Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΒΕΘ : "ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ"

Προσβλητική απόφαση που απαξιώνει τη Βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Π. Παπαδόπουλος, την επικείμενη κατάργηση της ΓΓ Μακεδονίας-Θράκης, που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.


«Μετά την υποβάθμιση του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, του μοναδικού Υπουργείου στην περιοχή και τη μετατροπή του σε Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης έρχεται η άκρως απαράδεκτη απόφαση του ΥΠΑΑΝ για την κατάργηση του» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, υπογραμμίζοντας ότι η κυβερνητική, αυτή, επιλογή μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει στους βορειοελλαδίτες.

«Η εξυγίανση του σπάταλου κράτους δεν υλοποιείται με τακτικές που αποψιλώνουν τους θεσμούς της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν σε εθνικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος ζητώντας παράλληλα από τον υπουργό Ανάπτυξης να επανεξετάσει την απόφασή του.

«Αντί ο κ. Χρυσοχοίδης να ασχολείται με θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα μας, αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνά, ασχολείται με την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης, αποδυναμώνοντας τη Βόρεια Ελλάδα. Λυπούμαστε πολύ που ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι και Μακεδόνας…» καταλήγει ο κ. Παπαδόπουλος.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου