Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τα΄"όπλα" του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν









Αστέρης Κασιμάτης ---



Οι εκπομπές που θα γεμίσουν το πρόγραμμα του ANT1 την καινούργια σεζόν έχουν βρεθεί. Αυτό το διάστημα αναζητούνται τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα νέα πρότζεκτς.

Ξεκινώντας από την πρωινή ζώνη ο μόνος σίγουρος είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ εκείνοι που θα τον πλαισιώσουν δεν έχουν επιλεγεί. Όπως κι ο τίτλος της εκπομπής. Ωστόσο λέγεται ότι θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού θεωρείται το δημοφιλές αμερικανικό πρόγραμμα «Queer Eye» το οποίο θα μετονομαστεί σε «FAB 4» (ή 5) ανάλογα με τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν τελικά. Εκτός από τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Ηλία Ψινάκη και ίσως τον Λάκη Γαβαλά, κανένας άλλος δεν έχει βρεθεί. Επαγγελματίες του είδους (hairstylist, στιλίστας, αρχιτέκτονας, μάγειρας) αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν έναν straight ώστε να είναι πιο αρεστός στη σύντροφό του.

Φυσικά ο ANT1 ποντάρει πολλά και στο «Dancing on ice», με τους διάσημους να χορεύουν φορώντας παγοπέδιλα, αλλά κι εδώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει νεότερο. Και μπορεί στα ονόματα των διάσημων ζευγαριών να μην έχουν καταλήξει ακόμη, το παγόδρομιο ωστόσο στο Kάπα Studios ετοιμάζεται.

Στο πρώτο μισό της σεζόν θα δούμε επίσης τη νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου» και τα υπόλοιπα επεισόδια του νεανικού «Steps» που σταμάτησε τον Μάιο.

Ανάλογη τύχη με τις προηγούμενες τουρκικές σειρές ευελπιστεί το κανάλι πως θα έχει και η «Απαγορευμένη αγάπη» (Ask I Memnu) με πρωταγωνιστή τον γοητευτικό Κιβάντς Τατλιτούγκ που γνωρίσαμε από τη σειρά «Ασημένια Φεγγάρια».

Το μενού για φέτος περιλαμβάνει επίσης τα προγράμματα «Meet the parents», «Total black out» με τον Σάββα Πούμπουρα, «Γαλιλαίο» και «Wipe out ΙΙ»με τον Γιώργο Λιανό. Το πράσινο φως για να συνεχιστούν έχουν η εκπομπή «Με το δεξί» του Σπύρου Σούλη, το «Ράδιο αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη, το «Όλα 12» με τον Θέμο Αναστασιάδη και το «Με αγάπη» με τη Μαρί Κυριακού.

Μετά τον Ιανουάριο του 2012 θα προβληθούν το «Dancing with the stars», το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το ανανεωμένο «Πλάκα κάνεις» και η ελληνική σειρά «Ελεύθερος και ωραίος». Το ίδιο διάστημα θα ξεκινήσει και η νέα καθημερινή σειρά του Στράτου Μαρκίδη ο οποίος μοιράζεται την σκηνοθεσία με τον Γιάννη Βασιλειάδη, ενώ το σενάριο είναι της Άντας Γκούρμπαλη. Θα ξεδιπλωθούν οι ιστορίες τεσσάρων γυναικών σε διαφορετικές ηλικίες, από 25 έως και 45 ετών.

yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου