Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ : Η ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ



H Έλενα Ράπτη είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες του Κοινοβουλίου. Δυναμική και εντυπωσιακή, τα φλας της δημοσιότητας πέφτουν συχνά πάνω της. Ακόμα και η προσωπική της ζωή έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο αν και είναι κάτι που η ίδια προσπαθεί να αποφεύγει όσο μπορεί, καθώς δεν της αρέσει να προβάλλει τη σχέση της και είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη “Real Life” μίλησε για την δημοσιότητα και για το πόσο δύσκολο είναι να την χειριστεί κάποιος.

«Είναι δύσκολο. Η λάμψη της δημοσιότητας, όσο εντυπωσιακή φαίνεται στην αρχή, τόσο επώδυνη μπορεί να είναι στη συνέχεια» εξήγησε αρχικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας: «Χρειάζεται μέτρο και αντοχές για να τη χειριστείς σωστά». Όσο για τις αντιδράσεις της ίδιας απέναντι σε όλο αυτό: «Στην αρχή εκπλήσσεσαι, μετά θυμώνεις, στη συνέχεια αναζητείς τρόπους να αμυνθείς σε αυτή την προσωπική παραβίαση και στο τέλος συνηθίζεις».

Τέλος, η Έλενα Ράπτη μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτούσε ένα παιδί εκτός γάμου, και χωρίς ένα σύντροφο στο πλευρό της: «Δεν θα έκανα μια μονογονεϊκή οικογένεια από επιλογή, επειδή πιστεύω συνειδητά στην ίση αξία των γονέων στο οικοδόμημα της οικογένειας» είπε. «Αυτός είναι και ο λόγος που στηρίζω με πάθος τις μονογονεϊκές οικογένειες. Γιατί οι μόνοι γονείς φέρουν ένα βαρύ φορτίο. Πιστεύω όμως πάρα πολύ στην οικογένεια ως θεσμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου