Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ X-Factor


Στέφανος Νικήτας ---


Όταν η ελληνικής καταγωγής κριτής Tulisa Contostavlos αποφάσισε να πάρει μαζί της τους διαγωνιζόμενους σε ένα ταξίδι στο κυκλαδίτικο νησί, να τους γνωρίσει τις ομορφιές της πατρίδας της και να κάνουν εδώ τις πρόβες τους για το δημοφιλές σόου δεν πίστευε ότι μπορούσαν να συμβούν τέτοια πράγματα.

Η 23χρονη καλλονή πήρε μαζί της περίπου 30 διαγωνιζόμενους, τους οποίους η κριτής προειδοποίησε πως... θα είναι πιο αυστηρή από ποτέ!

Επίσης τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να είναι κόσμιοι κατά την εκδρομή, να αποφεύγουν αλκοόλ και σεξ και να αφοσιωθούν στις πρόβες τους για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει η Βρετανική Ντέιλι Μέιλ, δύο ημέρες μετά την άφιξή τους στο νησί, η Tulisa πληροφορήθηκε ότι οι τραγουδιστές που πήρε μαζί της αποδείχτηκαν πολύ άτακτοι.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της Μυκόνου, τα γυρίσματα θα διαρκούσαν 4 ημέρες και γίνονται σε συγκρότημα με πολυτελείς βίλες στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Λίγο το νησί, λίγο το αλκοόλ... και κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους το παρατράβηξαν. Οι παραγωγοί του σόου ανακάλυψαν ότι δύο κορίτσια από ένα γκρουπ κοιμήθηκαν με δύο αγόρια από ένα άλλο συγκρότημα, ενώ ακόμη δύο άλλοι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος σε ερωτικά παιχνίδια.

Η κριτής έγινε έξαλλη που οι νεαροί και οι νεαρές αντί να κάνουν πρόβες, έκαναν άλλα πράγματα και αποφάσισε να δείξει το πιο σκληρό πρόσωπό της αποβάλλοντάς τους.
news247.gr

ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ : "Χοντροκώ... και αγ... η Μέρκελ" !


Κάνεις δε μπορεί να πλήξει με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Ίσως βέβαια η Άνγκελα Μέρκελ, την οποία «στόλισε» για τα καλά σε κάποιο από τα «μπουνγκα-μπούνγκα» πάρτι του, να μην έχει την ίδια γνώμη...
Γαργαλιστικά και άκρως ενδιαφέροντα τα αποσπάσματα από τις υποκλοπές των τηλεφωνημάτων των μελών του δικτύου που προμήθευε τον «καβαλιέρε» με αισθησιακές παρουσίες στα διαβόητα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι του στη βίλα του στο Άρκορε.

Την ώρα που η Ιταλία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας που υιοθέτησε η κυβέρνησή του προκαλούν κύμα κοινωνικών αντιδράσεων, ο Μπερλουσκόνι καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμη κρίση.

Στον ιταλικό Τύπο κυκλοφόρησε απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Ιταλού πρωθυπουργού με διευθυντή εφημερίδας, στην οποία ο Μπερλουσκόνι αποκαλεί τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, «χοντροκώ... που κανείς δεν την πηδ...»!

Πέντε Ιταλοί πολιτικοί της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν σε γραπτή δήλωσή τους «απαράδεκτο» να κάνει ένας ηγέτης χυδαία σχόλια για την εμφάνιση μιας γυναίκας, πόσω μάλλον της Γερμανίδας καγκελάριου.

Υπάρχουν κι άλλα που «πονοκεφαλιάζουν» τον Μπερλουσκόνι: οι καταγγελίες πως προσέφερε ανταλλάγματα για σεξ! Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, ο άνθρωπος που προμήθευε τον Ιταλό πρωθυπουργό με ιερόδουλες είχε υποσχεθεί στην ηθοποιό Μανουέλα Αρκούρι την παρουσίαση του φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο, υπό έναν όρο: να κάνει σεξ με τον «καβαλιέρε». Εκείνη υποστηρίζει ότι αρνήθηκε την πρόταση.

Την ίδια ώρα, ο Μπερλουσκόνι προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο να καταθέσει στη δίκη του Τζαμπάολο Ταραντίνι, του επιχειρηματία που φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» του δικτύου που διοχέτευε με πόρνες πολυτελείας τα πάρτι του Άρκορε. Ο Ιταλός πρωθυπουργός, μάλιστα, φέρεται να του έδωσε το ποσό των 800.000 ευρώ, με τους δικαστές να πιστεύουν ότι ο Μπερλουσκόνι εκβιάστηκε, αλλά εκείνος και ο Ταραντίνι κάνουν λόγο για δάνειο μεταξύ φίλων.

Οι δικαστές έχουν διαμηνύσει ότι αν ο Μπερλουσκόνι εξακολουθήσει να αρνείται να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη Ταραντίνι, τότε θα τον αναγκάσουν να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, ζητώντας από την αστυνομία να τον οδηγήσει ως εκεί!

newsit.gr

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Aπαγωγέας Παναγόπουλου: "Δεν μπορώ να δώσω πίσω τα λύτρα, έχω παιδί να θρέψω"...


Για ασύλληπτα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, έκανε λόγο στην απολογία του, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση του λεγόμενου «συνδικάτου του εγκλήματος», Απόστολος Πετράκης.
Ο Απ. Πετράκης, που έχει αναλάβει την ευθύνη για την οργάνωση και εκτέλεση του σχεδίου απαγωγής του εφοπλιστή, «απάλλαξε», απολογούμενος, τον συγκατηγορούμενό του και θεωρούμενο ως εγκέφαλο της υπόθεσης, Παναγιώτη Βλαστό, λέγοντας πως από τη φυλακή δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει μία τέτοια ενέργεια. Είπε, ωστόσο, όπως έχει αποδεχθεί και ο ίδιος ο Βλαστός, πως τον βοήθησε να «ξεπλύνει» τα λύτρα.

Ο κατηγορούμενος, που πολλές φορές επικαλέστηκε την καταγωγή του από την Κρήτη για να δηλώσει πως έχει «μπέσα», δεν θέλησε να «φωτίσει» τους δικαστές για τα λύτρα. Αποδέχθηκε ότι ο ίδιος έχει το δικό του μερίδιο, όπως και αυτό του συγκατηγορουμένου του Χαράλαμπου Μουστάκα, που εκείνος δεν το έχει πάρει, λέγοντας πως με τα χρήματα αυτά θα εξασφαλίσει τα παιδιά του, αλλά και τη διαβίωσή του στη φυλακή, γιατί «στη φυλακή εάν δεν έχεις χρήματα, καταντάς να γίνεις ο χαμάλης της φυλακής».

Όπως είπε, αποφάσισε να κάνει απαγωγή για να σταθεί οικονομικά και επέλεξα τον Παναγόπουλο «γιατί δεν διέθετε προσωπική ασφάλεια, παρά μόνον έναν οδηγό». Ο κατηγορούμενος είπε, επίσης, πως καθημερινά πήγαινε για τζόκινγκ κοντά στο σπίτι του εφοπλιστή στο Καβούρι, όπου διαπίστωσε πως «έφευγε κάθε μέρα την ίδια ώρα με απόκλιση 10 λεπτών». «Έτσι -πρόσθεσε- άρχισα να συνδυάζω διαδρομές. Είχα μελετήσει όλους τους δρόμους. Μετά επέλεξα σημείο για τα λύτρα».

Επιπλέον, τόνισε πως ποτέ δεν επικοινώνησε ο ίδιος με την σύζυγο του εφοπλιστή και συμπλήρωσε πως «ο διαπραγματευτής δεν βρίσκεται σε αυτή την αίθουσα. Υπάρχουν ασύλληπτοι συνεργοί».

Για τον Χ. Μουστάκα εξέφρασε λύπη, επειδή -όπως είπε- οδήγησε «ένα παιδί στη φυλακή», συμπληρώνοντας πως: «Δεν ήξερε τίποτα. Όταν τον πήγα στο κρησφύγετο και του είπα τι θα έκανε, τρομοκρατήθηκε, άσπρισε ολόκληρος. Τον διαβεβαίωσα ότι δεν θα πείραζα τον Παναγόπουλο».

Αναφερόμενος, λεπτομερώς, στην απαγωγή του εφοπλιστή, στις 12 Ιανουαρίου 2010, ο κατηγορούμενος είπε, μεταξύ άλλων, πως προσπάθησε να ηρεμήσει το θύμα λέγοντάς του να μην ανησυχεί. «Μην ανησυχείτε, δεν θα πάθετε το παραμικρό, θα καταβάλει η οικογένειά σας τα λύτρα και θα αφεθείτε ελεύθερος», έλεγε στον Π. Παναγόπουλο. Αφού, δε, τον οδήγησαν στο κρησφύγετο του είπε: «Αν συλληφθώ εγώ, έχω δώσει εντολή να σε ελευθερώσουν. Μην κυνηγήσεις αυτούς, αλλά εμένα. Εγώ τα σχεδίασα όλα».

Για τα λύτρα ο Πετράκης είπε: «Πήραμε τα χρήματα σε σάκους, τους άλλαξα και έκαψα τους προηγούμενους. Είχα ζητήσει από τον Βλαστό να με βοηθήσει στο ξέπλυμα. Τον γνώρισα στην φυλακή, έχει βαρύ όνομα ο Βλαστός, είναι άνδρας που κρατά τον λόγο του. Με το που είδε ο Π. Τρομπούκης (σσ συγκατηγορούμενός του) τους σάκους με τα λεφτά, άσπρισε και άρχισε να τρέμει. Λέω, δεν κάνει αυτός για τη δουλειά. Έτσι, τον πίεσα να τα κρατήσει για μία μέρα. Την επομένη τα πήρα».

Είπε ακόμη ότι «ο Παναγόπουλος μού είχε δώσει ένα φυλαχτό. Του το επέστρεψα την ημέρα της απελευθέρωσής του μαζί με το όπλο του οδηγού του, γιατί στην Κρήτη έχουμε τη νοοτροπία να μην παίρνουμε όπλο από αυτούς που σεβόμαστε. Ο Παναγόπουλος αγκάλιασε τον Μουστάκα και τον αφήσαμε στον δρόμο. Ειδοποιήσαμε την κ. Παναγοπούλου πως ο άνδρας της είναι ελεύθερος και της είπαμε "Πήγαινε να τον πάρεις γιατί κάνει κρύο"».

Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε και τον Ουγκώ για να πείσει το δικαστήριο πως και ο ίδιος είναι θύμα των περιστάσεων. «Όπως λέει και ο Βίκτωρ Ουγκώ, η κοινωνία παράγει το έγκλημα το οποίο εκτελεί ο εγκληματίας», είπε.

Ακολούθως απολογήθηκε ο Χαράλαμπος Μουστάκας και είπε πως ο ρόλος του ήταν να «φυλάει» τον Παναγόπουλο.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως ο Πετράκης, με τον οποίο είχε φιλική σχέση, μία μέρα πριν την απαγωγή τον πήγε στο κρησφύγετο και του εξήγησε τι θα έπρεπε να κάνει. Είπε ακόμη πως κάθε φορά που ο Βλαστός δεν έβρισκε στο τηλέφωνο τον Πετράκη, τηλεφωνούσε στον ίδιο.

Η δίκη συνεχίζεται.
newsit.gr

ΠΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ...


Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο στις 10.30 το πρωί, ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή της υπόθεσης των στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης σε νοικιασμένη βίλα στο Σούνιο.

Σε βάρος του κατηγορούμενου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Τακτικού Ανακριτή από τον περασμένο Ιούνιο, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος μεταξύ των οποίων και αυτής για εγκληματική οργάνωση.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε στους δημοσιογράφους που περίμεναν στην Εισαγγελία πως "οι κατηγορίες είναι φούσκες" ενώ για το διάστημα που ήταν καταζητούμενος - ο μόνος για την υπόθεση που δεν είχε συλληφθεί - είπε: "περίμενα τον ανακριτή να γυρίσει από τις διακοπές του για να παραδοθώ'.

Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης

Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν αντιστάθηκε και το μόνο που ζήτησε από τους αστυνομικούς ήταν να περιμένουν δυο λεπτά να πάρει μαζί τα πούρα του!

Όπως αναφέρουν "ΤΑ ΝΕΑ", ένα πρόσωπο-κλειδί είχαν εντοπίσει εδώ και μερικές μέρες η Αντιτρομοκρατική και η Ασφάλεια Αττικής, το οποίο ίσως άθελά του οδήγησε στα ίχνη του Ψωμιάδη.

Το εν λόγω άτομο φέρεται μάλιστα να είχε νοικιάσει και τη βίλα στην οποία συνελήφθη ο "Μάκαρος". Σύμφωνα με την αστυνομία το πρόσωπο αυτό είχε προσφέρει ασφαλές καταφύγιο στον Μάκη Ψωμιάδη για πολλές ημέρες και στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου βρισκόταν το βράδυ της 26ης Ιουνίου όταν η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου εξέδωσε το ένταλμα σύλληψής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Παρασκευή θα βρεθεί και πάλι στην Ευελπίδων, καθώς εκκρεμούν σε βάρος του δύο παλιές καταδίκες.
news247.gr

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ


Μπορεί να ενόχλησαν πολλούς οι δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, όμως αποτυπώνουν εν πολλοίς την πραγματικότητα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της «Ένωσης».

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, σχολίασε μετά το τέλος του ματς: «Οταν παίζεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Τα δύο πρώτα γκολ ήταν αστεία, τα κάναμε δώρο. Οταν μειώσαμε και φαινόταν ότι μπορούμε να ξαναμπούμε στο ματς, δεχθήκαμε το τρίτο γκολ, τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ και αποδείχθηκε ότι δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιο επίπεδο.

Σήμερα αποδείχθηκε ότι δεν είμαστε ομάδα για τέτοιο επίπεδο. Μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα είναι καινούργια, μπορούμε να πούμε χίλια δυο αλλά όλα αυτά θα είναι δικαιολογίες.

Νομίζω ότι όλοι το είδαν. Ηρθαμε εδώ, παίξαμε μια ομάδα που δε νομίζω ότι είναι ομάδα για να μας ρίξει τέσσερα γκολ. Είναι, όμως, μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Οταν χαρίζεις και δύο γκολ, είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια ομάδα η Αντερλεχτ με όλη τη σημασία της λέξης μέσα στο γήπεδο. Εμείς δεν ξέραμε τι θέλαμε.

Δε νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που μπαίνει να παίξει ευρωπαϊκό παιχνίδι και σκέφτεται τα διοικητικά προβλήματα. Αυτά πρέπει να τα λύσουν άλλοι. Εμείς πρέπει ως ομάδα να αποκτήσουμε ταυτότητα γιατί κατά την προσωπική μου άποψη δεν έχουμε.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε περισσότερο και να φτιάξουμε μια ομάδα σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια αν βελτιωθούμε. Ακόμη είναι αρχή, υπάρχουν ελπίδες για πρόκριση».


Πηγή: woop.gr

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ


Για την καθημερινότητα του με τα τρία παιδία στο σπίτι αλλά και την επιλογή του να κάνει μεγάλη οικογένεια μίλησε γνωστός τραγουδιστής, Πάνος Κιάμος σε συνέντευξη του αποκαλύπτοντας πως η σύζυγος του, του είπε: «Αν θέλεις να κάνεις άλλο παιδί, πήγαινε με άλλη».

Ο Πάνος Κιάμος, εξομολογείται: «Απλώς μοιράζουμε το χρόνο μας στα τρία παιδιά και στην ουσία δεν κοιμόμαστε». Όσο για τον νεογέννητο γιο του λέει: «Δεν ήταν στα σχέδια μας αλλά ήρθε και το καλοδεχτήκαμε. Η ατάκα της γυναικάς μου είναι: ‘Αν θέλεις να κάνεις άλλο παιδί, πήγαινε με άλλη’. Πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο», καταλήγει στο Εγώ.



Πηγή: Εγώ/gossip-tv.gr

Η ΤΑΡΑΧΩΔΗΣ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ,Ή "ΜΑΚΑΡΟΥ" , Η "ΑΓΑΠΟΥΛΑ"...


Στα χέρια των αστυνομικών και της ελληνικής δικαιοσύνης βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο Μάκης Ψωμιάδης και αυτό αποτελεί είδηση κυρίως γιατί ο «Μπικ Μακ» επί είκοσι χρόνια καταφέρνει να μένει εκτός φυλακής παρά τις καταδίκες που εκκρεμούν εις βάρους του.

Ο «Μάκαρος» διέμενε αμέριμνος τον τελευταίο μήνα σε πολυτελή βίλα στην συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Ανθέων στην Ανάβυσσο μαζί με μία φίλη του, όπου και τον παρακολουθούσε η ΕΛ.ΑΣ. Αν και κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου κατάφερε να μείνει ασύλληπτος για τρεις μήνες… κάτι για το οποίο πραγματικά μπορεί να κομπάζει καθώς ξέρει καλά πώς να μένει εκτός φυλακής. Ωστόσο, αυτή τη φορά μάλλον το τέλος της χρυσής εποχής Ψωμιάδη τελείωσε.

Ένα βιογραφικό γεμάτο καταδίκες και παρανομίες

Ο Χρυσόστομος, κατά κόσμο Mάκης Ψωμιάδης, στο βιογραφικό του μετρά κανείς ποικίλα αδικήματα: λαθρεμπόριο χρυσού, καταδίκες από την Ιντερπόλ, πλαστογραφίες δημοσίων εγγράφων, «μαύρο» χρήμα, «προστασία» σε νυχτερινά μαγαζιά, παράνομη οπλοκατοχή έντονη κινητικότητα στην «παράγκα« του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, παρά το βεβαρημένο ποινικό μητρώο μέχρι σήμερα δεν είχε κοιμηθεί ούτε μία νύχτα στο στρώμα της φυλακής, παρ' ότι το άθροισμα από τις καταδίκες του φθάνει συνολικά σε 20 χρόνια και δύο μήνες.

Ο Μάκης βρίσκει πάντα τον τρόπο να μένει εκτός φυλακής.

Πυκνό μουστάκι, άρχοντας στις κινήσεις του, μόνιμα κουστουμαρισμένος. Ομιλία αργή, σχεδόν απειλητική. «Μπίζνα» για τον Μάκαρο χωρίς τον περιβόητο «πουροσωλήνα», το τεράστιο κομπολόι να το παίζει υπομονετικά και το όπλο του να περιμένει κάτω από τα ρούχα ως ένδειξη αυτοπεποίθησης δεν γίνεται. Το γνωρίζουν όλοι στην πλατεία Κολωνακίου, όπου αρέσκεται να πίνει τον καφέ του, ακόμα και τις μέρες που… καταζητούταν από τη δικαιοσύνη.

Σχολαστικός με τη δίαιτά του, πάθος με την οικογένειά του και θρήσκος. Mε τις προσευχές του στα δύσκολα, με τα εικονισματάκια του, με τα κομποσκοίνια του. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι είναι παπαδοπαίδι.

Γεννημένος το 1955 στην Καβάλα, από πατέρα παπά, έζησε φτωχικά τα παιδικά του χρόνια. Από μικρός όμως ονειρευόταν την καλή ζωή και τα λεφτά, τα πολλά λεφτά.

Πέρασε από πολλά στάδια. Tο όνομά του ακούστηκε για πρώτη φορά έναν χρόνο μετά την πτώση της δικτατορίας. Bασανισθέντες κατέθεσαν στη δίκη των χουντικών στον Kορυδαλλό φοβερά πράγματα γι' αυτόν. «Nεαρός ρασοφόρος κυκλοφορούσε μέσα στο EAT/EΣA και κακοποιούσε μαζί με άλλους στρατονόμους τους πολιτικούς κρατούμενους.

Δεκατρία χρόνια μετά η «Eλευθεροτυπία» θα γράψει ότι «ο Mάκης Ψωμιάδης δεν ήταν ο καλόγερος της Nομικής και του Πολυτεχνείου, αλλά ένας ξάδελφός του, ο Πολύκαρπος Ψωμιάδης».

Aπό μικρός συμμετείχε στη Θύρα 21 της AEK. Όσοι τον γνώρισαν τότε, περιγράφουν ένα πάμφτωχο, πολύ ψηλό και αδύνατο παιδί. Aρκετοί τον θυμούνται φαντάρο το 1973 να συμμετέχει σε εκδρομές με την AEK στην περιφέρεια. Oι πιο παλιοί παίχτες της AEK Έχουν να λένε ιστορίες γι' αυτόν και ειδικά για την εποχή που ήταν δίπλα στον αείμνηστο πρόεδρο της AEK, τον Mιχάλη Aρκάδη. Tον είχαν βάλει να συνοδεύει την αποστολή στην επαρχία, για να την προστατεύει από επιθέσεις βίας.

Ύστερα από ένα ματς στο «Aλκαζάρ» με τη Λάρισα και ενώ το πούλμαν της ομάδας περνούσε τη γέφυρα του Πηνειού, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας με πέτρες και όλα τα σχετικά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Mάκης, που υποτίθεται ότι ήταν εκεί για να προστατεύσει την αποστολή, έπεσε από τους πρώτους στο πάτωμα του πούλμαν για να καλυφθεί. Δυο παίχτες της ομάδας ήταν αυτοί που κατέβηκαν και κυνήγησαν τους χούλιγκανς. (Για αυτό ίσως όταν απέκτησε πλούτη κυκλοφορεί με μόνο με μπράβους).

Έπειτα από κάθε αποστολή, οι παίχτες έκαναν έρανο και του έδιναν χρήματα για να βγάλει τη βδομάδα... Μπορεί να μην τα έβγαζε πέρα οικονομικά αλλά το όπλο το εξασφάλισε. Από τότε κουβαλούσε πιστόλι πάνω του.

Όταν ο Aρκάδης έφυγε από την προεδρία της AEK, ο Ψωμιάδης εξαφανίσθηκε για περίπου τέσσερα χρόνια. H ουσία είναι ότι το 1988 εμφανίζεται ξανά στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά όμως δεν είναι ο φουκαράς που περίμενε να τον κεράσουν καφέ για να διασκεδάσει την πείνα του. Είναι πλούσιος και το δείχνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Βέβαια διόλου τυχαία ένα χρόνο πριν, το 1987, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του από την Ιντερπόλ. Όπως είχε αποκαλύψει ο «Pιζοσπάστης», ο ανακριτής της Γενεύης, Barley Capole εξέδωσε ένταλμα σύλληψης στις 6.9.1987 για «απάτη και πλαστογραφία τίτλων». Κατηγορήθηκε, τότε, συνολικά για έξι εγκλήματα και φυσικά δεν μπήκε ποτέ φυλακή.

Tο 1989, ο Τύπος αποκαλύπτει ότι «ο 34χρονος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής AEK κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα λαθρεμπορίας και πώλησης χρυσού, παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος και λαθρεμπόριο βίντεο».

Tο 1988 γίνεται πρόεδρος της Eρασιτεχνικής AEK. Ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα, κάνοντας ιδιαίτερα δαπανηρές μεταγραφές για την εποχή, για να ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ.

H πρώτη καταδίκη του Ψωμιάδη ήρθε από το Γ' Tριμελές Πλημμελειοδικείο της Aθήνας, «που τον τιμώρησε ερήμην με φυλάκιση 2 ετών για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και πλαστογραφία μετά χρήσεως».

Aφού ξέμπλεξε με την Iντερπόλ και το λαθρεμπόριο χρυσού, ο Ψωμιάδης αποφάσισε να ασχοληθεί με τη... νυχτερινή διασκέδαση των Aθηναίων. Ξαφνικά βρέθηκε με αρκετά νυχτερινά μαγαζιά, με πιο ονομαστό το «Mαρακές» στην οδό Aμερικής. Tο 1995 αποφασίζει να εισβάλει και στον χώρο του Tύπου. Eκδίδει την εφημερίδα «Tο Oνομα», η οποία όμως τον μπλέκει σε μεγάλες περιπέτειες με τον πρώην υπουργό ΠEXΩΔE, Kώστα Λαλιώτη, όπου και με εκείνον κατάφερε να τρέξει ως τα δικαστήρια.

Tον χειμώνα του 2004 συγκρούεται με τον Nτέμη Nικολαΐδη. Τον κατηγορεί ότι δεν κάνει καλή ζωή και για να το αποδείξει εισβάλλει αργά το βράδυ στο σπίτι του. O «Mπιγκ Mακ» στο μεταξύ είναι ιδιοκτήτης του Aκράτητου, τον οποίο, ως γνωστόν, οδήγησε στην καταστροφή. O Nικολαΐδης ψάχνει σχολαστικά τα βιβλία και βγάζει «λαβράκι»: 11 εκατομμύρια ευρώ ήταν περασμένα στα βιβλία για έργα στους Θρακομακεδόνες που δεν έγιναν ποτέ!

Σε 4 χρόνια κάθειρξη ερήμην, χωρίς δικαίωμα εξαγοράς ή αναστολής καταδικάστηκε ο «Μπιγκ Μακ» και όμως. δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή.

Το 2009 μέχρι πέρυσι, ο «Μπιγκ Μακ» επιδίδεται σε μια πρωτοφανή έκφανση του νεοπλουτισμού, επιβραβεύοντας την ομάδα του, την Καβάλα, έπειτα από την νίκη του επί της παλιάς του αγαπημένης, ΑΕΚ, με μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών.

«Μια μία μαύρη σακούλα απορριμμάτων γεμάτη χαρτονομίσματα των 500 ευρώ μπήκε στα αποδυτήρια της Καβάλας ο Μάκης Ψωμιάδης και άρχισε να τα μοιράζει στους «αργοναύτες» μαζί με τα συγχαρητήριά του! Η διοίκηση είχε ανακοινώσει ότι οι παίκτες θα μοιραστούν 100 χιλ. ευρώ πριμ νίκης, αλλά δεν είχε ανακοινώσει τον τρόπο που θα εισπραχθεί» έγραψαν οι εφημερίδες.

Ωστόσο, αυτές οι μαύρες σακούλες αποτελούν παρελθόν για τον Μπιγκ Μακ στο εξής μιας και η περίοδος των παχέων αγελάδων του Μάκαρου τελείωσε οριστικά και με τη χθεσινή του σύλληψη για τα «στημένα».


Α.Γ


«Είμαι πολιτικός κρατούμενος» είπε ο Μάκης Ψωμιάδης μετά τη σύλληψη του
newpost.gr

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

στο νοσοκομειο ο Κωστης Στεφανοπουλος

Α.Παλαιολογου:Δεν θα φορεσω νυφικο

ΕΛΝΤΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ : ΑΠΟ ΤΑ 96 ΚΙΛΑ ΣΤΑ 63!!!!

1



Μέσα σε τρία χρόνια «αναδύθηκε» από το σώμα της η γυναίκα των 63 κιλών. Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για το ρατσισμό στους υπέρβαρους, την ανορεξία και τους στόχους της.

Θυμάται πως δεν της άρεσε να στερείται. «Ποτέ στη διατροφή μου δεν είχα τη νοοτροπία του «ψητό ή βραστό κρέας ή ψάρι και σαλάτα, μ’ ένα καρότο στο ενδιάμεσο»» λέει. Θυμάται όμως και την ημέρα που στάθηκε πάνω από τη ζυγαριά της και είδε τον αριθμό «96». Τότε, θορυβήθηκε. «Όχι για το πώς φαινόμουν στους άλλους, αλλά για μένα. Για την υγεία μου» δηλώνει. Έτσι, αποφάσισε να παραμείνει ένας πληθωρικός άνθρωπος, που γελάει πολύ, παθιάζεται εύκολα και ονειρεύεται σπουδαία πράγματα. Αλλά να δείχνει μια «άλλη» Έλντα. Και τα κατάφερε.

Κουράστηκες να σε ρωτούν πώς αδυνάτισες

Με έχει κουράσει το να μη γίνεται δεκτή η απάντηση μου. Προσπαθώ να μεταφέρω την εμπειρία μου, αλλά δεν με πιστεύουν. Μου λένε οι φίλες μου για κάποιους που τις ρωτούν για μένα: «Τους ορκιζόμαστε ότι δεν έχεις κάνει επεμβάσεις, αλλά δηλώνουν: «Αδύνατον!»».

Γιατί δεν γίνεται πιστευτή η αλήθεια σου;

Επειδή οι άνθρωποι προτιμούν τη μαγική συνταγή. Το θαύμα! Μια γυναίκα που τη μια μέρα ξυπνάει χοντρή, θέλει να πιστεύει ότι τον άλλο μήνα θα έχει μεταμορφωθεί σε καλλίγραμμη, στο μοντέλο Ζιζέλ.

Ονειρευόσουν κάτι αντίστοιχο;

Όχι. Πολλές φορές, πάντως, προσπαθούσα να χάσω γρήγορα 7 ή 8 κιλά. Και πράγματι, τα έχανα. Αλλά για πόσο; Τον επόμενο χρόνο έπαιρνα σχεδόν τα διπλάσια. Αν άκουγα το φίλο μου, το διαιτολόγο Κώστα Ξένο, που μου έλεγε «πρέπει να αλλάξεις την καθημερινό­τητα σου για να μπορέσει το σώμα σου να επανέλθει σε μια καλή κατάσταση», θα είχα αδυνατίσει νωρίτερα. Δεν είχα την υπομονή, μέχρι που έβαλα ως στόχο τα δέκα κιλά το χρόνο.

Πόσο διαφορετική αισθάνεσαι πλέον;

Νιώθω πανευτυχής! Κυρίως, επειδή μπορώ πια να ανεβαίνω τα σκαλιά έξι ορόφων χωρίς να αισθάνομαι ότι θα πεθάνω. Γενικότερα, δεν υπήρξα δυστυχισμένη λόγω του βάρους μου, όσο κι αν πάντα υπήρχαν ρούχα στις βιτρίνες που μου άρεσαν αλλά δεν γινόταν να τα φορέσω. Για παράδειγμα, ένα ωραίο γυναικείο πουκάμισο, ένα κολάν

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ : "ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΕΜΠΕ"


Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα γίνεται το Σάββατο 40, αλλά η ηλικία δεν φαίνεται να την προβληματίζει.

Μπορεί όταν αντίκρισε την πρώτη της ρυτίδα να αισθάνθηκε ένα μικρό σοκ, όμως τώρα πια δηλώνει ότι μια γυναίκα παραμένει όμορφη σε κάθε ηλικία.

Η διμέτρη όμως καλλονή, έχει ένα αγκάθι στην καρδιά της που την πληγώνει ακόμα. Είπαμε δεν είναι η ηλικία της, αλλά ο πρώην σύζυγός της Κριστιάν Καρεμπέ.

«Πονάω ακόμα για το χωρισμό μου. Ο Κριστιάν ήταν ο έρωτας της ζωής μου», εξομολογείται η Αντριάνα, αλλά μη νομίζετε ότι έχει βάλει και μαύρες πλερέζες.

Όχι, το ξανθό μοντέλο δεν κάθεται να κλαίει τη μοίρα του που δεν είναι πια μαζί με τον Καρεμπέ. Αντίθετα έχει προχωρήσει τη ζωή της με νέο amore το οποίο, όμως, το κρατάει κρυφό γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς να το εμφανίσει.

Κι επειδή μεγαλώνει και το μόντελινγκ δε θα την κρατήσει για πολύ, η Αντριάνα έβαλε πλώρη για τον κινηματογράφο. Πρωταγωνίστρια σε ταινία θέλει να γίνει η κοπέλα και γι΄ αυτό και σε όποιον της εύχεται θέλει αντί για χρόνια πολλά να της εύχεται έναν καλό ρόλο σε μια ταινία!








Πηγή: star.gr

ΓΙΑΤΙ "ΑΝΑΨΕ" Η ΠΙΠΙΛΗ ;


Οργισμένη και αγανακτισμένη δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους η Φωτεινή Πιπιλή. Τι είχε συμβεί; Έλαβε μια πρόσκληση, όπως και άλλοι 10 βουλευτές για σύσκεψη σε προκαθορισμένη αίθουσα (168), του Ελληνικού Κοινοβουλίου, από… τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, κ. Χαράλαμπο Καφύρα.

Μόλις είδε η κ. Πιπιλή ποιός στέλνει την πρόσκληση έστειλε αμέσως καταγγελία στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία του κατήγγειλε το γεγονός, ζητώντας του έρευνα για το πως έγινε αυτή η προσβλητική για τους θεσμούς ενέργεια όπως ανέφερε και την ακύρωση, σε αίθουσα της βουλής, ανάλογης σύσκεψης.

Μάλιστα οπως είπε η Βουλευτης της ΝΔ ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας είναι κατηγορούμενος- υπόδικος για εξ αμελείας πρόκληση των καταστρεπτικών πυρκαγιών του Αυγούστου του 2007 και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας 36 ανθρώπων.

Και όπως τονίζει η κ. Πιπιλή ο ίδιος τολμάει να καλεί με έγγραφό του Βουλευτές να μετάσχουν σε σύσκεψη πρωτοβουλίας του, προκειμένου όπως πιστεύει η Βουλευτής να τους χρησιμοποιήσει στον υπερασπιστικό του φάκελο για τη δίκη που έχει οριστεί σε μερικές ημέρες.
newpost.gr

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ




Στο σίριαλ με το που τελικά θα καταλήξει να μαγειρεύει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τη νέα σεζόν, ήρθε να δώσει άλλη ανα-τροπή ο Γιώργος Καραμέρος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης", ο δημοσιογράφος έγραψε (ανυπόγραφα) στο προσωπικό του blog σκληρούς χαρακτηρισμούς για την μαγείρισσα και αποκαλύπτει του λόγους -σύμφωνα με τη δική του εκδοχή- που άφησε ξαφνικά η Αργυρώ την κουζίνα του "10 με 1 μαζί".

"Το μεγάλο όπλο της σιδηράς μαγείρισσας είναι οι τηλεοπτικοί ελιγμοί. Μετά τις συνεργασίες της με το MEGA (Όμορφος Κόσμος), ALPHA (Καφές με την Ελένη) και ΑΝΤ1 (10 με 1 μαζί), ενεργοποιείται σε λίγες εβδομάδες η -από το Νοέμβριο του 2010 συμφωνία της με το MEGA και την εκπομπή "Πρωινό mou". Το deal είχε γίνει από τη στιγμή που η Μπαρμπαρίγου έμεινε εκτός Top Chef του ΑΝΤ1 και το είχε κλείσει ο σύζυγός της, Μανώλης, που συνδέεται με τους παρουσιαστές του MEGA", γράφει ο Γιώργος Καραμέρος και συνεχίζει: "Όσον αφορά στο Top Chef και τη μη συμμετοχή της, η ίδια -ως γνωστόν- είναι αγαπητή στο χώρο της μαγειρικής και της τηλεόρασης, αλλά κανείς δεν ήθελε σε ένα τόσο σοβαρό project τις παλλινωδίες στις οποίες την οδηγούν άνθρωποι του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος. Παρόλα αυτά, της προτάθηκε τότε να έχει το ρόλο τη συμβούλου των διαγωνιζομένων, αλλά αρνήθηκε θέτοντας όρους που υποβάθμιζαν Μαμαλάκη, Πέσκια, Τραστέλη κλπ".

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας δίνει τη δική του διάσταση: "Της είπαμε το καλοκαίρι αν θέλει να έρθει ως guest στην εκπομπή. Δεν μας έχει απαντήσει ακόμα. Η εκτίμησή μου είναι ότι θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Είχε πρόβλημα με τους παρουσιαστές. Εμείς εδώ δεν της κάναμε καμία πρόταση".

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ : ΠΑΛΙ ΣΙΝΕΜΑ




Έξι χρόνια μετά επιστρέφει και πάλι στο κινηματογραφικό πανί με την ταινία «Σειρήνες στο Αιγαίο». Πόσο έτοιμη είναι η Βίκυ Καγιά για αυτή της την επιλογή; «Αυτή τη φορά ο Νίκος Περάκης μου φόρεσε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Εντατικές πρόβες, μου φώναζε λίγο παραπάνω απ’ ότι στους άλλους. Δεν με άφησε σε χλωρό κλαρί». Τι κρατάει ύστερα από τρείς μήνες γυρισμάτων; «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσω ήταν όταν κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν ο Νίκος Περάκης, ο οποίος ήθελε να μου πει ότι πήγα πολύ καλά. Συγκινήθηκα τόσο πολύ που έβαλα και τα κλάματα», αποκαλύπτει στο περιοδικό Glam

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ : ΟΙ "ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΙ¨ΤΗΣ ΝΔ ΦΤΑΙΝΕ




Μεγαλωμένος και αντρειωμένος στη λαίλαπα ΠΑΣΟΚ, πίστευα ότι τα έχω δει όλα και ότι θα μπορούσα να αναλύσω με ακρίβεια, κάθε νοητή υπέρβαση, κάθε λεκτική ακράτεια και κάθε μιντιακή έξαρση του λαοπλάνου αυτού κόμματος.

Σήμερα δηλώνω αδαής και σηκώνω τα χέρια ανήμπορος μπροστά στα κατορθώματα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. Γιατί Χθες διάβασα ξέπνοος μια υπερβατική ανάλυση αυτού του τέρατος της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, του κ. Πρετεντέρη, σύμφωνα με τον οποίο υπαίτιοι για την ξεφτίλα των σχολικών βιβλίων είναι ο κ. Λυκουρέντζος και οι υπόλοιποι φιρφιρίκοι (sic) της Ν.Δ.!!!

Σύμφωνα με την περισπούδαστη ανάλυση του σταρ της μνημονιακής δημοσιογραφίας, αυτό συμβαίνει εν ολίγοις γιατί η... διαπλεκόμενη Ν.Δ. συντηρεί ανάρμοστες σχέσεις με το δικαστικό σώμα και ελέγχοντας με έναν ποταπό τρόπο το ελεγκτικό συνέδριο, σπεκουλάρησε απέναντι σε παιδιά και γονείς και σαμποτάρησε την εκτύπωση των βιβλίων, με σκοπό να εκθέσει την αθώα υπουργό!!!

Όχι, δεν πρόκειται γιασενάριο ταινίας θρίλερ. Όλα τα παραπάνω βρίσκονται σε κοινή θέα στα ηλεκτρονικά “Νέα”, στην καθημερινή στήλη του κρατικοδίαιτου δημοσιογράφου.

Τώρα πια ξέρω καλά ότι στην πολύπαθη χώρα μας:

- Οι φιρφιρίκοι της Ν.Δ. ευθύνονται για την έλλειψη βιβλίων

- Η παγκόσμια ύφεση ευθύνεται για τα χάλια της οικονομίας

- Οι συνδικαλιστές για τη διαφθορά στο δημόσιο

- Ο Σαμαράς για την απεργία των ταξί

- Ο ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό αλλά και γενικότερα για όλα τα παραπάνω

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει τον απόλυτο κοινοβουλευτικό έλεγχο είναι μια μικρή λεπτομέρεια, που ουδόλως ευθύνεται για την πορεία της χώρας. Είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για τη σωτηρία της χώρας απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους, που επιθυμούν την καταστροφή και το χάος.

γράφει ο Κακοφωνίξ


: http://apneagr.blogspot.com/2011/09/blog-

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΜΠΟΥΛΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1




Ε ναι ,λοιπόν, ακόμα ένα... σήριαλ του φετινού καλοκαιριού φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του ! Ε ναι ,λοιπόν, το σήριαλ για το ποιος θα αναλάβει την σκυτάλη της παρουσίασης στην καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία και μάλιστα με... happy end !

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί ο επιμένων νικά και οι Αντεννικοί κατάφεραν επιτέλους τον Χρήστο Φερεντίνο να τους πει το μεγάλο και οριστικό "ναι" και να είναι όντως ο παρουσιαστής εκείνος που μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη θα δώσουν σάρκα και οστά στο νέο και πολυσυζητημένο πρωινό, που αποφάσισαν φέτος να δημιουργήσουν οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, στήνοντας ουσιαστικά εξ ΄αρχής την πρωινή τους ζώνη και τολμώντας να αλλάξουν τηλεοπτικές συνήθειες ετώ, ή μάλλον... δεκαετιών, όπως ήταν το "Καλημέρα Ελλάδα" !

Ναι, ο Χρήστος αποφάσισε να γίνει... πρωινός τύπος και να βουτήξει για πρώτη φορά στην τηλεοπτική ιστορία του, στα βαθιά νερά του καθημερινού. Ο γνωστός παρουσιαστής, εννοείται πως θα είναι εκείνος που θα έχει το γενικό πρόσταγμα από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, άσχετα με το γεγονός, ότι τελικά οι Αντεννικοί, αποφάσισαν να τον πλαισιώσουν με δύο νέες παρουσίες, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία νεανική παρέα που θα επιχειρεί να μας φτιάχνει το κέφι κάθε πρωί !

Και παρά το γεγονός ότι σήμερα όλη μέρα γίνεται ιδιαίτερος ντόρος ότι δίπλα στον Χρήστο θα είναι η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη, αυτή είναι μία είδηση που δεν ισχύει ακριβώς έτσι... Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύνθεση του πρωινού κλείδωσε και είναι άλλη...

Ποια θα είναι ,λοιπόν, τα πρόσωπα δίπλα στον Χρήστο που θα μας λένε "καλημέρα" ; Από την μία μεριά θα είναι όντως η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ από την άλλη θα βλέπουμε την Νάντια Μπουλέ ! Ναι, η Νάντια μετά την καλοκαιρινή της παρουσία στο "Elatte", θα συνεχίσει κάθε πρωί να βρίσκεται στους δέκτες μας !

Φερεντίνος, Χρηστίδου και Μπουλέ είναι η σύνθεση του νέου πρωινού του ΑΝΤ1, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδες, το αργότερο αρχές της επόμενης, θα γίνει κι αυτό.

Μόλις δε τακτοποιηθεί και τυπικά το θέμα της παρουσίασης της εκπομπής, οι άνθρωποι του καναλιού θα αρχίσουν να τρέχουν, προκειμένου να δημιουργήσουν και να στήσουν όλη την υπόλοιπη μορφή της. Βλέπετε, ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, μιας και το κανάλι θέλει η... fresh του ζώνη, να βγει στον αέρα στα μέσα του Οκτώβρη.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΑΝΤΟΥ : ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΖΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ



Για τις δουλειές που δεν την έχουν πληρώσει, την κατάσταση της τηλεόρασης, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά και τη θέση της κριτή σε talent show μίλησε στο «Βήμα» της Κυριακής, η Ελένη Ράντου. Για τις δουλειές που δεν έχει πληρωθεί: «Φυσικά. Για παράδειγμα, για την ταινία ?Πεθαίνω για σένα? δεν πληρώθηκα ποτέ, διότι έκλεισε η εταιρία παραγωγής. Ούτε καν για τους έξι μήνες που κάναμε γυρίσματα. Στην τηλεόραση έχασα όλα τα λεφτά της δεύτερης σεζόν της ?Εργαζόμενης γυναίκας?. Ακόμη και τα ψίχουλα που μας έδιναν για τις επαναλήψεις, πλέον, με το έτσι θέλω, τα κανάλια δεν μας τα πληρώνουν». Για τις επιλογές των καναλιών: «Αυτή τη στιγμή πληρώνουμε πράγματα τα οποία δεν τα κάναμε επί κρίσης αλλά πριν. Η επένδυση μία δεκαετία πριν έγινε στο μη σημαντικό. Ήταν σα να ήθελαν να εκδικηθούν τα σημαντικά πρόσωπα και πράγματα. Αυτό το αποτέλεσμα ζούμε πλέον. Σε μια πρωινή εκπομπή τις προάλλες άκουγα για μια παρέα την οποία δεν ήξερε κανείς, πρόσωπα τα οποία δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό! Αφιερώθηκαν αμέτρητες τηλεοπτικές ώρες σε ασήμαντα πρόσωπα. Είτε είναι οι αδελφές Καρντάσιαν, είτε η Τζούλια Αλεξανδράτου, ο χρόνος που κατασπατάλησαν είναι απίστευτος. Όταν όλος ο πολιτισμός πρεσβεύει πως ό,τι απασχολεί σε μάκρος και σε διάρκεια είναι σημαντικό και η Τζούλια Αλεξανδράτου απασχολούσε 200 ώρες την εβδομάδα, το σημαντικό δεν ήθελε να είναι δίπλα. Εγώ κάποτε βρέθηκα σε εκπομπή και μετά έβαλαν αντίστοιχο θέμα και ντράπηκα πολύ. Έδιωξαν ό,τι μπορούσε να δείξει μια ανθρωπιά». Για την πρόταση τηλεοπτικής συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Ρήγα: «Ναι (σ.σ. έχω δεχθεί πρόταση), αλλά δεν είναι πιθανό. Έχω πολλή δουλειά στο θέατρο. Θα πρέπει να αλλάξει ο προγραμματισμός του καναλιού, να πάει αργότερα, για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε». Για το αν θα πήγαινε ως κριτής σε τηλεοπτική εκπομπή: «Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι θα κάτσω σε μια καρέκλα και θα πω κάτι σε κάποιο παιδί, είτε είναι ψώνιο είτε είναι ταλέντο. Δεν έχω παίξει αυτό το παιχνίδι που λέγεται εξουσία. Δεν τα ?χω καλά με αυτό».

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ : ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ




Χωρίς ταμπού», το «Master Chef junior», το «Master Chef ΙΙ», το «Dancing on Ice», την περυσινή της επιτυχία, αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» η Μαρία Μπεκατώρου. «Θα έχουμε ένα πάνελ και πέρυσι το είχαμε στον καναπέ, φέτος θα το έχουμε πιο επαγγελματικό» είπε η 37χρονη παρουσιάστρια για τη μετακίνησή της από την πρωινή ζώνη του Τηλεάστυ στη μεσημεριανή, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες και πρόσθεσε: «Ανοίξατε δρόμο εσείς (σ.σ η ?Πρωινή Μελέτη?). Είστε η καλή συνταγή και ακολουθούμε». Όσο για το «Master Chef junior», είπε: «Με πιάνεις αδιάβαστη, δεν ξέρω πότε ακριβώς ξεκινάει το Master Chef» και πρόσθεσε για τους τρεις κριτές του παιχνιδιού: «Δέσαμε όλοι τόσο πολύ που μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο και λέμε πόσο τους λείπω και πόσο μου λείπουν», ενώ για το αν θα παρουσιάσει το «Master Chef ΙΙ» δήλωσε άγνοια: «Ναι, μου το ξανάπαν για το ?Master Chef ΙΙ?, δεν ξέρω τίποτα, εγώ θέλω να κάνω αυτά που πρέπει». Παράλληλα, τόνισε πως ο λόγος που δεν θα πήγαινε στο «Dancing on Ice», δεν είναι άλλος από τον φόβο: «Ωραίο ρε παιδάκι μου, αλλά μη χτυπήσω σκέφτομαι. Εγώ δεν θα πήγαινα, είμαι φοβιτσιάρα μη χτυπήσω. Δεν έχω και ισορροπία, εδώ μπουρδουκλώνομαι στο ίσιωμα, να βάλω και πέδιλα στον πάγο;...». Επιπλέον, διευκρίνισε για τους συναδέλφους της που φέτος είναι εκτός τηλεόρασης, ενώ εκείνη έχει την ευκαιρία να κάνει παραπάνω από μία εκπομπή: «Στη ζωή τα πράγματα είναι έτσι. Είναι ένας κύκλος, κάποιες χρονιές είναι καλύτερες, κάποιες χρονιές είναι χειρότερες. Εγώ ευχαριστώ τον Θεό που μετά από μία πολύ επιτυχημένη περυσινή χρονιά μου έφερε αυτά φέτος», ενώ για το αν διατηρεί φιλίες από τον χώρο, δήλωσε: «Εχω φίλους από τον χώρο, αλλά όχι πολλούς. Δεν μπορείς να κάνεις γιατί είναι ο ανταγωνισμός, είναι πολλές ώρες δουλειάς...». Στην ερώτηση: «Υπήρξαν άνθρωποι που σε σνόμπαραν πριν, ενώ τώρα μετά την επιτυχία σε πλησίασαν;», απάντησε: «Μπορεί να έχει συμβεί κι αυτό. Πολλές φορές στην επιτυχία εμφανίζονται άνθρωποι που παλιά δεν τους γνώριζες ή εμφανίζονται ξαφνικά και σου εκδηλώνουν διαφορετικά συναισθήματα, αλλά όταν έχεις φάει τα χρόνια σου στη δουλειά, αλλά και στη ζωή- γιατί δεν είμαι και μικρή- έχεις την εμπειρια και τη διαίσθηση να ξέρεις ποιοι άνθρωποι θα μείνουν στη ζωή σου», ενώ πρόσθεσε για την επιτυχία: «Η συμμετοχή μου στο "Just" ήταν η αρχή για να ξεκινήσει το όνειρό μου». Τέλος, για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο τόνισε: «Είναι ευτυχισμένος (σ.σ. με την επιτυχία μου). Όχι, δεν ζηλεύει, μας βρήκε μαζί η επιτυχία κι αυτό είναι το σημαντικό».

ΜΕΛΕΤΗ VS ΜΠΟΥΛΕ : ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1

Μετά το Dancing with the stars, χτες είχαμε για πρώτη φορά ξανά αντιμέτωπες, την Ελεονώρα Μελέτη και την Νάντια Μπουλέ, όχι βέβαια στον χορό αυτή την φορά, αλλά στην μάχη της τηλεθέασης...
Νικήτρια και με μεγάλη διαφορά, ήταν η παρουσιάστρια της "Πρωινής Μελέτης", που στην πρεμιέρα της έκανε 17% στο σύνολο και 30,6% στα νεανικά κοινά, έναντι 14,1 % και 12,5% του Elatte αντίστοιχα....
Νικητής της ζώνης στο σύνολο ήταν το Mega με 26% , ενώ πολύ καλά πήγε και στο νεανικό κοινό με 15,8%!!!!


Read more: AGB: Μελέτη vs Μπουλέ γράψε 1!!!! ~ news-piper.blogspot.com

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ


Πέρασε ένα μαρτύριο, που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή!

Ευτυχώς έπειτα από σχεδόν μία εβδομάδα η Νανά Παλαιτσάκη προσπαθεί να συνέλθει, αφού ξεπέρασε τη νέα μεγάλη περιπέτεια της υγείας της και όσα πέρασε είναι απλώς και μόνο μία κακή ανάμνηση. Οι ώρες που έζησε ήταν ιδιαίτερα κρίσιμες και πολύ λίγοι γνώριζαν ότι έδινε πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πριν δεκαπέντε μέρες ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και αναγκάστηκε να πάει σε εφημερεύον νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως της έκαναν λάθος διάγνωση και της είπαν ότι υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και την έστειλαν στο σπίτι... Οι πόνοι έγιναν πιο έντονοι και δεν μπορούσε η Νανά ούτε καν να κινηθεί και την μετέφεραν εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο.

Μετά από ώρες εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε οξεία περιτονίτιδα και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Όμως το μαρτύριο της δεν σταμάτησε εκεί. Δύο μέρες μετά το χειρουργείο προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Δυστυχώς όμως ούτε τότε ολοκληρώθηκε η ατυχία της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, αφού δεν πέρασαν μερικές ώρες και μολύνθηκαν τα ράμματα…

Τώρα η Νανά Παλαιτσάκη αναρρώνει στο σπίτι της και όπως είπε «Βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές».













Πηγή: gossip-tv.gr

ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ :" ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΠΑΣΟΚΟΙ"

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Σταμάτης Κραουνάκης, επιτιθέμενος με σκληρές εκφράσεις στην κυβέρνηση και χρησιμοποιώντας τη φράση "κάτω τα χέρια από τη Σπείρα, Μουλάρια".

Αιτία, η δημοσιοποίηση καταλόγου Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και συλλόγων που επιδοτήθηκαν τη διετία 2007-2009 (επί κυβέρνησης Καραμανλή), μεταξύ των οποίων και η "Σπείρα-Σπείρα".

Ο κατάλογος δημοσιεύθηκε στα πλαίσια της κόντρας της κυβέρνησης με τη ΝΔ, για το πρόγραμμα προσλήψεων ανέργων μέσω ΜΚΟ.

Βάσει της λίστας που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης, η "Σπείρα-Σπέιρα" φέρεται να έλαβε από το 2007 έως το 2009 επιδοτήσεις ύψους, 250.000 ευρώ, χωρίς βέβαια να είναι η μόνη καλλιτεχνική ομάδα που βοηθήθηκε από το κράτος εκείνη την περίοδο.

Ο γνωστός συνθέτης υποστηρίζει ότι η καλλιτεχνική του ομάδα πήρε πολύ λιγότερα απ' όσα θα έπρεπε, τονίζει ότι η ομάδα έδωσε δουλειά σε πολλούς άνεργους καλλιτέχνες και επιτίθεται ευθέως σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Facebook, η λήψη της επιδότησης, προϋπέθετε λάδωμα ΠΑΣΟΚων υπαλλήλων.

Στο σύντομο μήνυμά του απαντά και στις κατηγορίες ότι έλαβε τα χρήματα, εξαιτίας της φιλίας του με τη Νατάσσα Καραμανλή, γράφοντας "έχω φίλο όποιον πολιτικό γουστάρω".

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Σταμάτη Κραουνάκη:

"Όποιος τα βάζει με τη Σπείρα να ξέρει ότι ρημάζει εκκλησία. Δεν μασάμε. Πήραμε πολύ λιγότερα από όσα θα 'πρεπε για την προσφορά μας.

Τροφοδοτήσαμε τέσσερα χρόνια, μεροκάματα, ΙΚΑ, εφορίες. Τα χρήματα ήταν από ευρωπαϊκά προγράμματα και η Σπείρα είναι ΜΚΟ από γεννέσεως ακριβώς για να μπορεί να συμμετέχει στις επιδοτήσεις.

Πάντως για να ξέρουμε τι λέμε, οι άνθρωποι επί ΝΔ, που τσεπώνανε ποσοστό από τις επιδοτήσεις, ήτανε πασόκοι,

Αυτό το πασοκ, που κάνει το αλώβητο,το γνωρίζει καλά.

Έχω φίλο όποιον πολιτικό γουστάρω και δεν δίνω και κανένα λογαριασμό γι' αυτό

Επίσης δεν είμαι σπείρα ως εταιρεία. Είμαι αιμοδότης-χρηματοδότης της εδώ και μια δωδεκαετία".

news247.gr

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΥ ΖΟΥΝΗ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Την ώρα που η Θεσσαλονίκη φλεγόταν από τα επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών που διαμαρτυρόντουσαν για την κυβερνητική πολιτική πρωτοφανούς λιτότητας και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλούσε στη ΔΕΘ, η ηθοποιός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέμυ Ζούνη αποφάσισε να επισκεφθεί με την παρέα της γνωστό κεντρικό εστιατόριο της πόλης.


Εντοπίστηκε όμως από τους οργισμένους πολίτες, οι οποίοι της επιτέθηκαν λεκτικά και την οδήγησαν άρον άρον προς την έξοδο του μαγαζιού.

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση της Πέμυς Ζούνη, όταν οι αγανακτισμένοι πολίτες άρχισαν να της επιρρίπτουν ευθύνες για το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε, θεωρώντας την αναπόσπαστο μέλος του πολιτικού συστήματος που έχει οδηγήσει την Ελλάδα στα όρια της χρεοκοπίας.

«Εγώ φταίω;». Αναρωτήθηκε πολλές φορές. Μάλλον ξέχασε τα «ναι» που έχει πει σε μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο, νόμο πλαίσιο….

newpost.gr

ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΗΣ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ;

Δεν έχουμε καμία διάθεση να λαϊκίσουμε, αλλά μπορεί η υπουργός Παιδείας να μας πληροφορήσει σε ποιο πανεπιστήμιο άρχισε να σπουδάζει ο γιός της; Επειδή καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι η κ. Διαμαντοπούλου, έστειλε το γιο της για σπουδές στο Λονδίνο όπου τα πανεπιστήμια είναι ανοιχτά και τα μαθήματα ξεκίνησαν

Στο Ελλάντα, περισσότερες από 200 πανεπιστημιακές σχολές και ΤΕΙ σε όλη τη χώρα παραμένουν κλειστές και κύριος είδε πότε (κι αν) θα ανοίξουν.

Εάν το ΠΑΣΟΚ, στα είκοσι τόσα χρόνια που κυβερνάει από τη μεταπολίτευση, είχε την ελάχιστη εμπιστοσύνη στη δημόσια παιδεία, όπως τη διαμόρφωσε (για να μην πούμε διέλυσε) θα υπήρχε έστω κι ένας υπουργός Παιδείας του ΠΑΣΟΚ που θα είχε στείλει τα παιδιά του σε δημόσιο σχολείο, ή ελληνικό πανεπιστήμιο. Δεν το έκαναν ούτε ο Γεράσιμος Αρσένης, ούτε ο Πέτρος Ευθυμίου, ούτε όπως φαίνεται τώρα η Άννα Διαμαντοπούλου.

Αφού όλοι τους υποστηρίζουν ότι αναβάθμισαν την ελληνική δημόσια παιδεία και έκαναν τα ελληνικά πανεπιστήμια εφάμιλλα των προηγμένων της δύσης, γιατί στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό;

Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του και αν έχει την οικονομική δυνατότητα, φυσικά και θα το στείλει έξω. Δεν θα το αφήσει να χάνει το χρόνο του στα ελληνικά πανεπιστήμια. Θα το στείλει όπου καλύτερα μπορεί. Όπως έκανε και ο Γιώργος Παπανδρέου που έστειλε την κόρη του στο Ιμπέριαλ, ο Κώστας Σκανδαλίδης που έστειλε το γιο του στο πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, ο Χρήστος Παπουτσής που έστειλε την κόρη του στο Γιέηλ….κτλ.

Να σταματήσουν όμως το δούλεμα και επιτέλους ας κάνουν και λίγη αυτοκριτική. Ας σεβαστούν έστω και λίγο το μόχθο του μισθωτού γονέα. Εκείνου που στερήθηκε τα πάντα για να πληρώσει στο παιδί του φροντιστήρια, ώστε να περάσει σ’ ένα πανεπιστήμιο που σήμερα αρνείται να ανοίξει τις πύλες του και να το εφοδιάσει με γνώσεις. Η διάλυση της Παιδείας συνεχίζεται από το ΠΑΣΟΚ με εντυπωσιακή συνέπεια και προσήλωση. Ο στόχος τους είναι να κάνουν την παιδεία ακόμα ταξικότερη. Τα ελληνικά πανεπιστήμια σε λίγα χρόνια θα δίνουν πτυχία κατώτερης αξίας για αυτό και θα φοιτούν σε αυτά μόνο τα παιδιά των «ιθαγενών». Τα δικά τους παιδιά, τα παιδιά των φυλάρχων, είναι μακριά άλλωστε, προφυλαγμένα από την απεχθή αυτή κατάσταση.

Αριστερόχειρ

antinews.gr

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΙΕΡΕΑ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ


Στα ίχνη κυκλώματος παιδικής προνογραφίας που δρα στην Κρήτη βρίσκεται το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που, ακολουθώντας ηλεκτρονικά αποτυπώματα, έφθασε στο νησί, την περασμένη Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

Κλιμάκιο του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος έφθασε στην Κρήτη και με τη συνδρομή δικαστικού λειτουργού προχώρησε σε κατασχέσεις τριών σέρβερς στο νομό Ηρακλείου καθώς και τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.

Συγκεκριμένα οι έρευνες εστιάστηκαν στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού, όπου συνελήφθη ένας 29χρονος, του οποίου, μάλιστα, κατασχέθηκε ο υπολογιστής.

Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Οι έρευνες επεκτάθηκαν στη Χερσόνησο και τον Άγιο Νικόλαο, ενώ η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω, και με την εξέταση των ψηφιακών αρχείων, προς αναζήτηση κι άλλων ατόμων που έχουν εμπλοκή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive, στο κύκλωμα που έχει απλώσει τα πλοκάμια του, απ'άκρη σ'άκρη στο νησί, φέρεται να έχει εμπλοκή και ιερέας από την Κρήτη!

Μάλιστα, τα στοιχεία που προέκυψαν από την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο έχουν ήδη διαβιβαστεί στη δικαιοσύνη προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων με τους ηλεκτρονικούς υπολογίστες που κατασχέθηκαν.


Πηγή: cretalive.gr

ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΩΤΗ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ


Για 60 ολόκληρες ημέρες «έχασε» το δίπλωμά του γνωστός τραγουδιστής επειδή έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Από τη Λευκάδα γυρνούσε ο… παραβάτης, Κώστας Καραφώτης, ο οποίος είχε πάει για guest εμφάνιση και μάλλον στην επιστροφή προς Αθήνα ήταν βιαστικός και πάτησε το γκάζι λίγο παραπάνω. Για κακή του τύχη, όμως, οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο στην εθνική και τον «έπιασαν»!

Βέβαια, παραλίγο να έχουμε ατυχήματα αφού όπως ο ίδιος ο τραγουδιστής έγραψε στο twitter του ο αστυνομικός πετάχτηκε μπροστά του στην αριστερή λωρίδα και παραλίγο να τον πατήσει με το αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα; Αφαίρεση διπλώματος για δυο μήνες και 360 ευρώ πρόστιμο. Πλέον, λοιπόν, ο Κώστας Καραφώτης πρέπει να είναι πιο προσεχτικός και να πηγαίνει συνετά στο δρόμο.

Όσο για το τι θα κάνει αυτούς τους δυο μήνες; Ας ελπίσουμε πως θα σταματήσουν την απεργία τα ταξί και δε θα αναγκαστεί να… παρανομήσει ξανά!







Πηγή: gοssip-tv.gr

Ο ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ


Ο Μάριος Αθανασίου σε συνέντευξή του υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για τα προσωπικά του. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ακούγεται πάρα πολύ έντονα το όνομά του στα κουτσομπολιά της showbiz, γιατί άλλοτε οι φήμες τον θέλουν ως το νέο amore της Ναταλίας Γερμανού και άλλοτε να έχει σχέση με 23χρονη φοιτήτρια με την οποία και συγκατοικεί. Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα;

Ο ίδιος βάζει τα πράγματα στη θέση τους. «Με τη Ναταλία είμαστε μόνο καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω», λέει ο Μάριος, ενώ για την 23χρονη φοιτήτρια απαντά εμμέσως πλην σαφώς: «Είμαι μόνος μου, αυτό μόνο μπορώ να πω» τόνισε σε συνέντευξή του στο Radar.

Ο ηθοποιός όμως μίλησε και για μια ακόμα σημαντική γυναίκα της ζωής του. Ποια; Τη μητέρα του γιου του Αλέξανδρου, τη Μαρία Σολωμού! «Τη Μαρία την αγαπώ, είναι δικός μου άνθρωπος, είναι η μητέρα του παιδιού μου, είναι μια γυναίκα ξεχωριστή με την οποία έχω καθημερινή επαφή και της οποίας ξέρω πολύ καλά τον αυθορμητισμό», είπε.



Πηγή: Radar- gossiptv.gr

ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ;


Δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό ποιος είναι αυτός ο οποίος καθορίζει την τελική λίστα των δημοσιογράφων που υποβάλλουν ερωτήσεις στον Πρωθυπουργό. Ο κ. Μόσιαλος έδινε τον λόγο. Αλλά είναι αυτός που πετσόκοψε πολλά Μέσα Ενημέρωσης- με πρώτη καλύτερη την ΕΡΤ3- ή είναι μια συλλογική δουλειά που γίνεται απο τους επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου;

Όπως και νάχει το πράγμα είναι εξόχως επικίνδυνο να αποκλείεις εκείνα τα Μέσα και κυρίως εκείνους τους δημοσιογράφους που δεν είναι αρεστοί στο σύστημα. Και είναι επικίνδυνο για τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Φυσικά ο καθένας μπορεί να κατανοήσει τους λόγους για τους οποίους κάποιοι δεν θα ήταν καλό να θέσουν ερωτήματα. Αλλά αυτό είναι καταστρατήγηση της Δημοκρατίας και καταδεικνύει την νοσηρή νοοτροπία ορισμένων.

Και είναι αλήθεια οτι δεν είναι «ορισμένοι» γενικώς και αορίστως. Έχουν ονοματεπώνυμο. Το ζήτημα όμως είναι οτι δεν έχουμε την πληροφόρηση για το ποιος λαμβάνει την τελική απόφαση να λογοκριθούν Μέσα και Δημοσιογράφοι.

Φυσικά μπορούμε να υποθέσουμε οτι ανάμιξη στην υπόθεση έχουν οι κ.κ Αθανασάκης, Μόσιαλος, Ελενόπουλος και ενδεχομένως και κάποιοι άλλοι. Σημασία όμως έχει το αποτέλεσμα το οποίο είναι θλιβερό. Θα ήταν πάντως χρήσιμο να γνωρίζαμε εν τέλει ποιος είχε την κεντρική ευθύνη της απόφασης.

Και έχει χρέος αυτός που το κάνει να το πει και να μην κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία που απλόχερα του προσφέρουν τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου...


Π.Χ
newpost.gr

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΕΓΝΗΣ : Έκλαψα πολύ για μια σχέση που έφυγε


Για την προσωπική του ζωή, τις προτάσεις που έχει δεχτεί από διάφορα τηλεοπτικά shows αλλά και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια μίλησε ο Μέμος Μπεγνής στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν».

Για τα «σκουπίδια» της ελληνικής τηλεόρασης, όπως έχει χαρακτηρίσει σε παλαιότερες δηλώσεις του διάφορες εκπομπές, είπε: «Δεν είπα ποιες εκπομπές. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Άρχισαν να λένε ότι με έχει “φτύσει” η τηλεόραση. Ποια τηλεόραση, αυτό που δεν υπάρχει εδώ και δύο χρόνια; Δύο σίριαλ γίνονται. Να παίρνω ψωροδίφραγκα; Τηλεόραση πια κάνουν οι κομπάρσοι, δες Alpha, “Οικογενειακές ιστορίες”. Με έχουν καλέσει δύο φορές από το Dancing With The Stars και δεν έχω πάει. Είναι επιλογή μου να μην είμαι μέρος αυτής της κατάντιας της τηλεόρασης.Δεν θέλω να υπάρχω σε αυτήν την τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει, λέω τα πράγματα όπως είναι».
Ο Μέμος Μπεγνής δεν παρέλειψε να αποκαλύψει κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του, σχετικά με τις προσωπικές του σχέσεις. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω συμβιβαστεί πολλές φορές. Έχω συμβιβαστεί να είμαι σε μια σχέση επειδή με ενδιέφερε και ήθελα να είμαι σε αυτή. Έχω κάνει κι εγώ τις εκπτώσεις μου. Και τώρα με την κρίση έχω συμβιβαστεί. Έχω πάρει μισά λεφτά απ’ ό,τι έπαιρνα» ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει κλάψει για σχέση που τέλειωσε, απάντησε: «Ναι έχω κλάψει πάρα, μα πάρα πολύ για μια σχέση που έφυγε. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν τον άνθρωπο. Το έπαθα μια φορά και για δύο μήνες ήμουν χάλια».

Σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια, τέλος, ο 37χρονος ηθοποιός δήλωσε: «Ετοιμάζω ένα μουσικό σχήμα για τον χειμώνα. Θεατρικά δεν ξέρω, γιατί τα πράγματα είναι περίεργα και δύσκολα. Το σχήμα θα έχει ηθοποιούς και τα κείμενα υπογράφει ο Πάνος Αμαραντίδης. “Ελεύθερος και ωραίος” είναι το τηλεοπτικό σήριαλ που γυρίσαμε πέρυσι και περιμένουμε να βγει στον ΑΝΤ1. Είναι ακόμα στο συρτάρι. Είμαι τυχερός που δούλευα κάθε χρόνο και μάζεψα κάποια χρήματα. Έκανα δουλειές που είμαι περήφανος, χωρίς να κοιτάζω τα χρήματα. Ακόμα κι αν δεν έχω περάσει καλά σε μια δουλειά, κρατάω μόνο τα καλά. Μου έχουν προτείνει δουλειές που δεν μου αρέσει και δεν τις έχω κάνει, αρπαχτές στην επαρχία, να εμφανιστώ σε ένα club και να πάρω λεφτά. Δεν το έχω κάνει ποτέ, το θεωρώ βλακεία. Να με δουν και να πάρω “μαύρο” χρήμα. Γιατί; Ποιος είμαι εγώ; Δεν είναι αυτή η δουλειά μου».



Πηγή: yupi.gr

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ, Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΕΛΗ


Μεγάλη αναστάτωση στο τηλεοπτικό τοπίο προκάλεσε η κίνηση- ματ του Alpha να τοποθετήσει τη βασίλισσα της πρωινής ζώνης στη θέση του "Κους- Κους", όπως αποκάλυψε το Yupi.gr το πρωί της Παρασκευής.

Στο Star συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Μαλέλης κάλεσε το μεσημέρι της Παρασκευής εκτάκτως στο γραφείο του την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της, λέγοντάς τους πως σκέφτεται να βάλει το πιο γερό χαρτί του καναλιού απέναντι στην Ελένη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η Ελεονώρα απάντησε πως θα δεχόταν κάτι τέτοιο μόνο αν το Mega και ο ΑΝΤ1 καταργούσαν την πρωινή ζώνη. Έτσι λοιπόν, το νέο πρόσωπο του καναλιού, η Νικολέττα Ράλλη, φαίνεται τώρα πολύ αδύναμη απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, και οι φήμες λένε ότι στο Star πιστεύουν πως μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Alpha Tο νέο της concept, που έχει τίτλο "Μίλα", είναι εμπνευσμένο από μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης, το The View, που παρουσιάζει η Μπάρμπαρα Γουόλτερς.



Πηγή: Yupi.gr