Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Είσαι άνεργος; Γίνε πορνοστάρ...


Λένε πως η φτώχεια θέλει καλοπέραση...

Φαίνεται όμως κάποιοι... εκμεταλλεύονται αυτή τη ρήση του θυμόσοφου λαού μας, κάνοντας -πιθανότατα- το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ποιό είναι αυτό; Μα να κάνουν σεξ με γυναίκες που ούτε καν μπορούσαν να φανταστούν στη ζωή τους και να πληρώνονται και από πάνω!

Σύμφωνα με σχετικές έρευνες που έχουν γίνει και τις οποίες δεν είμαστε σε θέση ούτε να επιβεβαιώσουμε, ούτε να διαψεύσουμε, αλλά απλά να τις αναφέρουμε, τα συρτάρια των ελληνικών εταιρειών παραγωγής πορνό έχουν γεμίσει με βιογραφικά ανδρών και γυναικών που διεκδικούν ένα… ρολάκι, στην ανάγκη τους να καλύψουν χρέη και έξοδα που τους πνίγουν.

Όπως αποκαλύπτουν οι ιδιοκτήτες, τον τελευταίο χρόνο έχουν δεχτεί 2.500 αιτήσεις από φιλόδοξους και κυρίως απελπισμένους πορνοστάρ, που θέλουν άμεσα να εργαστούν, γιατί δεν «βγαίνουν».

«Μια δοκιμή θα σας πείσει ότι είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη θέση. Από τη φωτογραφία που σας στέλνω μπορείτε να δείτε κάποια προσόντα μου. Ένας επιπλέον λόγος για να με διαλέξετε είναι ότι θα βοηθήσετε έναν άνδρα που έμεινε άνεργος στα 35», γράφει σε email που έλαβε γνωστή εταιρία πορνό.

Η συντριπτική πλειοψηφία των αιτούντων είναι Έλληνες και όχι αλλοδαποί, ενώ οι μισθοί στα… καλά «μαγαζιά» ξεκινούν από 1.000 και φτάνουν τα 3.000 και τα 4.000 χιλιάρικα σε πολλές περιπτώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες περνούν από… συνέντευξη, στην οποία μιλούν για την πρότερη ερωτική τους ζωή, ενώ στη συνέχεια προβάλλουν για αρκετή ώρα τα ανατομικά τους προσόντα. Όσοι ή όσες ζητούν να παίξουν πλάτη, απορρίπτονται. Στην συνέχεια υποβάλλονται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς.

Αυτά...

Πηγή: woop.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://clopyandpaste.blogspot.com/2011/12/blog-post_5403.html#ixzz1gVXG7Bzo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου