Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ο ΡΩΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ


Χάρης Ρώμας: «Γράφω ήδη τη συνέχεια του Κωνσταντίνου και Ελένης, με άλλους συμπρωταγωνιστές»


Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Ρώμας για το αγαπημένο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» που ακόμα και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια και μετά από τόσες πολλές επαναλήψεις, συνεχίζει να αγαπιέται από τον κόσμο. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε πως γράφει ήδη τα καινούργια επεισόδια, μόνο που δεν θα το δούμε με τους ίδιους ηθοποιούς αλλά με άλλους πρωταγωνιστές. Επίσης, σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά δρώμενα του σήμερα αλλά και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη μικρή οθόνη, μίλησε για την Ευγενία Μανωλίδου, λέγοντας πως είναι από τα πρόσωπα που προκαλούν ίντριγκες ώστε να έχει το τηλεοπτικό προϊόν στο οποίο συμμετέχει, τηλεθέαση. Τόνισε πως δεν τη ζηλεύει καθόλου για τον τρόπο που της συμπεριφέρονται με όλες αυτές τις κριτικές που ακούει αλλά είπε με χιούμορ πως αν χρειαστεί, στην επόμενη τηλεοπτική του δουλειά θα την καλέσει να συμμετάσχει ώστε να πάει καλύτερα από άποψη τηλεθέασης.
 

H ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ ΤΟΥ ΑΚΗ


Ποια είναι η Βίκυ Σταμάτη η αλλιώς «Μαρία Αντουανέτα» του Άκη

Ο παραμυθένιος γάμος του Άκη Τσοχατζόπουλου με την Βίκυ Σταμάτη στο Παρίσι...
και το νεοκλασικό στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου σε έναν από τους ακριβότερους δρόμους της Αθήνας, έβαλαν τον πρώην υπουργό στο μάτι του «κυκλώνα» κάνοντας όλη την Ελλάδα να ασχολείται με τη ζωή και την περιουσία του. 

Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα real news περιγράφοντας το προφίλ της «μοιραίας γυναίκας» που κρύβεται και αυτή πίσω από τα σκάνδαλα που οδήγησαν πριν από μερικές ημέρες τον Άκη Τσοχατζόπουλο στη Δικαιοσύνη. 

Ο ίδιο είχε βρεθεί στο στόχαστρο όταν έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, ως υπάλληλος της ΔΕΗ, αγόρασε έναντι 1,1 εκατ. ευρώ το σπίτι με θέα «πιάτο» στην Ακρόπολη. Αυτό στάθηκε και η αφορμή για να ξεκινήσει και η έρευνα σχετικά με την ακίνητη περιουσία του πρώην υπουργού, που κατέληξε δυο χρόνια σχεδόν μετά στη σύλληψή του. 

Όσοι γνωρίζουν μάλιστα καλά τον «Άκη» χρεώνουν την αγορά του νεοκλασικού στη Βίκυ Σταμάτη, τονίζοντας ότι ήταν δική της επιθυμία, σημειώνει η εφημερίδα. Δική της επιθυμία, συνεχίζει, ήταν και η τέλεση του γάμου στην «Πόλη του Φωτός». Πολλοί κάνουν μάλιστα λόγο και για το δαχτυλίδι του γάμου ένα μονόπετρο η αξία του οποία ξεπερνούσε το 1 εκατ. ευρώ. 

Η Βίκυ Σταμάτη είναι μια γυναίκα που μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα. Κάνει σκληρή γυμναστική, πληρώνοντας περίπου 100 ευρώ την ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα. Εξάλλου διαθέτει ένα πανάκριβο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας power plate αξίας περίπου 15.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα δωμάτια του υπογείου του νεοκλασικού, που έχει διαμορφώσει ως προσωπικό γυμναστήριο. 

Γνωστή για τα ακριβά της γούστα, η Βίκυ Σταμάτη, μετά τις εξορμήσεις της στις μπουτίκ του Κολωνακίου και της Κηφισιάς, συνήθιζε να παραλαμβάνει τα ψώνια της κατ' οίκον. Στο παρελθόν, είχε αγοράσει από μαγαζί της Πατριάρχου Ιωακείμ μόνο σε μια μέρα εσώρουχα αξίας 6.000 ευρώ, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Σε μια άλλη βόλτα για ψώνια στην Κηφισιά, αγόρασε όλο το εμπόρευμα του καταστήματος και οι υπεύθυνοι κατέβασαν ρολά, για να ασχοληθούν αποκλειστικά με την αποστολή της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου...

Η φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης της στοιχίζει χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας, πριν από περίπου ένα χρόνο χρωστούσε περίπου 35.000 ευρώ στην αισθητικό της , η οποία τότε σκόπευε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη αν δεν έβλεπε... ρευστό. 

Έχοντας αδυναμία σε πανάκριβους ξένους οίκους, τέλος, όπως Hermes, Dior, Louis Vuitton, η σύζυγος Τσοχατζόπουλου ξοδεύει χιλιάδες ευρώ σε ρούχα και κοσμήματα. Στον καταθετικό της λογαριασμό και την πιστωτική της κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS φαίνονταν χρεώσεις και πιστώσεις ποσών που φτάνουν και τα 180.000 ευρώ από το 2006 έως 2009. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το παρατσούκλι της Βίκυς Σταμάτη στο Κολωνάκι ήταν... «Μαρία Αντουανέτα».