Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Έτσι πανικοβάλλεται η γραφειοκρατία: Η εκδίκηση ενός γητευτή φιδιών


Τον πανικό προκάλεσε ένας γητευτής φιδιών στην Ινδία όταν άφησε ελεύθερα δεκάδες δηλητηριώδη φίδια σε κυβερνητικό κτήριο. Ο κ. Χακούλ εξοργισμένος με την τοπική γραφειοκρατία μπήκε στα γραφεία της πολεοδομίας στην πόλη Harraiya του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές και αμόλησε τα φίδια του, μεταξύ των οποίων και κόμπρες, προκαλώντας το απόλυτο χάος.

Έντρομοι οι υπάλληλοι και πολίτες έτρεξαν να βγουν από το κτήριο, ενώ άλλοι ανέβηκαν πάνω σε καρέκλες και τραπέζια για να αποφύγουν το δάγκωμα των φιδιών.


Ο κ. Χακούλ ήταν οργισμένος επειδή η τοπική πολεοδομία καθυστερούσε την έγκριση χορήγησης ενός χώρου όπου θα μπορούσε να εκτρέφει τα φίδια του. Όπως μεταδίδει το BBC, ο Χακούλ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην τοπική κοινωνία καθώς επί σειρά ετών εντοπίζει και "συλλαμβάνει" αδέσποτα ερπετά που απειλούν ακόμη και την ζωή των κατοίκων.

Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του επισοδίου. Πάντως πολλά από τα φίδια του κ. Χακούλ αγννούνται και πιστεύεται ότι έχουν βρει καταφύγιο κάπου μέσα στο κτήριο, ενώ ο ίδιος έγινε άφαντος.



www.theinsider.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου