Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Πως δρούσε ο καθηγητής που πιάστηκε στο κρεβάτι με δύο 13χρονους

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο προσέγγισης των μικρών παιδιών στο Ρέθυμνο.
Ολόκληρο σχέδιο είχε καταρτίσει ο 47χρονος εκπαιδευτικός για να προσεγγίζει ανήλικους και να συνευρίσκεται μαζί τους. Σύμφωνα με την αστυνομία ο καθηγητής προσέγγιζε τα ανήλικα παιδιά, λόγω της ιδιότητός του, και με επιδέξιους τρόπους και προτροπές κατάφερνε να κάμπτει την αντίστασή τους και τελικά να τα οδηγεί στο κρεβάτι του.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 47χρονος, καθηγητής σε Γυμνάσιο και προπονητής μπάσκετ παιδικών – εφηβικών τμημάτων τοπικής ομάδας, προσέγγιζε ανήλικους μαθητές, τους μετέφερε σε ερημικά σημεία στις παρυφές της πόλης του Ρεθύμνου και με τεχνάσματα τα προέτρεπε αρχικά να ασελγούν μεταξύ τους, και κατόπιν – σε αρκετές περιπτώσεις - με τον ίδιο.

Οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν είτε σε σπίτια που διατηρούσε, είτε στο αυτοκίνητό του. Οι συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των ανήλικων παιδιών γίνονταν είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, είτε μέσω “chat” σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες το βράδυ, αφού ισχυροποιήθηκαν τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, διενεργήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του από αστυνομικούς, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου πιάστηκε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις με δύο ανήλικους σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ψηφιακοί δίσκοι και περιοδικά με πορνογραφικό υλικό.

Οι συναντήσεις του 47χρονου με ανήλικους, επιβεβαιώθηκαν και από άλλους μαθητές, οι οποίοι, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, τέθηκαν σε ψυχοκοινωνική υποστήριξη από παιδοψυχολόγους της Ελληνικής Αστυνομίας και παιδοψυχίατρους από τις τοπικές νοσηλευτικές δομές.
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου