Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τα΄"όπλα" του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν









Αστέρης Κασιμάτης ---



Οι εκπομπές που θα γεμίσουν το πρόγραμμα του ANT1 την καινούργια σεζόν έχουν βρεθεί. Αυτό το διάστημα αναζητούνται τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα νέα πρότζεκτς.

Ξεκινώντας από την πρωινή ζώνη ο μόνος σίγουρος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ εκείνοι που θα τον πλαισιώσουν δεν έχουν επιλεγεί. Όπως κι ο τίτλος της εκπομπής. Ωστόσο λέγεται ότι θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού θεωρείται το δημοφιλές αμερικανικό πρόγραμμα «Queer Eye» το οποίο θα μετονομαστεί σε «FAB 4» (ή 5) ανάλογα με τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν τελικά. Εκτός από τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Ηλία Ψινάκη και ίσως τον Λάκη Γαβαλά, κανένας άλλος δεν έχει βρεθεί. Επαγγελματίες του είδους (hairstylist, στιλίστας, αρχιτέκτονας, μάγειρας) αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν έναν straight ώστε να είναι πιο αρεστός στη σύντροφό του.

Φυσικά ο ANT1 ποντάρει πολλά και στο «Dancing on ice», με τους διάσημους να χορεύουν φορώντας παγοπέδιλα, αλλά κι εδώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει νεότερο. Και μπορεί στα ονόματα των διάσημων ζευγαριών να μην έχουν καταλήξει ακόμη, το παγόδρομιο ωστόσο στο Kάπα Studios ετοιμάζεται.

Στο πρώτο μισό της σεζόν θα δούμε επίσης τη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου» και τα υπόλοιπα επεισόδια του νεανικού «Steps» που σταμάτησε τον Μάιο.

Ανάλογη τύχη με τις προηγούμενες τουρκικές σειρές ευελπιστεί το κανάλι πως θα έχει και η «Απαγορευμένη αγάπη» (Ask I Memnu) με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό Κιβάντς Τατλιτούγκ που γνωρίσαμε από τη σειρά «Ασημένια Φεγγάρια».

Το μενού για φέτος περιλαμβάνει επίσης τα προγράμματα «Meet the parents», «Total black out» με τον Σάββα Πούμπουρα, «Γαλιλαίο» και «Wipe out ΙΙ»με τον Γιώργο Λιανό. Το πράσινο φως για να συνεχιστούν έχουν η εκπομπή «Με το δεξί» του Σπύρου Σούλη, το «Ράδιο αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη, το «Όλα 12» με τον Θέμο Αναστασιάδη και το «Με αγάπη» με τη Μαρί Κυριακού.

Μετά τον Ιανουάριο του 2012 θα προβληθούν το «Dancing with the stars», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το ανανεωμένο «Πλάκα κάνεις» και η ελληνική σειρά «Ελεύθερος και ωραίος». Το ίδιο διάστημα θα ξεκινήσει και η νέα καθημερινή σειρά του Στράτου Μαρκίδη ο οποίος μοιράζεται την σκηνοθεσία με τον Γιάννη Βασιλειάδη, ενώ το σενάριο είναι της Άντας Γκούρμπαλη. Θα ξεδιπλωθούν οι ιστορίες τεσσάρων γυναικών σε διαφορετικές ηλικίες, από 25 έως και 45 ετών.

yupi.gr

Ε.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ : Δάκρυσε στο φινάλε του "Summer Live"









Μαριάννα Μαρμαρά ---

Εμφανώς συγκινημένη για το πρώτο της ξεκίνημα ως κεντρική παρουσιάστρια ήταν η Ελένη Φωτοπούλου στο φινάλε της τελευταίας εκπομπής του «Summer Live», καθώς από τη Δευτέρα τη σκυτάλη της μεσημεριανής ζώνης παίρνει και πάλι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Πολύ Μπλα Μπλα».

«Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε πάνω από όλα εσάς που ανοίξατε την αγκαλιά σας και μας δεχτήκατε στα σπίτια σας», είπε η παρουσιάστρια στο κλείσιμο της εκπομπής και πρόσθεσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους υπεύθυνους του Alter, τη διευθύντριά μας την κ. Ματαφιά που μας εμπιστεύτηκαν. Να ευχαριστήσουμε τους ρεπόρτερ, τα παιδιά όλα τα αγαπημένα εδώ, τους τεχνικούς μας, τα link, τα εξωτερικά συνεργεία, τους σκηνοθέτες, το βεστιάριο».



«Όλους, όλους σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», είπε και δάκρυσε γέρνοντας ελαφρώς προς τον συνεργάτη της Δημήτρη Σαράντο.

yupi.gr

Α. Νικολούλη : Πότε θα ρίξει "φως στο τούνελ" ;










Μαριάννα Μαρμαρά ----



Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του νέου προγράμματος του Alter, θα ξεκινήσει η Αγγελική Νικολούλη την εκπομπή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η εκπομπή «Φως στο τούνελ» θα μεταδοθεί πρώτη φορά ζωντανά για τη φετινή σεζόν στις 23 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι η γνωστή δημοσιογράφος είχε αναγκαστεί να ολοκληρώσει τον κύκλο των εκπομπών της μια εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένη λήξη, λόγω ενός πολύ σοβαρού οικογενειακού της προβλήματος. Παράλληλα, στα μέσα καλοκαιριού, οι φήμες περί μεταγραφής της στον Alpha ήταν έντονες, με την ίδια να διαψεύδει το γεγονός κατηγορηματικά μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.

yupi.gr

Ψινάκης και Σαμαράς έτοιμοι για τη νέα τους πρόκληση








Η εκπομπή τους ξεκινάει και εκείνοι δηλώνουν έτοιμοι να αλλάξουν όποιον άντρα το έχει ανάγκη και θέλει να εντυπωσιάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες , η παραγωγή είναι στην αναζήτηση άλλων δύο προσώπων που θα τους πλαισιώνουν. Το «Queer eye for a straight guy» σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και έχει αλλάξει την ζωή πολλών αντρών.

Φέτος, έρχεται να κάνει τους άντρες έτσι όπως τους θέλουν οι γυναίκες. Δηλαδή, αν είναι εμφανίσει, να έχουν στυλ και να ξέρουν να μαγειρεύουν. Σε αυτό θα βοηθήσει ένας μάγειρας, ο οποίος θα τους μάθει τα βασικά γιατί ως γνωστόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Πηγή: gossip-tv.gr

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Μαζωνάκης θα παντρέψει την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου







Στις 10 Οκτωβρίου παντρεύεται η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη ύστερα από τρία χρόνια σχέσης- με ένα μικρό διάλειμμα την περασμένη άνοιξη που τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότι θέλουν πραγματικά να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η επανασύνδεσή του συνοδεύτηκε από μια ρομαντική πρόταση γάμου.

Αν και οι γαμήλιες προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει σε χαλαρούς ρυθμούς πριν από τις διακοπές του Αυγούστου, το ζευγάρι είχε κατορθώσει να κρατήσει μυστική τη χαρμόσυνη είδηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupi.gr, κουμπάρος στον γάμο θα είναι ο στενός φίλος του ζευγαριού, Γιώργος Μαζωνάκης!
newpost.gr

Όταν η ΟΝΝΕΔ "ξέχασε" την ΔΑΠ







Διέψευσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ότι υπάρχει σύγκρουση της οργάνωσης της Νεολαίας με το κόμμα της ΝΔ, για τον νόμο των ΑΕΙ, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Τώρα πως είναι δυνατόν να παρουσιάζει συμπτώματα λοβοτομής σε διάστημα δύο ημερών ο κ. Παπαμιμίκος αδυνατούμε να καταλάβουμε. Διότι είναι ανεξήγητο πως ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ λησμόνησε κιόλας την ανακοίνωση της ΔΑΠ Οικονομικού Νομικής, όπου τα «λαμόγια της Βουλής», συμπεριλαμβανομένου και του ονόματος του κ. Σαμαρά, καθώς και την εν συνεχεία διαγραφή του προέδρου της ΔΑΠ Οικονομικού.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια παπαγαλάκια προσπαθούν να καλλιεργήσουν ένα τέτοιο κλίμα. Η ΝΔ ψήφισε επί της αρχής το συγκεκριμένο νόμο, καταψήφισε συγκεκριμένα άρθρα του νόμου. Η ΟΝΝΕΔ συμφωνεί σε ορισμένα σημεία του νόμου και σε ορισμένα διαφωνεί. Διαφωνεί σε θέματα που αφορούν την εκπροσώπηση των φοιτητών-τα οποία καταψήφισε και η ΝΔ- στην οικονομική και ακαδημαϊκή κατάρρευση των πανεπιστημίων και στα συμβούλια διοίκησης. Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα σύγκρουσης».

Ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε πως η στάση της ΔΑΠ ήταν και θα είναι υπεύθυνη σε ότι αφορά τις καταλήψεις και υπογράμμισε: «Επειδή βλέπω ότι έχει γενικά πιάσει πρεμούρα το όλο σύστημα, αν θα κλείσουν ή όχι οι σχολές και τι στάση κρατάει η ΔΑΠ, η θέση της ΔΑΠ είναι πολύ υπεύθυνη. Αυτά που λέγαμε πιο πριν αυτά λέμε και τώρα».


Υ.Γ.: Μήπως «μύρισε» διαγραφή και την ΟΝΝΕΔ και τα μάζεψε άρον άρον;

A.Γ.

newpost.gr

Δικηγόροι αποδοκίμασαν τον Πεταλωτή στην Πάτρα






Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Πεταλωτή και μερίδας δικηγόρων, οι οποίοι τον αποδοκίμασαν έντονα, τις διήμερες εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Οι δικηγόροι, μέλη της Εναλλακτικής Παρέμβασης Θεσσαλονίκης επιτέθηκαν φραστικά στον κ. Πεταλωτή κατηγορώντας αυτόν και την κυβέρνηση για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους και τη φορολόγηση των υπηρεσιών.

Ο κ. Πεταλωτής αντέδρασε, σηκώθηκε όρθιος, κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένη διαμαρτυρία, υποστηρίζοντας ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει αυτό που θέλει, ζητώντας παράλληλα από τους δικηγόρους να βγουν από την αίθουσα.

Το επεισόδιο έληξε με την αποχώρησή των δικηγόρων που αποδοκίμασαν τον υφυπουργό.
newpost.gr

Συνελήφθη ζευγάρι για φραστική επίθεση στον Πάγκαλο







Φραστική επίθεση δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από ζευγάρι στην πλατεία της Ομόνοιας, στην οδό Πειραιώς, ενώ βάδιζε συνοδευόμενος από την προσωπική του φρουρά.
Πιο αναλυτικά, μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε ένα ζευγάρι νεαρών ετών 24 και 26 ετών, περνούσε από το σημείο και άρχισε να βρίζει τον κ. Πάγκαλο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, αποπειράθηκαν να του επιτεθούν.

Αποτέλεσμα ήταν οι έξι αστυνομικοί - συνοδοί του Αντιπροέδρου, να τηλεφώνησουν στην αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Ομόνοιας και σε σωματικό έλεγχο που άσκησαν, βρήκαν στο σακίδιο του νεαρού, ένα μαχαίρι και ένα σπρέι πιπεριού.

Η κοπέλα και ο νεαρός συνελλήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της οπλοκατοχής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, εάν ο κ. Πάγκαλος θα καταθέσει μήνυση, για εξύβριση.

newpost.gr

Η Θρασκιά "καρφώνει" Πάτρα και Μπουλέ







Απαντήσεις σε όλους όσοι συγκρίνουν τα νούμερα της περσινής πρωινής εκπομπής που παρουσίαζε η Ράνια Θρασκιά με αυτή που παρουσιάζουν φέτος η Νάντια Μπουλέ με τον Θανάση Πάτρα δίνει, η παρουσιάστρια.

Η Ράνια Θρασκιά «καρφώνει» ουσιαστικά το φετινό τηλεοπτικό δίδυμο, τονίζοντας ότι εκείνη καθ’ όλη τη διάρκεια της περσινής σεζόν δεν πήρε ούτε μια μέρα άδεια. «Τα νούμερα τηλεθέασης είναι καταγεγραμμένα και διαθέσιμα σε κάθε δημοσιογράφο. Όπως άλλωστε δεν κρύβεται το αν κάποιος παρουσιαστής έχει πάρει άδεια ή όχι και είμαι βέβαιη ότι οι τηλεθεατές θυμούνται πολύ καλά ότι κάθε μέρα του περασμένου καλοκαιριού ήμουν συνεπής στο πρωινό μας ραντεβού, χωρίς να έχω πάρει ούτε μια μέρα άδεια μέχρι να τελειώσει η εκπομπή».


Πηγή: people

EΓΚΥΟΣ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΟΤΖΟΛΑ







Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και ορισμένους μήνες, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ, καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να σφίξει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Η Βασιλική Τζότζολα αφού πέρασε το πρώτο δύσκολο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, πλέον δηλώνει παρούσα στις πολιτικές εξελίξεις άλλα και έτοιμη να πολιτευθεί αν της ζητηθεί προεκλογικά στη Β’ Αθήνας.



Πηγή: real.gr

ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Alpha ΚΑΘΠΝΤΑΙΟ ΣΤΑ ... ΚΑΡΦΙΑ







Αν και μέχρι πέρυσι τέτοιες μέρες είχαν αποφασιστεί τα προγράμματα των σταθμών, εντούτοις φέτος με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην τηλεόραση, το τοπίο είναι ακόμα θολόενώ αρκετοί παρουσιαστές δεν ξέρουν ακόμα αν θα βγουν στον αέρα. Αυτό μάλιστα που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση (και… ανησυχία για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον) είναι ότι ακόμα και πετυχημένες –βάσει τηλεθέασης- εκπομπές είναι ακόμα στο… πορτοκαλί καθώς οι υπεύθυνοι των σταθμών δεν τους έχουν δώσει το πράσινο φως. Σε αυτήν την κατηγορία λοιπόν ανήκουν τρεις εκπομπές του Alpha με τις παρουσιάστριές τους να κάθονται… στα καρφιά περιμένοντας εναγωνίως να μάθουν από τη διοίκηση του καναλιού της Κάντζας αν θα βγουν φέτος στον αέρα.

Η πρώτη εκπομπή είναι το «Μες στην καλή χαρά» που σημείωσε ιδιαίτερα καλές και υψηλές τηλεθεάσεις για τον Alpha. Παρ’ όλα αυτά η Ναταλία Γερμανού αλλά και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής δεν γνωρίζουν αν θα βγουν φέτος στον αέρα. Στην ίδια μοίρα είναι και η εκπομπή «Πάνω στην ώρα» που μπορεί να μην σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις αλλά ήταν από τις πιο χαμηλές σε κόστος εκπομπές του Alpha.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου θα βρεθούν (μαζί ή χωριστά) στο πλατό της πρωινής εκπομπής. Βέβαια, ο Λάμπρου εργάζεται στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού όπως έκανε άλλωστε και πριν βρεθεί στην παρουσίαση της εκπομπής. Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες , στην ίδια αβεβαιότητα βρίσκονται και οι συντελεστές της εκπομπής «Κους κους το μεσημέρι».

Οι γερμανοί διοικούντες του Alpha δεν έχουν αποφασίσει αν η Κατερίνα Καραβάτου και η παρέα της θα συνεχίσουν την εκπομπή ή στη θέση τους για λόγους οικονομίας θα προβάλλουν κάποια σειρά σε επανάληψη ή κάποια φτηνότερη εκπομπή από το εξωτερικό. Μπορεί λοιπόν η Κατερίνα Καραβάτου στην προσωπική της ζωή να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς μέσα στο μήνα θα γεννήσει αλλά είναι λογικό να είναι ανήσυχη για το επαγγελματικό της μέλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι τελικές αποφάσεις από τη διοίκηση του Alpha θα οριστικοποιηθούν μέσα στην επόμενη βδομάδα και αφού πρώτα μελετήσουν τα κόστη των προγραμμάτων. Έτσι, τις επόμενες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου και η Έλενα Παπαβασιλείου θα παραμένουν αβέβαιες για το τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν ενώ τουλάχιστον η Ναταλία Γερμανού, μπορεί να κινδυνεύει να μην είναι «Μες στην καλή χαρά» αλλά τουλάχιστον θα συνεχίσει –με τις έως τώρα τουλάχιστον αποφάσεις- να παρουσιάζει το «Chart Show».

Γρηγόρης Μελάς



newsit.gr

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΜΠΕΝΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΝΤΙΚΕΡ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ)







Κλοπή πίνακα ανεκτίμητης αξίας του Πέτερ Πάουλ Ρούμπενς εξιχνιάστηκε, μετά από δέκα χρόνια, από την Ασφάλεια Αττικής, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για τον πίνακα του 1618, "Το κυνήγι του Καλυδώνιου κάπρου", ο οποίος είχε κλαπεί από μουσείο του Βελγίου το 2001 και βρέθηκε στην κατοχή δύο Ελλήνων.

Τα δύο άτομα που είχαν στην κατοχή τους τον πίνακα, είναι ένας 65χρονος πρώην ιδιοκτήτης καταστήματος με αντίκες στην Αθήνα και μια 40χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι τηλεπαρουσιάστρια.

Ο πίνακας (28 επί 52 εκ) βρέθηκε στο ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, και το οποίο ακινητοποιήθηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές το ζευγάρι δεν έχει σχέση με την κλοπή του πίνακα, που έγινε το 2001 από το Βασιλικό Μουσείο Βρυξελλών του Βελγίου. Ερευνάται, δε, πως περιήλθε στην κατοχή τους το ανεκτίμητης αξίας έργο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού "παγίδευσαν" το ζευγάρι, εμφανιζόμενοι ως αγοραστές, και είχαν διαπραγματευτεί την αγορά του πίνακα αντί περίπου έξι εκατομμυρίων ευρώ.

Αφού έγιναν αλλεπάλληλες επαφές κλείστηκε ραντεβού στο οποίο οι συλληφθέντες πήγαν με τον πίνακα για την ολοκλήρωση της πώλησης.

Το έργο φυλάσσεται και αναμένεται να παρουσιαστεί από τις αρχές όταν ολοκληρωθεί η έρευνα.


news247.gr

"ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ









Δεν προλαβαίνουν να ανοίγουν τα “μέτωπα” μεταξύ των υπουργών. Μετά την αντιπαράθεση Ρέππα – Ραγκούση στο χθεσινό υπουργικό προέκυψε και κόντρα Μαριλίζας – Λοβέρδου.
Ο υπουργός Υγείας είχε έντονο διάλογο με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών και πρώην υπουργό Υγείας, σύμφωνα με το Έθνος. Αιτία η εξαγγελία Λοβέρδου πως οι πανεπιστημιακοί γιατροί θα μπορούν να διατηρούν εκτός ΕΣΥ ιδιωτικά ιατρεία και ότι λόγω του μεγάλου αριθμού γιατρών δεν πρόκειται να γίνουν προσλήψεις για να καλυφθούν κενά σε περιφερειακά νοσοκομεία.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου εξέφρασε τη διαφωνία της με ρυθμίσεις για να εισπράξει την έντονη απάντηση από τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι “εγώ έτσι μιλάω και εγώ έχω την ευθύνη της Υγείας”. “Ναι προφανώς έχεις εσύ τώρα την ευθύνη της Υγείας αλλά εδώ είναι υπουργικό συμβούλιο και θα πω την άποψή μου” ανταπάντησε η κ. Ξενογιαννακοπούλου την οποία υποστήριξαν οι κ. Παπαϊωάννου, Παπουτσής και η Φώφη Γεννηματά.

“Θα το δούμε παραπάνω το θέμα και θα το αξιολογήσουμε” δήλωσε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το Έθνος, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Όλα αυτά στον απόηχο της κόντρας μεταξύ του νυν και του πρώην υπουργού Μεταφορών για το θέμα της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων. Ο Γιάννης Ραγκούσης έφτασε σε σημείο να είναι έτοιμος να υποβάλει παραίτηση μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Ρέππα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, και χρειάστηκε η παρέμβαση Μόσιαλου για να αλλάξει γνώμη.



newsit.gr

ΜΕΤΕΩΡΗ Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΟ...







Μετέωρη παραμένει η Λαμπίρη - Τα πρόσωπα έκπληξη του μεσημεριανού
Η Χριστίνα Λαμπίρη βρίσκεται στο γραφείο της μεν αλλά... δεν έχει αντικείμενο δε, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαριστεί τι θα κάνει στο κανάλι.

Η πρόταση που της έχει γίνει είναι να αναλάβει διοικητικό πόστο ως υπεύθυνη των εκπομπών ενημερωτικού χαρακτήρα και να παρουσιάζει ένα Σαββατοκύριακο το μήνα, ένα δελτίο ειδήσεων.
Η ίδια έχει προτείνει να αναλάβει μια εβδομαδιαία εκπομπή, χωρίς όμως να έχει πάρει θετική απάντηση από το κανάλι.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Νικολέττα Ράλλη που μέχρι τώρα τη βλέπαμε στα "Σφηνάκια" υπέγραψε ήδη για να αναλάβει τη μεσημεριανή εκπομπή.

Μετά την πρώτη έκπληξη για το όνομά της, έρχεται όμως και δεύτερη, για ένα άτομο που θα κάθεται στο πάνελ της.
Δεν είναι άλλη από την Λάουρα Νιάρες.

Την έχετε δει στην εκπομπή "Escape" από τη συχνότητα της ΕΤ1 και σύμφωνα με την "Espresso" από τη νέα σεζόν θα τη βλέπετε δίπλα στην Νικολέττα Ράλλη.
Είναι 22 χρόνων, γεννημένη στη Γερμανία από Γερμανό μπαμπά και μητέρα Ελληνίδα. Η πορεία της στο χώρο ξεκίνησε από το "So you think you can dance" ενώ οι περισσότεροι άρχισαν να τη γνωρίζουν από το MAD TV και την εκπομπή "Your Space".

zappit.gr

Νεαρή ηθοποιός ο νέος έρωτας του Γιάννη Λάτσιου








Μετά τη Σάνυ Μπαλτζή, μια ξανθιά, 25χρονη ηθοποιό, την Όλγα Πολίτη, θέλουν τα τελευταία κους κους ως το νέο αμόρε του Γιάννη Λάτσιου.

Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε στη Μύκονο την ίδια περίοδο με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην ίδια παρέα.

Ε… τότε ήταν που οργίασαν οι φήμες για νέα σχέση, αφού μετά το διαζύγιό του από την Ελένη Μενεγάκη, όλοι θέλουν να… αποκαταστήσουν τον Γ. Λάτσιο.

Τι λέει όμως η ηθοποιός για το υποτιθέμενο φλερτ;

Καλέ δεν τρέχει τίποτα μεταξύ αυτής και του Γ. Λάτσιου. Απλά έτυχε να βρεθούνε στην ίδια παρέα και απλά έτυχε να βγάλει μια φωτογραφία του και να τη δημοσιεύσει στη σελίδα της στο Facebook.

Πάντως τα καλύτερα έχει να πει για εκείνον το κορίτσι. Ότι είναι κύριος, ότι είναι ευγενέστατος και με χιούμορ. Αλλά σχέση όχι, δεν έχουν.

Όλα ήταν τυχαία. Και ο ίδιος προορισμός τυχαίος και η ίδια παραλία τυχαία και η διπλανή ξαπλώστρα τυχαία…

Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι δεν ήταν εκείνη στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα περιοδικά.

Πάντως πολύ πέραση είχε φέτος ο Γιάννης Λάτσιος. Πιο πολύ και από τον γόη της παρέας, τον Αντώνη Κανάκη. Δεν πιστεύω να έχουμε τίποτα ίντριγκες στην παρέα;





Πηγή: star.gr

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΚΑΓΙΑ







Δύσκολες στιγμές περνά η Βίκυ Καγιά!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έπαθε λαρυγγίτιδα και ο προσωπικός της γιατρός της συνέστησε αφωνία για δυο μέρες.

Το κοινοποίησε η ίδια μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η τιμωρία μου από τον ΟΡΥΛΑ...Αφωνία για 2 μέρες...Λαρυγγίτιδα...Πώς θα το καταφέρω να μη μιλάω Ε Ε??!!!»

Εμείς να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα να αναρρώσει!
newpost.gr

ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ...ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ... ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ





eurokinissiΠροσωπικό στοίχημα έχει βάλει ο Ανδρέας Λοβέρδος προκειμένου να κάνει τη δωρεά οργάνων προσωπική κουλτούρα του κάθε Έλληνα αλλά και των συναδέλφων του βουλευτών.

Έτσι σήμερα πήγε μόνος του στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών στη βουλή για να μοιράσει φυλλάδια του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και να πείσει τους δημοσιογράφους να γίνουν δωρητές.

Εκτός από τον Πρωθυπουργό, κ. Γιώργο Παπανδρέου, τον αντιπρόεδρο Α’ της κυβέρνησης, κ. Θ. Πάγκαλο, τον υπουργό και τους υφυπ. ΥΥΚΑ, κυρίους. Ανδρέα Λοβέρδο, Μ. Τιμοσίδη, Χρ. Αηδόνη και Μ. Μπόλαρη, τον υπουργό Πολιτισμού, κ. Παύλο Γερουλάνο, την υφυπ. Παιδείας, κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον υφυπ. Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλη Όθωνα και τον γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, κ. Μανώλη Έξαρχο, οι οποίοι είναι ήδη δωρητές οργάνων, έγιναν επίσης σήμερα οι: υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μ. Παπαϊώαννου, υπουργός Επικρατείας, κ. Ηλίας Μόσιαλος, υφυπ. Εσωτερικών, κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, υπουργός και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γ. Κουτρουμάνης και Ι. Κουτσούκος, υπουργός και υφυπ. Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης και Κ. Σπηλιόπουλος, υφυπ. Εξωτερικών, κ. Δημήτρης Δόλης, καθώς και ο νομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργός, κ. Γ. Σταυρόπουλος.

Αξίζει, να σημειωθεί ότι αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήταν ήδη δωρητές οργάνων, καθώς επί Αντιπολίτευσης και με πρωτοβουλία της βουλευτού Κέρκυρας, κας. Α. Γκερέκου, είχαν επισκεφθεί τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) και είχαν εγγραφεί ως μέλη.

Τέλος, στη λίστα με τα ονόματα των μελών της κυβέρνησης που ήταν, ή έγιναν σήμερα δωρητές οργάνων, προστέθηκαν και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες κύριοι Τσικρής, Βλάχος, Γκίκα, Μακρίδης, Λυκουρέτζος και Βλαχοδήμου.

Πάντως σήμερα ο κ.Λοβέρδος είχε κέφια και την ώρα που μοίραζε τα φυλλάδια σε κάποιες ωραίες δημοσιογράφους της Βουλής του είπε χαμογελώντας ότι αυτές πρέπει να γίνουν δωρήτριες σώματος!
newpost.gr

Η ΠΙΟ SEXY ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ





Μια απόλυτα καλοκαιρινή φωτογράφηση έκανε η Marisa Miller και ξεσήκωσε για άλλη μια φορά το αντρικό κοινό.


Η 31χρονη τηλεπερσόνα και μοντέλο φόρεσε μικροσκοπικά μπικίνι και πόζαρε για τις ανάγκες της φωτογράφησης του περιοδικού «Esquire», για το τεύχος του Ιουνίου.

Το 31χρονο μοντέλο από την Καλιφόρνια έχει πολλές φορές ψηφιστεί από τα αντρικά περιοδικά ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΦΟΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ




Τον 27χρονο φίλο της πρώην συζύγου του τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι ένας 49χρονος, το μεσημέρι, στις Αχαρνές Αττικής.


Ο 27χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου...
υπέκυψε στα τραύματά του.


Ο δράστης πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου παραδόθηκε και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΠΕΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ




Για εμπάθεια και μίσος προς το πρόσωπο του κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή και βασικό μάρτυρα στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο Αλέξη Κούγια ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ και κατηγορούμενος στην υπόθεση Γιάννης Παπαδόπουλος στην πρώτη δημόσια τοποθέτηση του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Τόνισε ότι "ο κύριος Κούγιας δεν έχει κανένα στοιχείο εναντίον του, καταθέτει μόνο φήμες και ότι υπάρχει ανοχή στο πρόσωπο του από τις δικαστικές αρχές". Ο κύριος Παπαδόπουλος παραδέχθηκε ότι είναι μανιώδης παίκτης του στοιχήματος, συνήθεια από την οποία όπως είπε έχει χάσει πολλά λεφτά, αλλά τόνισε ότι δεν έχει στοιχηματίσει ούτε ένα ευρώ στα επίμαχα ματς της ερευνούμενης υπόθεσης. Χαρακτήρισε απλά φιλική τη σχέση του με τον προφυλακισμένο για το σκάνδαλο Γιώργο Τσακογιάννη σημειώνοντας επίσης ότι ουδέποτε είχε επαφή με οποιοδήποτε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με στόχο τον επηρεασμό του.

Από την πλευρά του ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών και εκ των κατηγορουμένων της υπόθεσης Άγγελος Τραυλός στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο στον ΣΚΑΙ 100,3 τόνισε ότι "ο κύριος Κούγιας γλύφει του πάντες και κυρίως τους δικαστές προκειμένου να εξασφαλίσει την ευνοϊκή μεταχείριση για τις ανοιχτές υποθέσεις της Παναχαϊκής και του ιδίου. Σημείωσε ότι η υπόθεση της πλαστής ενημερότητας της πατρινής ΠΑΕ είναι καραμπινάτη παρανομία με απευθείας εντολή του κυρίου Κούγια. Ο κύριος Τραυλός ανέφερε επίσης ότι "στους κόλπους τόσο της ΟΥΕΦΑ όσο και της ΦΙΦΑ υπάρχουν πολλά λαμόγια".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας προκάλεσε αίσθηση δηλώνοντας ότι ο προφυλακισθείς για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων Αχιλλέας Μπέος τροφοδοτούσε με ηχητικό υλικό τόσο τον Λάκη Λαζόπουλο όσο και την Τατιάνα Στεφανίδου με στόχο την γελοιοποίηση του μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών τους. Κάλεσε μάλιστα τις αρμόδιες αρχές να αναζητήσουν τη ροή του χρήματος μέσω των off shore εταιριών για τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση σημειώνοντας με νόημα ότι σημασία δεν έχει πόσα λεφτά υπάρχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους
αλλά πόσα λεφτά διαχειρίστηκαν γενικά από τον παράνομο στοιχηματισμό σε στημένα ματς.

Την ίδια ώρα ο πρώην αθλητικός δικαστής Νίκος Μίνης τόνισε ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είναι ουσιαστικά στον αέρα καθώς διενεργείται χωρίς την απαιτούμενη προκήρυξη που προβλέπει το άρθρο 6 του ΚΑΠ με αποτέλεσμα να μπορεί ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε ομάδα να προσβάλλει το κύρος κάποιου αγώνα και κατ’ επέκταση του πρωταθλήματος

ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ



Η παρουσιάστρια θα είναι φέτος σε Mega και Τηλεάστυ
Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάθε λόγο να χαμογελάει. Από τη μία είναι το «Master Chef Junior» όπου τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και όλα κυλάνε ρολόι και από την άλλη η πολυετής καθημερινή πρωινή εκπομπή της «Χωρίς Ταμπού».

Η παρουσιάστρια θα είναι φέτος σε Mega και Τηλεάστυ και παρ΄ ότι οι συνθήκες φέτος στην τηλεόραση είναι δύσκολες, εκείνη φαίνεται να είναι από τους πιο ευνοημένους.

Προς το παρόν βρίσκεται σε διακοπές με τον σύζυγό της και προσπαθεί να φορτίσει τις μπαταρίες της λίγο πριν μας πει την πρώτη καλημέρα της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ "ΡΟΜΙΛΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ"







Νοείται να έχεις πάει στρατό και να μην έχεις οδηγήσει την "Καναδέζα"; Όχι, βέβαια…
Κάπως έτσι, λοιπόν, δε νοείται ταξιδιώτης να έχει επισκεφθεί το Αιγαίο και μην έχει ταξιδέψει έστω μία φορά με τα ιστορικά πλοία «Ρομίλντα» και «Δημητρούλα», τα οποία ήδη βρίσκονται εν πλω, στο τελευταίο τους ταξίδι.
Τα παροπλισμένα πλοία απέπλευσαν από Πειραιά και κατευθύνονται προς τα διαλυτήρια του «Αλί Αγά» στην Τουρκία όπου θα αποσυναρμολογηθούν.
Μετά από άγονους διαγωνισμούς και δικαστικές μάχες που κράτησαν πολλούς μήνες, ο ΟΛΠ κατάφερε να πετύχει την απομάκρυνση των -εδώ και 4 χρόνια- παροπλισμένων πλοίων, την ώρα που στελέχη του εκτιμούν ότι στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας θα «απελευθερωθεί» από 5 ακόμη παροπλισμένα πλοία της εταιρείας του Γεράσιμου Αγούδημου.
Η περιπέτεια των επτά (συνολικά) πλοίων της εταιρείας GA Ferries ξεκίνησε όταν αυτά παροπλίστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά λόγω αδυναμίας της πλοιοκτήτριας εταιρείας να συνεχίσει να εκτελεί δρομολόγια.

star.gr

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ




Στη συναυλία που έδωσε πρόσφατα η Νατάσα Θεοδωρίδου στην Πρέβεζα έκανε την εμφάνισή του το ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με το δελτίο του Star, οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ ήταν εκεί για τον καθιερωμένο έλεγχο που κάνουν κάθε καλοκαίρι, στις συναυλίες των ελλήνων τραγουδιστών σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ΣΔΟΕ έκανε την εμφάνισή του γύρω στις 12.30 το βράδυ: «Περίμεναν μέχρι τις 7 το πρωί. Ελέγχθηκε ο σύλλογος γιατί κάνει αυτή την εκδήλωση κι αν υπάρχουν τιμολόγια. Κι εμείς ήμασταν τυπικοί 100%. Διαβεβαιώθηκε πως δεν υπάρχει κάποια παράβαση» είπε ο διοργανωτής της συναυλίας Σπύρος Σαρακινός.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες με τον κόσμο κάτω από τη σκηνή να μη σταματάει να τραγουδάει μαζί της, ενώ ειπώθηκε κάποια από τα μέλη του ΣΔΟΕ αποχώρησαν νωρίτερα από το χώρο που γινόταν η συναυλία.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ Η ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ Η ΨΥΚΤΟΕΞΑΧΝΩΣΗ ...







Μπορεί να ακούγεται μακάβριο, είναι όμως φιλικό στο περιβάλλον αλλά και πιο οικονομικό: Επτά αμερικανικές πολιτείες έχουν ήδη εγκρίνει την «υδρόλυση νεκρών», στην οποία η σορός διαλύεται μέσα σε μια δεξαμενή καυστικής ποτάσας. Στο μεταξύ, μια Ελβετίδα βιολόγος περιμένει να εγκριθεί η δική της πρόταση για την απότομη κατάψυξη, ξήρανση και κονιορτοποίηση των νεκρών.

Το πρώτο σύστημα υδρόλυσης, προϊόν της σκοτσέζικης εταιρείας Resomation Ltd., έχει ήδη εγκατασταθεί στο γραφείο τελετών Anderson-McQueen της Φλόριντα, αναφέρει το BBC.

Στη νέα διαδικασία σορός βυθίζεται σε μια δεξαμενή με διάλυμα υδροξειδίου του καλίου (καυστική ποτάσα) σε συνθήκες υψηλής πίεσης (10 ατμόσφαιρες) και θερμοκρασίας (180 βαθμοί Κελσίου).

Δυόμισι με τρεις ώρες αργότερα, το καυστικό κάλιο έχει διαλύσει όλους τους ιστούς εκτός από τα οστά και τα σφραγίσματα. Το υγρό που προκύπτει είναι στείρο και χύνεται απευθείας στην αποχέτευση, ενώ τα οστά θρυμματίζονται στο ίδιο μηχάνημα που κονιορτοποιεί τα οστά στην περίπτωση της καύσης,

Σύμφωνα με τoν ιδρυτή της Resomation Σάντι Σάλιβαν, η μέθοδος της υδρόλυσης είναι πιο φιλική στο περιβάλλον από ό,τι η καύση, καθώς μειώνει κατά το ένα τρίτο τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και καταναλώνει επτά φορές λιγότερη ενέργεια.

Επιπλέον, η υδρόλυση επιτρέπει το διαχωρισμό των οδοντιατρικών αμαλγαμάτων, δηλαδή των σφραγισμάτων, τα οποία περιέχουν τοξικό υδράργυρο. Σήμερα, οι εγκαταστάσεις καύσης των νεκρών στη Βρετανία εκτιμάται ότι ευθύνονται για το 17% των συνολικών εκπομπών υδραργύρου, επισημαίνει το βρετανικό πρακτορείο.

Η υδρόλυση, εξάλλου, ήδη χρησιμοποιείται στα πτώματα που έχουν δωρηθεί στην επιστήμη, καθώς και για τη διάλυση νεκρών ζώων από φάρμες.

Έχοντας ήδη λάβει το πράσινο φως σε επτά πολιτείες των ΗΠΑ, η Resomation ελπίζει τώρα να εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση της τεχνολογίας και στην Ευρώπη.

Στο μεταξύ, η Ελβετίδα βιολόγος Σουζάν Βιγκ-Μάσαγκ περιμένει εδώ και μια δεκαετία να εγκριθεί η δική της μέθοδος της ψυκτοεξάχνωσης.

Το μηχάνημα που ανέπτυξε, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έχει μια είσοδο για το φέρετρο και μια έξοδο από την οποία βγαίνουν τα υπολείμματα της σορού, τα οποία μπορούν να ταφούν σε μικρό βάθος.

Μέσα στο μηχάνημα, η σορός καταψύχεται αρχικά με υγρό άζωτο στους -173 βαθμούς Κελσίου. Στη συνέχεια, η κατεψυγμένη σορός δονείται για να θρυμματιστεί και η παγωμένη σκόνη που προκύπτει εκτίθεται σε συνθήκες χαμηλής πίεσης για να ξηρανθεί (σε συνθήκες χαμηλής πίεσης, ο πάγος μετατρέπεται απευθείας σε υδρατμούς, ένα φαινόμενο που ονομάζεται εξάχνωση).

Η αποξηραμένη σκόνη περνά μέσα από φίλτρα που απομακρύνει τα σφραγίσματα και άλλα τεχνητά υλικά και καταλήγει σε ένα μικρό βιοδιασπώμενο φέρετρο, έτοιμο για ταφή.

Μέχρι στιγμής η μέθοδος έχει δοκιμαστεί μόνο σε χοίρους.

Η Βιγκ-Μάσαγκ περιμένει τώρα να εγκριθεί η μέθοδος από την ελβετική κυβέρνηση, προκειμένου να μπορέσει να ψυκτοεξαχνώσει τους νεκρούς γονείς της, οι οποίοι περιμένουν εδώ και καιρό στην κρυοσυντήρηση.
Newsroom ΔΟΛ

ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ... ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΝΩ ΜΕΤΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ...







Που να το φανταστεί ο δημοσιογράφος του αμερικανικού καναλιού KOHA ότι θα γινόταν ο ίδιος είδηση! Καθώς λοιπόν δίνει ζωντανά το ρεπορτάζ του στις ειδήσεις για την περιβαλλοντική καμπάνια "Beyond Coal Activists Do the Pants-Off Dance Off" (χορός δηλαδή χωρίς παντελόνια!), ένας από τους συμμετέχοντες τον αιφνιδιάζει... κατεβάζοντας του το παντελόνι!

Το κόκκινο μποξεράκι του ρεπόρτερ μάλλον έκλεψε την παράσταση!

zappit.gr

ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ







Αιτήσεις εγγραφής στο Εθνικό Μητρώο Δωρητών Οργάνων του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) θα διανείμει, σε όλα τα μέλη της κυβέρνησης, στο αυριανό Υπουργικό Συμβούλιο, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

H κίνηση αυτή του υπουργού θα γίνει στο πλαίσιο της προσπάθειας διάδοσης του μηνύματος για τη σημαντικότητα των μεταμοσχεύσεων.

Ήδη, η πολιτική και διοικητική ηγεσία του υπουργείου Υγείας συμπλήρωσε τη σχετική αίτηση και εντάχθηκε στο Εθνικό Μητρώο Δωρητών Οργάνων.
newpost.gr

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Σοβαρό επεισόδιο Μαγκριώτη-Κεγκέρογλου στην συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ







Η ανακοίνωση του υφυπουργού Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην παγκρήτια συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ ότι η κυβέρνηση μπροστά στο διαφαινόμενο αδιέξοδο να μην προχωρήσει το έργο, αφού δεν το χρηματοδοτούν οι τράπεζες, θα δώσει πανω από το 50% του κόστους, ητοι 500 εκατομμύρια ευρώ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υφυπουργού Β. Κεγκέρογλου και η ρήξη δεν άρχισε να έρθει.

«Το έργο ήταν υπερδιαστασιολογημένο. Δεν υπήρχαν μελέτες, δεν υπήρχαν λεφτα. Εμείς θέλουμε να το κάνουμε και γι’αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε τα λεφτά. Αρνηθήκαμε να δώσουμε το αεροδρόμιο των Χανίων και της Σητείας που ζητούσαν οι κατασκευαστές» είπε.

«Το έργο παίρνει τις πραγματικές του διαστάσεις τώρα για να εξυπηρετήσει το Ηράκλειο και την Κρήτη για τριάντα χρόνια. Υπάρχει πρόβλημα στην σημερινή συγκυρία με τις τράπεζες που έχουν δυστοκία να χρηματοδοτήσουν το έργο. Και αποφασίσαμε να δώσουμε πάνω από το 50% το έργο για να γίνει ελκυστικό και να γίνει το έργο. Αρνηθήκαμε να δώσουμε το αεροδρόμιο των Χανίων και της Σητείας που ζητούσαν οι κατασκευαστές».Και συνέχισε:

«Πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ θα είναι η δημόσια συμμετοχή του Δημοσίου στο αεροδρόμιο Καστελίου. Θέλατε να αφήσουμε το σχέδιο Σουφλιά για να μην γίνει το έργο; Τώρα στις 18 Οκτώβρη θα πάρουμε τις προσφορές και ελπίζουμε ότι θα προχωρήσουμε» είπε ο υφυπουργός και προκάλεσε τη μήνι του κ.Κεγκέρογλου που τόνισε τα λεφτά του σπατόσημου από το Ηράκλειο πάνε στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε να τοποθετηθούν και οι βουλευτές.

"Δεν είναι δυνατόν να τα λέτε αυτά. Να μιλήσουμε κι εμείς. Πήρατε τα λεφτά και τα πήγατε στη Θεσσαλονίκη" είπε ο Ηρακλειώτης πρώην υφυπουργός.

Ο κ.Μαγκριώτης απάντησε ότι προσωποιείται το θέμα και εξοργίστηκε με την παρέμβαση του κ.Κεγκέρογλου ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν ευθύνες και για την ΚΡΗΤΗ ΑΕ. Είπε μάλιστα ότι σε 10 περίπου μέρες θα τελειώσει το θέμα και θα βγει στο δίκτυο η προκήρυξη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου.

Είπε ότι μέχρι το τέλος του 2011 θα γίνουν δημοπρατήσεις έργων του ΒΟΑΚ ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ μέσω ΕΣΠΑ.

Για το φράγμα Αποσελέμη είπε ότι υπήρξε έλλειψη υπευθυνότητας του εργολάβου, δεν υπήρξε έλλειψη χρημάτων και είπε ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα με τις τελευταίες συμβάσεις. Στην επόμενη διετία είπε ότι θα είναι έτοιμο το έργο!

Για το αεροδρόμιο Σητείας είπε ότι ευθύνεται η προηγούμενη κυβέρνηση για την καθυστέρηση και τόνισε ότι ξεκινούν οι εργασίες αλλιώς θα πάνε σε επαναδημοπράτηση! Για το αεροδρόμιο Χανίων είπε ότι συντομα θα υπάρξει ανάδοχος.



Πηγή: cretalive.gr

Το νέο ξεκίνημα της Παπαρίζου








Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε σε Σουηδο δημοσιογράφιο γιατί έφυγε από την Ελλάδα.Τους λόγους που την οδήγησαν στο να φύγει από την Ελλάδα και να μείνει με την οικογένειά της στη Σουηδία αποκάλυψε η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια ιδιαίτερα ανανεωμένη και ευδιάθετη μίλησε σε Σουηδό δημοσιογράφο για την απόφασή της.

"Το ότι λείπω καιρό από τη Σουηδία είναι αλήθεια, αλλά από την άλλη πλευρά, εγώ πάντα αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι στη Σουηδία με αγαπούν και τους αγαπώ. Στην πραγματικότητα αληθινά νιώθω πολύ όμορφα τον τελευταίο καιρό που είμαι εδώ. Αισθάνομαι σαν να με έχουν αγκαλιάσει, όπως όλες τις φορές και το απολαμβάνω", ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Στην ερώτηση αν θα μείνει μόνιμα στη Σουηδία, η ίδια ανέφερε: "Όχι, όχι σαν βάση αλλά για διακοπές. Θα αποφασίσω αργότερα αν θα μετακινηθώ στη Σουηδία μόνιμα ή όχι".

Η Έλενα Παπαρίζου, πάντως, φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει νέο ξεκίνημα, ότι έχει ξεχάσει τον Τόνυ Μαυρίδη και ότι σκέφτεται ακόμη και να μείνει για ένα μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.

newsit.gr

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Καίτη Γκρέϋ










Δύσκολες στιγμές περνά η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Καίτη Γκρέυ, η οποία πριν λίγες μέρες εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” με εγκεφαλικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, την Πέμπτη το πρωί η γνωστή τραγουδίστρια ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Αμέσως ζήτησε βοήθεια από την οικιακή βοηθό της, που μένει μόνιμα σπίτι της, και εκείνη με τη σειρά της κάλεσε ασθενοφόρο.

Η ίδια εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εκεί της έκαναν μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπέστη εγκεφαλικό ελαφριάς μορφής και ήδη έχει αρχίσει να ανακτά τις αισθήσεις της. Παρά όμως την όποια επιμονή της στους γιατρούς για εξιτήριο, εκείνοι θέλουν να είναι καθ’ όλα σίγουροι για την πορεία της υγείας της προκειμένου να της επιτρέψουν να επιστρέψει σπίτι της.

newsit.gr

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ... ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ








Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υιοθέτησε το πρόγραμμα Διαύγεια ώστε να εξαλείψει τα φαινόμενα «περίεργων» προσλήψεων και ρουσφετιών σε δήμους, περιφέρειες και υπουργεία. Καθώς προκύπτει όμως εκ του αποτελέσματος, οι προσλήψεις συγγενών των τοπικών αρχόντων καλά κρατούν. Ο λόγος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος διόρισε την κόρη του στην Περιφέρεια ως δημοσιογράφο με μηνιαίο μισθό... 2.000 ευρώ!


Εν μέσω κρίσης και υποχρηματοδότησης των δήμων και των περιφερειών, ο κ. Τατούλης αποφάσισε να προχωρήσει σε μια πρόσληψη που εγείρει πολλά ερωτήματα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία» σε σημερινό της δημοσίευμα, η κόρη του κ. Τατούλη, Παρασκευή Τατούλη, απέκτησε για δεύτερη παιδί. Η χαρά του Περιφερειάρχη ήταν τόσο μεγάλη για το εγγόνι-διάδοχος του ονόματος που αποφάσισε να κάνει ένα... δώρο στην πολυαγαπημένη του κόρη... έναν αξιοζήλευτο διορισμό. Όπως αναφέρει, η «Δημοκρατία», νομότυπα δε- ανήθικα δε, ο εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ περιφερειάρχης υπέγραψε τον διορισμό της κόρη του στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου με μισθό που θα ζήλευαν πολλοί άνεργοι πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τατούλης είχε προσλάβει ξανά την κόρη του και στο υπουργείο Πολιτισμού ως συνεργατιδά του. Το γεγονός της εν λόγω πρόσληψης ήρθε στο φως όταν στο πρόγραμμα Διαύγεια, αναρτήθηκε εντολή πληρωμής της τάξης των 27.287,44 ευρώ ως αμοιβών του μηνός Αυγούστου ειδικών συμβούλων και δημοσιογράφων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εκεί αναφέρεται ότι το ποσό 4.388,43 ευρώ (ένταλμα πληρωμής με Αρ. Πρωτ. 35973/11801) αφορά την αμοιβή- του μήνα Αυγούστου επίσης- για δύο προσλήφθέντες ως δημοσιογράφους στην περιφέρεια, την κυρία Τατούλη Παρασκευή και τον κ. Τσοράκη Απόστολο.

Όπως και να έχες, κάθε περιεφερειάρχης έχει το δικαίωμα εκ του νόμου Πεπονή να προσλαμβάνει ειδικούς συμβούλους και συνεργάτες με τις «ειδικές διατάξεις» και «ειδικές συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου). Απο εκεί και πέρα τα όρια του νόμιμου και του ηθικού, τα ορίζουν μάλλον οι πολίτες- ψηφοφόροι.
newsit.gr

Πρώην υπουργός "καρφώνει" συναδέλφους του...







Ποιος υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή ο οποίος τα είχε κάνει μούσκεμα με ότι του είχε αναθέσει ο πρώην Πρωθυπουργός και ακόμα τον τρέχουν διαρρέει διαφόρων ειδών παραπολιτικά σχόλια προκειμένου να μεταθέσει σε άλλους δικές του ευθύνες; Αλλά κυρίως για να βγει αυτός απο το κάδρο των ευθυνών του;

Μεταξύ μας δεν είναι και η πρώτη φορά που το κάνει. Άλλωστε με αυτά ζούσε τόσα χρόνια και με αυτά ζει και τώρα. Με το παρασκήνιο και την ίντριγκα. Που να βρει τον χρόνο να κάνει και κάτι δημιουργικό... Πάντως νομίζει οτι περνάει απαρατήρητος και όπως μας είπαν πολλά στελέχη της ΝΔ μόλις είδαν τις διαρροές, όλοι με ένα στόμα αναφώνησαν το όνομα του...Ρε μεγάλε δεν πας για ύπνο πιο νωρίς κάνα βράδυ για να καθαρίσει λίγο το μυαλό σου;
newsit.gr

Ο..."σκηνοθέτης" Γιάννης Μιχελάκης








«Πρόβα πρωθυπουργού» σχεδιάζει να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με την παρουσία του στη συμπρωτεύουσα και τις θέσεις που θα αναπτύξει, για την ανάκαμψη της οικονομίας, αλλά και τη συνολική προοπτική της χώρας για το μέλλον, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στοχεύει να δείξει ότι αποτελεί την αξιόπιστη εναλλακτική λύση που αναζητεί η κοινωνία, απογοητευμένη από το ΠΑΣΟΚ.
Το επιτελείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δίνει μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι θέσεις του για την οικονομία έχουν δικαιωθεί, και οι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται τους τελευταίους μήνες δίνουν στη ΝΔ σαφές προβάδισμα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα με αυξητικές τάσεις.

Κεντρικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει ο Γιάννης Μιχελάκης, σημερινός εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η πλούσια εμπειρία του από το ραδιόφωνο και, κυρίως, την τηλεόραση, του δίνει την ευχέρεια να «σκηνοθετήσει» οπτικά την εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά, και να ενδυναμώσει με τις κατάλληλες εικόνες το μήνυμα που επιθυμεί να μεταφέρει στην ελληνική κοινωνία ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγη: statesmen.g

Ο Χρυσοχοϊδης προσέλαβε... γυμνάστρια !!!







Είναι της μόδας η γυμναστική να τίθεται στη υπηρεσία των πολιτικών για να στήσουν ένα δυναμικό προφίλ:

ο Κλίντον με το τζόκινγκ, ο Πούτιν με τα extreme sports, ο... ΓΑΠ με γυμναστήρια, ποδήλατα, μαραθώνιους και κανό.

Το ίδιο δρόμο ακολουθεί - όπως φαίνεται - και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης καθώς απέσπασε γυμνάστρια στο υπουργικό του Γραφείο με την 34454/4411/3-8-2011 απόφασή του.

Τώρα που αυξάνονται οι αρμοδιότητές του, του είναι απολύτως απαραίτητη μια personal trainer αφού ο Υπουργός ανέλαβε και τα καθήκοντα του προσφάτως παραιτηθέντος Χάρη Παμπούκη.

Το επόμενο που περιμένουμε είναι να δούμε και πρόσληψη fortune teller, όπως άλλωστε συνηθίζουν οι πιο επιφανείς πολιτικοί.

stoxasmos-politikh.blogspot.com

O Bουλγαράκης ετοιμάζει βιβλίο !!!








Και συγγραφέας τούδε και στο εξής θα μπορεί να αυτοαποκαλείται ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης, αφού η απουσία του από τα πολιτικά δρώμενα τον ώθησε καθώς φαίνεται στη... λογοτεχνία.

Τους επόμενους μήνες μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο του Γ. Βουλγαράκη που θα αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο θέμα των υποκλοπών. Ο πρώην υπουργός υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες ότι η υπόθεση των υποκλοπών οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος η «πολιτική του κατάρρευση» και δεν αποκλείει το γεγονός να έπαιξαν ρόλο και στις τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχθηκε στο παρελθόν.

Όλα αυτά, αναφέρονται στο facebook του Γ. Βουλγαράκη, ο οποίος έσπευσε να αναδημοσιεύσει σχετικά δημοσιεύματα και με τον τρόπο αυτό, να τα επιβεβαιώσει.


newpost.gr

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

"Γάζωσαν" το αυτοκίνητο δημοσιογράφου στα Ανώγεια








Το αυτοκίνητο μιας 58χρονης δημοσιογράφου από την Αθήνα γάζωσαν άγνωστοι...τα ξημερώματα, στα Ανώγεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από ξενοδοχείο όταν δέχτηκε τα πυρά των άγνωστων δραστών.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη, αν η δημοσιογράφος βρίσκεται στα Ανώγεια για διακοπές ή για ρεπορτάζ, ωστόσο η ίδια δεν κινδύνευσε, καθώς εκείνη την ώρα δε βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.



newsit.gr

Γκρεμίζει το σπίτι του για να βρει... πεντόλιρα







Πιστεύει ότι θα λύσει το οικονομικό του πρόβλημα και πήρε τη μεγάλη απόφαση...
Θρύλοι για αμύθητους θησαυρούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», που βρίσκονται κρυμμένοι στα πιο απίστευτα σημεία της Ελλάδας έχουν αναγάγει τη χώρα μας σε «παράδεισο» χαμένων θησαυρών, κάνοντας σύγχρονους «Ιντιάνα Τζόουνς» να έρχονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της υφηλίου, φορτωμένοι με ελπίδες και σκαφτικά εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.

Στην πλειονότητά τους, οι ιστορίες και οι φήμες που κυκλοφορούν αποδεικνύονται «φούσκες» και οι θησαυροί «άνθρακες». Ωστόσο, οι λογιών-λογιών κυνηγοί χρυσού, πεπεισμένοι ότι θα βρουν τα σακιά με τις λίρες ή τα σεντούκια με τον χρυσό, για τα οποία έχουν διαβάσει ή πληροφορηθεί από γεροντότερους, επιδίδονται σε απίστευτες επιχειρήσεις, που συνήθως καταλήγουν σε φιάσκο!

Τελευταία ιστορία - σύμφωνα με το e-volos.gr - στη Λάρισα, όπου ένας μεσήλικας πήρε την απόφαση να γκρεμίσει το σπίτι του, πιστεύοντας ότι στα θεμέλιά του βρίσκονται τσουβάλια με πεντόλιρα!

Στην Καβάλα με οδηγό έναν παλιό χάρτη και στόχο να βρουν τον θησαυρό έξι άτομα έσκαβαν επί τρία χρόνια τούνελ δώδεκα μέτρων σε γρανιτένιο βράχο, στο όρος Σύμβολο. Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν έξι ώρες μέσα από δύσβατη και βραχώδη περιοχή, για να εντοπίσουν τους δράστες που αναζητούσαν τον θησαυρό με οδηγό έναν χάρτη και τις υποδείξεις ενός μέντιουμ από την Ξάνθη, που έκανε λόγο για μια εκκλησία χτισμένη με διαμάντια!

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα που είχαν ενοικιάσει οι έξι αρχαιοκάπηλοι για τη διαμονή τους στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ανιχνευτής μετάλλων, μία διόπτρα νύχτας, καθώς και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, που περιείχε πολλές φωτογραφίες αρχαιοτήτων. Μάλιστα, βρέθηκαν και φωτογραφίες από την έναρξη των εργασιών, με τους δράστες να ποζάρουν μπροστά από τη σήραγγα
newsit.gr

Νίνο έκανε πρόταση γάμου στην κόρη του Γ.Βαρδινογιάννη







Όταν πριν από ενάμιση χρόνο ξεκινούσε η σχέση της Χρυσής Βαρδινογιάννη με τον 30χρονο σήμερα ποπ σταρ, Νίνο, το στενό οικογενειακό περιβάλλον της χρυσής κληρονόμου εξέφραζε την έκπληξή του, την ίδια στιγμή που οι κοσμικοί κύκλοι της Αθήνας στοιχημάτιζαν στον σύντομο κύκλο του έρωτά τους.

Σήμερα, το ζευγάρι έρχεται να διαψεύσει τις όποιες επιφυλάξεις επισημοποιώντας τη σχέση του με τις ευλογίες της επιχειρηματικής οικογένειας, η οποία μάλιστα άνοιξε για τα καλά τις αγκάλες της στον «Mr. Ειλικρινή» από τη Ρόδο.

Η γοητευτική κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη είπε το «Yes, I do» στον Νίνο σε ένα πριβέ δείπνο το οποίο οργάνωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής για την αγαπημένη του πριν από λίγες ημέρες. Ηταν αρχές Αυγούστου όταν ο Νίνο, εν πλήρη μυστικότητα και με ιδιαίτερη φροντίδα, ετοίμασε ένα γεύμα για δύο στο σπίτι των βορείων προαστίων όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα με τη Χρυσή. Υπό το φως αμέτρητων κεριών και τους ήχους της αγαπημένης τους μουσικής, ο ποπ σταρ ζήτησε από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη να γίνει η γυναίκα της ζωής του περνώντας στο δάχτυλό της ένα κομψό μονόμετρο, αγορασμένο από γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αθήνας.

Η αντίδραση του καπετάν Γιώργου

Εκείνη, ενθουσιασμένη από την πρόταση του συντρόφου της, του είπε το «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Λίγο αργότερα η γοητευτική κληρονόμος τηλεφώνησε στον πατέρα της για να του ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα. Εκείνος, ιδιαίτερα συγκινημένος, της έδωσε τις ευχές του προσκαλώντας την κόρη του και τον αγαπημένο της σε δείπνο στο σπίτι του στην Εκάλη. Από την άλλη, η μητέρα της Αγάπη Πολίτη, η οποία βρισκόταν στις Σπέτσες -και όχι κάπου αλλού όπως συνηθίζει-, τους ευχήθηκε από το τηλέφωνο δίνοντάς τους ραντεβού αμέσως μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το ζευγάρι την επόμενη μέρα όντως πήγε για φαγητό στο σπίτι του καπετάνιου που ήταν για την περίσταση φωταγωγημένο, με το τραπέζι να έχει στρωθεί αποκλειστικά για τους τρεις τους. Αν και ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ήδη γνωριστεί στο παρελθόν με τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη, αυτό ήταν το πρώτο επίσημο δείπνο τους. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θερμό, καθώς ο πατέρας της Χρυσής ένιωθε την ευτυχία της πολυαγαπημένης του μοναχοκόρης στο πλευρό του 30χρονου τραγουδιστή.










Πηγή: Πρώτο Θέμα

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΤΟ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ "ΑΣΥΛΟ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ








Τίποτα απολύτως, ούτε η αναμενόμενη άρση του ασύλου δεν πτοει τους δεκάδες αλλοδαπούς να συνεχίζουν την παράνομη δραστηριότητά τους έξω από την είσοδο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.Την ώρα που τα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας αργοπεθαίνουν, οι δύο παρααγορές που έχουν στηθεί έξω από το κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου στην Πατησίων, αλλά και παραπλεύρως του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, δίπλα στην Νομική ανθούν.

Υπό την "ομπρέλα" του πανεπιστημιακού ασύλου δεκάδες αλλοδαποί παράνομοι μικροπωλητές με απλωμένη την πραμάτια τους στο πεζοδρόμιο πωλούν ανενόχλητοι τα προιόντα "μαιμούδες".

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουν τα εμπορεύματά τους από τον κίνδυνο κατασχέσεων αλλα και τον εαυτό τους από τα μπλεξίματα με τις Αρχές καθώς μόλις οι τσιλιαδόροι αντιληφθούν την ύπαρξη αστυνομίας αυτομάτως εισέρχονται εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

Παράλληλα ανθούν οι καταγγελίες ότι σε χώρους του πανεπιστημίου υπό την ανοχή ορισμένων φοιτητών αποθηκεύουν την πραμάτεια τους.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το πανεπιστημιακό άσυλο, στην υπηρεσία του παρεμπορίου. Αρκεί μια βόλτα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει.

Σε αυτά τα παράνομα υπαίθρια παζάρια μπορεί κανείς να βρει από "μαιμού" γυναικείες τσάντες απομήμιση γνωστών ξένων οίκων, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, αθλητικά παπούτσια, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνια κλπ.

Δείτε τι κατέγραψαμε εξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Λεωφόρο Πατησίων, λίγα μόλις μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης.

Ανθεί το παραεμπόριο "επωνύμων" τσαντών έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο
Όλες οι επώνυμες φίρμες αθλητικών... σε απομιμήσεις
Απλωμένη η πραμάτεια δίπλα στο Πανεπιστήμιο
Και... "Nike" έχουμε
Και κομπολόι για να περνάει η ώρα...
Η οικονομική κατάσταση από την μία και η "ασυλία" του παρεμπορίου μπροστά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο έχει οδηγήσει στο να βάλουν λουκέτο δεκάδες καταστήματα στην οδό πατησίων.
Αράδα οι τσάντες - μαϊμού στον τοίχο του Πανεπιστημίου
Όχι ό,τι καλύτερο για τα μάτια, αλλά τα αντέχει η τσέπη
Ρίχνει και μία ματιά πλαγίως η περαστική κυρία, καθότι δελεαστικές οι τιμές
Δεν είναι λίγοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που βλέπουν με ενδιαφέρον την άρση του ασύλου καθώς πρώτον δεν θα βρισκουν πλεον καταφύγιο οι παρανομοι αλλοδαποί μικροπωλητές και δεύτερον ίσως παυσει το πολεμικό κλιμα που δημιουργείται μπροστά απο τα ιδρύματα κατά την διάρκεια πορειών στο κέντρο.
Μέσα Οικονομία, έξω παραοικονομία
Κανονική αγορά έχει στηθεί στην Πατησίων
newsit.gr

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ...







Τελευταία Κυριακή του Αυγούστου η σημερινή και, εκτός από τους «κοινούς θνητούς» οι διακοπές τελειώνουν και για τους παρουσιαστές, με τις πρώτες πρεμιέρες να γίνονται αύριο, Δευτέρα!

Την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν θα μας ευχηθούν το δίδυμο Αρβανίτη - Κατσίμη στην ΝΕΤ και ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Γιώργο Οικονομέα.

Μαρία Σαράφογλου δεν θα έχει αύριο, αφού το «Συμβαίνει Τώρα» θα ξεκινήσει την Τρίτη, όπως έγραψε στο Twitter της η παρουσιάστρια, ενώ η Έλλη Στάη θα κάθεται ξανά από αύριο στην καρέκλα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ.

Στον ΑΝΤ1 θα έχουμε «Elatte» μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, όπως είπε onairο Θανάσης Πάτρας και έχει ήδη γράψει το star.gr, ενώ στο Alter συνεχίζουν οι Νιφλής - Αναστασάκη καθώς ο Γιώργος Αυτιάς σχεδιάζει να επιστρέψει στις 5 Σεπτεμβρίου - εφόσον δεν απεργήσουν οι δημοσιογράφοι του καναλιού βέβαια...

Βουτιές τέλος λοιπόν και... για να δούμε πώς θα συμπληρωθεί το παζλ της σεζόν!

star.gr

ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ -ΔΕΛΛΑΣ : Νυχτερινή έξοδος στον Βέρτη....






Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης...
Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης στην παραλιακή βρέθηκαν χθες το βράδυ η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας. Το γνωστό ζευγάρι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές βρέθηκε στο “Fantasia” για να διασκεδάσει με τα τραγούδια του Έλληνα ερμηνευτή.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Γωγώ και τον Τραϊανό σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού που άνοιξε χθες για πρώτη μέρα μετά την μικρή παύση για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το ζευγάρι ήταν πολύ ευδιάθετο και η Γωγώ τραγουδούσε στον αγαπημένο της. Η ίδια φορούσε ένα λευκό φόρεμα και έδειχνε πολύ όμορφη και κομψή.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδειχνε να απολαμβάνει το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, "απαλαγμένος" από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, καθώς η ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή, λόγω της αναβολής την πρεμιέρας της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Το ζευγάρι με την παρέα του κάθισαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες στο κατάμεστο “Fantasia”, όπου ο Νίκος Βέρτης έδωσε για ακόμη μια φορά τον καλύτερο του εαυτό, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με πολλές από τις μεγάλες του επιτυχίες
TLife.gr