Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Συμμορία γυναικών στη Ζιμπάμπουε βιάζει νεαρούς άντρες για να πάρει το σπέρμα τους!

Η αστυνομία στη Ζιμπάμπουε συνέλαβε στις αρχές του μήνα τρεις γυναίκες με την κατηγορία ότι ανήκουν στη συμμορία που εδώ και ένα χρόνο... βιάζει νεαρούς άνδρες. Στην κατοχή των γυναικών βρέθηκαν 31 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και παρόλο που οι ίδιες ισχυρίζονται ότι είναι πόρνες και απλώς δεν βρήκαν τον χρόνο να ξεφορτωθούνε τα προφυλακτικά, πρόκειται να παρουσιαστούν στο δικαστήριο με την κατηγορία της σοβαρής σεξουαλικής παρενόχλησης και ενδεχομένως βιασμού σε 17 περιπτώσεις.
Οι νόμοι της Ζιμπάμπουε πάντως δεν είχαν προβλέψει μια τέτοια πιθανότητα, όπου οι άνδρες είναι τα θύματα και οι γυναίκες οι βιαστές.

Οι λόγοι για τους οποίους γυναίκες βιάζουν εδώ και ένα χρόνο νέους άνδρες δεν έχουν γίνει ξεκάθαροι. Πιθανολογείται ότι το σπέρμα που συλλέγουν χρησιμοποιείται σε παγανιστικές τελετουργίες.

Ένα θύμα μίλησε στην κρατική τηλεόραση της Ζιμπάμπουε για την περιπέτειά του τον περασμένο Ιούλιο όταν οι γυναίκες προσφέρθηκαν να τον πάνε στον προορισμό του με το αυτοκίνητό τους.

«Μία από τις γυναίκες έριξε νερό στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια μου έκαναν μια ένεση, που μου προκάλεσε ισχυρή σεξουαλική επιθυμία», είπε.

«Σταμάτησαν το αυτοκίνητο και με ανάγκασαν να κάνω σεξ με κάθε μία από αυτές, αρκετές φορές, με τη χρήση προφυλακτικών. Όταν τέλειωσαν με άφησαν στη ζούγκλα εντελώς γυμνό» πρόσθεσε το θύμα.
«Ορισμένοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και με βοήθησαν να καλέσω την αστυνομία, που με πήγε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες του φαρμάκου που μου έδωσαν, καθώς η επιθυμία να κάνω σεξ υπήρχε ακόμη», συνέχισε.
Οι μαρτυρίες των θυμάτων, που στις περισσότερες περιπτώσεις επιβιβάστηκαν στα οχήματα των αγνώστων γυναικών που προσφέρθηκαν να τους μεταφέρουν, δίνουν μια ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο που δρα η συγκεκριμένη συμμορία και επιβεβαιώνει την μαρτυρία του θύματος.

Αφού επιβιβάσουν το θύμα στο αυτοκίνητο του ρίχνουν νερό στο πρόσωπο και μετά του κάνουν μια ένεση που του δημιουργεί έντονη σεξουαλική επιθυμία. Στην συνέχεια σταματάνε το αυτοκίνητο κάπου απομακρυνσμένα και τρεις γυναίκες (σύμφωνα με την μαρτυρία ) έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί του ξανά και ξανά. Όταν έχουν πάρει αυτό που θέλουν εγκαταλείπουν το θύμα τους και εξαφανίζονται.

Ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων δεν είναι γνωστός. Όχι μόνο η αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστό τον αριθμό των περιστατικών που έχουν καταγγελθεί, αλλά πιστεύεται ότι θα πρέπει να υπάρχουν πολλά θύματα που ντρέπονται να παραδεχθούν ότι βιάστηκαν από γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου