Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

ΒΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ...
Ένας όγδοος άνδρας καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης 12,5 ετών διότι τους παρέσχε μια ναρκωτική ουσία που χρησιμοποιούσαν για να τις ρίχνουν αναίσθητες προτού τις βιάζουν ανήμπορες στους κοιτώνες τους, δήλωσε ο δικαστής Λουίς Ενρίκε Πέρες.

"Τα θύματα βιάζονταν κατ’ εξακολουθητικό τρόπο. Ανάμεσά τους υπήρχαν ενήλικες γυναίκες, μικρά κορίτσια και ηλικιωμένες", δήλωσε ο εισαγγελέας Φρέντι Πέρες στην εφημερίδα El Dia.

Οι οκτώ Μενονίτες, 18 ως 45 ετών, καταδικάστηκαν σε μια δίκη κεκλεισμένων των θυρών που διεξήχθη αυτή την εβδομάδα στη φυλακή Παλμασόλα στην περιοχή Σάντα Κρους. Είχαν συλληφθεί τον Ιούνιο του 2009, όταν άρχισε έρευνα αφού ένα από τα θύματα ξύπνησε καθώς δεχόταν επίθεση.

Ο εισαγγελέας είπε ότι ένας ένατος συνεργός τους παραμένει ασύλληπτος.

Οι Μενονίτες είναι προτεστάντες που απορρίπτουν τον πλούτο και την εξουσία, έχουν υιοθετήσει μια πασιφιστική φιλοσοφία και, όπως και οι Έιμις, ζουν σε απομονωμένες κοινότητες. Μετά την άγρια καταδίωξή τους τον 19ο αιώνα στην Ευρώπη, μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Νότια Αμερική. Σήμερα σε αγροτικές κοινότητες στην Παραγουάη και στη Βολιβία ζουν περίπου 40.000 εξ αυτών.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου