Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΩΝ ... "ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Αληθεια, απο που κραταει η πολιτικη σκουφια ολων αυτων των ανθρωπων της ενημερωσης;
Share | Που τοσα χρονια στηριζουν αυτο το βρωμικο συστημα που καταληστευσε την πατριδα μας;

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” ! ΟΙ ΚΟΜΣΟΜΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ… ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!
Λέμε συχνά πως τα ΜΜΕ κομμουνιστοκρατούνται. Κι όσον αφορά τους νυν κομμουνιστές είναι γνωστοί και τους ξέρει όλος ο κόσμος. Τι γίνεται όμως με τους «πρώην»; Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε γι’ αυτούς ....
ακριβώς κι από τις επόμενες γραμμές θα «παρελάσει» όλο το… αφάν γκατέ του δημοσιογραφικού χώρου. Έχουμε και λέμε:

Γιώργος Μπόμπολας: Ο ΕΠΟΝίτης που έγινε… βαρόνος. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Καναλάρχης, μεγαλοεκδότης, κατασκευαστικές εταιρείες, τα… πάντα όλα. Έχει ακόμα μεγάλη αδυναμία στο ΚΚΕ. Σταύρος Ψυχάρης: Κληρονόμος-Πρόεδρος του ΔΟΛ (Λαμπράκη), Πρόεδρος του Δ.Σ. του mega κ.τ.λ. Από κομμουνιστική οικογένεια, έκανε τα πρώτα του βήματα στο ΚΚΕ. Μάνια Τεγοπούλου: Εκδότρια Ελευθεροτυπίας, mega κ.τ.λ. Κόρη του καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Κίτσου Τεγόπουλου, θεωρείται ακροαριστερή.

Κώστας Γιαννίκος: Γνωστός κομμουνιστής, προερχόμενος από την πρώην ΕΣΣΔ. Για ένα φεγγάρι είχε αγοράσει την διεθνούς φήμης κομματική εφημερίδα «Πράβντα». Είναι βασικός μέτοχος (και διευθύνων σύμβουλος) του καναλιού Alter, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών John Greek, Oasis, Captain Jack, ιδιοκτήτης της εκδοτικής εταιρείας Modern Times, των τηλεοπτικών περιοδικών Tivo και Avanti, των δισκογραφικών εταιρειών Legend, MBI, Eros, Κίνησις, ΛΥΡΑ κ.λπ.

Αναστασιάδης Θέμος: ΑΝΤ 1, ΚΝΕ.

Στρατής Λιαρέλης: Διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ 1. ΚΝΕ.

Νίκος Ευαγγελάτος (ή… Εισαγγελάτος): ΚΝΕ.

Όλγα Τρέμη: mega, ΚΝΕ.

Παύλος Τσίμας: mega, πρώην δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, ΚΚΕ.

Μανώλης Αναγνωστάκης: mega Σαββατοκύριακο, ΚΝΕ.

Οι του Ιού της Ελευθεροτυπίας: ΚΚΕ εσωτερικού και εν συνεχεία Β’ Πανελλαδική (ακροαριστερή διάσπαση της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτ., το 1978, εξέδωσαν το περιοδικό «Σχολιαστής»). Στην Β’ Πανελλαδική συμμετείχαν επίσης και οι…

Χρύσανθος Λαζαρίδης, (της λεγόμενης «γενιάς του πολυτεχνείου»), σήμερα πολιτικός σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά…

Παναγιώτης Παναγιώτου, (ή Παν. Παν.), στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού του Μπόμπολα (Έθνος κ.α.) και…

Αλέξης Παπαχελάς, Καθημερινή, ΣΚΑΪ κ.λπ., ο οποίος μάλιστα ήταν Γραμματέας της Β’ Πανελλαδικής στο… Κολέγιο Αθηνών.

Σταύρος Λυγερός: Καθημερινή, της «γενιάς του πολυτεχνείου», ήταν και στην «συντονιστική επιτροπή» του πολυτεχνείου, ΟΣΕ («Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση»).

Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Καθημερινή, ΚΝΕ.

Τάσος Τέλλογλου: ΣΚΑΪ, ΚΝΕ.

Βασίλης Λυριτζής, (ο επονομαζόμενος «Τρότσκι», λόγω καταπληκτικής ομοιότητος): στην πρωινή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ΚΚΕ εσωτ.

Δήμος Βερύκκιος: Alpha, ΚΝΕ.

Λάκης Λαζόπουλος: Alpha, Κνίτης, το… πουλάκι μας.

Γιώργος Κύρτσος: ο… «φιλελεύθερος» εκδότης και τηλεσχολιαστής, κι αυτός στην ΚΝΕ ήτανε.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (κοινώς… «Ταρζάν», «Ζούγκλας», ή «Κατακίτρινος»): Αριστεριστής γενικώς, φίλος των Ξηρών και μόνιμος απολογητής της κόκκινης τρομοκρατίας, «αδέσποτος» σήμερα, άγνωστο αν ήταν κάπου οργανωμένος παλαιότερα.

Γιώργος Βαρεμένος: τηλεσχολιαστής, τελευταίως έχει χαθεί, ΚΚΕ, σπουδές… Μόσχα.

Αλέξης Οικονόμου: Ο σημερινός… «αριστερός πατριώτης» του Καρατζαφέρη, προηγουμένως δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και στέλεχος του ΚΚΕ.

Παντελής Καψής: γιός του υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αδερφός του Μανώλη, του φανατικού… εκσυγχρονιστή του mega, Διευθυντής στα ΝΕΑ, ΚΚΕ εσωτ.

Χρήστος Μαχαίρας: Διευθυντής στο Έθνος του Μπόμπολα, ΚΚΕ εσωτ.

Θανάσης Τσεκούρας: ΝΕΤ, ΚΚΕ εσωτ.

Νίκος Μεγγρέλης: έχει περάσει από πολλά κανάλια (mega, ΑΝΤ1), τώρα είναι Διευθυντής Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών της ΕΡΤ Α.Ε., ΚΚΕ εσωτ.

Μπάμπης Παπαπαναγιώτου: ΝΕΤ, ΚΚΕ εσωτ.

Σεμίνα Διγενή: Έχει χαθεί τελευταία, ΚΝΕ.

Γιάννης Λάτσιος: ο κύριος… life style του ΑΝΤ1, ΚΚΕ εσωτ.

Σταμάτης Μαλέλης: Γενικός Δερβέναγας του… κουτσομπολίστικου καναλιού Star και αναμφισβήτητος… άρχοντας του life style. Ακροαριστερός (τροτσκιστής) στα νιάτα του.

Γιάννης Βλαστάρης: Διευθυντής σύνταξης της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.

Δημήτρης Τσιόδρας: πρώην διευθυντής του Flash (Κόκκαλης) και νυν υπεύθυνος πολιτικού της Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.

Ηλίας Θεοφύλακτος: Διευθυντής στην εφημερίδα Ισοτιμία, ΚΝΕ.

Στέλιος Κούλογλου: «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» στην ΝΕΤ (συμμετέχει και στο Δ.Σ. της κρατικής αυτής εταιρείας), TVXS κ.τ.λ. Στο… υπερεπαναστατικό ΕΚΚΕ ήταν ο κύριος (σύντροφος).

Μπήλιω Τσουκαλά: ΝΕΤ, στο ΕΚΚΕ κι αυτή.

Σπύρος Παπαδόπουλος: ακριβοπληρωμένος της ΝΕΤ («στην υγεία μας βρε παιδιά» ή «στην υγεία σας κορόϊδα»), ΕΚΚΕ.

Θάνος Μικρούτσικος: Ο… big brother. Έχει χαθεί τελευταία, αλλά δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί. Επαναστάταρος του ΕΚΚΕ κι αυτός.

Δημήτρης Ψυχογιός: Βήμα, οργανωτής της αριστερίστικης «20ης του Οκτώβρη».

Επειδή και οι δημοσκόποι έχουν άμεση σχέση με τα ΜΜΕ, ας μπούμε για λίγο στον… θαυμαστό κόσμο τους:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Ο… πατέρας όλων των δημοσκόπων. Παλιό δραστήριο μέλος αριστερίστικων οργανώσεων σε Ελλάδα και Γαλλία (29η Μάη, Curiel Apparat). Παλιά έγγραφα της ΚΥΠ τον ενέπλεκαν και με την τρομοκρατία. Ωστόσο, δεν αποδείχθηκε τίποτα.

Γιάννης Μαυρής: Γενικός Διευθυντής της Public Issue, ΚΚΕ εσωτ.

Χριστόφορος Βερναρδάκης: Γενικός Διευθυντής της VPRC, ΚΚΕ εσωτ.

Στράτος Φανάρας: Γενικός της Metron Analysis, ΚΚΕ εσωτ.

Τάκης Ρουτζούνης: Γενικός της Κάπα Research, τ. Γραμματέας Οργάνωσης Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Γενικός της GPO, τ. Γενικός Γραμματέας της ΚΝΕ.

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ “ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ” – ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΠΙΤΑΛΟ-ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ. ΕΧΕΙ ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ “ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ”…

http://katohika.blogspot.com/

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Είναι γεγονός ότι τα δημοσκοπικά αποτελέσματα του ΛΑΟΣ δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ευφορία και ο πάντοτε ετοιμοπόλεμος αρχηγός του, θεώρησε σκόπιμο να προβεί χθες σε βαρυσήμαντες δηλώσεις, σύμφωνα με τις οποίες απαιτεί όρους για την παραμονή του στην κυβέρνηση!

Ο ογκόλιθος αυτός της πολιτικής, χωρίς την υποστήριξη του οποίου η χώρα θα είχε ήδη χρεοκοπήσει, προκειμένου να συνεχίσει να σώζει το έθνος, απαιτεί κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις από τα υπόλοιπα κόμματα:

Για αρχή επιτίθεται στο ΠΑΣΟΚ και το επιπλήττει γιατί λέει κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο αρχηγός του. Μάλλον οι σύμβουλοι του κ. Καρατζαφέρη παρέλειψαν να τον ενημερώσουν ότι στις δημοκρατίες τα κόμματα ακολουθούν κάποιες καταστατικές διαδικασίες για να εκλέξουν πρόεδρο. Μέχρι τότε, ο κ. Παπανδρέου, μας αρέσει ή όχι, είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Κατόπιν ο κ. Καρατζαφέρης διατάζει το ΠΑΣΟΚ να εκλέξει πρόεδρο έως τις 15 Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια έρχεται η σειρά της Ν.Δ., η οποία, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εταίρο, θα πρέπει να αποφασίσει αν θα λειτουργεί ως αντιπολίτευση ή ως κυβέρνηση. Εδώ οι σύμβουλοι ίσως παρέλειψαν να του πουν για τη συμφωνία Παπανδρέου – Σαμαρά, αναφορικά με τη διάρκεια της κυβέρνησης και το σκοπό σύνθεσής της.

Ο τρίτος όρος του κ. Καρατζαφέρη είναι ένας ριζικός ανασχηματισμός της κυβέρνησης από όπου θα προκύψουν 10 υπουργοί και 3 αντιπρόεδροι. Για τον εαυτό του θα ήθελε τη θέση του τρίτου αντιπροέδρου, αλλά δέχεται να μας κάνει το χατίρι να μην ορκιστεί, προκειμένου να σωθεί η πατρίς.

Και βέβαια για το τέλος, διατάζει την παράταση της εκλογικής ημερομηνίας επ’ αόριστον.

Βουλιάζει το καράβι…

ΚΦ
antinews.gr

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Οικονόμου, τα «άκουσε» από δύο νεαρούς και τους απάντησε στο ίδιο επίπεδο...
Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, μόλις είχε παρκάρει σε δρόμο της πόλης και έπεσε πάνω σε δύο νεαρούς, που του επιτέθηκαν φραστικά, τόσο για τη στάση που κρατά, όσο και για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.

Ο διάλογος ξεκίνησε με τους νεαρούς να γιουχάρουν και να ζητούν σε έντονο ύφος εξηγήσεις, από τον κύριο Οικονόμου για τη στάση του.
dete.gr

Π.ΔΟΥΚΑΣ : ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ

Δικαιωμένη οριστικά και αμετάκλητα από ανώτατο όργανο του κράτους, και μάλιστα επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, είναι η μονή Βατοπεδίου για την ομώνυμη πολύκροτη υπόθεση τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο πρώην υφυπουργός Οικονομίας Πέτρος Δούκας.«Όταν ένας Έλληνας έχει διεκδίκησει σε ένα ακίνητο το μόνο όργανο στο οποίο μπορεί να απευθυνθεί είναι το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο Δημοσίων Κτημάτων και Ανταλλάξιμης Περιουσίας. Απευθύνθηκαν οι μοναχοί σε αυτό το όργανο, που είναι ανώτατο όργανο του κράτους, και αυτό δήλωσε ομόφωνα και αμετάκλητα επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ότι η λίμνη Βιστωνίδα και παραλίμνιες περιοχές δεν ανήκουν στο κράτος και ανήκουν στη μονή Βατοπεδίου» σημείωσε.

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο έκανε αποδεκτές αυτές τις γνωμοδοτήσεις, αλλά μετέγγραψε και τη λίμνη και τις παραλίμνιες περιοχές στο όνομα της Μονής, παρουσία εκπροσώπων του ΥΠΟΙΚ, και έδωσε και εντολή στα αρμόδια όργανα αν υπήρχε κάτι καταγεγραμμένο στα μητρώα κτημάτων του ελληνικού δημοσίου να διαγραφεί!» πρόσθεσε ο κ. Δούκας.

Παρεμβαίνοντας στην εκπομπή ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός έκανε λόγο για τρία χρόνια συκοφαντιών και λάσπης. «Από τον Ιανουάριο ζητώ να πάμε σε ειδική επιτροπή με κλήρωση δικαστών και με πρόεδρο έναν εκ των αντιπροέδρων της Βουλής και να ξεκαθαρίσω τη μοναδική κατηγορία σε βάρος μου που είναι συναυτουργία σε απιστία περί την υπηρεσία και δεν μού απαντάει η πρόεδρος της Βουλής».

Ο κ. Κοντός τόνισε ότι δεν θέλουν κάτι τέτοιο γιατί θα καταρρεύσει η κατηγορία σε βάρος του και μετά θα αποκτήσει δικαίωμα αγωγών έναντι των συκοφαντών του. «Δεν θα αποφασίσουν πολιτικοί για τις κατηγορίες μου» δήλωσε.


(Skai)
newpost.gr

ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Οι «κρυφές» δημοσκοπήσεις των κομμάτων δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.

Φίλος βουλευτής μού έλεγε σήμερα το πρωί ότι το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε δημοσκόπηση για την Β΄ περιφέρεια Πειραιώς.

Προηγείται η Νέα Δημοκρατία με 16,3% (στις προηγούμενες εκλογές είχε λάβει 23%) και το ΠΑΣΟΚ συντρίβεται αφού το ποσοστό του δεν ξεπερνά το 16%! Να σημειωθεί ότι το 2009 το ΠΑΣΟΚ είχε εξασφαλίσει ποσοστό 44%!!!

newpost.gr

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2011

1 ΕΚΑΤΟΜ.ΕΥΡΩ "ΠΕΤΑΞΕ" ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ !!!

Το απίστευτο είναι ότι στη σπατάλη των χρημάτων όλων μας πρωταγωνιστεί το υπουργείο που κάθε δεκαπενθήμερο εφευρίσκει και έναν φόρο καλώντας όλους εμάς να κλείσουμε τη... μαύρη τρύπα!

Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή της Ν.Δ. Ι. Βρούτση από τον Απρίλιο του 2010 που πάρθηκε απόφαση να μεταστεγαστεί η εκτυπωτική υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών, το κράτος (άρα όλοι εμείς) πληρώνει 62.000 ευρώ το μήνα για ένα κτίριο στους Θρακομακεδόνες.
Μέχρι σήμερα το ποσό έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά η υπηρεσία δεν έχει πάει στις νέες εγκαταστάσεις. Επιπλέον το κτίριο είναι αφύλακτο με αποτέλεσμα να λεηλατηθεί και να υπάρχουν ζημιές χιλιάδων ευρώ.
Δάσκαλε που "δίδασκες" ... οικονομία, δηλαδή
newsit.gr

45.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΟΜΗ ΤΟΥ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ"

Τα εισιτήρια για δύο κρουαζιέρες που θα πραγματοποιηθούν ακολουθώντας τη διαδρομή του «Τιτανικού» έχουν ήδη εξαντληθεί αφού το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο που μπορεί να σχεδιαστεί και τρίτη.

Για τις κρουαζιέρες έγινε και οντισιόν ώστε να συμπληρωθούν οι θέσεις στο κουαρτέτο το οποίο συνέχιζε να παίζει μουσική ακόμα και την ώρα που ο Τιτανικός είχε πάρει κλίση.

Με ευκαιρία την επέτειο, έχουν προγραμματιστεί εκατοντάδες εκδηλώσεις μνήμης. Στην ξηρά έχουν ήδη προγραμματιστεί θεματικά δείπνα όπου ακόμα κι οι χαρτοπετσέτες φέρουν τον θυρεό της πλοιοκτήτριας εταιρείας, της White Star Line.

Η Εταιρεία Ιστορίας «Τιτανικού» έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διοργανώσει δεξίωση στην οποία οι προσκεκλημένοι θα μπορούν να έρθουν ντυμένοι ως επιβάτες, αξιωματικοί, ναυτικοί κ.ο.κ. του φημισμένου πλοίου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δημιουργηθεί η ίδια ατμόσφαιρα με το ένα και μοναδικό ταξίδι του «Τιτανικού».
newpost.gr

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΕΦΟΡΙΩΝ

Σε μία καταγγελία που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων προχώρησε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργαζομένων στις δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες κ. Χαράλαμπος Νικολακόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την οποία παραχώρησαν οι εφοριακοί με αφορμή την 48ωρη απεργία που έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Ο κ. Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στα θέματα πελατειακής διαχείρισης του φοροεισπρακτικού μηχανισμού τα τελευταία χρόνια και υποστήριξε ότι αυτά ακόμα δεν έχουν εκλείψει.

Μάλιστα, ο κ. Νικολακόπουλος ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριο Ροντούλη ο οποίος παρενέβη, σύμφωνα πάντα με τον κ. Νικολακόπουλο ώστε να μην διακοπεί όπως είχε προγραμματιστεί- στο πλαίσιο της συγχώνευσης εκατοντάδων μικρών εφοριών- η λειτουργία των ΔΥΟ Τυρνάβου και Αγιάς του νομού Λαρίσης, με πρόταση που τελικά υιοθετήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από το υπουργείο Οικονομικών.
newpost.gr

Σ.ΓΙΑΝΝΑΚΑ : "ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΟ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"

«Το ΠΑΣΟΚ θα εκλέξει έναν νέο αρχηγό το επόμενο διάστημα, ο αρχηγός αυτός δεν θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και κατά προέκταση εκτιμώ ότι το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να γυρίσει μια πραγματικά μεγάλη σελίδα», θεωρεί η Σ. Γιαννακά, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά στη μάχη διαδοχής στο κόμμα.

«Χθες υπήρξε ένα αποτέλεσμα και σε μένα τουλάχιστον φαίνεται αρκετά καθαρό. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ χθες γύρισε μια μεγάλη σελίδα και ο κύβος εκτιμώ ότι έχει ριφθεί».

Κατά την άποψη της κ. Γιαννακά, το ΠΑΣΟΚ υπό τον Γιώργο Παπανδρέου είναι σοβιετικού τύπου. «Αν είμαστε η τελευταία χώρα που έχει ακόμη σοβιετικές δομές στην οικονομία της, εκτιμώ ότι αυτές είναι και οι τελευταίες κομματικές δομές σοβιετικού τύπου που παρακολουθούμε τώρα.

Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μετά τον Γιώργο Παπανδρέου θα χρειαστεί πλέον να είναι ένα κόμμα μη σοβιετικό, ένα κόμμα μη αρχηγικό, ένα κόμμα πιο δημοκρατικό, ένα κόμμα με διαφορετικές λειτουργίες που θα μπορεί να παίρνει τις αποφάσεις του ειδικά σε ότι αφορά στην επιβίωση του με πιο υγιή, με πιο ταχύ τρόπο και πιο δημοκρατικό».

Τέλος, τονίζει πως η καλύτερη λύση είναι η εκλογή από τη βάση του κινήματος, «είναι μια λύση που προτιμάται από τους πρωταγωνιστές αυτής της εξέλιξης και πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ εκεί θα πάει. Είναι μια διαδικασία που έχει αποφασιστεί από τον Γιώργο Παπανδρέου πριν από μερικά χρόνια και είχε χρησιμοποιηθεί μεγάλη αξιοπιστία. Είναι μια διαδικασία η οποία μπορεί να ξαναγίνει τώρα και μέσα σε μια ημέρα να στηθούν κάλπες».
newpost.gr

ΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΡΟΣ ...

Πολύ σωστά τα είπε ο Αντώνης Λιάρος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Ότι δηλαδή χρειάστηκαν τέσσερεις ολόκληρες μέρες για να οδηγηθεί στην φυλακή ο ηγούμενος Εφραίμ ενώ για ένα απλό πολίτη δεν χρειαζόταν ούτε μια ώρα. Μπράβο και σωστό και δίκαιο.Αλλά μόνο που υπάρχει και κάτι ακόμα το οποίο προφανώς ξέχασε ο καλός συνάδελφος. Μήπως θα έπρεπε με την ίδια θέρμη και ενδεχομένως αγανάκτηση να σχολιάσει και την περίπτωση γνωστού ανθρώπου των ΜΜΕ για τον οποίο επίσης είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και μάλιστα με αυτόφωρη διαδικασία αλλά η οποία ποτέ δεν εκτελέστηκε;


Εάν πάντως σε περίπτωση που θέλει να διορθώσει το λάθος (ξέχασα στο MEGA δεν κάνουν λάθη) θα μπορούσε να ρωτήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο!

Αυτός ξέρει, γιατί είναι διακεκριμένος καθηγητής της νομικής και θα μπορούσε να διαφωτίσει κάθε πτυχή του θέματος.


Θ.Δ

newpost.gr

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2011

"KΛΕΙΔΩΣΕ" Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΝΤ1

Φαίνεται πως κλείδωσε η συνεργασία ΑΝΤ1 και Νίκου Χατζηνικολάου μετά και το γεύμα του δημοσιογράφου με τον αντιπρόεδρο του καναλιού, Θοδωρή Κυριακού σε εστιατόριο του Golden Hall το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι ο δημοσιογράφος θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού μέχρι τα τέλη Γενάρη, το πολύ αρχές Φεβρουαρίου.

Ο δημοσιογράφος – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα εκφωνεί το δελτίο τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ τις υπόλοιπες τρεις, η Μαρία Χούκλη. Το επιτελικό σχήμα της ενημέρωσης παραμένει όπως έχει, με επικεφαλής τον Στρατή Λιαρέλλη.

Πηγή: enimerosi24.gr

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ 2012 ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Γιώργος Παπανδρέου κράτησε, κλειστά τα χαρτιά του κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αναφερθεί στην... ταμπακιέρα της ηγεσίας και της επόμενης μέρας στο κόμμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε ανάλυση για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για τα πεπραγμένα και τα λάθη της διακυβέρνησής του, χωρίς, όμως να πει κουβέντα για τα ζητήματα στο ΠΑΣΟΚ, παραπέμποντας σε νέα συνεδρίαση το 2012, υποσχόμενος, όμως να σταθεί ως εγγυητής της ενότητας, κατά τη διάρκεια των διαδικασιών.

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους πέραν των μελών του κομματικού οργάνου, συμμετέχουν και οι υπουργοί της κυβέρνησης προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και άλλα στελέχη του Κινήματος.

Όπως ανέφεραν νωρίτερα, ανεπίσημες πληροφορίες, ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν πιθανό να μην δώσει το παρών στη συνεδρίαση καθώς έχει πολλάκις τονίσει την αντίθεσή του στην πολιτική Παπανδρέου. Ωστόσο, ο υπουργός Ανάπτυξης πέρασε τελικά την πόρτα της Ιπποκράτους και συμμετέχει κανονικά στο Πολιτικό Συμβούλιο.

Μεταξύ των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ διακρίναμε, κατά σειρά προσέλευσης, τους Βασίλη Έξαρχο, Νίκο Σηφουνάκη, Χρήστο Πρωτόπαπα, Πάνο Μπεγλίτη, Πέτρο Ευθυμίου, Μαριλένα Κοππά, Φίλιππο Σαχινίδη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Μανώλη Μπετενιώτη, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιάννη Μαγκριώτη, Χρήστο Παπουτσή, Θεόδωρο Πάγκαλο, Κώστα Πανταζή, Φώφη Γεννηματά, Χάρη Καστανίδη, Φίλιππο Πετσάλνικο, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Ρέππα, Ανδρέα Λοβέρδο, Απόστολο Κακλαμάνη, Παντελή Οικονόμου, Γιώργο Κουτρουμάνη, Έφη Χαλάτση, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, Συλβάνα Ράπτη, Σωκράτη Ξυνίδη, Πάρη Κουκουλόπουλο, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Νίκο Σαλαγιάννη, Τόνια Αντωνίου, Κώστα Σκανδαλίδη, Κώστα Ασκούνη, και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Ραγκούσης θα προσέλθει αργότερα.

newpost.gr

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ Τ' ΑΚΟΥΩ ...

«Ο κ. Παπανδρέου δεν είναι έτοιμος να μιλήσει και να ανακοινώσει τις αποφάσεις του» μου λέει στενός του συνεργάτης.

Και σωστό είναι γιατί ο άνθρωπος θέλει με ωριμότητα, όπως άλλωστε το συνηθίζει, να λάβει τις αποφάσεις του. Δεν ξέρω ποια είναι γνώμη του Ιορδάνη αλλά η αλήθεια είναι ότι κ. Παπανδρέου φαίνεται να δουλεύει ψιλό γαζί όσους τον έχουν τελειωμένο.

Μάλιστα σήμερα στις συναντήσεις και στις συνεδριάσεις τις οποίες έχει προγραμματίσει δεν πρόκειται να πει λέξη. Απλά θα ακούσει… Γιατί του Γιώργου του αρέσει να τα ακούει!Τ.Χ
newpost.gr

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

ΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ π. ΕΦΡΑΙΜ ΣΤΟ Facebook

«Την αγανάκτηση τον προβληματισμό και την οργή ολοκλήρου της Εκκλησίας έχει προκαλέσει η άδικη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών για την προφυλάκιση του Ηγουμένου Εφραίμ.», λένε οι μοναχοί που είναι φίλοι της σελίδας στο Facebook.

Εκατοντάδες είναι και τα μηνύματα πολιτών που συμπαρίσταται στον γέροντα Εφραίμ από το Facebook.
newpost.gr