Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΙΚΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΥ ...ΗΤΑΝ ΖΙΓΚΟΛΟ

Καλόπαιδο από τα λίγα αποδείχθηκε παίκτης γνωστού ριάλιτι, καθώς αποκαλύφθηκε πως εργαζόταν ως... ζιγκολό, ενώ είχε και ποινικό μητρώο επειδή είχε χτυπήσει γυναίκα!

Ο σάλος ξέσπασε πριν από λίγες ώρες στην Μεγάλη Βρετανία: ο Aaron Withers, ένας από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι «Take Me Out» χρέωνε 50 λίρες την ώρα για ερωτική συντροφιά, με την τιμή να ανεβαίνει στις 500 λίρες για ολόκληρη την νύχτα και στις 1.500 για «καυτά» weekends.



Μάλιστα, ο 32χρονος διαφήμιζε εαυτόν μέσα από σχετικό site, ενώ αρκέστηκε να δηλώσει πως δεν έκανε τίποτα κακό εκτός από το να βγάλει μερικά χρήματα εύκολα και γρήγορα!

Σαν να μην έφτανε αυτό, πάντως, ο Withers αποκαλύφθηκε πως είχε και ποινικό μητρώο, αφού βρέθηκε ένοχος για ξυλοδαρμό το καλοκαίρι που μας πέρασε: ο 32χρονος παίκτης χτύπησε γυναίκα σε παμπ του Somerset και αφέθηκε ελεύθερος αφού πλήρωσε 200 λίρες πρόστιμο και 100 ως αποζημίωση.

Οι υπεύθυνοι του ριάλιτι, πάντως, δήλωσαν άγνοια για το παρελθόν του παίκτη, λέγοντας απλά πως δεν τους το αποκάλυψε κατά την διάρκεια των οντισιόν...
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου