Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...

Το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τα χει κάνει ..σαλάτα σε όλα τα επίπεδα είναι γνωστό τοις πάσι! Αλλά αυτό που ελάχιστοι πρόσεξαν είναι πως χτες στην ανακοίνωση του για τα επεισόδια στην Θεσσαλονίκη, μπέρδεψε ακόμα και το ...λόγο που γίνεται η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου!

Αυταρχισμός, δήλωσε ο πρωθυπουργός, είναι όταν "διακόπτονται εθνικές παρελάσεις την ώρα που χιλιάδες παιδιά, πολιτες και οικογένειες τιμούν τον εθνικο μας αγώνα για την ...απελευθέρωση"!

Γιώργο χτες τιμούσαν το "ΟΧΙ" , η απελευθέρωση ..αργούσε ακόμα!Απίστευτα πράγματα!

parapolitika.gr

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ

Εκλεγμένο στέλεχος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων υπό το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Λάππα είναι ο νεαρός που χτύπησε την Παρασκευή τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Μαγκούφη.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Δαλαμάγκα, ο οποίος δήλωσε στο trikalanews.gr:

«Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία! Είναι αντιλαϊκή και θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου! Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου! Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται! Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες».

Από τη πλευρά του, ο κ. Μαγκούφης μιλώντας στο ALTER παραδέχθηκε ότι πρόκειται για πολίτη ο οποίος στο παρελθόν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ αλλά ποτέ- όπως είπε- δεν ήταν στέλεχος του πολιτικού του γραφείου.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ...

Αρνήθηκαν να κατέβουν απο το αεροπλάνο όταν τους ανακοινώθηκε οτι η πτήση ματαιώθηκε...
Μια διαφορετικού τύπου "αεροπειρατεία" έγινε την Παρακευή σε αεροσκάφος της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας Viking Hellas.

Οι περίπου 100 επιβάτες του αεροπλάνου αρνήθηκαν να αποβιβαστούν απο αυτό, όταν τους ανακοινώθηκε οτι η πτήση απο το Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας με προορισμό την Αθήνα, ματαιώθηκε.

Αρχικά η πτήση προγραμματιζόταν να αναχωρήσει από το Μάντσεστερ στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι επιβάτες όμως μεταφέρθηκαν στο Μπέρμιγχαμ με λεωφορείο και επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με την προοπτική να αναχωρήσουν στις 5 το απόγευμα. Λίγο αργότερα όμως τους ανακοινώθηκε ότι η πτήση ματαιώθηκε και οι υπεύθυνοι τους ζήτησαν να αποβιβαστούν, εκείνοι όμως αρνήθηκαν.

Αστυνομικοί μπήκαν στο αεροπλάνο, χωρίς ωστόσο να επέμβουν στη διαμάχη μεταξύ των επιβατών και της εταιρείας ενώ η κατάληψη συνεχίστηκε μέχρι τη 1.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με επιβάτη που επικαλείται το BBC, η πτήση ήταν μισθωμένη και αρχικά είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει στις 21 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, οι επιβάτες είχαν τη δυνατότητα να αποζημιωθούν και έλαβαν επιστολή από τη Viking Hellas, η οποία ανέφερε ότι η πτήση ματαιώθηκε λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει αντίδραση απο την πλευρά της εταιρείας.


newsit.gr

ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ

Αυξάνονται ραγδαία οι συμπολίτες μας, που εξαρτώνται αποκλειστικά από την "καλοσύνη των ξένων", τις δωρεές και τη βοήθεια των δήμων και της εκκλησίας για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Οι νέοι άστεγοι και πένητες ξεπερνούν το 20% του ελληνικού πληθυσμού και οι ουρές στα συσσίτια μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα.

Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο" της Κυριακής, οι αιτήσεις στο Ίδρυμα της "Τράπεζας Τροφίμων" έχουν πολλαπλασιαστεί και η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί τους επόμενους μήνες, λόγω της ανοδικής πορείας της ανεργίας και των μέτρων λιτότητας.

Σύμφωνα με την "Τράπεζα Τροφίμων", μέσα σε μόλις ένα χρόνο στην Αττική ο αριθμός των ανθρώπων που ζητούν βοήθεια αυξήθηκε κατά 35%.

Ίδια εικόνα και στα συσσίτια των δήμων και της εκκλησίας, με την Αρχιεπισκοπή να υπολογίζει τις μερίδες που διανέμονται ημερησίως σε 10.000.

Μάλιστα πολλοί από όσους ζητούν βοήθεια δεν είναι άστεγοι, αλλά άνθρωποι που πρόσφατα απολύθηκαν και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Τα στοιχεία που παραθέτει η εφημερίδα, προκαλούν τρόμο και εξηγούν τη ραγδαία αύξηση όσων δεν έχουν στο τραπέζι τους ούτε ένα πιάτο φαΐ.

Από τον Ιούλιο του 2010 έως τον Ιούλιο του 2011 καταγράφηκαν 213.241 άνεργοι επιπλέον, την ώρα που το ποσοστό ανεργίας στην ηλικιακή ομάδα 15-24 έφτασε το 42,4%.

Υπό αυτές τις συνθήκες η οργάνωση "Γιατροί του Κόσμου" ξεκινά νέα εκστρατεία για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη και ζητά παράλληλα τη συνεργασία ιδιωτών.

Με σύνθημα "Είναι στο χέρι μας να μην επιτρέψουμε ο Χειμώνας του 2012 να αποδειχθεί ένας φονικός Χειμώνας", δέχονται χιλιάδες ανασφάλιστους πολίτες στα πολυϊατρεία τους για δωρεάν εξέταση.

Παράλληλα, ιδιώτες μέσω της πρωτοβουλίας "Μπορούμε" (Boroume.gr) επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο διανομής τροφίμων, υποκαθιστώντας τον κοιμώμενο κρατικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι μεγάλη και οι ελπίδες να μην αποδειχθεί ο Χειμώνας "φονικός" μεγάλες...

Η ΣΗΜΕΙΩΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΛΕΤΣΟΥ

Στέλιος Μπαμιατζής ---




Κάτι το εντελώς ξεχωριστό όσο και σημειολογικό έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος στην παρέλαση στη Στυλίδα. Οι επίσημοι δεν κάθισαν στην εξέδρα.

Αντίθετα, κάθισαν οι αγωνιστές του 1940, οι άνθρωποι εκείνοι οι οποίοι πολέμησαν το φασισμό και τον ναζισμό τα μαύρα εκείνα χρόνια.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το δήμαρχο το LamiaReport, ο Απ. Γκλέτσος δήλωσε ότι κατανοεί απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι σήμερα αυτός πάνω στην εξέδρα, αφού αισθάνεται το ίδιο με τον οποιονδήποτε πολίτη ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα και σε εκείνους που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου.

"Δεν αισθάνομαι ότι έχω το ανάστημα να ανέβω μαζί τους στην εξέδρα. Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα...Εμείς τι κάναμε γι΄αυτούς. Τους ψαλιδίζουμε κι΄άλλο την σύνταξη πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Θα έπρεπε να μας δέρνουν με τις μαγκούρες....Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα...Εμείς τι Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας", είπε μεταξύ άλλων.

Παρούσα και η κ. Μπατζελή.

news247.gr

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΣΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ...

Πηγή: eurokinissi Με φασκελώματα και ακατονόμαστες φράσεις υποδέχτηκαν οι συμπολίτες τον υφυπουργό υγείας Μιχ. Τιμοσίδη που παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην παρέλαση της 28 ης Οκτωβρίου στην Ξάνθη.



Πολίτες της Ξάνθης τον αποδοκίμασαν έντονα, φωνάζοντας συνθήματα και χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του.

Ο κ. Τιμοσίδης φευγαδεύτηκε άρον - άρον από τους άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας και γλίτωσε τελευταία στιγμή από το λιντσάρισμα του κόσμου.

"ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ" ΤΗΣ ... ΧΛΥΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ

Στον 'Αγιο Νικόλαο Λασιθίου βρίσκεται αυτή την ώρα ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου όπου συναντήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο με τη Σοσιαλιστική Διεθνή, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα των χωρών του Αραβικού κόσμου.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η αστυνομική παρουσία εξώ από το ξενοδοχείο «Daios Cove», όπου έγινε η συνάντηση ενώ 3 διμοιρίες των ΜΑΤ έφτασαν από την Αθήνα στο Λασίθι για μεγαλύτερη ενίσχυση των αστυνομικών μέτρων.

Τον αστυνομικό κλοιό προσπάθησαν να σπάσουν οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν ωστόσο από την αστυνομία.





newpost.gr

ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ... ΟΙΚΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ...

Ενώ κάθε χρόνο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ανηφορίζει προς την Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην στρατιωτική παρέλαση της συμπρωτεύουσας, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που επέλεξε να ...μείνει στην Αθήνα και να πάει στο σπίτι του Ιωάννη Μεταξά!

Με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απέφυγε όλο το μακελειό που έγινε στην συμπρωτεύουσα και ...ατσαλάκωτος έκανε και δηλώσεις μπροστά από την οικία του ιστορικού κυβερνήτη!

"Σε αυτό το σπίτι, πριν 71 χρόνια, η Ελλάδα βροντοφώναξε το γενναίο και ένδοξο ''ΟΧΙ'' δια στόματος Ιωάννη Μεταξά. ''ΟΧΙ'' στην ταπείνωση, ''ΟΧΙ'' στην κατοχή. Σήμερα, 71 χρόνια μετά, ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ένα δειλό ''ναι''. Η Ελλάδα δεν μπορεί να το συνυπογράψει. Ο πατριωτισμός των Ελλήνων πρέπει να το αποκρούσει" είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ που σε κάτι τέτοια έχει αποδείξει οτι είναι μεγάλη "γάτα"..



parapolitika.gr

ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Στην Κοζάνη παρευρέθηκε ο υφυπουργός εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην καθιερωμένη μαθητική παρέλαση, κατά τη διάρκεια της οποίας αποδοκιμάστηκε έντονα από τους παρευρισκόμενους πολίτες.

Ο κ. Κουκουλόπουλος στράφηκε προς αποχώρηση όταν είδε το πλήθος οργισμένο να φωνάζει συνθήματα κατά των σκληρών μέτρων της κυβέρνησης και εκείνη την ώρα γιουχαϊστηκε από του πολίτες της Κοζάνης, όπως μπορείτε να δείτε κι στο παρακάτω βίντεο.

Νωρίτερα διαδηλωτές είχαν εκσφενδονίσει μπουκάλια με νερό προς την εξέδρα των επισήμων.










newpost.gr

ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...

Στην εξέδρα των επισήμων στεκόντουσαν: Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς. Από πλευράς της ΝΔ παρευρισκόταν η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη.Η οργή των πολιτών φάνηκε από νωρίς, πριν την παρέλαση, στο άκουσμα των ονομάτων των «επισήμων» κατά την κατάθεση των στεφανιών που συνοδευόταν από γιουχαΐσματα.

Η παρέλαση άργησε να ξεκινήσει, αφού έδειχναν να δειλιάζουν οι πολιτικοί να ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων. Με καθυστέρηση 15 λεπτών πήραν την απόφαση, ανέβηκαν στην εξέδρα και ξεκίνησε η παρέλαση μέσα σε βαρύ κλίμα, με μαθητές να γυρνούν στην αντίθετη με τους πολιτικούς κατεύθυνση τα κεφάλια τους.

Τα συνθήματα του πλήθους κατά της εξέδρας έδιναν και έπαιρναν: «Έξω οι Γερμανοί απ΄την Ελλάδα», «Κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ», «Τρόικα σημαίνει κατοχή» και πολλά άλλα...

Στην εξέδρα των επισήμων στεκόντουσαν: Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς. Από πλευράς της ΝΔ παρευρισκόταν η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη.

Κάποιοι υπό το βάρος των διαδραματιζομένων κατέβηκαν από την εξέδρα… Πριν προλάβουν καλά-καλά να απομακρυνθούν, εξαγριωμένοι πολίτες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και κινήθηκαν απειλητικά προς την εξέδρα των επισήμων πετώντας και καφέδες. Απαίτησαν να αδειάσει η εξέδρα, πράγμα που έγινε. Και με τον στρατηγό, τους στρατιωτικούς και τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας να παραμένουν σε αυτήν συνεχίστηκε μετά από μισή ώρα η παρέλαση με τα χειροκροτήματα του πλήθους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι: μαζί με τους πολιτικούς, έφυγαν χωρίς λόγο και οι εκπρόσωποι της εκκλησίας προκαλώντας τα δυσμενή σχόλια των πολιτών.
newsit.gr

ΑΥΓΑ ΚΑΙ ... ΝΕΡΟ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Την οργή τους απέναντι στην κυβέρνηση εξέφρασαν και οι κάτοικοι των Σερρών ρίχνοντας...αυγά και νερά στους βουλευτές του νομού και τη γενική γραμματέα επιθεώρησης περιβάλλοντος και ενέργειας, Μαρία Καραβασίλη, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Οι σκληρές αποδοκιμασίες του κόσμου ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί κατά την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. Αυτό είχε ως συνέπεια μετά τις αλλεπάλληλες διακοπές της παρέλασης, άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης των Σερρών να απομακρύνουν τους πολικούς από την εξέδρα των επισήμων.

Παρούσα έμεινε μόνο η βουλευτής της ΝΔ, Μαρία Κόλλια, που δέχθηκε φραστικές επιθέσεις. Η παρέλαση διεξήχθη τελικά μόνο με τους τοπικούς άρχοντες και την κυρία Κόλλια.




newsit.gr

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ !!!

Οι διαδηλωτές δεν έκαναν πίσω και έτσι για πρώτη φορά δεν έγινε παρέλαση στην πόλη, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου...
Ματαιώθηκε η παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Βέροιας. Αγανακτισμένοι πολίτες, διαφόρων ηλικιών και από διάφορους επαγγελματικούς χώρους, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, πραγματοποίησαν πορεία και κατέλαβαν το χώρο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

Ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κ.Μακεδονίας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης τους πλησίασε και συνομίλησε μαζί τους, ωστόσο για την αποφυγή επεισοδίων, όπως δήλωσε, αποφάσισε τη ματαίωση της παρέλασης.

Ο κ.Καραπαναγιωτίδης εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό. Κανονικά έγινε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου και η κατάθεση στεφάνων.




newsit.gr

ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ...

Κλίμα έντασης επικρατεί στην Πάτρα όπου στόχος έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος.

Ο κ.Σπηλιόπουλος φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια της αστυνομίας πριν ξεκινήσει η παρέλαση, διότι οι πολίτες είχαν καταλάβει το οδόστρωμα ενώ προηγουμένως τον είχαν αποδοκιμάσει κατά την προσέλευσή του στον Μητροπολιτικό Ναό και κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο πεσόντων. Η παρέλαση ενώ ήταν προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι δεν έχει ξεκινήσει.







newspost.gr

Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ...

Σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Διαμαντίδης τη διαμαρτυρία που οργανώθηκε έξω από το σπίτι του, στον Κορυδαλλό.
Ο κ. Διαμαντίδης σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς καταφέρθηκε εναντίον τους με βαριές εκφράσεις κάνοντας λόγο για "χυδαιότητες" από "αποβράσματα" και είπε ότι αναγνωρίζει στα πρόσωπα αυτών που οργάνωσαν τη διαμαρτυρία γνωστούς δημοστικούς συμβούλους του ΣΥΙΖΑ από τον Κορυδαλλό.

newpost.gr

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ...

Όσο βρισκόταν στον υπουργικό θώκο για τη διαχείριση της κρίσης, ο υπουργός Περιβάλλοντος διέψευδε κατηγορηματικά και απευχόταν την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
«Η αναδιάρθρωση , που είναι το κούρεμα του χρέους, για να καταλαβαίνει ο κόσμος, θα ήταν τεράστιο λάθος για τη χώρα. Θα είχε πάρα πολύ μεγάλο κόστος και δεν θα είχαμε και όφελος. Θα μέναμε εκτός αγορών για 10-15 χρόνια , θα απομειωνόταν η περιουσία των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων, θα είχαμε προβλήματα στο τραπεζικό σύστημα , άρα στην πραγματική οικονομία», είχε πει ακριβώς ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Καλό θα ήταν να μας εξηγήσει ο υπουργός τι έχει αλλάξει μέσα σε λίγους μήνες. Και τελικά ποια είναι η θέση του για τα όσα συμβαίνουν στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής;


newpost.gr

"ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ" ΣΤΟ ... ΠΑΣΟΚ

Φαίνεται ότι δεν είναι δυσβάστακτο μόνον το χρέος της χώρας. Δυσβάστακτο είναι και το χρέος του ΠΑΣΟΚ! Πως αλλιώς μπορεί κανείς να εξηγήσει τη στάση πληρωμών έναντι των υπαλλήλων του;


Oι εργαζόμενοι στην Ιπποκράτους ενημερώθηκαν αρμοδίως από τις οικονομικές υπηρεσίες ότι η μισθοδοσία τους θα καθυστερήσει λόγω…τρόικας.
«Σας ενημερώνουμε ότι οι αποδοχές μηνός Οκτωβρίου θα καταβληθούν έως τις 15 Νοεμβρίου 2011, λόγω καθυστέρησης χορήγησης της Γ' δόσης της κρατικής χρηματοδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», έγραφε το sms που έστειλε ο υπεύθυνος οικονομικών του ΠΑΣΟΚ (και διοικητής του ΙΚΑ) Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Να δούμε και τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ να διαδηλώνουν κατά της τρόικας και τι άλλο...

newpost.gr

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ...

Φιλορροεί ακόμα περισσότερο το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την αποχώρηση Κιλτίδη, τις σκέψεις Κοντογιάννη αλλά και τις εθελούσιες ...εξόδους δεκάδων στελεχών ανά την Ελλάδα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές λοιπόν του parapolitika. gr η στενή φίλη της Ντόρας και κόρη της Φάνης Πετραλιά Αλεξάνδρα Πάλλη, αποφάσισε τελικά να μην κατέλθει ως υποψήφια με τη Συμμαχία στις επόμενες εκλογές.

Όπως αναφέρουν στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας "η Αλεξάνδρα Πάλλη δεν επιθυμεί να εκτεθεί στη μάχη του σταυρού στη Β' Αθήνας αλλά να βοηθήσει από άλλο πόστο, ως υπεύθυνη παραγωγικών τομέων και μέλος του ΕΒΕΑ που είναι". Από τη ΝΔ όμως διαμηνύουν πως η ενδεχόμενη μη επίτευξη του ορίου εκλογής βουλευτών (3%) ή ακόμα και η αδυναμία καθόδου του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές, οδήγησαν την κόρη της Φάνης Πετραλιά στο να "αποφύγει την κακοτοπιά". Τ

ην ίδια ώρα, η έμπειρη πολιτικός Φάνη Πετραλιά έχει δεχθεί πρόταση από τον Αντώνη Σαμαρά καθόδου της στην Β' Αθήνας και πλέον λόγω της άρνησης από τη μεριά της κόρης της να κατέλθει ως υποψήφια με άλλο κόμμα της κεντροδεξιάς, ο δρόμος ανοίγει. Ας μην ξεχνάμε πως η Φάνη Πετραλιά υπήρξε η πρώτη επιλαχούσα σε σταυρούς βουλευτής της ΝΔ στη δύσκολη Β' Αθήνας με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι εύκολος για την εκλογή της.

parapolitika.gr

ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ 18χρονη ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη πως σατανιστές στο Γιοχάνεσμπουργκ έκαψαν 18χρονη κοπέλα ελληνικής καταγωγής. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν τρόμο. Σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες έλουσαν την άτυχη κοπέλα, Κρίστη Θεολόγου, με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Στη συνέχεια της έκοψαν το ένα χέρι, βάζοντάς το πάνω σε μια φλεγόμενη Βίβλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η 18χρονη Κρίστη και η 16χρονη φίλη της, Μπράουνγιν βρέθηκαν σε μια παρέα με πέντε αγόρια και τρία κορίτσια, σε πάρκο της πόλης, ωστόσο καμία από τις δύο κοπέλες δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Η Κρίστη ήταν η πρώτη που θυσίασαν, της έβαλαν φωτιά και σύμφωνα με το Associated Press, ενώ η κοπέλα καιγόταν, ένας νεαρός της έκοψε το χέρι και το κράτησε πάνω από τη Βίβλο ώστε να τρέχει το αίμα της. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Star, πάντως, οι νεαροί έκοψαν τα χέρια και ενός τρίτου κοριτσιού, ώστε να περιλούσουν και με το δικό της αίμα τη Βίβλο.

Η 16χρονη φίλη της Κρίστη ήταν η μόνη που έτρεξε να βάλει τέλος στο μαρτύριο της κοπέλας. Την έριξε στην άμμο και άρχισε να την κυλά στο έδαφος για να σβήσει τη φωτιά. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη φίλη της, κάηκε και εκείνη και νοσηλεύεται.

Οι πνεύμονες και ο λαιμός της Κρίστη έχουν καταστραφεί από τη φωτιά, ενώη κοπέλα έχει πέσει σε κώμα.
Δυο νεαροί, ηλικίας 19 και 17 ετών σύμφωνα με τη Daily Mail, παραδόθηκαν στην αστυνομία, υπό την πίεση των γονιών τους. Η αστυνομία, όμως, αναζητά ακόμη τρία άτομα.


Πηγή: Εspresso

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν το πρωί δεκάδες αγανακτισμένοι πολίτες στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη και τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Αγανακτισμένοι» και εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στο σημείο ώστε να «υποδεχτούν» τους επισήμους που θα έδιναν το παρόν στην δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης.
Με πανό και τα γνωστά συνθήματα όπως «Κλέφτες κλέφτες Υπουργοί δεν τα φάγαμε μαζί» και το πλέον επίκαιρο «Δεν ντρέπεστε που έρχεστε και κουρεμένοι», οι συγκεντρωμένοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των νέων δυσβάστακτων μέτρων.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μπεγλίτης τα «άκουσε» και από τον Μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος, μετά το τέλος της δοξολογίας, ζήτησε την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης

Μάλιστα, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ζήτησε από τον Π. Μπεγλίτη «να μεταφέρει το μήνυμα αυτό του λαού της Θεσσαλονίκης στον πρωθυπουργό».









Πηγή video: seleo.gr

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟΥ

Με ένα αιχμηρό αντικείμενο πιθανότα μαχαίρι ή κατσαβίδι, άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην πρώην σύζυγο του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Θανάση Νάκου, τραυματίζοντάς την.

Η κ. Άννα Νάκου τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-volos.gr, η πρώην σύζυγος του βουλευτή έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο ληστείας και κάνει λόγο για καλά προμελετημένη επίθεση.

Το χρονικό της επίθεσης
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν στις 12.30 περίπου σήμερα τα ξημερώματα στον Βόλο, όταν η κ. Νάκου φτάνοντας με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της, επί της οδού Πλαστήρα στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου και στην προσπάθειά της να παρκάρει στο γκαράζ, δέχθηκε την επίθεση άγνωστου κουκουλοφόρου με αιχμηρό αντικείμενο, από το οποίο της προκλήθηκε τραύμα στην κοιλιακή χώρα βάθους 2 εκ.

Η άτυχη γυναίκα άρχισε πανικόβλητα να ουρλιάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία το παράξενο της υπόθεσης, το οποίο και κάνει τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να αποκλείουν το ενδεχομενο κίνητρο της ληστείας, είναι το γεγονός ότι τόσο η τσάντα της κ. Νάκου, όσο και τα κοσμήματά της, παρέμειναν ανέπαφα. Ως εκ τούτου οι έρευνες στρέφονται ακόμα και στο ενδεχόμενο κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας.
newpost.gr

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ...

Το τελευταίο διάστημα γίνεται λόγος και επιτέλους όλοι άρχισαν να μιλάνε σοβαρά για όλους εκείνους οι οποίοι φοροδιαφεύγουν είτε με παράνομες πράξεις είτε με νόμιμο τρόπο.

Φυσικά και υπάρχει νόμιμος τρόπος φοροδιαφυγής αφού το σύστημα έχει εμπνευστεί ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε οι μεγαλοκαρχαρίες να μπορούν να αποφεύγουν την φορολόγηση. Μια κραυγαλέα περίπτωση είναι ορισμένες εταιρείες Παλαιστινίων οι οποίες υπόκεινται σε ειδικό νόμο ώστε να μην φορολογούνται στην χώρα μας. Εν πολλοίς έχουν φορολογική ατέλεια!!!

Μια από αυτές είναι η κατασκευαστική CCC της οποίας οι ιδιοκτήτες είναι δισεκατομμυριούχοι αλλά στην χώρα μας δεν δίνουν ούτε δεκάρα… Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν του δισεκατομμυριούχους παλαιστίνιους να διατηρούν άριστες σχέσεις με το σημερινό πολιτικό σύστημα… και συγκεκριμένους Υπουργούς.

newpost.gr

Ο κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ... ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Οι περιπέτειες του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος. Πέρα από το γεγονός της πλήρους αποτυχίας στις προσπάθειες του για λύση του προβλήματος της οικονομίας παθαίνει και διάφορα προσωπικά… χουνέρια!

Μαθαίνω εξ εγκύρου πηγής ότι όταν βρισκόταν στην συνεδρίαση του Eurogroup στην Πολωνία κλείστηκε στο κεντρικό ασανσέρ του κτιρίου. Φανταστείτε τι έγινε… Βαράγανε τα κουδούνια οι συναγερμοί και πάει λέγοντας… και όλα αυτά γιατί όπως είπαν μετά οι ειδικοί υπερφορτώθηκε το μηχάνημα και δεν μπορούσε να λειτουργήσει…

Γιατί στο ασανσέρ δεν ήταν μόνος του αφού τον συνόδευαν οι δικοί του αστυνομικοί αλλά και δύο Πολωνοί αστυνομικοί. Η ατυχία όμως ήταν ότι την τελευταία στιγμή επιβιβάστηκαν και τρεις πολύ (αλλά πολύ) ευτραφείς κύριοι οι οποίοι προφανώς χειροτέρεψαν τα πράγματα! Ατυχία…

newpost.gr