Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΟΥΣΕΛΑ...

Είπαμε ότι συστατικό στοιχείο των σχέσεων στο ΠΑΣΟΚ είναι η διαπλοκή και μάλιστα η μικρομεσαία διαπλοκή αφού βαρβάτη αφορά τα υψηλά κλιμάκια της κομματικής πυραμίδας.

Με το που είπε λοιπόν ο Κουσελάς την περασμένη εβδομάδα ότι διαθέτει λίστα 3.800 μεγαλοοφειλετών η οποία αποτέλεσε και τον βασικό λόγο της απομάκρυνσης του από το υπουργείο Οικονομικών , εκτός από την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τον Βενιζέλο, τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΑΣΚΕ στο υπουργείο άρχισαν να ψάχνουν τα κιτάπια για τα έργα και τις ημέρες του πρώην υφυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανακάλυψαν πολλά και σπουδαία τόσο στο ΣΔΟΕ όσο και σε εφορίες που ο Κουσελάς είχε βάλει δικούς του και τα έστειλαν στο άψε - σβήσε στον Βενιζέλο. Εκείνος με τη σειρά του δεν καθυστέρησε καθόλου να τα κοινοποιήσει στον Παπανδρέου και τον Καρχιμάκη και έτσι τα πράγματα πήραν τον δρόμο προς την θεαματική κωλοτούμπα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Μόνο που , όπως έχουμε ξαναγράψει , ο Κουσελάς δεν είναι χτεσινός . Κι αν σήμερα υποχώρησε , σε κάποια στιγμή θα επανέλθει όχι μέσω προσκηνίου αλλά μέσω παρασκηνίου. Ένας παλαιός συνδικαλιστής σαν τον Κουσελά , έχει πάντα τον τελευταίο λόγο σε κάτι τέτοια.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου