Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Χιλιάδες κόσμου στο κέντρο της Αθήνας – Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

Αποκλεισμένο αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας, με τις πορείες των διαδηλωτών να βρίσκονται σε εξέλιξη, φτάνοντας όλες στην πλατεία Συντάγματος.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει 24ωρη πανελλαδική απεργία, αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική και τα μέτρα που περιγράφονται στον προϋπολογισμό του 2012.

Στην απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, τις ΔΕΚΟ και τους οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και η ΟΜΕ-ΟΤΕ. Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες Υγείας.
Τα λεωφορεία και οι συρμοί του ΗΣΑΠ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 9 το πρωί, και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 8:00 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Το Μετρό θα κινηθεί κανονικά, αλλά από τις 10 το πρωί θα είναι κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο». Το τράμ θα λειτουργεί από τις 6 το πρωί εως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου