Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μαρία Τσουρή : Δεν μου φτάνουν τα λεφτά από το πόλο


Στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τον γάμο και το ενδεχόμενο να την δούμε στην TVμίλησε η Μαρία Τσουρή, η πολίστρια που συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του «Dancing With The Stars».

«Δεν μπορείς να ζήσεις από το πόλο. Εγώ που υποτίθεται ότι είμαι από τις πολύ καλά αμειβόμενες στην Ελλάδα, πρέπει να κάνω κι άλλη δουλειά για να μπορώ να τα βγάζω πέρα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να ζήσει με αυτά τα λεφτά, που δεν είναι παραπάνω από ένα βασικό μισθό, δεν τα παίρνει. Μπορεί να στα δώσουν μαζεμένα κάποια στιγμή ή μπορεί να μη στα δώσουν ποτέ. Οι κόποι σου δεν αμείβονται. Το πόλο δεν έχει λεφτά», λέει η Μαρία στο περιοδικό «Down Town».

Κι ενώ τα δημοσιεύματα την θέλουν να ντύνεται σύντομα νυφούλα στο πλευρό του καλού της, Παναγιώτη Bασιλόπουλου, η πολίστρια μας ενημερώνει πως κουφέτα... δεν! «Είναι ψεύτικη αυτή η είδηση. Δεν έχουμε συζητήσει με κανέναν γνωστό μας το ενδεχόμενο γάμου, ούτε για πλάκα», αναφέρει η πολίστρια, που δεν κρύβει ότι γελάει με αυτά τα δημοσιεύματα, ενώ ο σύντροφός της κάποιες φορές νευριάζει.

Στην τηλεόραση δεν ξέρει αν θα ήθελε να κάνει κάτι η Μαρία, παρά το ότι η εμπειρία που αποκόμισε από το «Dancing» ήταν θετική. Πάντως, στο μέλλον έχει βρει τι θα κάνει: «οι γονείς μου έχουν μια ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Χίο και από μικρή φανταζόμουν πως θ’ ακολουθήσω το δρόμο τους», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας, ωστόσο, πως δεν της αρέσει να κάνει μακροχρόνια πλάνα.

Mέχρι νεωτέρας, πάντως, η πολίστρια ετοιμάζεται για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και... την πρώτη έκθεση ζωγραφικής της με έργα σε στυλ καρτούν!


Πηγή: STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου