Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

ΚΚΕ : ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα το ΚΚΕ, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της κοινοβολευτικής ομάδας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αλέξη Τσίπρα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι τόσο η επίσκεψη όσο και οι δηλώσεις του Α. Τσίπρα μετά τη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια, "δείχνουν ότι η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι πανικόβλητη μπροστά στην άνοδο του ταξικού εργατικού - λαϊκού κινήματος και ταυτόχρονα επιχειρεί να καλλιεργήσει στο λαό το φόβο".

"Εκείνοι που έκαναν σημείο αναφοράς τους το Δεκέμβρη του 2008 και την Κερατέα, μιλώντας για εξεγέρσεις, έρχονται τώρα να επαναλάβουν τα ίδια που νύχτα μέρα ακούγονται από τα μεγαλοαστικά κόμματα περί κοινωνικής συνοχής και δημοκρατικής ομαλότητας. Αποδεικνύουν έτσι ότι η πολιτική τους είναι ένα εκκρεμές στο πλαίσιο πάντα της διαχείρισης του συστήματος", υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

"Εκείνο που φοβούνται είναι το συνειδητό κίνημα που έχει στόχο την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων", αναφέρεται στην ανακοίνωση και κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδιώκει τις εκλογές "ως μέσο εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης, για να διαχειριστούν την καπιταλιστική κρίση και όχι ως ένα μέσο που μπορεί να επιφέρει ένα βαθύ ρήγμα στο αστικό πολιτικό σύστημα".

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου