Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ

Έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι πληθώρα νεαρών φοιτητριών καταφεύγει στις εταιρείες παραγωγής ταινιών πορνό, προκειμένου να εξοικονομήσουν τα προς το ζην.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", πάνω από 2.500 φοιτήτριες Φιλολογίας, Ιατρικής, Αρχιτεκτονικής, αδυνατώντας να βρουν δουλειά μέχρι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, σπεύδουν στις εταιρείες παραγωγής πορνοταινιών και δεν διστάζουν να πέσουν στο κρεβάτι για τον επιούσιο.
Η εφημερίδα κάνει λόγο για ένα κύμα απελπισμένων από την ανεργία νεαρών κοριτσιών που δεν έχουν καμία άλλη διέξοδο για να επιβιώσουν από το να γυρίσουν μια-δύο ή και δέκα ταινίες πορνό.
Δεν είναι όμως μόνο οι άπορες κοπέλες που καταφεύγουν στις τσόντες για να ζήσουν.
Η κρίση έχει χτυπήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα, και τις ίδιες τις εταιρείες παραγωγής, οι οποίες αντί για στούντιο ή ξενοδοχεία, προτιμούν τα σπίτια των ίδιων των φοιτητριών, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται ερασιτεχνικό.
Μάλιστα, οι κοπέλες συχνά επιλέγουν οι ίδιες τον παρτενέρ τους και παρά την αρχική διστακτικότητα, μπαίνουν γρήγορα στο κλίμα, ενδίδοντας σε ότι τους ζητηθεί να κάνουν προκειμένου να πάρουν τα χρήματα...
newsbomb.gr

...ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΟΡΓΙΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ... Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Υπάρχουν δικαιολογίες και δικαιολογίες, αλλά αυτή που επικαλέστηκε ο δικηγόρος του Ντομινίκ Στρος Καν για τη συμμετοχή του πελάτη του σε πάρτι με ιερόδουλες ήταν τουλάχιστον ευφάνταστη. Ισχυρίστηκε πως ο Στρος Καν δεν ήξερε ότι κοιμόταν με επαγγελματίες του σεξ, αφού όλες οι γυναίκες σ' αυτά τα πάρτι ήταν γυμνές και επομένως δεν ήξερε ποια πληρώνεται και ποια όχι.
Η δικαιολογία αυτή δόθηκε, όταν, σύμφωνα με τηλεφωνικά αρχεία που έχει στην κατοχή του ο ανακριτής που ερευνά το σκάνδαλο σχετικά με το δίκτυο πορνείας στη Λιλ, προέκυψε ότι ο Στρος Καν συμμετείχε σε πάρτι οργίων, όπου είχε σεξουαλικές επαφές με 10 κοπέλες επί πληρωμή. Η αμοιβή της καθεμίας είναι περισσότερα από 1.500 ευρώ την ώρα.
Ο 62χρονος, άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, έχει ήδη παραδεχθεί πως συμμετείχε σε τέτοια πάρτι κι ότι είχε «μία απελευθερωμένη, αλλά απολύτως νόμιμη σεξουαλική ζωή».
ethnos.gr

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ

Τα περισταστικά ολοένα και πληθαίνουν και θα πρέπει να μας ταρακουνήσουν. Ο λόγος για τις επιθέσεις αγανακτισμένων πολιτών εναντίον βουλευτών , κυρίως του ΠΑΣΟΚ, σε ολόκληρη τη χώρα. Τελευταίο περιστατικό στην Λιβαδειά.

H κ.Βάσω Τσόνογλου, βουλευτής Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ, είχε πάει σε ένα εστιατόριο της πόλης το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά την έξοδό της από το εστιατόριο στην Πλατεία Μητροπόλεως ομάδα 5 ατόμων, που την αναγνώρισε, άρχισε να της φωνάζει ότι είναι ανεπιθύμητη και την έβρισε με χυδαίες εκφράσεις. Η βουλευτής φυγαδεύτηκε..



apospasma.gr

Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ...

Στη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στο Ελληνογερμανικό επιμελητήριο, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εκπροσώπησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.

Μάλιστα, τον κύριο Αντώναρο τον είδαμε σε κεντρικό τραπέζι μαζί με τον υπουργό Επικρατείας Γεώργιο Σταυρόπουλο.

newpost.gr

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΘ : "ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ"

Προσβλητική απόφαση που απαξιώνει τη Βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Π. Παπαδόπουλος, την επικείμενη κατάργηση της ΓΓ Μακεδονίας-Θράκης, που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


«Μετά την υποβάθμιση του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, του μοναδικού Υπουργείου στην περιοχή και τη μετατροπή του σε Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης έρχεται η άκρως απαράδεκτη απόφαση του ΥΠΑΑΝ για την κατάργηση του» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, υπογραμμίζοντας ότι η κυβερνητική, αυτή, επιλογή μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει στους βορειοελλαδίτες.

«Η εξυγίανση του σπάταλου κράτους δεν υλοποιείται με τακτικές που αποψιλώνουν τους θεσμούς της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν σε εθνικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος ζητώντας παράλληλα από τον υπουργό Ανάπτυξης να επανεξετάσει την απόφασή του.

«Αντί ο κ. Χρυσοχοίδης να ασχολείται με θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας, αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνά, ασχολείται με την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης, αποδυναμώνοντας τη Βόρεια Ελλάδα. Λυπούμαστε πολύ που ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι και Μακεδόνας…» καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.
apospasma.gr

ΕΚΤΕΘΗΚΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ PSI

Στην χειρότερη στιγμή ήλθαν για τον Βαγγέλη Βενιζέλο τα μαντάτα για την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για το PSI. Βλέπετε ο υπουργός Οικονομικών τόσο μέσω επίσημης ανακοίνωσής του, όσο και μέσω διαρροών συνεργατών του, περνούσε ένα κλίμα αισιοδοξίας παρά το γεγονός ότι διεθνείς τραπεζικές πηγές εξέφραζαν ανοικτά τον προβληματισμό τους. Έτσι, ο «τσάρος» εκτέθηκε ανεπανόρθωτα 24 ώρες πριν από την συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου οι δελφίνοι θα μετρήσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους. Mε το... μπάχαλο που επικρατεί αυτή την στιγμή στο Κίνημα, υπάρχει άραγε κανείς που να πιστεύει ότι οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι δεν θα του το... χτυπήσουν;

apospasma.gr

Ο Κ. ΘΕΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Νέο μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα εγείρεται, αναμφίβολα, μετά την αποκάλυψη που κάνει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ότι στενός φίλος και συνεργάτης του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου έχει κυριολεκτικά διπλοβολευτεί σε κρατικές θέσεις, με διόλου ευκαταφρόνητες αποδοχές.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Θέο, πρόσφατα διορισθέντα ως αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο στη ΔΕΗ - όπως αποκάλυψε την Κυριακή η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» - ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες διορίστηκε και στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή!

Με μισθό που ξεπερνά τις 9.000 ευρώ μηνιαίως από τη ΔΕΗ, ο κ. Θέος, από τις 11 Νοεμβρίου 2011 με επίσημη απόφαση που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, τοποθετήθηκε και στο γραφείο του κ. Παπανδρέου στη Βουλή, «συμπληρώνοντας» το εισόδημά του με επιπλέον 2.000 ευρώ.

Ερωτήματα προκύπτουν και από την «σύμπτωση» ότι η σχετική απόφαση διορισμού, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 23 Δεκεμβρίου του 2011 (δείτε photo gallery), υπεγράφη επίσημα την ημέρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να παραιτηθεί από τον πρωθυπουργικό θώκο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Θέος ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή δευθύνοντος συμβούλου στη ΔΕΗ πριν από λίγους μήνες, αντικαθιστώντας τον επίσης στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, Απόστολο Μπαράτση, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά την αποχώρησή του, έλαβε και τη σχετική αποζημίωση από την υπηρεσία.

Την ώρα που ο ελληνικός λαός πλήττεται ανεπανόρθωτα από την ανεργία και υπομένει τις συνεχείς και προκλητικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, η Δημόσια Εταιρεία, αν και έχει «ψαλίδισει» τις απολαβές των ήδη χαμηλόμισθων υπαλλήλων της και ετοιμάζει πογκρόμ βάσει business plan, εξακολουθεί να προσφέρει παχυλούς μισθούς και να αποζημιώνει πλουσιοπάροχα τα στελέχη της.
newpost.gr

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με πρώτο τον Ευάγγελο Βενιζέλο και να ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι δελφίνοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ να φύγουν από την κυβέρνηση και να ακολουθήσει ανασχηματισμός.

Κόπτονται για την πορεία της κυβέρνησης ή για το κόμμα; Μπορεί για τίποτα από τα δύο, αλλά ο ανασχημαστισμός ίσως να τους δώσει την ευκαιρία της υπουργοποίησης, έστω και προσωρινά.

Στ.Νοβ.
apospasma.gr

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ο Γιώργος Παπανδρέου οδηγεί την κούρσα των πολιτικών εξελίξεων καθώς η ενδεχόμενη παραίτησή του από επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και από το ΠΑΣΟΚ ανοίγει τσουνάμι πολιτικών διαδικασιών, που δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και τον ανασχηματισμό.

Την ίδια ώρα πολλές είναι οι φωνές που ζητούν οι υποψήφιοι για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ να μην συμμετέχουν σε κυβερνητικές θέσεις και άμεσα να παραιτηθούν από αυτές.

Οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η πιο πιθανή ημερομηνία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι στα μέσα Μαρτίου και πριν από τις εθνικές εκλογές.

Σε λίγη ώρα αναμένεται η συνάντηση Παπανδρέου-Παπούλια, ενώ περισσότερες αποκαλύψεις θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου και αύριο στο Εθνικό Συμβούλιο, θα καθοριστούν όλες οι εξελίξεις εφόσον αυτές δρομολογηθούν σύμφωνα με τα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.
apospasma.gr

ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ;

Λένε ότι η κ. Διαμαντοπούλου χάλασε την συμφωνία που είχε με Λοβέρδο και Ραγκούση και προσχώρησε στο επαναστατικό- σοσιαλιστικό κίνημα του Βενιζέλου προφανώς με κίνητρο την διατήρηση της ιδεολογικής και πολιτικής της ταυτότητας.

Ποια αλήθεια πολιτική σημασία θα μπορούσε να έχει μια τέτοια χειρονομία εκ μέρους της υπουργού Παιδείας; Δεν ξέρω, ειλικρινά, τι αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα η εν λόγω κυρία. Περιφέρει το «πολιτικό της σαρκίο» δώθε -κείθε και προσπαθεί να σταθεί όρθια στο σαθρό πολιτικό σύστημα. Θα μου πείτε καλά κάνει. Τι άλλο θα μπορούσε να επιχειρήσει άραγε προκειμένου να παραμείνει πολιτικά ζωντανή;

Αυτά όμως δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Γιατί η κυρία δεν εκφράζει- πέραν του κ. Πρωτόπαπα- και κανέναν άλλον. Τι ξέρει αυτή από μόχθο και μεροκάματο; Τι ξέρει από πεινασμένα στομάχια που ούτε ολίγη από γκιουβέτσι δεν έχουν να φάνε; Τίποτα δεν ξέρει.

Αλλά και επί του πολιτικού τι μεγάλο, τι σημαντικό έκανε για να υποκλιθούμε; Απολύτως τίποτα! Ποτέ δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι στο στρεβλό μας πολιτικό σύστημα, αφού χρόνια τώρα υπηρετεί μια... ντρίλινη, στην κυριολεξία, πολιτική αντίληψη. Γιατί μια ζωή οι προβολείς της τηλεόρασης και τα φλας των φωτορεπόρτερς ολοκλήρωναν την πολιτική της σκέψη η οποία με μαθηματική ακρίβεια την οδήγησε στον εγκλεισμό στον γυάλινο πύργο του δήθεν σπουδαίου πολιτικού παράγοντα, του νταραβερτζή όπως λέει και ο λαός τον οποίο επικαλείται η κυρία αλλά ποτέ δεν ήταν αληθινά στο πλευρό του.

Τα καταλαβαίνω ότι ζει σε ένα ακοινώνητο ιδιωτικό σύμπαν που δημιουργεί αναμφισβήτητα συμπτώματα πολιτικής ψυχωτικής παθολογίας. Αυτοί οι πολιτικοί δεν μας χρειάζονται. Πρέπει να τελειώνει αυτό το καλαμπούρι με το τι είπε η τάδε κυρία ή ο δείνα βουλευτής. Το θέμα μας είναι να έχουν πρόθεση και διάθεση να αλλάξουν τα πράγματα και όχι να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους που δίνουν εντολές από τα πολυτελή γραφεία τους στις Βρυξέλλες. Τελεία και παύλα!


Τάκης Χατζής
newpost.gr

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΥ ...ΗΤΑΝ ΖΙΓΚΟΛΟ

Καλόπαιδο από τα λίγα αποδείχθηκε παίκτης γνωστού ριάλιτι, καθώς αποκαλύφθηκε πως εργαζόταν ως... ζιγκολό, ενώ είχε και ποινικό μητρώο επειδή είχε χτυπήσει γυναίκα!

Ο σάλος ξέσπασε πριν από λίγες ώρες στην Μεγάλη Βρετανία: ο Aaron Withers, ένας από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι «Take Me Out» χρέωνε 50 λίρες την ώρα για ερωτική συντροφιά, με την τιμή να ανεβαίνει στις 500 λίρες για ολόκληρη την νύχτα και στις 1.500 για «καυτά» weekends.



Μάλιστα, ο 32χρονος διαφήμιζε εαυτόν μέσα από σχετικό site, ενώ αρκέστηκε να δηλώσει πως δεν έκανε τίποτα κακό εκτός από το να βγάλει μερικά χρήματα εύκολα και γρήγορα!

Σαν να μην έφτανε αυτό, πάντως, ο Withers αποκαλύφθηκε πως είχε και ποινικό μητρώο, αφού βρέθηκε ένοχος για ξυλοδαρμό το καλοκαίρι που μας πέρασε: ο 32χρονος παίκτης χτύπησε γυναίκα σε παμπ του Somerset και αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε 200 λίρες πρόστιμο και 100 ως αποζημίωση.

Οι υπεύθυνοι του ριάλιτι, πάντως, δήλωσαν άγνοια για το παρελθόν του παίκτη, λέγοντας απλά πως δεν τους το αποκάλυψε κατά την διάρκεια των οντισιόν...
apospasma.gr

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ;

Για κάποιους η σιωπή του Γιώργου Καρατζαφέρη, αλλά και των συνεργατών του είναι ένα επικοινωνιακό τρυκ. Άλλοι πάλι εκτιμούν ότι ο Καρατζαφέρης ζήτησε άμεσα απάντηση από τον Παπαδήμο για την δημιουργία κοινού μετώπου απέναντι στην τρόικα και στις απαιτήσεις της, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε αρχικά ο κ. Παπαδήμος.

Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι ο Παπαδήμος, υποσχέθηκε στον Καρατζαφέρη να πάρει και την γνώμη και δύο άλλων πολιτικών αρχηγών. Μέχρι τότε φαίνεται ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης, πήρε όρκο σιωπής. Από τις απαντήσεις που θα λάβει θα εξαρτηθεί και η παραμονή του στην κυβέρνηση.

Στ.Νοβ.
apospasma.gr

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Δασκάλα «ψάρευε» αγοράκια και τα αποπλανούσε


Η μία μετά την άλλη «ξεδιπλώνονται» στην Κρήτη, οι υποθέσεις παιδεραστίας, με τους κατοίκους να βρίσκονται πλέον σε απόγνωση! Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι μία 22χρονη δασκάλα, η οποία «ψάρευε» αγοράκια μέσω Facebook και στη συνέχεια τα αποπλανούσε!

Η δασκάλα που υπηρετούσε σε σχολείο στα Χανιά είχε μπει εδώ και καιρό στο μάτι της αστυνομίας, καθώς υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν ότι η εκπαιδευτικός προσέγγιζε τα ανήλικα αγόρια, ηλικίας 10 έως 15 ετών και προχωρούσε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.
«Θα σας βοηθήσω στα μαθήματα»
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η 22χρονη χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της για να προσεγγίζει τα αγόρια, μέσω του Facebook προφασιζόμενη ότι θα τα βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τα αποπλανά.
«Είχαμε εδώ και πέντε μήνες ερωτική επαφή»
Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία ενός 15χρονου μαθητή, ο οποίος επιβεβαίωσε στην Αστυνομία, ότι διατηρούσαν ερωτικές επαφές εδώ και πέντε μήνες. Οι άνδρες της αστυνομίας έφθασαν στο ανήλικο αγόρι, έπειτα από τους ηλεκτρονικούς διαλόγους που εντόπισαν μεταξύ της 22χρονης και του μαθητή.
Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.
Στον υπολογιστή της 22χρονης εντοπίστηκαν δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες που απεικόνιζαν την ίδια με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Πηγή: newsbomb.gr

ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ...

Όποιος ισχυρίζεται ότι το ΣΔΟΕ δεν πάει παντού, θα πρέπει να αναθεωρήσει, καθώς ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί υπαλλήλων και ιδιωτών που φέρεται να έπαιρναν μίζες.

Είχε προηγηθεί έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, στην οποία είχαν διαπιστωθεί ύποπτες συναλλαγές.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΔΟΕ, υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάλληλοι του νεκροτομείου, χρηματίζονται (λάμβαναν 50 έως 300 ευρώ), προκειμένου να δίνουν προτεραιότητα στη διακίνηση των σορών.

Η έρευνα ξεκίνησε στις αρχές της περασμένης χρονιάς όταν έγινε καταγγελία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για παρουσία ιδιωτών που εκτελούσαν χρέη νεκροτόμου στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που βρίσκεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο στο Γουδή.

Στη συνέχεια οι καταγγέλλοντες ανέφεραν στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ότι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών για ταριχεύσεις που έκανε στο νεκροτομείο έδινε μίζα 180 ευρώ σε υπάλληλο της υπηρεσίας στου Γουδή.

Οι απανωτές καταγγελίες, προκάλεσαν την παρέμβαση του ΣΔΟΕ, που ψάχνει πλέον στους λογαριασμούς υπαλλήλων για να βρει τα παράνομα και χωρίς αποδείξεις φιλοδωρήματα.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Δύο εταιρείες εισαγωγής διέθεσαν σε Έλληνες πλαστικούς χειρουργούς 250 - 260 ύποπτα εμφυτεύματα της ΡΙΡ, από τα οποία, έχει επιβεβαιωθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν μόνο 15 - 20.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα των "Νέων", οι εταιρείες λειτουργώντας καθόλα νόμιμα και παρέχοντας σήμερα τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, από το 2009 έως τον Απρίλιο του 2010, οπότε και ανακλήθηκαν με απόφαση του ΕΟΦ και του Υπουργείου Υγείας, εισήγαγαν στην Ελλάδα τα εν λόγω εμφυτεύματα.

Τη χρήση των εμφυτευμάτων στη χώρα μας επιβεβαιώνει η απόφαση του ΕΟΦ, με ημερομηνία 14 Απριλίου 2010, βάσει της οποίας ζητήθηκε η ανάκληση των ενθεμάτων.

Στην απόφαση δεν περιέχεται ο ακριβής αριθμός των ενθεμάτων που διακινήθηκαν ούτε αποσαφηνίζεται αν χρησιμοποιήθηκαν όλα. Ωστόσο, όπως δήλωσε στην εφημερίδα ο πρόεδρος του Οργανισμού, Γ. Τούντας, έχουν ζητηθεί αναλυτικά στοιχεία για την ακριβή ποσότητα των ενθεμάτων που έφτασαν στην Ελλάδα, πόσα από αυτά διακινήθηκαν και ποιοι ήταν οι γιατροί που τα προμηθεύτηκαν και τελικά τα χρησιμοποίησαν.

Η πρώτη από τις εταιρείες διακίνησε τα συγκεκριμένα ενθέματα για περίπου 4 μήνες το 2009, προωθώντας περίπου 50 - 60 ζεύγη.

Τον Αύγουστο του 2009, η ΡΙΡ όρισε αποκλειστικό αντιπρόσωπο τη δεύτερη εταιρεία, η οποία ως τις 14 Απριλίου του 2010, είχε διακινήσει περίπου 200 ζεύγη.

Τα εν λόγω ενθέματα στοιχίζουν 500 - 600 ευρώ το ζεύγος, όταν πιο "δημοφιλείς" μάρκες κόστιζαν από 800 έως 1.200 ευρώ. Ωστόσο, η χαμηλή τιμή τους δεν θεωρήθηκε τεκμήριο κακής ποιότητας, δεδομένου ότι υπήρχαν κι άλλης εταιρείας ενθέματα στο εμπόριο, με ανάλογη τιμή.

Υποχρεωτικός ο επανέλεγχος

Οι ειδικοί συνιστούν στις γυναίκες, να ελέγξουν στο καρτελάκι τους, εάν αναγράφεται η ένδειξη Poly Implant Prothese - France, που αντιστοιχεί στα ενθέματα με τη βιομηχανική σιλικόνη. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται η ένδειξη αυτή, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σημειώνεται πάντως, ότι ακόμη κι αν μία γυναίκα έχει χάσει το καρτελάκι της, μπορεί να απευθυνθεί στον γιατρό της, που θα έχει κρατήσει το αντίγραφο.

Όπως αναφέρουν, ο επανέλεγχος συνίσταται να γίνεται μία φορά τον χρόνο, καθώς τα ενθέματα σιλικόνης έχουν γενικός ποσοστό ρήξης κάτω από 1% με 2%.

Ειδικά αυτά της ΡΙΡ, σημείωσαν ποσοστό ρήξης 10% μέσα στον πρώτο χρόνο, σύμφωνα με την Βρετανική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής.

Πάντως, κάθε γυναίκα που έχει εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος της, πρέπει να απευθυνθεί στον γιατρό της, εάν δει το σχήμα του στήθους της να αλλάζει, ή να παρουσιάζει κοκκινίλα ή πόνο ή φλεγμονή.

news247.gr

22χρονη ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΣΩ facebook

Δικογραφία σε βάρος 22χρονης δασκάλας δημοτικού σχολείου στα Χανιά σχηματίστηκε από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκων.

Το τελευταίο διάστημα και μετά από καταγγελία μητέρας 15χρονου στην Κρήτη, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνούσε υπόθεση αποπλάνησης ανήλικων παιδιών από δασκάλα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 22χρονη χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει ανηλίκους, ηλικίας 10 έως 15 ετών μέσω facebook, προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους και αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τους αποπλανούσε, προχωρώντας σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Από ψηφιακή έρευνα και ανάλυση ηλεκτρονικών δεδομένων εντοπίστηκαν διάλογοι με άσεμνο και ανάρμοστο περιεχόμενο της 22χρονης με 15χρονο ανήλικο, μαθητή Γυμνασίου στην Κρήτη. Οι διάλογοι ήταν καταχωρημένοι στον προσωπικό λογαριασμό του ανηλίκου.

Κατά την εξέτασή του από το κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 15χρονος επιβεβαίωσε τόσο τους διαλόγους, όσο και την αποπλάνησή του από την 22χρονη.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι η 22χρονη είχε ερωτική επαφή μαζί του, πριν πέντε περίπου μήνες.

Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.

Πλούσιο υλικό

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

* Μία εξωτερική κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής

* Δύο εξωτερικές μνήμες

* Ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM

* Μία συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο με μία κάρτα SIM

Ακόμη, από αναλυτική έρευνα στα κατασχεθέντα πειστήρια και στον προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της 22χρονης, καθώς και στο "προφίλ" της στο facebook, εντοπίστηκαν πλήθος άσεμνων φωτογραφιών της με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

Για τα στοιχεία αυτά ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε σχετική Διάταξη και Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων αποπλάνησης ανηλίκων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.



news247.gr

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ;

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την τελική, επίσημη και έγγραφη, άρνηση της ΝΔ να ανοίξουν πιθανοί λογαριασμοί βουλευτών στην Ελβετία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όσοι αρνούνται να ανοίξουν πιθανοί λογαριασμοί στην Ελβετία, σημαίνει ότι κάτι φοβούνται.
Η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς με την άρνηση τους αυτή, δείχνουν και κάτι να φοβούνται και κάποιους από τη ΝΔ να θέλουν να συγκαλύψουν.
Όταν κάποιος είναι καθαρός ούτε φοβάται, ούτε αναζητά προσχήματα.
Κανένα Κοινοβούλιο δεν έχασε το κύρος του, υιοθετώντας προτάσεις που συμβάλλουν στο να υπάρχει έλεγχος και απόλυτη διαφάνεια.
Οι πολίτες που μας παρακολουθούν και μας κρίνουν, αντιλαμβάνονται τι σημαίνει η άρνηση της ΝΔ.

"ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"

Βαριές κουβέντες ακούγονται πλέον κατά του Παπαδήμου στη ΝΔ αλλά και στο ΠΑΣΟΚ. Βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων χαρακτηρίζουν τον μεταβατικό χειρότερο από τον Παπανδρέου στέλνοντας μάλιστα ηχηρά μηνύματα στις ηγεσίες τους ότι δεν πρόκειται να συμπράξουν σε καμία περίπτωση στην περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων.

Η κουβέντα «αυτός είναι χειρότερος από τον Παπανδρέου» έφτασε στα αυτιά του Σαμαρά από όλους τους Γιάννηδες με τους οποίους επικοινώνησε προχθές για τα Χρόνια Πολλά . Από όλους ανεξαιρέτως…






apospasma.gr

ΜΗΝΥΜΑ - ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ

Με ένα ευθύ και ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Αντώνη Σαμαρά άρχισε η εβδομάδα για τον Πάνο Καμμένο. Ο βουλευτής που διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ ζητάει από τον πρόεδρο της ΝΔ να μην συνταχθεί με τις δυνάμεις του μνημονίου.

Στην σελίδα του στο facebook ο Πανος Καμμένος είναι εξαιρετικά ανοιχτός και ειλικρινής:

"Ήρθε η ώρα τής τελικής απόφασης για την Νέα Δημοκρατία.
Είναι βέβαιο ότι με το ένα πόδι στην βάρκα των δανειστών με καπετάνιο τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και πλήρωμα τους πάντα πρόθυμος Κατ´ επάγγελμα και κατά συνήθεια υπουργούς-υπαλλήλους συμφερόντων τροφίμους λεσχών τριμερών ,μπίλτεμπερκ, ιδρυμάτων κατασκευής πολιτικών Adenauer .

Και με το άλλο πόδι σε αντιμνημονιακές φιέστες με αντιμνημονιακές... κομπανίες και μάγκικες ζεμπεκιές του Μανώλη υπό το βλέμμα των στενών συνεργατών που κλείνουν το μάτι με νόημα (και εμείς αντιστασιακοί είμαστε) ,με πύρινα άρθρα κατά τής νέας τάξης πραγμάτων ,με πολύ αξιόλογα άρθρα στο antinews του ιστότοπου πού έδωσε μάχη για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΉΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΉΝ ΧΩΡΑ ΔΈΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Οι επιλογές μόνο 2 .
Ή η ΝΔ γίνεται η ουρά του ΠΑΣΟΚ που κατέρρευσε και σας συγχαίρει ο κύριος Μπάμπης στο Σκάι ,είτε η ΝΔ αφήνει τούς νεοφιλελεύθερους με τούς πρόθυμος να πάνε στον φυσικό τους χώρο υπό τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και αρνούμενη την παράδοση τής Χώρας με όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις λέει το μεγάλο ΟΧΙ πού είπε ο Έλληνας πρόεδρος τής Κύπρου Παπαδόπουλος και πάμε στο αύριο Εθνικά Κυρίαρχοι διαπραγματευόμενοι την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου αρνούμενοι το επαχθές και τοκογλυφικό χρέος.
Προσωπικά τις επιλογές μου τις έκανα και σας διαβεβαιώνω ότι κοιτώ στα μάτια χωρίς να αλλάζω βλέμμα και τα παιδιά μου και τούς Έλληνες.
Ο αγώνας συνεχίζεται..."
apospasma.gr

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο κ. ΨΥΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ...ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ;

Ποια είναι αλήθεια τα μηνύματα που ήθελε να περάσει ο κ. Ψυχάρης στην οικογένεια Παπανδρέου αλλά και προσωπικά στον ίδιο τον «τότε Πρωθυπουργό» όπως αποκαλεί στο αφήγημα του στο «ΒΗΜΑ», τον κ. Παπανδρέου;

«Είναι φυσικά µια φάρσα – αυτό συμβαίνει όταν µε σάπια καλαμπόκια μαγειρεύεις σε ιδιωτικά αεροπλάνα και χάνεις την επαφή µε την πραγματικότητα. Τέλος πάντων...»

Αυτή η φράση με την οποία ο εκδότης του «ΒΗΜΑΤΟΣ» αρχίζει το θέμα του μπορεί να ξενίζει πολλούς γιατί είναι λογικό να αναρωτηθούν ποια σχέση έχουν τα «χαλασμένα καλαμπόκια» και τα ιδιωτικά αεροπλάνα με τα όσα συνέβησαν μεταξύ του «τότε Πρωθυπουργού» και του κ. Ψυχάρη;

Μα είναι ξεκάθαρο για όσους θυμούνται. Για όσους ξέχασαν υπενθυμίζουμε ότι πριν τον Γιουνκέρ (αρχές Ιουνίου το 2001), ο Πρωθυπουργός είχε βρεθεί ινκόγκνιτο στο Λονδίνο όπου- όμως, απαθανατίστηκε να τρώει σούσι στο πανάκριβο ρεστοράν Zuma.


Συνδαιτυμόνας του ήταν ο επιχειρηματίας Ντόρης Μαργέλλος, επιχειρηματίας ο οποίος κάποτε αποκαλούνταν και... καλαμποκάνθρωπος, λόγω της εμπλοκής του μαζί με τους Αποστολόπουλο και Αθανασόπουλο στην περιβόητη υπόθεση ελληνοποίησης γιουγκοσλαβικού- αν δεν μας απατά η μνήμη μας- καλαμποκιού για να εισπράττουμε τις επιδοτήσεις.

Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε πλήρως την πληροφορία: Μαζί με τον Γ. Παπανδρέου, στο Zuma είναι ο Θεόδωρος (Ντόρης) Μαργέλλος, φίλος από τα χρόνια της πρώτης (τους) νιότης.


Ο κ. Μαργέλλος, είχε επιστρέψει επιχειρηματικά στην Ελλάδα πριν καμιά δεκαριά χρόνια, είχε κάνει «λονδρέζικο» το εστιατόριο «48» στην Αρματολών και Κλεφτών πίσω από το γήπεδο της Αλεξάνδρας και πραγματοποίησε μια απόπειρα να μπει στον τύπο ως χρηματοδότης της City Press στα πρώτα της βήματα.
Οι γνωρίζοντας λένε ότι συνεχίζει να έχει ανοικτή επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, έχοντας ένα ρόλο άτυπου οικονομικού συμβούλου.

Προσφάτως επανήλθε στην επικαιρότητα, όταν ο Καμένος (19.05.2011) τον κατηγόρησε ότι ο ίδιος και η εταιρεία του αγόρασαν ασφάλιστρο κινδύνου επί ελληνικού ομολόγου.

Ο κ. Μαργέλλος χαρακτήρισε τον βουλευτή της ΝΔ «κοινό συκοφάντη», τόνισε πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη και δήλωσε κατηγορηματικά ότι «η IJ PARTNERS SA ποτέ δεν προέβη σε οποιαδήποτε αγορά CDS επί ελληνικών ομολόγων. Ποτέ κάποιο από τα στελέχη της δεν αγόρασε CDS επί ελληνικών ομολόγων. Ποτέ δεν αγόρασε CDS για λογαριασμό πελατών της. Ποτέ δεν συμβούλευσε αγορά CDS επί ελληνικών ομολόγων», ενώ «ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Μαργέλλος, έχει επανειλημμένως και δημοσίως λάβει θέση υπέρ της άμεσης κατάργησης των ακαλύπτων CDS».

Αυτό εννοεί λοιπόν ο κ. Ψυχάρης με την φράση του δικαιώνοντας έτσι και το κ. Πάνο Καμένο τον οποίο ο ίδιος και συνεργάτες του είχαν πολλές φορές λοιδορήσει στο παρελθόν για τις αποκαλύψεις του σχετικά με την οικογένεια Παπανδρέου!

Αλλά ο εκδότης του «ΒΗΜΑΤΟΣ» δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με το πολιτικό σύστημα μέρος του οποίου ωστόσο είναι και ίδιος. Τα ίδια είχαν συμβεί με τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, τον κ. Κώστα Σημίτη αλλά και τον κ. Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα ο κ. Καραμανλής σε φιλική συζήτηση που είχε την παραμονή των εκλογών του 2007 όταν ρωτήθηκε γιατί εν τέλει δεν μπορεί να βρει μια φόρμουλα συνεργασίας με τον κ. Ψυχάρη είχε πει χαμογελώντας: «Μα δεν είναι ότι θέλει να ακουστεί η γνώμη του, η άποψη του. Αλλά φαίνεται ότι θέλει να συγκυβερνήσει. Ε, εγώ αυτά δεν τα κάνω… Καλύτερα να φύγω!»

Τέλος έχει αξία να επισημανθεί ότι ενώ ο κ. Ψυχάρης γνώριζε όλα όσα σήμερα γράφει εδώ και καιρό γιατί άραγε δεν τα έβγαζε στην φόρα; Μήπως αλήθεια θεωρούσε ότι κρατάει άσσο στο μανίκι του; Γιατί για τον καλό της ενημέρωσης και της κοινής γνώμης σίγουρα δεν το έκανε!

Πάνος Ρασσιάς
newpost.gr

ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Ομάδα αγνώστων πέταξε μολότοφ εναντίον αστυνομικής δύναμης έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Οι πέντε βόμβες μολότοφ εξερράγησαν χωρίς να τραυματισθεί κανείς, ενώ οι δράστες διέφυγαν στους γύρω δρόμους.
news247.gr

ΜΑΝΔΡΟΥ : ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Άγνοια δηλώνουν από το πρωί οι εισαγγελικές αρχές, σχετικά με το ότι ο Κ. Κουλούρης αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Αυτό μετέδωσε πριν από λίγο μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ "Κυριακή με δράση" η... δικαστική συντάκτρια Ιωάννα Μάνδρου. Όπως ε΄πε η δημοσιογράφος κανένας από την Αστυνομία δεν ενημέρωσε την αρμόδια εισαγγελία και ως εκ τούτου δεν γνωρίζουν το παραμικρό για το περιστατικό που διαδραματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα!...














fimotro.blogspot.com

Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ...

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ
4 κόκκινα φανάρια πέρασε ο Κίμωνας Κουλούρης σήμερα τα ξημερώματα, λίγο πριν συλληφθεί! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του ΣΚΑΪ μέσα στο αυτοκίνητο του πρώην βουλευτή, εισήλθε αξιωματικός της Ασφάλειας ο οποίος κάθισε...
εκεί μέχρι να έρθει το νοσοκομειακό για να παραλάβει τον τραυματισμένο αστυνομικό! Μετά ο Κουλούρης οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Καισαριανής και εν συνεχεία, ως δια μαγείας, ο πρώην βουλευτής εξαφανίστηκε από το τμήμα!...







skai.gr

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΡΗ : "ΔΑΚΡΥΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ"

Πού και πώς σε βρήκε η αλλαγή του χρόνου; Κάναμε Πρωτοχρονιά στο σπίτι με την οικογένειά μου, την οικογένεια του Παναγιώτη (σ.σ. Βασιλόπουλου) και τους καλύτερούς μας φίλους.

Φέτος έφαγες περισσότερο από τις προηγούμενες παραμονές Πρωτοχρονιάς;

Όχι πολύ περισσότερο. Ούτως ή άλλως, τρώω πολύ και δεν πάει παραπάνω.

Σε ρωτάω, γιατί υπάρχει μια φήμη πως είσαι έγκυος.

Δεν έχω πρόβλημα να μιλάω για τη σχέση μου με τον Παναγιώτη, αλλά αυτό το διάστημα δεν θα ήθελα να απαντήσω σε κάποιες πολύ προσωπικές ερωτήσεις.

Κάποια δημοσιεύματα λένε πως σχεδιάζετε να παντρευτείτε μέσα στο 2012. Είναι αλήθεια;

Όχι. Ίσως κάνουμε έναν πολιτικό γάμο, αλλά σίγουρα δεν θα γίνει θρησκευτικός. Ο Παναγιώτης θα έχει μια πολύ φορτωμένη χρονιά, οπότε θα είναι δύσκολο να οργανώσουμε κάτι τέτοιο φέτος.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Πολύ απλά. Τα απλά και τα αυθόρμητα είναι τα καλύτερα και τα πιο σημαντικά.

Γονάτισε;

Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, δεν θα ήθελα να τη μοιραστώ.

Δάκρυσες;

Ναι.

Πηγή: yupi.gr