Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ

Η καταγγελία για ναρκωτικά στην "Παραμυθοχώρα" ώθησε τον Απόστολο Γκλέτσο να ζητήσει τον λόγο από συνεργάτη του, με αποτέλεσμα να σημειωθεί επεισόδιο ανάμεσά τους. Νοσηλεύονται και οι δύο στο νοσοκομείο Λαμίας (Vids)
2 σχόλια | Σχολιάστε

Δημοσιεύτηκε: Δεκέμβριος 14 2011 16:09 Ενημερώθηκε: Δεκέμβριος 14 2011 16:13
Μετά από σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τον συνεργάτη του Ευάγγελο Κυριακίδη, οι δύο άντρες κατέληξαν στο νοσοκομείο Λαμίας.
Ο δήμαρχος Στυλίδας ζήτησε τα κλειδιά της "Παραμυθοχώρας" από τον συνεργάτη του, πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνο του χώρου μετά από καταγγελίες που είχε για χρήση ουσιών αργά τη νύχτα.
Η άρνηση του συνεργάτη του να παραδώσει τα κλειδιά οδήγησε στη συμπλοκή των δύο ανδρών, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο.
"Τα έχω πει όλα στην αστυνομία, ακολουθεί ο εισαγγελέας. Η Στυλίδα θα καθαρίσει από τους αλήτες. Ή αυτοί ή εγώ. Θα φύγουν νύχτα οι αλήτες, οι πάσης φύσεως αλήτες. Και από τους κλέφτες και από τους αλήτες και από τους ναρκομανείς και από τους εμπόρους ναρκωτικών.


Το πιο ευαίσθητο για όλους μας είναι τα παιδιά, τα μικρά παιδιά. Όταν άκουσα τις καταγγελίες, τρελάθηκα. Ήρθαν γονείς και με έπιασαν για συγκεκριμένα θέματα", δήλωσε στο lamiareport.gr, ο Απόστολος Γκλέτσος.
Καθημερινά παρά τις σκληρές προσπάθειες, όπως δήλωσε στην κάμερα του Star κεντρικής Ελλάδας, εκπλήσσεται με τα διάφορα που συμβαίνουν.
"Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν η Στυλίδα να καθαρίσει. Υπάρχουν χρόνια αποστήματα, τα οποία δεν τα ήξερα, τα βρίσκω μπροστά μου, αλλά θα καθαρίσει. Από εδώ και πέρα, το λόγο θα έχει ο εισαγγελέας", ανέφερε χαρακτηριστικά.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου