Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ - ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ

Με ένα ευθύ και ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Αντώνη Σαμαρά άρχισε η εβδομάδα για τον Πάνο Καμμένο. Ο βουλευτής που διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ ζητάει από τον πρόεδρο της ΝΔ να μην συνταχθεί με τις δυνάμεις του μνημονίου.

Στην σελίδα του στο facebook ο Πανος Καμμένος είναι εξαιρετικά ανοιχτός και ειλικρινής:

"Ήρθε η ώρα τής τελικής απόφασης για την Νέα Δημοκρατία.
Είναι βέβαιο ότι με το ένα πόδι στην βάρκα των δανειστών με καπετάνιο τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και πλήρωμα τους πάντα πρόθυμος Κατ´ επάγγελμα και κατά συνήθεια υπουργούς-υπαλλήλους συμφερόντων τροφίμους λεσχών τριμερών ,μπίλτεμπερκ, ιδρυμάτων κατασκευής πολιτικών Adenauer .

Και με το άλλο πόδι σε αντιμνημονιακές φιέστες με αντιμνημονιακές... κομπανίες και μάγκικες ζεμπεκιές του Μανώλη υπό το βλέμμα των στενών συνεργατών που κλείνουν το μάτι με νόημα (και εμείς αντιστασιακοί είμαστε) ,με πύρινα άρθρα κατά τής νέας τάξης πραγμάτων ,με πολύ αξιόλογα άρθρα στο antinews του ιστότοπου πού έδωσε μάχη για την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ PSI ΚΑΙ ΤΉΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΉΝ ΧΩΡΑ ΔΈΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Οι επιλογές μόνο 2 .
Ή η ΝΔ γίνεται η ουρά του ΠΑΣΟΚ που κατέρρευσε και σας συγχαίρει ο κύριος Μπάμπης στο Σκάι ,είτε η ΝΔ αφήνει τούς νεοφιλελεύθερους με τούς πρόθυμος να πάνε στον φυσικό τους χώρο υπό τον Goldman Sachs-Παπαδήμο και αρνούμενη την παράδοση τής Χώρας με όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις λέει το μεγάλο ΟΧΙ πού είπε ο Έλληνας πρόεδρος τής Κύπρου Παπαδόπουλος και πάμε στο αύριο Εθνικά Κυρίαρχοι διαπραγματευόμενοι την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου αρνούμενοι το επαχθές και τοκογλυφικό χρέος.
Προσωπικά τις επιλογές μου τις έκανα και σας διαβεβαιώνω ότι κοιτώ στα μάτια χωρίς να αλλάζω βλέμμα και τα παιδιά μου και τούς Έλληνες.
Ο αγώνας συνεχίζεται..."
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου