Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΑΛΒΕΡΤΟΥ



Το Μονακό φόρεσε τα γιορτινά του, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του βασιλικού γάμου του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό (Prince Albert of Monaco) με την εκλεκτή της καρδιάς του, την 32χρονη Νοτιοαφρικανή Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Σαρλίν Γουίτστοκ (Charlene Wittstock).
Και μιλάμε για το γάμο του πιο άκαμπτου εργένη που έφτασε 53 ετών και απέκτησε τουλάχιστον 2 παιδιά εκτός γάμου.
Πολλές τον θέλησαν, η  Σαρλίν τον κέρδισε τελικά!
Πολλές τον θέλησαν, η
Σαρλίν τον κέρδισε τελικά!
Η οικογένεια Γκριμάλντι (Grimaldi) διοικεί εδώ και 800 χρόνια το μικροσκοπικού πριγκιπάτο που από το γάμο του Ρενιέ με την χολιγουντιανή Γκρέις Κέλι (Grace Kelly) γέμισε λάμψη από διάσημους αστέρες.
Ήδη, οι περισσότεροι καλεσμένοι του βασιλικού γάμου έχουν δέσει τα γιοτ τους στο λιμάνι ενώ όσα ιδιωτικά τζετ ζητούν άδεια προσγείωσης, πρέπει να πιστοποιούν πως όντως είναι προσκεκλημένοι στο γάμο!
Η Σαρλίν έχει ζητήσει και θα φορέσει τουλάχιστον 4 δημιουργίες επώνυμων σχεδιαστών ενώ το πάρτυ ξεκινά την Πέμπτη με το κονσέρτο των "The Eagles" και κοκτέιλ πάρτυ για ξεχωριστούς καλεσμένους.
Το Μονακό στολίστηκε για το  γάμο του πρίγκιπα!
Το Μονακό στολίστηκε για το
γάμο του πρίγκιπα!
Στο πριγκιπάτο αναμένεται να φτάσουν: ο Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld), ο Τζότζιο Αρμάνι (Giorgio Armani), ο Ρίτσαρντ Μπράνσον (Richard Branson), η Βιρτζίνια Μακ Κένα (Virginia McKenna), ο Φίλιπ Γκριν (Philip Green) αλλά και δεκάδες ευγενείς από όλη την Ευρώπη και πολλοί εκπρόσωποι κρατών από την Ασία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή και το Μεξικό.
Εννοείται πως το παρόν στο γάμο, θα δώσουν και οι δύο άτακτες αδερφές του Αλβέρτου, η πριγκίπισσες Στεφανί και Καρολίνα (Princess Stephanie & Caroline)
Την Παρασκευή, θα λάβει χώρα ο πολιτικός γάμος στο δημαρχείο ενώ θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες εκείνο το απόγευμα με η συμμετοχή διάσημων συγκροτημάτων από τη Γαλλία και την Νότιο Αφρική, αφού η νύφη επιθυμεί ο γάμος της να πάρει το χρώμα από διάφορες κουλτούρες.
Το μεσημέρι του Σαββάτου θα λάβει χώρα η θρησκευτική ρωμαιοκαθολική τελετή στο παλάτι του 13ου αιώνα όπου η Σαρλίν θα φορέσει το Αρμάνι νυφικό της ενώ θα ακολουθήσει δείπνο και χορός.
Ο μπουφές του γάμου, αποτελεί μια μείξη κουζινών από το Γάλλο σεφ Αλέν Ντικάς (Alain Ducasse), ενώ η σαμπάνια θα είναι της φίρμας "Perrier-Jouet".

ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΛΑ;


Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει το αμερικανικό περιοδικό Globe, το οποίο με πρόσφατο δημοσίευμά του πυροδοτεί για μια ακόμη φορά τις φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Μπορεί ο Κάρολος και η Καμίλα να είναι παντρεμένοι εδώ και μόλις 5 χρόνια, από πολύ νωρίς όμως άρχισαν οι φήμες που έκαναν λόγω για έναν επικείμενο χωρισμό. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, αν κάτι τέτοιο αυτή τη φορά όντως ισχύει, το ζευγάρι θα βρεθεί στη πολύ δύσκολη θέση να μοιράσουν μια περιουσία 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κάρολος και Καμίλα διατηρούσαν σχέση ήδη από τον καιρό που ο πρίγκιπας ήταν παντρεμένος με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ επισημοποίησαν τον δεσμό τους όταν τα παιδιά του Καρόλου ενηλικιώθηκαν και με τη σύμφωνη φυσικά γνώμη της βασίλισσα Ελισσάβετ.

Σύμφωνα με το Globe, το διαζύγιο είναι απόφαση της Καμίλα, η οποία όπως ισχυρίζεται στενός της φίλος που μίλησε στο περιοδικό, θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια της, παρά να ακολουθεί τον Κάρολο στις εκάστοτε υποχρεώσεις του ανά τον κόσμο.

Τι και αν η ιστορία τους θέλει ερωτευμένους για πάνω από 35 χρόνια, μόλις 5 χρόνια χρειάστηκαν ώστε η δούκισσα της Κορνουάλης να συνειδητοποιήσει ότι η βασιλική ζωή δεν είναι αυτή που θέλει, σε αντίθεση με τον Κάρολο, ο οποίος ούτε καν σκέφτεται να κάνει το χατίρι της συζύγου του και να ζήσουν μια ήσυχη ζωή στην επαρχία.

ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΕΙ



Μια πολύ περίεργη συνήθεια έχει μια γάτα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η φύση μας έχει συνηθίσει σε διάφορα απρόοπτα όσον αφορά στο ζωικό βασίλειο, αλλά η περίπτωση της συγκεκριμένης γάτας είναι πρωτοφανής.

Η εν λόγω γάτα περνάει τον ελεύθερο της χρόνο ανεβαίνοντας, στο περβάζι του παραθύρου της κουζίνας, και γαβγίζει στους περαστικούς.

Μέχρι που η ιδιοκτήτρια της κατάλαβε την περίεργη συνήθεια της γάτας, και την έπιασε στα «πράσα» καταγράφοντας την στην κάμερα.

Όπως υπάρχει και στο βίντεο η γατούλα που έχει τον σκύλο «μέσα» της, μόλις αντιλήφθηκε την κάμερα άρχισε να νιαουρίζει και να κάνει χαριτωμενίες.

Τυχαίο χάρισμα της φύσης, ή, η γατούλα είναι κατάσκοπος των σκύλων; Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΠΗΓΗ  skai.gr

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΡΑΝΤΖΕΝ ΣΤΗ ΧΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ...ΚΟΚΙΤΣ




 Η μεταγραφή του Νίκολα Ράντζεν στη Χίο φέρνει στην Ελλάδα και το νέο αστέρι της σερβικής ποπ σκηνής την Άννα Κόκιτς. Ο πολίστας της Χίου είναι παντρεμένος και έχει και παιδί με την 28χρόνη τραγουδίστρια που σπάει... ταμεία στη Σερβία με τους δίσκους της και τα εξώφυλλα της σε ανδρικά περιοδικά.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ: ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ



Δυο παρακινδυνευμένες επιλογές  γιατο νέο καλαοκαιρινό πρωϊνό του ΑΝΤ;. Νάντια Μπουλε και Θανάσης  Πάτρας . Ιδιαίτερα ο δεύτερος είναι και τελειως ακαταλληλος, γιατί ούτε παιδεία έχει ούτε άρθρωση και μιλάει και με ιδιαίτερα βλάχικο αξάν

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ;




Κάποιος χριστιανός να την βουτήξει από το μαλλί και να την παει στον εισαγγελέα δεν υπάρχει;
Κάποτε ο σύζυγος Ευαγγελάτος - εισαγγγελάτος, κατακεραλυνωσε στην εκπομπή "Αποδείξεις "του ΑΝΤ1 έναν καθηγητή καράτε γιατι έδινε διατροφικές συμβουλές.
Σήμερα που βγήκε η κυρά του η Τατιάνα Στεφανίδου  μαζί με την Κέλλυ Κελεκίδου και δίναν ανεξέλεγκτα  συμβουλές για δίαιτα , (την οποία μάλιστα θα αναρτήσουν και στο site της - να μη γίνει και η απαραίτητη διαφήμιση;)- ποιος θα την παέι στον εισαγγελέα την συμβία του την Τατιανα;

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝΥ




Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στη σχέση της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνυ Μαυρίδη. Μετά από 12 χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, οι δυο τους ζουν χωριστά τους τελευταίους δυόμιση μήνες, έχουν σταματήσει τις κοινές τους εμφανίσεις αλλά τον χωρισμό τους τον κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ



Απάντηση στη σκληρή κριτική που δέχεται για τα νέα μέτρα δίνει ο οπουργός οικονομικών με ανακοίνωσή του το βράδυ του Σαββάτου. Ο κ. Βενιζέλος χαρακτηρίζει άδικα αλλά αναγαία τα μέτρα κάνοντας λόγο για "υπαρξιακά αναγκαίες σωστικές κινήσεις".

"Είναι κρίμα" λέει ο υπουργός "να υπονομεύεται η συλλογική ψυχολογία της χώρας και να επικρατεί μια αίσθηση αδιεξόδου και αδικίας, χωρίς παράλληλα να αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη μιας ολοκληρωμένης αντιπρότασης που να είναι λιγότερο επώδυνη για τους πολίτες και ταυτόχρονα ασφαλής και όχι επικίνδυνη γι αυτούς και την εθνική οικονομία.

panagiotis tsakalakos - greek idol 2011 telikos - 10o live show (+ anton...

Panayotis Tsakalakos Greek Idol 2011 Audition1

ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΝΕ ΝΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ Η ΜΕΡΚΕΛ



ΕΛΣΑ  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Έχει φυλάξει τον πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου για να βγούν έξω το βράδυ ο Ανδρέας και η Μαργαρίτα. Σήμερα είναι και αυτή στα έδρανα
βουλής και μάλιστα έχει αρκετές θητείες ως βουλετής. Ο λόγος για την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Έλσα Παπαδημητρίου η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα υπήρξε στα φοιτητικά της χρόνια για ένα διάστημα babysitter του Γιώργου Παπανδρέου και των αδερφιών του στο Καστρί.
Η σχέση των δύο οικογενειών ξεκινά από τη δεκαετία του 1960 και τα χρόνια της Ένωσης Κέντρου, όταν ο πατέρας της νυν βουλευτού Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν στέλεχος του κόμματος του οποίου είχε την ηγεσία ο Γεώργιος Παπανδρέου, παππούς του σημερινού πρωθυπουργού. Η σχέση αυτή ενδυναμώθηκε όταν η σημερινή βουλευτής Αργολίδας σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο διεθνούς φήμης Πανεπιστήμιο του Μπέρκλεϊ στις ΗΠΑ έχοντας μάλιστα καθηγητή τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Η νεαρή τότε φοιτήτρια είχε την τύχη να είναι «προστατευόμενη» του επιφανούς οικονομολόγου και μετέπειτα πρωθυπουργού της Ελλάδας, με δεδομένη την καλή οικογενειακή σχέση, η ποία παραλίγο να διαταραχθεί εξαιτίας της επιλογής του πατέρα της το 1965 να ακολουθήσει τους αποστάτες και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, αναλαμβάνοντας μάλιστα και υπουργικό χαρτοφυλάκιο για λίγους μήνες. Έτσι εξηγείται γιατί η μετριοπαθής κυρία Παπαδημητρίου με το κεντρώο πολιτικό προφίλ βρέθηκε τελικά στη Ν.Δ. και όχι στο ΠΑΣΟΚ την περίοδο της Μεταπολίτευσης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η καλή σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο οικογένειες είχε ως αποτέλεσμα πολλές φορές τα Σαββατοκύριακα η κυρία Παπαδημητρίου να αναλαμβάνει τότε το babysitting των παιδιών Παπανδρέου, προκειμένου ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και η Μαργαρίτα να έχουν ξέγνοιαστες εξόδους.
Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε για τον οποίο ο σημερινός πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, διατηρεί άριστες προσωπικές σχέσεις με τη βουλευτή της Ν.Δ. και συζητούν σε πολύ θερμό κλίμα όταν συναντιούνται εκτός Κοινοβουλίου.

ΕΓΙΝΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΗ , ΥΟU ΚΝΟW



"Καλεσμένη της Tατιανας και της εκπομπής «Αξίζει να το ζεις» βρέθηκε η Καλομοίρα και μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον γάμο της αλλά και για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Μιλώντας για τη ζωή της μετά τον γάμο δήλωσε: «Νιώθω μια αλλαγή, πιο ώριμη δεν ξέρω αν είμαι, αλλά νιώθω κάτι (διαφορετικό)» ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε «Πάντα ανυπομονούσα να γίνω αυτή η γυναίκα που θέλω να γίνω. Κάτι σαν την μαμά μου, σαν την αδερφή μου… Είναι πολύ ωραίο να είσαι η γυναίκα του σπιτιού. Να φροντίζεις τον άντρα σου, να καθαρίζεις, να κάνεις λίγο ντεκόρ…Να είσαι γυναίκα είναι το καλύτερο πράγμα»
                                                           ΥUPI


ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΤΥΦΛΩΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ Η ΡΗΧΟΤΗΤΑ ΤΗΣ SHOWBIZ. ΕΙΣΑΙ ΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ  ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ EUROVISION ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΡΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΜΕΝΗ, ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΕΣ...