Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΩΝ 2011



Από την Κέιτ Μίντλετον έως τον «δικό μας» Σταύρο Νιάρχο.
Η 72η ετήσια λίστα των πλέον καλοντυμένων ανθρώπων του κόσμου που δημοσίευσε το Vanity Fair συμπεριλαμβάνει πολιτικούς, καλλιτέχνες, γαλαζοαίματους, ανθρώπους του
διεθνούς τζετ-σετ, οικονομολόγους, αθλητές.


Mεταξύ αυτών και δύο Έλληνες: ο εγγονός του Σταύρου Νιάρχου που θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς εργένηδες παγκοσμίως και η κόρη του Μισέλ ντε Γκρες και της Μαρίνας Καρέλλα, Αλεξάνδρα.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, ένα μέλος της -όχι ιδιαίτερα καλόγουστης με εξαίρεση την πριγκίπισσα Νταϊάνα- βρετανικής βασιλικής οικογένειας εμφανίζεται στη λίστα.

Ο λόγος για την Δούκισσα του Κέμπριτζ, σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, που μπορεί να «παντρεύει» καθημερινή και υψηλή μόδα.

Το ζεύγος Μπάρακ και Μισέλ Ομπάμα επίσης, συμπεριλαμβάνονται στη λίστα -σημειωτέον, η Μισέλ Ομπάμα αποτελεί σταθερή παρουσία στη συγκεκριμένη λίστα του Vanity Fair τα τελευταία 4 χρόνια.

Για τέταρτη χρονιά στη λίστα των καλοντυμένων συνεχίζει να βρίσκεται η πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι – Σαρκοζί, ενώ ο Γάλλος πρόεδρος λάμπει δια της απουσίας του. Στη λίστα ωστόσο βρίσκεται η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό είναι μια ακόμη γαλαζοαίματη παρουσία που βρίσκεται στη λίστα, καθώς επίσης και η Σεΐκα Μοζάχ, δεύτερη από τις τρεις συνολικά συζύγους του Σεΐχη Αλ Τάνι του Κατάρ.

Εν τω μεταξύ, εκτός από royalties, η λίστα συμπεριλαμβάνει και χολιγουντιανούς σταρ. Ηθοποιοί όπως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο Κόλιν Φερθ και η Άρμι Χάμξερ κάνουν το ντεμπούτο τους στη λίστα, ενώ για δεύτερη φορά εμφανίζονται επίσης οι ηθοποιοί Κάρεϊ Μούλιγκαν και Τίλντα Σουίντον.

Μεταξύ των πλέον καλοντυμένων ανδρών βρίσκονται τα ονόματα του σεφ Μάρκους Σάμουελσον, του οδηγού Φόρμουλα1 Τζένσον Μπάτον κ.α

Read more: http://www.i-diadromi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου