Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ

Έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι πληθώρα νεαρών φοιτητριών καταφεύγει στις εταιρείες παραγωγής ταινιών πορνό, προκειμένου να εξοικονομήσουν τα προς το ζην.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso", πάνω από 2.500 φοιτήτριες Φιλολογίας, Ιατρικής, Αρχιτεκτονικής, αδυνατώντας να βρουν δουλειά μέχρι να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, σπεύδουν στις εταιρείες παραγωγής πορνοταινιών και δεν διστάζουν να πέσουν στο κρεβάτι για τον επιούσιο.
Η εφημερίδα κάνει λόγο για ένα κύμα απελπισμένων από την ανεργία νεαρών κοριτσιών που δεν έχουν καμία άλλη διέξοδο για να επιβιώσουν από το να γυρίσουν μια-δύο ή και δέκα ταινίες πορνό.
Δεν είναι όμως μόνο οι άπορες κοπέλες που καταφεύγουν στις τσόντες για να ζήσουν.
Η κρίση έχει χτυπήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα, και τις ίδιες τις εταιρείες παραγωγής, οι οποίες αντί για στούντιο ή ξενοδοχεία, προτιμούν τα σπίτια των ίδιων των φοιτητριών, ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται ερασιτεχνικό.
Μάλιστα, οι κοπέλες συχνά επιλέγουν οι ίδιες τον παρτενέρ τους και παρά την αρχική διστακτικότητα, μπαίνουν γρήγορα στο κλίμα, ενδίδοντας σε ότι τους ζητηθεί να κάνουν προκειμένου να πάρουν τα χρήματα...
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου