Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

Η "φρεσκοχωρισμένη" Εύα Καϊλή στην ΑντίπαροΗ βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή και ο επιχειρηματίας Πασχάλης Διαμαντίδης γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν από 2 χρόνια, όμως η σχέση τους είχε να αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες και τελικά οι δυο τους έφτασαν στον χωρισμό.

Στην αρχή της σχέση τους, οι εκλογές και οι ευθύνες της στο κυβερνών κόμμα, η δημοσιογραφικς της ενασχόληση, αλλά και η υπερβολική δημοσιότητα έμπαιναν συχνά εμπόδιο στις προσωπικές τους στιγμές.

Ο επόμενος χρόνος ήταν δυσκολότερος: λειτούργησαν καταλυτικά τα συχνά της ταξίδια στη Θεσσαλονίκη και το εξωτερικό, ενώ πιο απαιτητικές ήταν και οι ευθύνες της «ως εκπρόσωπος του έθνους αυτήν την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο» όπως εξομολογήθηκε άνθρωπος του περιβάλλοντός της....«Όλο αυτό η Εύα δεν μπορούσε να το διαχειριστεί», κατέληξε.

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που θα φορτίσει τις μπαταρίες της. Αυτό το διάστημα βρίσκεται με φίλους της στην Αντίπαρο και ξεκουράζεται, επιλέγοντας να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου