Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ...






Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν Αρχιφύλακα ερευνά η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλαδας.
Σύμφωνα με καταγγελία ιδιώτη σε τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, χθες το απόγευμα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, ο Αρχιφύλακας που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης υπηρεσίας του επιτέθηκε αρχικά φραστικά και στη συνέχεια, αφού πυροβόλησε μία φορά στον αέρα, έφυγε παίρνοντας μαζί του τον κάλυκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που ο... οξύθυμος αρχιφύλακας τράβηξε όπλο και δε δίστασε να το χρησιμοποιήσει είναι πως δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα του να βγει αυτοκινητο που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο πλυντήριο του βενζινάδικου, και να εξυπηρετηθεί πρώτος.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες ο Αρχιφύλακας ήταν υπό την επήρεια αλκόολ.

Ο Αρχιφύλακας, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του ιδιώτη σχηματίζεται δικογραφία για ψευδή καταμήνυση, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο αστυνομικός.

Με απόφαση του Αρχηγείου ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.



newsit.gr

Gesto de Messi contra el Real Madrid

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ SEX IN THE CITY 3




H Sarah Jessica Parker σε συνέντευξη που έδωσε στο Αμερικάνικο περιοδικό Parade παραδέχτηκε πως στο κοντινό μέλλον θα υπάρξει και τρίτη ταινία Sex and the City.



Όπως δήλωσε " Η ιστορία υπάρχει. Είναι μικρή αλλά υπάρχει και πιστεύω πως πρέπει να ειπωθεί. Το θέμα είναι πότε θα είναι η σωστή χρονικά στιγμή ώστε να γίνει πραγματικότητα".

Αναφέρθηκε επίσης και στις φήμες που θέλουν το Sex and the City και πάλι στις μικρές μας οθόνες. " Είναι μία κατεύθυνση που θέλουμε πολύ να ακολουθήσουμε και είναι επιθυμία όλων. Τον κύριο και τελικό λόγο όμως έχει ο Darren Star, δημιουργός της σειράς".

Πολύ ευχάριστα νέα για τις fun της δημοφιλούς σειράς αφού μετά τα όχι και τόσο επιτυχημένα σχόλια της ταινίας Sex and the City 2 η Sarah Jessica Parker δήλωνε πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη στην ιστορία.

Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ... ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ




«Δεν διαδήλωσα ποτέ υπέρ του Αμντουλάχ Οτζαλάν, από που συμπεράνατε αυτό;» δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Ραντικάλ, ο Γιώργος Νταλάρας, που με αφορμή την παρουσία του στην Κωνσταντινούπολη δίνει συνεντεύξεις στα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.
Ο ίδιος τονίζει πως για τα προβλήματα των ελληνοτουρκικών σχέσεων «φταίνε οι εθνικιστές και οι φανατικοί θρησκευόμενοι»!

Οι γείτονες μας μέχρι πρόσφατα των θεωρούσαν «εχθρό των Τούρκων» λόγω των συναυλιών του υπέρ της Κύπρου και λόγω των απόψεων του υπέρ του Οτζαλάν. Ο Νταλάρας τους διαψεύδει.

Η τουρκάλα δημοσιογράφος Ιπέκ Ιζτζί, ρώτησε στον έλληνα τραγουδιστή αν συμμετείχε σε επιτροπή που έκανε πορεία υπερ του Κούρδου ηγέτη ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε « εμείς δεν είμασταν 20 άτομα αλλά χιλιάδες. Όμως δεν βρεθήκαμε εκεί για να στηρίξουμε τον Οτζαλάν. Απου το συμπεράνατε αυτό. Δεν μας άρεσε ο τρόπος προσέγγισης της Ελλάδας στο θέμα του Οτζαλάν. Εμείς διαδηλώσαμε κατά του βαθέως κράτους της Ελλάδας.»

Η τουρκάλα δημοσιογράφος επιμένει και ρωτά στον έλληνα τραγουδιστή « ναι αλλά αυτή η πορεία είχε γίνει γνωστή στην Τουρκία πως ήταν υπέρ του Οτζαλάν».
newsit.gr

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΙΑ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ




Την ανησυχία της για την κατάσταση της υγείας της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας, Γιούλια Τιμοσένκο, που βρίσκεται στη φυλακή από τις 5 Αυγούστου εκφράζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
"Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για την κατάσταση της υγείας της κ. Τιμοσένκο" δήλωσε ο Μάικλ Μαν, ο εκπρόσωπος της επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον.

"Η υγεία της επιδεινώνεται και οι ουκρανικές αρχές πρέπει να εγγυηθούν την επαρκή φροντίδα της" πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής της αποστολής της ΕΕ στο Κίεβο ζήτησε από τις ουκρανικές αρχές να επισκεφθεί την κ. Τιμοσένκο στη φυλακή. "Περιμένουμε μία απάντηση των αρχών" ανέφερε ο κ. Μαν.

Την Πέμπτη ένας δικηγόρος της πρώην πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι η πελάτισσά του πάσχει από μία μυστηριώδη ασθένεια. Το δεξί χέρι της Τιμοσένκο, ο βουλευτής Αλεξάντρ Τουρτσίνοφ δήλωσε ότι οι "μελανιές" που προκαλούνται από σπασμένα αγγεία έχουν "εμφανιστεί σε ολόκληρο το σώμα της".

newsit.gr

Δασοπυροσβέστης έβαζε φωτιές για να είναι... απαραίτητος








Τους τελευταίους 2,5 μήνες είχε προκαλέσει περισσότερους από 10 εμπρησμούς στην Άνδρο, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι συμμετείχε πρώτος στην κατάσβεση της φωτιάς.Τον 30χρονο εθελοντή δασοπυροσβέστη βοηθούσαν και δύο φίλοι του, ένας 19χρονος και ένας 25χρονος αντίστοιχα.

Ο συγκεκριμένος εθελοντής πυροσβέστης κατασκεύαζε εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από το «φιδάκι» (το γνωστό σε όλους μας εντομοαπωθητικό) στο τέλος του οποίου προσάρμοζε μασούρι με μεγάλο αριθμό σπίρτων το οποίο κολλούσε με σελοτέιπ στο τέλος του εντομοαπωθητικού.

Στη συνέχεια έβαζε φωτιά στο «φιδάκι», απομακρυνόταν και είκοσι λεπτά αργότερα εκδηλωνόταν η πυρκαγιά.

Ομάδα αξιωματικών του πυροσβεστικού σώματος της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (πρόκειται για την αντιτρομοκρατική του πυροσβεστικού σώματος) μαζί με έμπειρο αστυνόμο της Διεύθυνσης Κυκλάδων, μετέβησαν στην Άνδρο.

Χάρη στα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, ο εθελοντής πυροσβέστης και οι δύο φίλοι του προσήχθησαν στην τοπική πυροσβεστική υπηρεσία όπου μετά από ολονύκτια ανάκριση αναγκάστηκαν να ομολογήσουν.

Μάλιστα ένας από τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που είχε κατασκευάσει ο εθελοντής πυροσβέστης, βρέθηκε άθικτος σε μία από τις τελευταίες πυρκαγιές.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου οι τρεις δεν συνελήφθησαν αλλά σε βάρος του σχηματίστηκαν τρεις δικογραφίες οι οποίες στάλθηκαν στον εισαγγελέα Σύρο.
newsit.gr

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

"ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ "- ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΝΤΑΛΑΡΑ




Ο Γιώργος Νταλάρας έστειλε μηνύματα "ειρήνης και φιλίας" προς τους Τούρκους, στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Hürriyet και εξέπληξε με τις δηλώσεις του για το Αιγαίο και την Κύπρο, γεγονός που φαίνεται να ικανοποίησε τους γείτονες μας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ,ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής τόνισε πόσο μοιάζουν οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας και δήλωσε «χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί, Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη. Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως “ανήκει στους Τούρκους” άλλοι “στους Έλληνες”, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια»!
Γιώργος Νταλάρας που έχει τραγουδήσει πολλές φορές για τον πόνο των ελληνοκυπρίων, υπενθυμίζει πως έχει τραγουδήσει για την Κύπρο και δηλώνει «Στην Κύπρο υπάρχουν προβλήματα και αυτά προέρχονται από 3 πηγές. Την Τουρκία, την Αγγλία και την Ελλάδα. Αυτές οι χώρες υφαίνουν τέτοιο κόμπο που το θέμα οδηγείται σε αδιέξοδο. Όμως στο νησί ζουν άνθρωποι που θέλουν να φύγουν οι στρατιώτες και να ζήσουν όλοι ειρηνικά». Η τουρκάλα δημοσιογράφος Γκιουλμπαχάρ Καράκους που συνομίλησε με τον Νταλάρα δεν γράφει σε ποιους στρατιώτες κάνει αναφορά ο Γιώργος Νταλάρας, δηλαδή στους Τούρκους ή τους Έλληνες.

Ο Έλληνας τραγουδιστής σε ερώτηση «ποιος φταίει για τον πόνο στην Κύπρο απαντά « οι εθνικιστές και όσοι έχουν φανατισμό με τη θρησκεία» χωρίς να διευκρινίζεται σύμφωνα με την τουρκική εφημερία από ποια πλευρά των συνόρων είναι αυτοί που περιγράφει ο Νταλάρας.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως «όλα είναι έτοιμα για τη λύση στην Κύπρο. Η Ελλάδα αποσύρθηκε. Η Τουρκία όμως δεν κάνει τίποτα. Στη μέση υπάρχει η Αγγλία και βάζει φιτιλιές στη μέση και ξεσηκώνει τους πάντες».

Ο Γιώργος Νταλάρας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να δώσει για δεύτερη φορά συναυλία.

Οπως γράφει η Ηürriyet, κάποιοι στην Τουρκία τον θεωρούσαν «εθνικιστή και εχθρό των Τούρκων» και πως είχε δηλώσει στο παρελθόν «πως δεν θα δώσει ποτέ συναυλία στην Τουρκία.»

Ο Γιώργος Νταλάρας όμως τους διέψευσε.




Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

"Lifestyle" : Αυτή την εκπομπή ποιός θα την παρουσιάζει τελικά;





Η αποχώρηση της περσινής παρουσιάστριας Δέσποινας Καμπούρη έχει δημιουργήσει προβληματισμό στο κανάλι του Μπουρναζίου.Όσο εκείνη θα ασχολείται με τη νεογέννητη κορούλα της, ποιος θα παρουσιάζει την εκπομπή φέτος;

Όπως διαβάζουμε στην "Espresso" λοιπόν, τα ονόματα που είναι επικρατέστερα είναι τρία.

Το πρώτο είναι αυτό του Νίκου Παπαδάκη. Ο ίδιος γνωρίζει καλά πώς να χειριστεί τα πράγματα στο "Lifestyle" αφού υπήρξε και στο παρελθόν στο τιμόνι της εκπομπής.

Δεύτερη υποψήφια, είναι η δημοσιογράφος Ελένη Φωτοπούλου. Ανέλαβε με επιτυχία τη μεσημεριανή ζώνη του Alter και η εκπομπή της "Summer Live" πάει αρκετά καλά σε τηλεθέαση.

Διαβάστε ποιο είναι το τρίτο όνομα που παίζει έντονα τις τελευταίες ημέρες..
newsit.gr

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Η "φρεσκοχωρισμένη" Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο







Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και ο επιχειρηματίας Πασχάλης Διαμαντίδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν από 2 χρόνια, όμως η σχέση τους είχε να αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες και τελικά οι δυο τους έφτασαν στον χωρισμό.

Στην αρχή της σχέση τους, οι εκλογές και οι ευθύνες της στο κυβερνών κόμμα, η δημοσιογραφικς της ενασχόληση, αλλά και η υπερβολική δημοσιότητα έμπαιναν συχνά εμπόδιο στις προσωπικές τους στιγμές.

Ο επόμενος χρόνος ήταν δυσκολότερος: λειτούργησαν καταλυτικά τα συχνά της ταξίδια στη Θεσσαλονίκη και το εξωτερικό, ενώ πιο απαιτητικές ήταν και οι ευθύνες της «ως εκπρόσωπος του έθνους αυτήν την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο» όπως εξομολογήθηκε άνθρωπος του περιβάλλοντός της....«Όλο αυτό η Εύα δεν μπορούσε να το διαχειριστεί», κατέληξε.

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που θα φορτίσει τις μπαταρίες της. Αυτό το διάστημα βρίσκεται με φίλους της στην Αντίπαρο και ξεκουράζεται, επιλέγοντας να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή.
Πηγή: Espresso

Ο νέος έρωτας του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη






Τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ο γνωστός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό της Real Life, καθώς απολάμβανε το μπανάκι του στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Δεν ήταν όμως, μόνος του... Μαζί του ήταν μια ξανθιά, καλλίγραμμη, 27χρονη καλλονή, που εδώ και λίγο χρονικό διάστημα διατηρεί δεσμό μαζί του και είναι κάτοικος νοτίων προαστίων.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά μακριά από το φως της δημοσιότητας τη σχέση του, όμως άνθρωπος του περιβάλλοντός του, δήλωσε στην εφημερίδα ότι μέρα με τη μέρα ο έρωτάς του γίνεται όλο και πιο δυνατός και παρά το βεβαρυμένο τους επαγγελματικό πρόγραμμα, περνούν πολλές ώρες της ημέρας μαζί, είτε βγαίνοντας για φαγητό είτε απολαμβάνοντας το ποτό τους σε κάποιο μπαρ της Γλυφάδας.

Ο Μιλτιάδης και η 27χρονη γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας κι από την πρώτη στιγμή γοητεύτηκε ο ένας από την παρουσία του άλλου. Έτσι, άρχισαν να βγαίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα...
newpost.gr

Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΧΩΡΙΣ... ΡΕΤΟΥΣ






Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν την αγαπημένη των φωτογράφων Ελένη Μενεγάκη στην παραλία χωρίς το υλικό να έχει υποστεί ρετούς.


Οι φωτογραφίες αποτελούν τον πλέον αδιάψευστο μάρτυρα του ότι η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης είναι και αυτή μια κανονική γυναίκα, με κυτταρίτιδα, κοιλίτσα και 1-2 κιλά παραπάνω, καθώς και να αποδείξουν ότι η τεχνολογία βάζει συχνά το «χεράκι» της.

Γεγονός αποτελεί ότι πολλά περιοδικά κάνουν ρετούς στις φωτογραφίες, προκειμένου οι celebrities να δείχνουν πιο λαμπεροί.



Πηγή: Protothema.gr - Gossip Tv

Αστρολόγος με 4 εκατομ. ευρώ και κομμωτής με 1,5 εκατομ. στην τράπεζα....



Μπορεί και πάλι στην κορυφή της λίστας με τους πρωταθλητές της φοροδιαφυγής να φιγουράρουν τα ονόματα 6 γιατρών που είχαν ... ξεχάσει να δηλώσουν καταθέσεις 11 εκατομμυρίων, όμως υπάρχουν και άλλες ειδικότητες που αποδεικνύονται εξίσου ... κερδοφόρες!Από τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες του ΣΔΟΕ στις τραπεζικές καταθέσεις “υπόπτων” βγήκαν ... λαβράκια. Συνολικά 70 εκατομμύρια ήταν... ξεχασμένα σε λογαριασμούς.

Ένας ιδιοκτήτης super market δεν μπορούσε να δικαιολογήσει... 35 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα και άλλα 15 οι ιδιοκτήτες μιας τεχνικής εταιρείας. Φυσικά δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν ούτε πως τα απέκτησαν, ούτε και γιατί δεν τα δήλωσαν για να πληρώσουν τον ανάλογο φόρο.

Ανάμεσα στους 2.000 μεγαλοκαταθέτες που έβαλε στο “μικροσκόπιο” το ΣΔΟΕ ξεχωρίζει και ένας πασίγνωστος αστρολόγος, που μάλλον έβλεπε το... χρήμα, αλλά τα άστρα δεν του έδειξαν και το... ΣΔΟΕ που ερχόταν.

Οι άνδρες της δίωξης οικονομικού εγκλήματος λοιπόν βρήκαν στην τράπεζα σε λογαριασμούς του ούτε λίγα ούτε πολλά τέσσερα εκατομμύρια, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε δηλώσει εισόδημα... μηδέν!

Ένας κομμωτής που δεν δήλωνε ... άπορος όπως ο αστρολόγος, είχε δηλώσει καταθέσεις ξεχνώντας το ποσό... των του 1,5 εκατ. ενώ και ένα μεγάλο τουριστικό γραφείο που ενώ νοίκιαζε πολυτελείς βίλες κερδίζοντας 15.000 ως και 30.000 τη βδομάδα, απλά ... ξεχνούσε να κόψει αποδείξεις!

newsit.gr