Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟΥ

Με ένα αιχμηρό αντικείμενο πιθανότα μαχαίρι ή κατσαβίδι, άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην πρώην σύζυγο του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Θανάση Νάκου, τραυματίζοντάς την.

Η κ. Άννα Νάκου τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-volos.gr, η πρώην σύζυγος του βουλευτή έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο ληστείας και κάνει λόγο για καλά προμελετημένη επίθεση.

Το χρονικό της επίθεσης
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν στις 12.30 περίπου σήμερα τα ξημερώματα στον Βόλο, όταν η κ. Νάκου φτάνοντας με το αυτοκίνητό της στο σπίτι της, επί της οδού Πλαστήρα στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου και στην προσπάθειά της να παρκάρει στο γκαράζ, δέχθηκε την επίθεση άγνωστου κουκουλοφόρου με αιχμηρό αντικείμενο, από το οποίο της προκλήθηκε τραύμα στην κοιλιακή χώρα βάθους 2 εκ.

Η άτυχη γυναίκα άρχισε πανικόβλητα να ουρλιάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με την αστυνομία το παράξενο της υπόθεσης, το οποίο και κάνει τους Αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να αποκλείουν το ενδεχομενο κίνητρο της ληστείας, είναι το γεγονός ότι τόσο η τσάντα της κ. Νάκου, όσο και τα κοσμήματά της, παρέμειναν ανέπαφα. Ως εκ τούτου οι έρευνες στρέφονται ακόμα και στο ενδεχόμενο κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου