Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΟΗ ΚΑΙ ΜΑΔΙΑΣ ΣΤΗ ΧΙΟ




Μετρούν ήδη 15 μήνες έγγαμου βίου, μιας και πέρσι στις 28 Μαΐου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και εκτός από τον έρωτα αυτό, μοιράζονται και τη μεγάλη τους αγάπη για τα ταξίδια.

Όταν, σύμφωνα με το περιοδικό ''ΟΚ!'', το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, το ''σκάνε'' από την πρωτεύουσα με το σκάφος του Νικόλα κι απολαμβάνουν τα ολιγοήμερα ταξιδάκια τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το ίδιο έκαναν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού...

Το ζευγάρι, λοιπόν, που από τις 15 Αυγούστου απολάμβανε τις βουτιές του στις θάλασσες της Χίου -που είναι και ο τόπος καταγωγής του επιχειρηματία- θα παραμείνει εκεί για λίγες ημέρες ακόμα και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα

Μαρία Τσουρή : Δεν μου φτάνουν τα λεφτά από το πόλο


Στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τον γάμο και το ενδεχόμενο να την δούμε στην TVμίλησε η Μαρία Τσουρή, η πολίστρια που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του «Dancing With The Stars».

«Δεν μπορείς να ζήσεις από το πόλο. Εγώ που υποτίθεται ότι είμαι από τις πολύ καλά αμειβόμενες στην Ελλάδα, πρέπει να κάνω κι άλλη δουλειά για να μπορώ να τα βγάζω πέρα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να ζήσει με αυτά τα λεφτά, που δεν είναι παραπάνω από ένα βασικό μισθό, δεν τα παίρνει. Μπορεί να στα δώσουν μαζεμένα κάποια στιγμή ή μπορεί να μη στα δώσουν ποτέ. Οι κόποι σου δεν αμείβονται. Το πόλο δεν έχει λεφτά», λέει η Μαρία στο περιοδικό «Down Town».

Κι ενώ τα δημοσιεύματα την θέλουν να ντύνεται σύντομα νυφούλα στο πλευρό του καλού της, Παναγιώτη Bασιλόπουλου, η πολίστρια μας ενημερώνει πως κουφέτα... δεν! «Είναι ψεύτικη αυτή η είδηση. Δεν έχουμε συζητήσει με κανέναν γνωστό μας το ενδεχόμενο γάμου, ούτε για πλάκα», αναφέρει η πολίστρια, που δεν κρύβει ότι γελάει με αυτά τα δημοσιεύματα, ενώ ο σύντροφός της κάποιες φορές νευριάζει.

Στην τηλεόραση δεν ξέρει αν θα ήθελε να κάνει κάτι η Μαρία, παρά το ότι η εμπειρία που αποκόμισε από το «Dancing» ήταν θετική. Πάντως, στο μέλλον έχει βρει τι θα κάνει: «οι γονείς μου έχουν μια ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Χίο και από μικρή φανταζόμουν πως θ’ ακολουθήσω το δρόμο τους», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας, ωστόσο, πως δεν της αρέσει να κάνει μακροχρόνια πλάνα.

Mέχρι νεωτέρας, πάντως, η πολίστρια ετοιμάζεται για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και... την πρώτη έκθεση ζωγραφικής της με έργα σε στυλ καρτούν!


Πηγή: STAR.GR

Η νέα εκπομπή της Στεφανίδου


Με ανακοίνωσή του το Star έλυσε ένα μέρος από το μυστήριο με τα "τι και πως" σχετικά με τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει τον τελευταίο καιρό η Τατιάνα Στεφανίδου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η αλλαγή του concept ξεκινά από τον τίτλο ο οποίος είναι λιτός και σαφής ..."Μίλα".

Ένα ακόμα νέο στοιχείο στην εκπομπή είναι οι τρεις -πολύ διαφορετικές σε χαρακτήρα, νοοτροπία και θέλω- γυναίκες, οι οποίες μαζί με την Τατιάνα θα συζητούν όλα όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους. Δηλαδή για σχέσεις, άντρες, παιδιά, μόδα, ομορφιά, κ.λ.π. Κριτήριο της επιλογής ήταν οι γυναίκες αυτές να είναι πετυχημένες, έξυπνες, με προσωπικότητα και σημαντική πορεία κάθε μία στο χώρο της.

Ωστόσο, στην παρέα, σχεδόν κάθε μέρα, θα βρίσκεται και ένας διάσημος καλεσμένος για να γίνεται η συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα και ζωντανή.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση των ονομάτων, ενώ η ολοκλήρωση του μυστηρίου θα γίνει με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής.


zappit.gr

Χολίδης : Έχασα φίλους από τα ναρκωτικά


Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, την ζωή του στο Αιγάλεω και για τους φίλους που έχασε από τα ναρκωτικά.

«Δύσκολη περιοχή. Αισθάνομαι τυχερός που ασχολήθηκα με τον αθλητισμό. Πολλοί είχαν επιλέξει τα ναρκωτικά. Έχασα φίλους από αυτά. Άλλοι έχουν καταλήξει στην Ομόνοια. Με αυτά τα παιδιά κάναμε όνειρα μαζί, πάνω στα ποδήλατά μας. Θυμάμαι ακόμη την πρώτη φορά που είδα σοκαρισμένος τέσσερις φίλους μου να έχουν πάρει Hypnostedon.Γι’ αυτό πάντα επιμένω αν ασχολούνται με τον αθλητισμό τα νέα παιδιά», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Hello.
newpost.gr

Ο Μόσιαλος ¨τα έχωσε" στη Στάη


«Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από εσάς» είπε εμφανώς ενοχλημένος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην Έλλη Στάη όταν η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ προσπάθησε να συνδέσει τα όσα είχε πει ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε με το ανυπόγραφο δημοσίευμα του Bloomberg που ανέφερε τα περί χρεοκοπίας της χώρας μας.

Η ψυχρότητα μεταξύ του Ηλία Μόσιαλου και της Έλλης Στάη διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της συνομιλίας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε λέγοντας με ειρωνικό τρόπο «χαίρομαι που μιλήσατε για όργιο φημών κυρία Στάη».




Πηγή: Real.gr

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗ


Ένα παράπονό της εξέφρασε την Παρασκεύη η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή.

Μεγάλο καημό είχε το κορίτσι και γιατί; Μα γιατί όπως αποκάλυψε οι άνδρες φέτος δεν φλερτάρουν. Το έχει παρατηρήσει λέει η ίδια τα βράδια που βγαίνει και οι φίλες της. Και είπε φέτος, γιατί τα τρία τελευταία χρόνια δεν την ενδιέφερε το σπορ, αφού ήταν δεσμευμένη. Μάλιστα αποκάλυψε και πως θέλει να την φλερτάρει ένας άνδρας. «Θέλω να δω τη μαγκιά του άνδρα. Πώς θα με φλερτάρει», είπε.


Πηγή:star

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΡΑΒΟΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΡΑΜΠΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

Ολοένα και αυξάνονται οι επιθέσεις ενάντια στους ράμπο του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιούν σε επιχειρήσεις όλης της χώρας.

Αποκορύφωμα στα όσα συμβαίνουν εδώ και αρκετό καιρό είναι ο σοβαρός τραυματισμός ελεγκτή ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Δημοκρατία", το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην περιοχή των Εξαρχείων, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που πραγματοποιούσε έλεγχο σε καταστήματα των Εξαρχείων, δέχθηκε επίθεση από μπράβους της νύχτας, που φορούσαν μάλιστα κουκούλα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε μπαρ

Οι τρεις ράμπο του ΣΔΟΕ δέχθηκαν ξαφνική επίθεση και κατέληξαν στο νοσοκομείο, όπου ένας από αυτούς παρέμεινε για νοσηλεία με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα καθώς φέρει χτυπήματα στο θώρακα και του πνεύμονες.

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που συνέβη το περιστατικό κρύβεται για να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς αυτεπάγγελτα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του.

Μάλιστα, κλιμάκιο που πήγε το επόμενο βράδυ για έλεγχο στην ίδια περιοχή επίσης προπηλακίστηκε από ιδιοκτήτες καταστημάτων και πελάτες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το τελευταίο χρονικό διάστημα τα στελέχη του ΣΔΟΕ πυκνώνουν τέτοιου είδους περιστατικά σε όλη τη χώρα, αλλά με ιδιαίτερη ένταση στις ταβέρνες της Ανατολικής Αττικής.

Η ηγεσία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μελετά τη λήψη πρακτικώς εφαρμόσιμων μέτρων για την προστασία των μελών της ενώ δεν αποκλείεται να ζητηθεί και η συστηματική συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.
new247.gr

ΕΒΡΙΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ Κοζάνης "έλουσαν" με κοσμητικά επίθετα τον υπουργό Περιβάλλοντος.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έφτασε στην Κοζάνη για την προγραμματισμένη σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αλλά δεν φανταζόταν την υποδοχή που του είχαν ετοιμάσει οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ...

"Αλήτη", "προδότη" και άλλα πολλά φώναζαν και μάλιστα κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός.

Παρόλο που η ασφάλεια του Υπουργού τον προστάτεψε η αναστάτωσε που δημιουργήθηκε είχε σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει για τουλάχιστον μία ώρα στο ραντεβού του με τον Μπουτάρη.

newpost.gr

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ : ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ




Η Μαρία Τσουρή σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ''Down Town'', μίλησε για το πόλο και εξηγησε αν μπορεί κάποιος να ζήσει μόνο με τα χρήματα που αυτό του προσφέρει, αναφέρθηκε στον γάμο, το πρώτο Live στο Dancing καθώς και τα δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική της ζωή
Επιπλέον, αποκαλύψε πως ζωγραφίζει από πολύ μικρή ηλικία, αλλά τα τελευταία χρόνια ζωγραφίζει πίνακες... Μάλιστα, σύντομα πρόκειται να παρουσιάσει και τη δική της έκθεση, με τους δικούς της πίνακες, των οποίων το στυλ είναι καρτούν.

Σχετικά με το πόλο και τις απολαβές
''Δεν μπορείς να ζήσεις από το πόλο. Εγώ που υποτίθεται ότι είμαι από τις πολύ καλά αμειβόμενες στην Ελλάδα, πρέπει να κάνω κι άλλη δουλειά για να μπορώ να τα βγάζω πέρα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να ζήσει με αυτά τα λεφτά, που δεν είναι παραπάνω από ένα βασικό μισθό, δεν τα παίρνει. Μπορεί να στα δώσουν μαζεμένα κάποια στιγμή ή μπορεί να μη στα δώσουν ποτέ. Οι κόποι σου δεν αμοίβονται. Το πόλο δεν έχει λεφτά.''

Η δουλειά που σκέφτεται ν' ακολουθήσει στο μέλλον
''Οι γονείς μου έχουν μια ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Χίο και από μικρή φανταζόμουν πως θ' ακολουθήσω το δρόμο τους. Δεν μ' αρέσει όμως, να κάνω μακροπρόθεσμα πλάνα. Σκοπός μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνει αυτή η έκθεση στις 23 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες με τον Ολυμπιακό, όπου θέλουμε να πάρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το ευρωπαίκό.''

Αυτό που θα άλλαζε αν γυρνούσε στο πρώτο Live του Dancing
''Αν μπορούσε να γίνει αυτό, θα ήθελα να χορέψω με την εμπειρία που έχω τώρα. Πήγαινα στα πάρτι του Πάνου, του χορευτή μου, όπου χόρευα λίγο και σιγά σιγά κάτι έμαθα. Μπορεί να μην απέκτησα τεράστια εμπειρία, αλλά σε σχέση με εκείνη την εποχή που ήμουν ανίδεη, τώρα είμαι σίγουρα καλύτερη.''

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική της ζωή
"Γελάμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τρελαινόμαστε κι από τη χαρά μας που τα βλέπουμε. Ο Παναγιώτης νευριάζει κάποιες φορές. Εμένα δεν με πειράζει, γιατί τα περισσότερα είναι ψέματα. Γράψανε ότι παντρευόμαστε το Σεπτέμβριο στη Σαντορίνη ή στη Μύκονο και το αναπαρήγαγαν παντού... Είναι ψεύτικη αυτή η είδηση. Δεν έχουμε συζητήσει με κανέναν γνωστό μας το ενδεχόμενο γάμου, ούτε για πλάκα".

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (03/9) σε νυχτερινό κέντρο της Νάξου. Η μη δημοσίευση του μέχρι σήμερα συνέβαλε στο να πέσουν οι τόνοι, να μην δημοσιοποιηθεί το ζήτημα και λάβει διαστάσεις και κυρίως να μην υποβληθούν μηνύσεις καθώς εδώ στο ''ήσυχο'' νησί μας είμαστε όλοι λίγο-πολύ γνωστοί και φίλοι!



Η δημοσίευση του περιστατικού σήμερα το πρωί από τοπική εφημερίδα (έστω και χωρίς ονόματα) σπάει την ομερτά.
Σήμερα το απόγευμα άλλωστε, μας ήρθε με e-mail και η άποψη των συμμετεχόντων στο συμβάν την οποία θα διαβάσετε παρακάτω ...
Τι συνέβη ...

Πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ με την παρέα του διασκεδάζει σε γνωστό μαγαζί-ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική στην πόλη της Νάξου, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή.
Γύρω στις 03.30 παρέα 4-5 ντόπιων νεαρών (αποτελούμενη από αγόρια και κοπέλες) μπαίνει στον ίδιο χώρο, ο οποίος είναι γεμάτος κόσμο.
Λίγο αργότερα ένας εκ των νεαρών της παρέας αντιλαμβάνεται την παρουσία του πρώην υπουργού, πλησιάζει στο τραπέζι που διασκέδαζαν και απευθύνεται προς εκείνον σε έντονο ύφος :
''η παρουσία σας σε αυτό τον χώρο, την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στη χώρα μας, είναι προκλητική, να ξέρετε ότι είστε ανεπιθύμητος, καλύτερα να τα μαζέψετε και να φυγετε'' !
Ο πρώην υπουργός λόγω και της δυνατής μουσικής ... μάλλον δεν ακούει καλά, χαμογελάει στον νεαρό και προτείνει το χέρι για χειραψία ...
Ο νεαρός τραβιέται προς τα πίσω εκνευρισμένος, (αρνούμενος φυσικά την χειραψία) και απομακρύνεται απ' το τραπέζι του πρώην υπουργού.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ το κέφι έχει ανάψει για τα καλά και ο πρώην υπουργός έχει ρίξει τις ζεϊμπεκιές του ο ίδιος νεαρός ξαναπλησιάζει και επαναλαμβάνεται το ίδιο ακριβώς σκηνικό ...
''Καλα, δεν ντρέπεστε καθόλου ; δεν καταλαβαίνεται ότι η συμπεριφορά σας είναι προκλητική ; πρώτα ξεπουλήσατε την Ελλάδα και τη ζωή μας και τώρα το γλεντάτε;'' ... και αποχωρεί, ψάλλοντας τον πανηγυρικό της ημέρας προς τον πρώην υπουργό και την παρέα του ... #ς;ι!ΧΧΧ@"?>~*** !
Έξω φρενών πλέον ο νεαρός πάει στην παρέα του (οι οποίοι μέχρι τότε δεν είχαν καν αντιληφθεί την παρουσία του πρώην υπουργού) και τους ζητάει να αποχωρήσουν απ' το μαγαζί γιατί ... ''εδώ γλεντάνε οι ΠΑΣΟΚοι'' και ξεκινά πρώτος προς την πόρτα.
Και εκεί που φαίνεται η ένταση να εκτονώνεται ... μέλος της παρέας του πρώην υπουργού θιγόμενος από ένα (προσβλητικό) σχόλιο προς την (παρούσα) σύζυγο του, ξεκινά να διαπληκτίζεται λεκτικά με την παρέα που ετοιμάζεται να αποχωρήσει, ενώ και ο πρώην υπουργός φανερά εκνευρισμένος έχει σηκωθεί και φωνάζει στον νεαρό ... ''γύρνα πίσω αδελφούλα, έλα εδώ να μου τα πεις'' ! Οι λεκτικοί προς το παρόν διαπληκτισμοί καλά κρατούν ώσπου ... μια κοπέλα της παρέας φτύνει τον πρώην υπουργό και η προσπάθεια της να πετάξει απ' το κεφάλι του την τραγιάσκα που φορούσε καταλήγει σε χαστούκι ...
Έξαλλος ο πρώην υπουργός πιάνει την κοπέλα απ' τα μαλλιά (και σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες) την χαστουκίζει!
Εκεί βέβαια αρχίζει ... το πανηγύρι με τον πρώτο νεαρό να επιστρέφει, τις παρέες να γίνονται μαλλιά-κουβάρια και τις μπουνιές τις κλωτσιές και τις σφαλιάρες να πέφτουν βροχή εκατέρωθεν !
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η κατάσταση εκτονώνεται και ο καυγάς σταματά. Λίγο μετά, φθάνει και η αστυνομία που στο μεταξύ έχει ειδοποιηθεί και οδηγεί τους νεαρούς στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση, αφού τελικά δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις ...

ΥΓ naxos 365. Τα παραπάνω βασίζονται σε περιγραφές 3 αυτοπτών μαρτύρων και του πρωταγωνιστή του επεισοδίου απ' την μεριά της παρέας των νεαρών. Δεν έχουμε δηλ. την άποψη της πλευράς του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: naxos365.blogspot.com

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙ ... "ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΗ" ΜΕΝΕΓΑΚΗ


Η μεγάλη ανατροπή έγινε στον ALPHA αργά σήμερα το απόγευμα!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ανήκει πλέον στην καθαρά πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Ο «Καφές με την Ελένη» μεγαλώνει και πάει να «χτυπήσει» και τα μεσημεριανά. Το σενάριο θέλει την παρουσιάστρια να μας κρατάει συντροφιά τη νέα σεζόν για πολύ περισσότερο από τρεις ώρες με μια πολύ ανανεωμένη σε θεματολογία, στήλες αλλά και συνεργάτες εκπομπή. Βάση των μέχρι τώρα δεδομένων τα σενάρια είναι δύο. Είτε ότι δεν θα αλλάξει η ώρα έναρξης του «Καφέ» αλλά η ώρα κλεισίματος δηλαδή θα προβάλλεται 10:00 με 14:00 είτε ότι θα ξεκινάει στις 11:00 και θα τελειώνει στις 14:00 με πολύ life&style ρεπορτάζ όμως.

Λόγω των εξελίξεων αυτών, γεννάται το ερώτημα τι θα γίνει με τη μέχρι τώρα μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha, το «Κους Κους». Όπως όλα δείχνουν, η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου μετά από 7 χρόνια μας «αποχαιρετά». Όσον αφορά τέλος το μέλλον της εκπομπής «Πάνω στην ώρα»… δυστυχώς οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να μην δώσουν το «πράσινο φως» στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

newpost.gr

Ο ΝΙΝΟ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ




Πρόταση γάμου στην κόρη του καπετάνιου Γιώργου Βαρδινογιάννη, Χρυσή Bαρδινογιάννη έκανε πριν λίγες μέρες ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο Ξιπολητάς. Το ζευγάρι που είναι εδώ και ενάμιση χρόνο μαζί αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του, με τις ευλογίες της επιχειρηματικής οικογένειας, που άνοιξε την αγκαλιά της στον γνωστό τραγουδιστή.
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη είπε το “ναι” στον Νίνο, σε ένα πριβέ δείπνο, το οποίο οργάνωσε ο ίδιος πριν λίγες μέρες. Στις αρχές του Αυγούστου, ο Νίνο με μεγάλη μυστικότητα οργάνωσε το ρομαντικό δείπνο για δυο στο σπίτι που μένει με την Χρυσή. Υπό το φως τον κεριών και με τους ήχους της αγαπημένης τους μουσικής, ο Νίνο έκανε πρόταση γάμου στην Χρυσή, περνώντας στο δάχτυλό της ένα κομψό μονόπετρο.

Η Χρυσή δέχτηκε αμέσως και τηλεφώνησε στον πατέρα της και να του πει τα ευχάριστα νέα. Εκείνος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και προσκάλεσε το ζευγάρι σε επίσημο δείπνο στο σπίτι του στην Εκάλη. Όσο για την μητέρα της Χρυσής, Αγάπη, που βρισκόταν στις Σπέτσες, τους ευχήθηκε από το τηλέφωνο και τους έδωσε ραντεβού αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Ν.ΔΡΑΓΟΥΜΗ : "Ο άντρας μου δε γουστάρει καθόλου τις ερωτικές μου σκηνές"


Πρόκειται για μια ηθοποιό που έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές πετυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές. Βρίσκεται χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς είχαν και ερωτικές σκηνές.

Σήμερα έχει δημιουργήσει την δική της οικογένεια και αυτό είναι κάτι που την έχει κάνει να είναι πιο επιλεκτική στους ρόλους της , αφού του συζύγου της δεν του αρέσουν καθόλου οι ερωτικές σκηνές. Η Ναταλία Δραγούμη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Glam» αποκάλυψε πως αν ήταν με τον σύζυγό της την εποχή των ερωτικών σκηνών θα είχαν γίνει μαλλιά κουβάρια ενώ αποκάλυψε πως είναι πιο εύκολο να το εξηγήσει και να το καταλάβουν τα παιδιά της παρά εκείνος.

«Ο άνδρας μου δε γουστάρει καθόλου τις ερωτικές μου σκηνές» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ !!!


Από το σανίδι στο πάλκο ο Παύλος Χαϊκάλης! Ο δημοφιλής ηθοποιός πιάνει το μικρόφωνο και ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει με τις φωνητικές του ικανότητες.

Πρόκειται για συνεργασία-έκπληξη, αφού έπειτα από πολλά χρόνια ο Παύλος Χαϊκάλης θα ανέβει και πάλι σε μουσική σκηνή για να ξεδιπλώσει και το φωνητικό του ταλέντο. Σύμφωνα με το gossip-tv, μετά τις παραστάσεις στο θέατρο όπου θα εμφανίζεται με την Κάτια Δανδουλάκη στο έργο «Να ζει κανείς ή να μη ζει», ο λαοφιλής καλλιτέχνης θα... φεύγει «καρφί» για τις «Δραχμές», ένα χώρο στην πλατεία Αμερικής που θα φιλοξενεί τα Παιδιά από την Πάτρα-που σημειωτέον ενώθηκαν ξανά έπειτα από δεκαπέντε χρόνια- αλλά και την Ελένη Φιλίνη, η οποία ευθύνεται για τη φετινή στροφή του Παύλου Χαϊκάλη.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος εμφανίζεται στο πάλκο. Η ιδέα να ενταχθεί στο σχήμα ήταν της Ελένης Φιλίνη και τη βρήκαμε θαυμάσια. Με τον Παύλο είμαστε φίλοι, αφού και αυτός κατάγεται από την Πάτρα, οπότε είχαμε επαφές από τα νιάτα μας. Πρέπει να σας πω πως ο Παύλος διαθέτει σπουδαία φωνή» λέει ο Χρήστος Παπαδόπουλος εξηγώντας πώς προέκυψε η συνεργασία με τον ηθοποιό.

Όσον αφορά την Ελένη Φιλίνη, τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε μουσικά σχήματα αποδεικνύοντας πως εκτός από το υποκριτικό ταλέντο διαθέτει και πολύ καλή φωνή. Αλλωστε, ήταν κάτι που απέδειξε και στο «Just the 2 of us» του Mega. Έτσι, στις 23 Σεπτεμβρίου, στις πρώην «Χάντρες» στην πλατεία Αμερικής και νυν «Δραχμές», ο Παύλος Χαϊκάλης, η Ελένη Φιλίνη και τα Παιδιά από την Πάτρα θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ οι τιμές θα είναι πολύ προσιτές για τον κόσμο.
«Το μαγαζί θα λέγεται πλέον “Δραχμές”, και όχι τυχαία» δηλώνει η Ελένη Φιλίνη και συμπληρώνει: «Έχουμε φτιάξει ένα πολύ ωραίο σχήμα και στόχος μας είναι να περνάει καλά ο κόσμος πληρώνοντας λίγα χρήματα. Εκτός από τα Παιδιά από την Πάτρα, θα τραγουδάμε και ο Παύλος κι εγώ. Δεν πρόκειται για μουσική παράσταση, αλλά για κανονικό πρόγραμμα και ενδιάμεσα θα κάνουμε λίγο σάτιρα για την κατάσταση που βιώνουμε στη χώρα μας».


newpost.gr

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ : "Έκανα πολιτικό γάμο πριν από 25 χρόνια "


Τελικά, ποτέ δεν τα ξέρεις όλα για εκείνη. Γιατί, όπως κάθε μοιραία γυναίκα, πάντα έχει μια έκπληξη. Και σήμερα μιλάει πρώτη φορά στο People για το μυστικό που κρύβει εδώ και 25 χρόνια!

Θα έκανες ένα γάμο μόνο για σένα, χωρίς να το μάθει κανείς;
Ε, θα σου πω λοιπόν κάτι για να μηδενίσω και σε αυτό τον τομέα. Γιατί ακόμη και η οικογένειά μου δεν έμαθε ποτέ όλη την αλήθεια. Είναι ένα κομμάτι μου που το κράτησα καλά κρυμμένο. Ήταν μια πράξη που έκανα παρορμητικά και συνέβη στα 19 μου, λίγο πριν έρθω στην Αθήνα, και συμπεριφέρομαι σαν να θέλω να το ξεγράψω από τη μνήμη μου.Έκανα πολιτικό γάμο στη Νάπολη πριν από 25 χρόνια με τον τότε σύντροφό μου που ήταν οκτώ χρόνια μεγαλύτερός μου. Γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε, γνώρισα τους γονείς του, μπήκα στο σπίτι τους και ενημέρωσα τους γονείς μου ότι θα ζήσω στην Ιταλία. Αποφασίσαμε, χωρίς να πούμε τίποτα, εκτός από ένα φίλο του που ήρθε ως μάρτυρας στο δημαρχείο της Νάπολης, να παντρευτούμε με πολιτικό γάμο και το κάναμε. Με ένα απλό φόρεμα, χωρίς νυφικό και ανθοδέσμες.


Πηγή: yupi.gr

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ Ο "ΕΓΓΑΜΟΣ ΒΙΟΣ"...


Η Ναταλία Δραγούμη και ο σύζυγός της Έντι είναι δέκα χρόνια μαζί και η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για εκείνον.

Η ηθοποιός θέλει να κρατήσει την οικογένειά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην δίνει αφορμή για σχόλια. Έχει αφήσει να γίνουν γνωστά μόνο όσα εκείνη θέλει και το έχει καταφέρει. «Δεν μου αρέσουν καθόλου οι λέξεις «έγγαμος βίος» και «γάμος». Ο γάμος μου ήταν πολιτικός και έγινε γιατί ήμουν έγκυος. Δεν μου αρέσει να αποκαλώ τον Έντι «ο σύζυγός μου» με βαραίνει. Προτιμώ να λέω ο άντρας μου».

Πηγή: Glam

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Νύχια : Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει


Το πιθανότερο είναι πως αυτή τη στιγμή η επιδερμίδα σου έχει ακόμα ένα «υγιές» ηλιοκαμένο χρώμα. Μπορείς, λοιπόν, να παίξεις με τα χρώματα στο μανό ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Είναι σημαντικό, όμως, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν διάφοροι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη σου για να είναι το αποτέλεσμα στα χέρια σου άψογο και να σου ταιριάζει απόλυτα:

Τα απαλά μπεζ, ροζ και γκρι είναι καλή επιλογή για κάθε μήκος νυχιών, ακόμα και για τα πολύ κοντά. Επίσης είναι ιδανική λύση εάν δεν έχεις χρόνο να τα φροντίζεις συνέχεια επειδή τα ξεφλουδίσματα δεν είναι άμεσα εμφανή όπως στα σκούρα χρώματα. Το πλεονέκτημα που έχουν αυτές οι αποχρώσεις είναι ότι απλώνονται εύκολα και στεγνώνουν πιο γρήγορα.

Το κοραλί και το πορτοκαλί εναρμονίζονται τέλεια με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Είναι φωτεινές και αισιόδοξες αποχρώσεις.

Το κόκκινο «γράφει» υπέροχα σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας και στην κυριολεξία απογειώνει τα περιποιημένα χέρια. Είναι το must χρώμα για κάθε εποχή.

Τα σκούρα καφέ και μπορντό απαιτούν νεανικά, λεπτά χέρια, καθώς κάνουν ιδιαίτερα ορατές τυχόν ατέλειες. Οι σκούρες αποχρώσεις θέλουν επιδεξιότητα στην εφαρμογή γι' αυτό εάν βάφεις τα νύχια μόνη σου για πρώτη φορά, επίλεξε μία πιο ανοιχτή απόχρωση.










πηγή: myself.gr

Ο "κρυφός" γάμος της Γεωργιάννας Νταλάρα


Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει βάλει τους επώνυμους γονείς της η νεαρή Γεωργιάννα Νταλάρα, αφού μετά τα όσα είχαν διαρρεύσει στον Τύπο για την εγκυμοσύνη (;) της μοναχοκόρης τους, τώρα στις φήμες προστίθενται και ένας κρυφός...γάμος.

Η 20χρονη κόρη του Γιώργου και Άννας Νταλάρα διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με τον Μίλτο Σωτηριάδη, γιο του σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοθωρόπουλου και της μεταφράστριας Κοραλίας Σωτηριάδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές στην Αντίπαρο, όπου οι γονείς της Γεωργιάννας διατηρούν δύο εξοχικές κατοικίες εκεί.

Όπως ανεφέρει το περιοδικό Hello, τα δύο νεαρά παιδιά αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο αγαπημένο τους νησί.

Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για μία απόφαση στιγμής ή εάν τα δύο παιδιά είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό να προβούν εις γάμου κοινωνία.

