Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΚΕΡΑΣΕ" ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΓΕΥΜΑ ... 750 ΕΥΡΩ

Να «καλοπιάσει» τους επικεφαλής της τρόικας με ένα «πλούσιο» γεύμα φαίνεται πως επιχείρησε υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης, φέρνοντας ωστόσο το αντίθετο αποτέλεσμα.

Η γερμανική εφημερίδα Welt, σε δημοσίευμα της που κάνει ειδική μνεία στους εκπροσώπους των δανειστών, χαρακτηρίζοντας τους μάλιστα, ως τα «παιδιά μας στην Αθήνα», αναφέρει ένα περιστατικό με Έλληνα υπουργό που έβγαλε την τρόικα για φαγητό.

«Οι τρεις ανώτεροι αξιωματούχοι είχαν πάει για φαγητό με ένα μέλος της ελληνικής κυβέρνησης. Ήταν πολύ γενναιόδωρος. Ο λογαριασμός έφθασε τα 750 ευρώ. Ο υπουργός άφησε φιλοδώρημα 50 ευρώ και ζήτησε να του σταλεί στο γραφείο ο λογαριασμός» τονίζει η εφημερίδα χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του υπουργού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα η τρόικα «δεν ξαναβγήκε με αυτόν τον άνθρωπο» και προτίμησε να τρώει στο Κεντρικόν, ένα αξιοπρεπές εστιατόριο για πιο «ταπεινά» γούστα.

Φαίνεται πως οι τροϊκανοί γνωρίζουν καλύτερα από τον υπουργό πως 750 ευρώ δεν είναι πλέον ούτε ο βασικός μισθός στην Ελλάδα.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρονται μάλιστα και λεκτικές επιθέσεις που έχουν κατά καιρούς δεχθεί οι επικεφαλής της τρόικας με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πλέον με τη συνοδεία σωματοφυλάκων!

«Ο κόσμος αναγνωρίζει τα πρόσωπα τους στην Αθήνα και σε πολλά μέρη της Ευρώπης. Οι καθημερινές τους βόλτες έχουν σταματήσει και κινούνται με τα τρία τους αυτοκίνητα» σημειώνει η γερμανική εφημερίδα.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου