Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Δασκάλα «ψάρευε» αγοράκια και τα αποπλανούσε


Η μία μετά την άλλη «ξεδιπλώνονται» στην Κρήτη, οι υποθέσεις παιδεραστίας, με τους κατοίκους να βρίσκονται πλέον σε απόγνωση! Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι μία 22χρονη δασκάλα, η οποία «ψάρευε» αγοράκια μέσω Facebook και στη συνέχεια τα αποπλανούσε!

Η δασκάλα που υπηρετούσε σε σχολείο στα Χανιά είχε μπει εδώ και καιρό στο μάτι της αστυνομίας, καθώς υπήρχαν πληροφορίες που έλεγαν ότι η εκπαιδευτικός προσέγγιζε τα ανήλικα αγόρια, ηλικίας 10 έως 15 ετών και προχωρούσε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.
«Θα σας βοηθήσω στα μαθήματα»
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η 22χρονη χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της για να προσεγγίζει τα αγόρια, μέσω του Facebook προφασιζόμενη ότι θα τα βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τα αποπλανά.
«Είχαμε εδώ και πέντε μήνες ερωτική επαφή»
Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία ενός 15χρονου μαθητή, ο οποίος επιβεβαίωσε στην Αστυνομία, ότι διατηρούσαν ερωτικές επαφές εδώ και πέντε μήνες. Οι άνδρες της αστυνομίας έφθασαν στο ανήλικο αγόρι, έπειτα από τους ηλεκτρονικούς διαλόγους που εντόπισαν μεταξύ της 22χρονης και του μαθητή.
Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.
Στον υπολογιστή της 22χρονης εντοπίστηκαν δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες που απεικόνιζαν την ίδια με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου