριγκιπικό ζεύγος έγινε πηγή έμπνευσης για τους σεναριογράφους και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα βγαίνει στις ΗΠΑ δεύτερη ταινία με το ειδύλλιο των δύο.


Η σειρά αναφέρεται στα πανεπιστημιακά χρόνια του ζευγαριού και δείχνει λεπτομέρειες από την γνωριμία του.


Ο τίτλος της σειράς είναι «William & Catherine: A Royal Romance».

star.gr

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Δ. ΠΤΩΧΟΣ






Παντρεύτηκε xθες στο εκκλησάκι του Costa Navarino, o στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά, Δ. Πτωχός. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. βρέθηκε στη δεξίωση του ζεύγους (φωτό) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου.
fimotro.blogspot.com

Άντζελα Ισμαήλου, Πάρτι στην Πάτμο τον Δεκαπενταύγουστο με ευτελισμό Ιερών Συμβόλων




Μετά τον Νταλάρα με τις ανθελληνικές δηλώσεις, έρχεται και μια σκηνοθέτης να μας διδάξει περί ήθους. Ένας σταυρός με μπλε νέον φωτισμό στη μέση και δύο ημίγυμνες γυναίκες δεξιά - αριστερά αναρριχόμενες σε στύλο ήταν το κλου του πολυδιαφημισμένου πάρτι της σκηνοθέτιδας Αντζελας Ισμαήλου στην προστατευόμενη παραλία Πέτρα της Καλικατσούς στην Πάτμο. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο κι ενώ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας οι εορτασμοί διακρίνονταν από κατάνυξη με σεβασμό στις παραδόσεις της χριστιανοσύνης, η ευφάνταστη δημιουργός είχε κάποιες πρωτότυπες ιδέες για το κόνσεπτ του πάρτι, που προβλήθηκε ως το πιο κοσμικό του τριημέρου.
Ιδέες τις οποίες, όπως φαίνεται, δεν βρήκαν ιδιαίτερα καλαίσθητες ούτε και συμβατές με τον ιερό χαρακτήρα της Πάτμου κάτοικοι, τοπικοί παράγοντες, αλλά και λάτρεις του νησιού που έκαναν λόγο για «ευτελισμό του συμβόλου του Σταυρού και της Πάτμου από κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν το νησί μας προέκταση της μυκονιάτικης και αθηναϊκής νυχτερινής κουλτούρας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο άρθρο της η εφημερίδα «Πατμιακά Χρονικά», που υπογράφει η δημοσιογράφος κυρία Σμαράγδα Μουλιάτη.

Πηγή patriotikoslogos.blogspot.com


Η ΣΤΑΜΑΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ STAR





Μπορεί η Μαρία Σταματέρη να μην κάνει την εκπομπή «Επτά» την ερχόμενη σεζόν, αλλά δεν θα μείνει εκτός τηλεοπτικής στέγης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει να είναι στο Star - και μάλιστα στο κεντρικό δελτίο.
Η παρουσιάστρια που έχει συναντήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz εντός και εκτός πλατό, πότε με το επιτυχημένο «Gala» και πότε με το «Επτά», θα είναι μέρος του κεντρικού δελτίου με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Σταματέρη δεν μπαίνει σε έναν ξένο χώρο αφού είχε ξεκινήσει από την ενημέρωση και τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν στην ψυχαγωγία με lifestyle εκπομπές που είχαν συζητηθεί. Τώρα λοιπόν, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και με την έναρξη της χειμερινής σεζόν θα εκπλήξει για άλλη μία φορά τους τηλεθεατές.

Επιστρέφει δυναμικά κάνοντας μεγάλες συνεντεύξεις σε δυνατά ονόματα καλλιτεχνών, αλλά και πρόσωπα της showbiz που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα. Η Μαρία Σταματέρη ετοιμάζεται να μπει δυναμικά ξανά στην ενημέρωση αφού θα έχει διπλό ρόλο.

Από τη μία οι συνεντεύξεις και από την άλλη, όπως μαθαίνουμε, θα έχει και ζωντανή σύνδεση σε μια ενότητα δική της, κάτι σαν στήλη, που θα ξεκινήσουν να το οργανώνουν με την επιστροφή τους στο κανάλι της Κηφισιάς. Και μπορεί τώρα να απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της, όμως έχει μεγάλη όρεξη για να μπει και πάλι σε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά όσο κανείς άλλος, το lifestyle και τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Είναι από τα πρόσωπα που αγαπούν τη δουλειά τους και αυτό βγαίνει και στον τηλεοπτικό φακό κερδίζοντας έτσι την προτίμηση του κοινού. Λίγες μέρες έμειναν για να δούμε την πρεμιέρα της στο νέο της πόστο και την επιστροφή της στην ενημέρωση μέσα από μια glamorous ματιά.

πατριοτικοσλογοσ.βλογσποτ.ψομ