Σύμφωνα πάντως με πηγές του εβδομαδιαίου περιοδικού, οι ίδιοι ανακοίνωσαν στις οικογένειές τους το ευτυχές γεγονός του γάμου τους την επόμενη μέρα, προκειμένου να αποφύγουν τις αντιδράσεις τους.




newpost.gr

H ΒΙΣΣΗ ΣΤΟ REX TON XΕΙΜΩΝΑ



Αν και μέχρι σήμερα ήταν γνωστό πως η Άννα Βίσση θα εμφανιζόταν σε καινούριο χώρο στην οδό Πειραιώς, τελικά τα σχέδια ανατράπηκαν μόλις χτες.
Αυτές τις μέρες, η Ελληνίδα σταρ βρίσκεται στην Κύπρο με την κόρη της, Σοφία, και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα σήμερα ή το αργότερο αύριο. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να πει τελικά το "ναι" στον επιχειρηματία, Ηλία Μαροσούλη, μετά από μυστικές διαπραγματεύσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες.



Έτσι λοιπόν η Άννα Βίσση θα εμφανίζεται φέτος στο "Rex" αλλά αυτό είναι μόνο η πρώτη έκπληξη καθώς αυτό που θα παρουσιάσει μπορεί να μην έχει καμία σχέση με αυτό που μπορεί κανείς -λογικά- να φανταστεί!

yupi

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ...ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ




Τι κέρδισα από το ΠΑΣΟΚ και θα το…ξαναψηφισω!!! Από το Γιώργο Καισάριο via Facebook (πηγή: TVXS.gr)

1. Έκοψα το…τσιγάρο (έκανα 2 πακέτα την ημέρα..)
2. Έκοψα το φαγητό απ’ έξω (Goody’s κλπ σε πακέτο κάθε μέρα)
3. Έκοψα το αυτοκίνητο (χρησιμοποίησα τις γ….τες μεταφορές με ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ)
4. Πούλησα το αυτοκίνητο (εξοικονόμησα 4.000 ευρώ από την πώληση)
5. Έκοψα τις εξόδους (ήθελα 50 ευρώ κάθε Παρασκευή η Σαββατο για clubbing ή ταβέρνα)
6. Έκοψα τη σύνδεση του κινητού (έχω κάρτα και κάνω αναπάντητες)
7. Έκοψα τις άμεσες επαφές με φίλους (και το chat ή το skype καλό είναι)
8. Σταμάτησα να αγοράζω ρούχα
9. Σταμάτησα να κάνω και δώρα (εννοείται)
10. Με χώρισε η γκόμενα μου (λογικό)

Η “σούμα”:
1. Τσιγάρο: 6 ευρώ Χ 365 μέρες = 2.190 ευρώ
2. Goody’s: 5 ευρώ Χ 365 μέρες= 1.825 ευρώ
3. Βενζίνη: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
4. Πώληση αυτοκινήτου: 4.000 ευρώ
5. Clubbing: 50 ευρώ Χ 52 εβδομάδες= 2.600 ευρώ
6. Σύνδεση κινητού: 40 ευρώ Χ 12 μήνες= 480 ευρώ
7. Φίλοι: 52 καφέδες Χ 4 ευρώ= 208 ευρώ
8. Ρούχα: 500 ευρώ
9. Δώρα: 500 ευρώ
10. Γκόμενα – Χωρισμός: (…. Αξία ανεκτίμητη)
Αποτέλεσμα…: Δεκατέσσερις χιλιάδες εννιακόσια τρία ευρώ…(14.903)!!! Είδατε;
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εγώ τα πέταγα! (κάτι ήξερε ο Γιωργάκης…..)
Για να μην αναφέρω και… ότι γλίτωσα από:
1. Καρκίνο πνευμόνων
2. Διαιτολόγο
3. Τροχαία
4. Εφορία
5. Αλκοτέστ
6. Φλυαρία
7. Παρεξηγήσεις
8. Κινέζικες απομιμήσεις
9. Υποχρεώσεις
10. Προφυλακτικά και ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ


Βαρύ πρόστιμο, ύψους 80.000 ευρώ επιβλήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου στην εκπομπή Αλ Τσαντίρι Νιουζ, που προβλήθηκε στις 31/5/2011, για διασφάλιση προστασίας θεσμών και προστασίας προσωπικότητας αναφερομένων προσώπων, έπειτα από καταγγελίες πολιτών.

Η συγκεκριμένη εκπομπή προέβαλε στα πρόσωπα των απριλιανών δικτατόρων μονταρισμένα τα πρόσωπα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του τέως κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή και του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, με υπόκρουση στρατιωτικών εμβατηρίων.

«Άλλο ελευθερία λόγου και άλλο ασυδοσία και εκτροπή», δήλωσε ερωτώμενος ο πρόεδρος του ΕΣΡ Γιάννης Λασκαρίδης, σχολιάζοντας την απόφαση της ολομέλειας. Μειοψήφησαν τα μέλη Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότεινε πρόστιμο 15.000 ευρώ και Ιωάννης Παπακώστας και Γεώργιος Στεφανάκης, που πρότειναν να επιβληθεί σύσταση.

Στο αρχείο, αντίθετα, μπήκε η ίδια εκπομπή με ημερομηνία προβολής 17/5/11, που διακωμωδούσε τον τέως επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν. Μειοψήφησαν οι Εύη Δεμίρη, Κωνσταντίνος Αποστολάς και Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Κατά τα λοιπά, πρόστιμο 15.000 ευρώ επιβλήθηκε στο Extra Channel και την εκπομπή «Αποκαλυπτικό Δελτίο» της 21ης/4/11, για παραβίαση ποιότητας και αντικειμενικότητας, έπειτα από καταγγελία του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και μέλους της ΕΟΕ, Ισίδωρου Κούβελου. Κατά τον πρόεδρο του ΕΣΡ και τον ισχυρισμό του κ. Κούβελου, η εκπομπή μετέδωσε αναληθή στοιχεία σχετικά με συγκεκριμένη πληρωμή του τελευταίου από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Μειοψήφησαν ο πρόεδρος του ΕΣΡ, η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Επίσης, πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε ομόφωνα στον ραδιοφωνικό σταθμό Nova Sports Fm του νομού Αττικής για παράνομη διαφήμιση διαδικτυακού καζίνου, καθώς και πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera fm του νομού Μαγνησίας για παράνομη δικτύωση με τον Sfera 102,2 του νομού Αττικής.

Σύσταση επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR νομού Δράμας για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Μειοψήφησαν ο πρόεδρος του ΕΣΡ, η Εύη Δεμίρη και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότειναν πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Τέλος, διαπιστώθηκε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ράδιο Κιβωτός» του νομού Χίου δικαιούται να εκπέμπει από τη συχνότητα 104,7 μεγακύκλους, ο «Εναλλάξ fm» του νομού Ηλείας από τους 101,6 μεγακύκλους και ο ραδιοφωνικός σταθμός «River» του νομού Λαρίσης από τους 106,6 μεγακύκλους. Το «Δραμινό Κανάλι» του νομού Δράμας διαγράφηκε από τον πίνακα νομίμων λειτουργούντων σταθμών, καθώς δεν εκπέμπει.
newpost.gr

ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ




μια νέα τηλεοπτική πρόταση, που θα περιλαμβάνεται σε μια πρωτότυπη ενότητα της εκπομπής της, επανέρχεται στα τηλεοπτικά δρώμενα η Τατιάνα Στεφανίδου.
Σε επικοινωνία είχε με την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Star Channel, Λόλα Νταϊφά επιβεβαίωσε ότι στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου πρόκειται να παρουσιαστεί μια ολοκαίνουργια ενότητα, για την οποία η παρουσιάστρια αναζητά ανθρώπους που θα μπορέσουν να υλοποιήσουν το πρωτότυπο concept. Τους ανθρώπους αυτούς αναζητά μεταξύ ηθοποιών αλλά και εκπροσώπων διαφορετικών χώρων, χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί τα πρόσωπα που θα πραγματώσουν την ιδέα αυτή.



Στη δομή της εκπομπής θα διατηρηθούν τα «Σενάρια Ζωής», ενώ στο πόστο τους θα παραμείνουν οι αρχισυντάκτες.

Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΟ ΝΙΓΗΡΑ...


Δέκα φορτηγά από τη Λιβύη με χρυσό και μετρητά διασχίζουν το Νίγηρα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, επικαλούμενος πηγές των Τουαρέγκ, που ζουν στην έρημο και από τις δύο πλευρές των συνόρων.

"Αργά χθες τη νύχτα, δέκα οχήματα που μετέφεραν χρυσό, ευρώ και δολάρια πέρασαν από την Τζούφρα στο Νίγηρα με την βοήθεια των Τουαρέγκ", τόνισε ο Φάτχι Μπάγια, επικεφαλής της επιτροπής του ΕΜΣ για πολιτικές και διεθνείς υποθέσεις.

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη πως την αυτοκινητοπομπή αποτελούν πιστοί στον Μουάμαρ Καντάφι, οι οποίοι εγκαταλείπουν τη Λιβύη.



newpost.gr

ΕΚΛΕΨΑΝ ... ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !!!


Η κλοπή της κολυμπήθρας αποκαλύφθηκε όταν χρειάστηκε, προκειμένου να τελεστεί βάπτιση και ο έκπληκτος ιερέας δεν μπορούσε να την εντοπίσει πουθενά.

Το θέμα της βάφτισης αντιμετωπίστηκε τελικά, με μία «εφεδρική» κολυμπήθρα που βρέθηκε αλλά, όπως φαίνεται και από το συγκεκριμένο περιστατικό, η κατάσταση με του γνωστούς «κυνηγούς χαλκού» που…κυνηγούν σε όλη την Ελλάδα, αφαιρώντας οτιδήποτε έχει χαλκό, έχει ξεφύγει τελείως.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία και αναζητά τους δράστες.

Κλοπές αντικειμένων που περιέχουν χαλκό σημειώνονται τακτικά και στον νομό Λάρισας αλλά η αφαίρεση κολυμπήθρας είναι πρωτοφανές γεγονός.

Η τιμή του χαλκού τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει κατακόρυφα, έχοντας ξεπεράσει τα 8.500 δολάρια ανά τόνο, με αποτέλεσμα το ζήτημα που έτσι και αλλιώς παρατηρείται, να έχει πάρει οξυμένες διαστάσεις.

Από καπάκια υπονόμων, μέχρι κάγκελα από προστατευτικά κιγκλιδώματα γεφυρών, αλλά και μετασχηματιστές από εργοστάσια και κολόνες της ΔΕΗ, η γραμμές και καλώδια του ΟΣΕ αλλά και κάθε άλλο αντικείμενο που περιέχει χαλκό εκτείνεται η… δραστηριότητα αυτών που κυνηγούν στον χαλκό. Ενώ έχει σημειωθεί ακόμη και αφαίρεση καμπάνας από εκκλησία!

Όσο για την συγκεκριμένη κολυμπήθρα η αξία της σε χαλκό υπολογίζεται στα 1200 ευρώ.
newpost.gr

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ


“Σοβαρούς κινδύνους για τη δημοσία υγεία” από τις συνθήκες που επικρατούν στους καταυλισμούς των Ρομά στο Βοτανικό, βλέπουν οι Επιθεωρητές Υγείας.
Σε μία ήδη υποβαθμισμένη περιοχή, καθημερινά εκλύονται καρκινογόνοι ρύποι και δημιουργείται ρύπανση που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και πανώλη, σύμφωνα με την έκθεση των επιθεωρητών που παρουσιάζει το Βήμα.

Όπως αναφέρουν από την καύση καλωδίων, καταλυτών αυτοκινήτων και άλλων υλικών – η οποία γίνεται συστηματικά – εκλύονται διοξίνες, τοξικό φουράνιο και ρύποι ιδιαιτέρως επιβλαβείς. Μάλιστα εκφράζεται ο φόβος ακόμη και για εκδήλωση πανώλης και λεπτοσπείρωσης.

Σύμφωνα με την έκθεση οι άνθρωποι ζουν σαν τα ποντίκια στον καταυλισμό. Περιγράφουν πλήρη απουσία πόσιμου και τρεχούμενου νερου, το οποίο μεταφέρεται με πλαστικά δοχεία πολλαπλών χρήσεων.

Οι Ρομά παίρνουν νερό από γειτονικά σπίτια, επιχειρήσεις και πάρκα με τις συνθήκες φύλαξης και χρήσης να είναι τόσο κακές που υπάρχει ο κίνδυνος για πιθανή διασπορά υδατογενών νοσημάτων.

Παράλληλα, υπάρχει πλήρης απουσία δικτύο αποχέτευσης, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται λάκκοι που καλύπτονται αργότερα με χώρα. Συνέπεια είναι οι ακαθαρσίες να συγκεντρώνονται και να μεταφέρονται και να δημιουργουνται λιμνάζοντα νερά που συγκεντρώνουν έντονα και εκκολάπτουν αρρώστιες.

Τα σκουπίδια πετάγονται όπου να 'ναι με αποτέλεσμα να μην γίνεται αποκομιδή και να αποτελούν “βόμβα” μόλυνσης για ανθρώπους και ζώα. Ο καταυλισμός είναι γεμάτος ποντίκια που τρώνε τα σκουπίδια και περιφέρονται δαγκώνοντας παιδιά και ενήλικες.

Ο Βοτανικός δεν είναι η μόνη τέτοια “πληγή” λένε οι επιθεωρητές. Ίδιες συνθήκες επικρατούν και στους καταυλισμούς του Μαρκόπουλου και στην Αττική Οδό προς το Ελευθέριος Βενιζέλος.
newsit.gr

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΗΝΑ


Επιστρέφει δισκογραφικά η γνωστή τραγουδίστρια
Δυναμικό come back στη δισκογραφία κάνει η έγκυος Πέγκυ Ζήνα με ένα τραγούδι – έκπληξη με τίτλο “Είχα πει θα φύγω”. Η γνωστή τραγουδίστρια που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το νέο της τραγούδι.

Μπορεί να μπαίνει στον 8ο μήνα, αλλά το τραγούδι είναι ένα από τα αγαπημένα αναπόσπαστα κομμάτι της ζωής της. Η ίδια που πριν από λίγες εβδομάδες πέρασε μεγάλη αγωνία και λαχτάρα με το πρόβλημα υγείας του συζύγου της Γιώργου Λύρα φαίνεται πως άφησε πίσω της τις δύσκολες στιγμές και ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού.



Πάρε μια μικρή γεύση από την πρώτη συνεργασία της Πέγκυς Ζήνα με τον Νίκο Μωραϊτη και το νέο τραγούδι “Είχα πει θα φύγω” που θα ακούγεται στο ραδιόφωνα από τις 12 Σεπτεμβρίου, στο Tlife.gr




TLife.gr

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΩΝ 2011



Από την Κέιτ Μίντλετον έως τον «δικό μας» Σταύρο Νιάρχο.
Η 72η ετήσια λίστα των πλέον καλοντυμένων ανθρώπων του κόσμου που δημοσίευσε το Vanity Fair συμπεριλαμβάνει πολιτικούς, καλλιτέχνες, γαλαζοαίματους, ανθρώπους του
διεθνούς τζετ-σετ, οικονομολόγους, αθλητές.


Mεταξύ αυτών και δύο Έλληνες: ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου που θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς εργένηδες παγκοσμίως και η κόρη του Μισέλ ντε Γκρες και της Μαρίνας Καρέλλα, Αλεξάνδρα.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, ένα μέλος της -όχι ιδιαίτερα καλόγουστης με εξαίρεση την πριγκίπισσα Νταϊάνα- βρετανικής βασιλικής οικογένειας εμφανίζεται στη λίστα.

Ο λόγος για την Δούκισσα του Κέμπριτζ, σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, που μπορεί να «παντρεύει» καθημερινή και υψηλή μόδα.

Το ζεύγος Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα επίσης, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα -σημειωτέον, η Μισέλ Ομπάμα αποτελεί σταθερή παρουσία στη συγκεκριμένη λίστα του Vanity Fair τα τελευταία 4 χρόνια.

Για τέταρτη χρονιά στη λίστα των καλοντυμένων συνεχίζει να βρίσκεται η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι – Σαρκοζί, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος λάμπει δια της απουσίας του. Στη λίστα ωστόσο βρίσκεται η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό είναι μια ακόμη γαλαζοαίματη παρουσία που βρίσκεται στη λίστα, καθώς επίσης και η Σεΐκα Μοζάχ, δεύτερη από τις τρεις συνολικά συζύγους του Σεΐχη Αλ Τάνι του Κατάρ.

Εν τω μεταξύ, εκτός από royalties, η λίστα συμπεριλαμβάνει και χολιγουντιανούς σταρ. Ηθοποιοί όπως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο Κόλιν Φερθ και η Άρμι Χάμξερ κάνουν το ντεμπούτο τους στη λίστα, ενώ για δεύτερη φορά εμφανίζονται επίσης οι ηθοποιοί Κάρεϊ Μούλιγκαν και Τίλντα Σουίντον.

Μεταξύ των πλέον καλοντυμένων ανδρών βρίσκονται τα ονόματα του σεφ Μάρκους Σάμουελσον, του οδηγού Φόρμουλα1 Τζένσον Μπάτον κ.α

Read more: http://www.i-diadromi.com/

ΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΣΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ...


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ ---

Μπορεί στην Ελλάδα να σαρώνουν οι τούρκικες τηλεοπτικές σειρές στο Αζερμπαϊτζάν απαγορεύεται η προβολή τους από το 2008. Παρόλο που οι δυο χώρες έχουν την ίδια γλώσσα.

Τότε η δικαιολογία για την απαγόρευση είχε ανακοινωθεί πως ισχύει για όλες τις σειρές που δεν προβάλλονται με την προφορά της γλώσσας του Αζερμπαϊτζάν.

Όμως τα έγγραφα που δημοσιεύει το Wikileaks δείχνει πως η απαγόρευση εφαρμόσθηκε με εντολή του προέδρου της χώρας Ιλχάν Αλίγιεβ, ο οποίος δεν συμπαθεί την ισλαμική μαντίλα.

Στις τούρκικες σειρές υπάρχουν πολλές γυναίκες που φορούν μαντίλα , έτσι ο πρόεδρος του Αζαεμπαϊτζάν με την απαγόρευση προσπάθησε να εμποδίσει κάθε ισλαμική επιρροή στη χώρα του. Σύμφωνα με τα έγγραφα του Wikileaks ο Αλίγιεβ φέρεται να δηλώνει « όταν οι πολίτες μας βλέπουν στις ιρανικές σειρές τις μαντιλοφορούσες γελάνε, όμως αν δουν μαντίλες και στις τούρκικες σειρές τότε το πράγμα μπορεί να σοβαρέψει».
onalert.gr

EΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ - ΜΑΡΑΚΑΚΗΣ : Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ










Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Έλενα Ράπτη έκαναν χτες την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την περίοδο κρίσης που είχαν περάσει στη σχέση τους, στο παλιό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, στην βάφτιση της κορούλας της Κατερίνας Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου.

Ο δικηγόρος δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει στην κάμερα, σε αντίθεση με την βουλευτή, που προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη.


Πηγή: star.gr

Ο ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ... ΝΑΝΣΥ









Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η κόρη του εφοπλιστή και κουμπάρου του πρώην υπουργού Τάκη Λεονάρδου, Νάνσυ, πέρισυ το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά σαν ζευγάρι στους δρόμους της Μυκόνου. Ένα χρόνο μετά, και συγκεκριμένα το περασμένο σαββατοκύριακο, ο Άρης και η Νάνσυ απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό της «Real Life», γι' ακόμα μία φορά, στο νησί των ανέμων.

Οι δυο τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρέθηκαν εκεί για μια ολιγοήμερη καλοκαιρινή απόδραση και διέμειναν στο πολυτελές εξοχικό που διαθέτει η οικογένεια Λεονάρδου, ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν το δεσμό τους να πατά σε σταθερές βάσεις και να γίνεται όλο και πιο σοβαρή.

«Δεν εμφανίστηκαν πουθενά! Κυκλοφορούσαν ελάχιστα τις ημέρες που έμειναν στο νησί και στις εξορμήσεις τους δεν περιέλαβαν ούτε τις κοσμικές παραλίες, ούτε τα πολυσύχναστα βραδινά στέκια της Μυκόνου», δήλωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν το ζευγάρι. Στις φωτογραφίες μάλιστα, οι δυο τους απολαμβάνουν τα μπανάκια τους στο Αγράρι.

Επίσης, άνθρωποι που τους συνάντησαν από κοντά, ανέφεραν: «Ήταν τρυφεροί κι απολάμβαναν εμφανώς ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά δεν έδωσαν καμία λαβή για σχόλια με περαιτέρω δημόσιες διαχύσεις».



Πηγή: tlife.gr/Real life

ΓΑΜΟΣ ΛΙΒΑΝΟΥ- ΤΣΑΒΛΙΡΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ




Η κόρη του εφοπλιστή Ανδρέα Τσαβλίρη, Μαριέλλα και ο περιζήτητος εργένης, Σταύρος Λιβανός είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα... και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με την''Real Life'', οι δυο τους, που είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ετοιμάζονται να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους στο Σεντ Μόριτς, όπου και θα ανακοινώσουν επίσημα τον μέλλοντα γάμο τους και οι προετοιμασίες από εκείνη τη στιγμή θα ξεκινήσουν.
Μάλιστα, το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο παρουσία των κραταιών ελληνικών οικογενειών και του εφοπλιστικού lobby, στο οποίο ανήκουν οι δύο οικογένειες, ενώ η Μαριέλλα έχει ήδη ξεκινήσει να ξεφυλλίζει περιοδικά με νυφικά.

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Η ... πισίνα του "υπηρεσιακού" σπιτιού του ΓΕΣ που όμως είναι ... ακατοίκητο








Το Πρώτο Θέμα δημοσιεύει ρεπορτάζ για το σπίτι το οποίο έχει παραχωρηθεί και στον σημερινό Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκο,το οποίο βρίσκεται σε συγκρότημα έξι κατοικιών τις οποίες χρησιμοποιούν οι εκάστοτε Α/ΓΕΣ και οι αντιστράτηγοι.

Το συγκρότημα διαθέτει και πισίνα για την συντήρηση της οποίας δαπανήθηκαν σύμφωνα με τον Πρώτο Θέμα 6.800 ευρώ, ενώ συνολικά η συντήρηση του σπιτιού κόστισε περίπου 18.000 ευρώ.

Το θέμα όμως είναι ότι ο Α/ΓΕΣ δεν χρησιμοποιεί το οίκημα.

Τώρα γιατί συντηρείται; Αυτό είναι θέμα απόφασης που πρέπει να ληφθεί από ψηλότερα.Ας το βγάλουν προς πώληση και ο εκάστοτε Αρχηγός να μένει σπίτι του,όπως κάνει και σημερινός. Αν όμως το κρατήσει το ΓΕΣ στην ιδιοκτησία του δεν μπορεί παρά να το συντηρεί ,έστω και χωρίς τη πισίνα,που είναι υπερβολή και απομεινάρι μιας άλλης εποχής,προ ΔΝΤ.


onalert.gr

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Γιάννης Πάριος










Στο νοσοκομείο Metropolitan νοσηλεύεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιάννης Πάριος, με οξεία βρογχίτιδα.

Ο 65χρονος τραγουδιστής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από την Πάρο όπου βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

«Οι εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι άψογες. Πάρα πολύ καλές. Το μόνο που διεγνώσθη ήταν μια μικρή βρογχίτιδα και γι’αυτό το λόγο θα παραμείνει ένα με δύο 24ωρα, ούτως ώστε να αντιμετωπισθεί με φαρμακευτική αγωγή» δήλωσε ο θεράπων γιατρός του, Στέργιος Καρακίτσιος, στην κάμερα του Star.

Σε λίγες μέρες είναι προγραμματισμένη η έναρξη της περιοδείας του σε πόλεις της Αμερικής.



Πηγή: star/yupi.gr

Το κόψιμο... πάει σύννεφο στον Alpha








Ο κύβος ερρίφθη για τον Alpha και επικράτησε το κακό σενάριο. Οι γερμανοί του RTL κρίνοντας το μέγεθος και τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς αποφάσισαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το χωριουδάκι που λέγεται Ελλάδα και προκειμένου να καλύψουν την τρύπα που δημιούργησαν τον τελευταίο χρόνο των 18 εκατομμυρίων ευρώ ο Alpha από τη νέα σεζόν δεν θα έχει πρόγραμμα!

Συγκεκριμένα μόνο Λάκης Λαζόπουλος, Ελένη Μενεγάκη, η εκπομπή του Μουτσινά και το ''Κάτι Ψήνεται'' πήραν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Σώζεται επίσης και το ''Chart show'' της Ναταλίας Γερμανού. Όλα τα υπόλοιπα κόβονται μαχαίρι. Με άλλα λόγια τέλος η πρωινή ζώνη του Alpha με Λάμπρου-Παπαβασιλείου, τέλος το «Κους κους» με Κατερίνα Καραβάτου, τέλος ακόμα και οι «Οικογενειακές ιστορίες», τέλος το «Greek Idol», τέλος το ''Μες στην καλή χαρά'' και πάει λέγοντας!

Επίσης να σημειωθεί, ότι δεν αποκλείεται ο Κριστόφ Μάινους να μετακομίσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δίνοντας τα φώτα του σε άλλο κανάλι συμφερόντων του RTL.

ΠΗΓΗ: enimerosi24.gr

Αποκάλυψη-σοκ του Στράτου Τζώρτζογλου








Ομολογεί ότι επί δέκα χρόνια χρωστούσε χιλιάδες ευρώ, δεν κρύβει ότι έφτασε να μην έχει ρεύμα για μήνες στο σπίτι του, μιλά για όσα τον πόνεσαν, κάνει την αυτοκριτική του, αναφέρει ότι υπήρξε εγωκεντρικός, εξομολογείται ότι δέχθηκε άπειρες φορές πόλεμο και πισώπλατα μαχαιρώματα, τονίζει ότι είναι ερωτευμένος και... χορτάτος ερωτικά.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, ένας από τους περιζήτητους ηθοποιούς τη δεκαετία του 90, σοκάρει με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια:

«Τα δέκα τελευταία χρόνια δεν είχα κάνει τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί οι οποίοι μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν γίνει πλούσιοι από τη δουλειά. Επειδή ήμουν φτωχός, είμαι πολύ εκπαιδευμένος στις δυσκολίες. Έχω πει όχι σε δουλειές που είχαν πολλά λεφτά επειδή ήξερα ότι θα περάσω δύσκολα. Αν η παράσταση δεν είχε ποιότητα, δεν πήγαινα. Από την άλλη, ομολογώ ότι η ληστρική διάθεση κάποιων με το έτσι θέλω να μην πληρώνουν, με πρόφαση την κρίση, με τρομάζει περισσότερο από την ίδια την κρίση», λέει ο Στράτος.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου από την εφημερίδα Espresso αν έχει τύχει να περάσει ένα μήνα με τριακόσια ευρώ ο ηθοποιός λέει: « Έχω περάσει μεγάλες περιόδους στη ζωή μου να χρωστώ πολλές χιλιάδες ευρώ. Το να έχω τριακόσια ευρώ έστω και πάνω από το μηδέν νομίζω ότι το βιώνω μόνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Δέκα χρόνια ήμουν κάτω του μηδενός. Χρωστούσα πάρα πολλά λεφτά. Δούλευα και ξεχρέωνα τις υποχρεώσεις μου. Μου κάθισε μία στραβή κάποια στιγμή και έχασα πολλά λεφτά. Διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα για τέσσερις μήνες ηλεκτρικό στο σπίτι μου. Ζούσα με κεριά! Κι όμως, δεν αισθανόμουν ότι βίωνα φτώχεια


Πηγή: Espresso/gossip-tv.gr

Τσαπανίδου : "Ας μη γίνουν τεράστιες εκπτώσεις στην ποιότητα"








Η Πόπη Τσαπανίδου μιλώντας σε γνωστό τηλεπεριοδικό σχολάζει την οικονομική κρίση, η οποία έχει διαμορφώσει ένα νέο τηλεοπτικό σκηνικό.

«Με τα νέα δεδομένα γίνονται λιγότερες παραγωγές, περιορισμένες σειρές ενημερωτικές εκπομπές. Δυστυχώς συνάδελφοι θα χάσουν τη δουλειά τους και όσοι μείνουν θα χάσουν το εισόδημα τους. Ας ελπίζουμε ότι ανάμεσα στις παραγωγές της κρίσης, θα υπάρξουν εκπομπές και σίριαλ που θα ξεχωρίζουν. Ας μην γίνουν δηλαδή τεράστιες εκπτώσεις στην ποιότητα».


Πηγή: Τηλεθεατής

"ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ" ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ... "ΧΡΥΣΑ ΚΛΟΥΒΙΑ"









Την έντονη αντιδραση πολλών μελών του κόμματος προκάλεσε η αιχμηρή ομιλία του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ από το Ληξούρι Κεφαλλονιάς, κ. Παναγή Βλάχου στη Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ και τα «αίματα» δεν άρχισαν τα ανάψουν.

Ο κ. Βλάχος από το βήμα της συνδιάσκεψης, άρχισε να μιλάει για υπουργούς και συνεργάτες με πτυχία από το Χάρβαρντ, οι οποίοι ζουν σε χρυσά κλουβιά, χωρίς να μπορούν να συνειδητοποιήσουν όλα εκείνα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο ελληνικός λαός.

Κάποιο μέλος του ΠΑΣΟΚ όμως που βρισκόταν στο ακροατήριο φαίνεται πως δεν συμφωνούσε με όσα άκουγε, με αποτέλεσμα να ζητήσει εξηγήσεις από τον κ. Βλάχο.

Οι δύο άνδρες δεν άργησαν να διαπληκτιστούν έντονα και πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια.

Ωστόσο, με την έγκαιρη παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το επεισόδιο έληξε χωρίς να λάβει μεγάλες διαστάσεις.
newpost.gr