Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου ο γνωστός Έλληνας κωμικός Στάθης Ψάλτης. Νιώθοντας έντονη ζαλάδα και μούδιασμα στα άκρα, ο θεράπων ιατρός του έκρινε αναγκαίο να μεταφερθεί αμέσως για εξετάσεις.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα το πρόγραμμα του Στάθη Ψάλτη είναι πολύ κουραστικό, αφού πραγματοποίησε μια μεγάλη περιοδεία και ετοιμαζόταν για την επόμενη επιθεώρηση, τα πρώτα συμπτώματα της κόπωσης ήταν φανερά. Αν και οι γιατροί του συνιστούσαν ξεκούραση, εκείνος βρισκόταν συνεχώς σε εγρήγορση, με αποτέλεσμα τα ξημερώματα του Σαββάτου να ζαλιστεί, να νιώσει πονοκέφαλο και να μουδιάσει το δεξί του πόδι.

Αμέσως ο θεράπων ιατρός του ζήτησε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς υπήρξε ανηασυχία, επειδή ο Στάθης Ψάλτης πέρασε στις αρχές του καλοκαιριού ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός είναι καλά. “Δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Είμαι καλά. Σήμερα θα πάρω εξιτήριο. Από στιγμή σε στιγμή περιμένω να έρθει η γυναίκα μου να πάμε σπίτι”, αποκάλυψε στην “Espresso”.
tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου