Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ

Η αδυναμία του μικρότερου παιδιού της οικογένειας Νιάρχου, Θεόδωρου δε φαίνεται να είναι ούτε τα κοσμικά πάρτι, ούτε οι εκδηλώσεις αλλά το... surf. Ο Θεόδωρος Νιάρχος βρίσκεται συχνά στις παραλίες της Χαβάη, όπου η οικογένειά του διατηρεί εξοχικό και δαμάζει τα κύματα με την σανίδα του!

Ο Θεόδωρος , ο μικρότερος αδερφός της Ευγενίας και του Σταύρου ασχολείται επαγγελματικά με το surf, ενώ έχει καταφέρει να διασχίσει με απόλυτη επιτυχία το μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο κύμα παγκοσμίως.

Ο εγγονός του ιδρυτή της μεγάλης ναυτιλιακής οικογένειας, έχοντας μόνο ως όπλο τη σανίδα του κατάφερε να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο κύμα που εμφανίζεται μόνο στην παραλία της Χαβάης και φτάνει τα 37 μέτρα. Το εν λόγω κύμα που παρομοιάζεται με τα σαγόνια του καρχαρία έχει ταχύτητα 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Η αγάπη του Θεόδωρου για τον αθλητισμό δε σταματάει στο surf αλλά και σε άλλα αθλήματα αφού ο πλούσιος κληρονόμος έχει αδυναμία και στο skateboard! Γι αυτό και όταν δεν βρίσκεται στη θάλασσα καβαλάει το πατίνι και αρχίζει τις εντυπωσιακές φιγούρες.



Τα δύο αδέρφια του, τον καμαρώνουν ενώ και ο Σταύρος Νιάρχος όπως είναι γνωστό έχει επίσης μεγάλη αδυναμία στο surf.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου