Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα σχέδια της μυστικής οικονομικής διπλωματίας του Παπανδρέου που κινδυνεύει να υποθηκεύσει την Ελλάδα για τις επόμενες τρεις γενιές τουλάχιστον.

Χθες το πρωί, «Έλληνας τραπεζίτης που συνεργάζεται τακτικά με τον πρωθυπουργό» όπως ανέφερε το Reuters διέρρευσε στο διεθνές πρακτορείο ότι η Ελλάδα εξετάζει τη σύναψη ομολογιακού δανείου διάρκεια εκατό ετών (!) προκειμένου να αποφύγει τη χρεοκοπία στην παρούσα φάση.

Λίγο αργότερα, άρχισαν να βγαίνουν στα διεθνή ΜΜΕ διάφοροι τύποι - αναλυτές από κορυφαίες τράπεζες του γαλλογερμανικού άξονα και φυσικά από τη γαλλοεβραϊκή Lazzard που έχει κατσικωθεί στον σβέρκο της χώρας από την πρώτη μέρα που ο Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός.

Κι ενώ η ώρα περνούσε και κανείς δεν το διέψευδε , εμφανίστηκαν Σαρκοζί και Παπανδρέου όλο χαμόγελα έξω από το προεδρικό μέγαρο του Παρισιού.

Περαιτέρω, ο Σαρκοζί πάει την άλλη βδομάδα στο Βερολίνο όπου θα συναντηθεί ξανά με τη Μέρκελ και μην έχει κανείς αμφιβολία ότι ο σχεδιασμός τους είναι αυτός, δηλαδή να δώσουν δάνειο εκατό ετών στην Ελλάδα και να μας υποθηκεύσουν με αντάλλαγμα να μη χρεοκοπήσουμε τώρα.
apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου